Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Sincity
  • Oras:Sincity

Bifat domnisoara,

Eram prin zona sambata trecuta si am zis hai sa o vad si eu pe Anca. Am sunat si in 30 de minute deja eram la usa ei.

Anca este o tipa inalta la vreo 180 pe tocuri, in jur de 25 de ani , corp bun, nu este slaba sau plinuta, e buna sau corp bine proportionat :)

Pozele o desriu exact cum arata. Am optat pt o ora , cadoul 200.

Dus eu, dus ea si am inceput cu un mini kiss , apoi pe tot corpul, ea coborat usor usor dand atentie intreg corpului, chiar mi-a placut sa-mi las intreg trupul sarutat.Oralul cred ca este chiar de nota maxima cu atentie mare la owo, supt in pozitii excitante, tot tacamul si am finalizat frumos in gurita domnisoarei.

A doua parte a inceput la fel ca si prima, anterior m-a destins usor printr-un masaj foarte reaxant.Mi=a placut ca face oralul chiar cu placere. Am trecut la normal si.... e buna gagica, am terminat in cateva minute admirandu-i supercurul pe la spate. 

O escapada buna, relaxanta, fata isi face bine treaba, locatia destul de ok.

GFE - 9

ONp - 9,5

Normal - 9

Locatie - 8 

Raport pret/calitate -  este unul din deal-urile superok !

Cu siguranta mai revin, mai ales ca am vizitat-o si pe Cristina in trecut :) Sunt chiar bune gagicile!

Fetelor data viitoare toti trei ! 

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie cantitativa:

 

Locatie: 9 (central, curat, prosoape curate, gel de dus la discretie)

 

Anca:

Aspect: 10 (pentru mine)

Oral: 10

Normal 9.5

GFE: 10

 

Cristina:

Aspect: 10 (pentru mine)

Oral: 9

Normal - nu de data asta

GFE: 9.5

 

Cadou: 500 RON 1,5h

 

 

 Recenzie calitativa:

 

Incitat la maxim de anuntul publicat pe topicele celor 2 fete, pe care de altfel le cunosteam individual, nu preget prea mult si prin PM, cu cateva zile inainte, stabilesc o intalnire in 3. Trec repede peste detalii precum ajuns, sunat, urcat, etc.

 

Cand am ajuns, Cristina urma sa apara in cateva minute, asa ca am inceput "pe hoteste", ca sa zic asa, s-o degust si sa ma rasfat putin cu Anca. Am plecat apoi la improspatare toti 3, unde m-am amuzat deoarece gelul rosu de dus de pe trupurile noastre m-a facut sa ma gandesc la filme horror, desi numai asta nu urma.

 

Reveniti in camera, fetele ma fixeaza in pat si ma atentioneaza sa nu intervin, deoarece ele au treaba impreuna. Si ce treaba! Pasiune, placere... N-am rezistat prea mult, desi privelistea era mai mult decat excitanta, si le-am rugat sa ma bage si pe mine in seama; pentru ca probabil li se facuse mila de mine au ascultat apelul meu. Si nu am regretat nici o clipa ca am intrerupt spectacolul de mai devreme - senzatii peste senzatii, amestecate, dublate, triplate, la puterea n. Rasfatul corporal si oralul combinat, la care am participat si eu catre ele, cu atingeri si mangaierile potrivite, m-au facut sa termin repede, cu CIM, iar dupa pauza am continuat de unde ramasesem.

 

N-as vrea sa continui in stil kamasutranian, nu ca nu s-ar putea, dar altceva vreau sa subliniez, si anume faptul ca senzatiile au fost extraordinare si m-am simtit excelent. Chair daca in mod evident venisem cu tot felul de scheme tactice in cap, la fata locului m-am lasat dus de inspiratia momentului in ceea ce priveste combinatiile si pozitiile si bine am facut - dau un singur exemplu, desi nu am facut normal decat cu Anca, la sfarsit am fost total satisfacut de ce am primit din partea amandorura, pe rand sau impreuna (cu un plus totusi pentru Anca - e-adevarat, ne cunoastem mai de mult).

 

Si pana la urma asta am si cautat - nu recorduri, nu orgolii, ci sa ma simt bine; si am reusit, bineinteles avand in cele 2 fete niste partenere extraordinare. Si cel mai mult mi-a placut ca totul a fost firesc, curgator, complet, nu a fost nevoie de vorbe, erau de ajuns gesturi, priviri sau mangaieri si dorintele deveneau realitate. A fost in mod clar o experienta superba - si acum, cand scriu, ma napadesc fiorii de atunci.

 

La plecare, spre dezamagirea mea ( :giggle:), am aflat ca in paleta de servicii nu intra si caratul pana la masina - a trebuit sa ma descurc singur, si nu va spun cum. :P

 

De recomandat? Categoric.

 

De revenit? Oricand e posibil.

 

Multumesc Anca, multumesc Cristina.

 

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Anca Dreams 

 

O recenzie putin mai veche de acum vreo 4 saptamani , dar o revenire la Ancuta dupa vreo 6 luni din pacate :(

 Ancuta este aceasi fata vesela , cu ochi vioi si corp frumos acum intr-o locatie tot centrala dar cu mult sub nivelul celei de la Horoscop.

Cum ne cunosteam de mai mult timp stiam ce ne place si cred ca ne-am facut unul altuia cadou aproape 2 ore de calitate ( asa imi place mie sa cred :) ) .

Am avut parte cu Ancuta de o finalizare orala de exceptie si deasemenea un oral parca din ce in ce mai bun , apoi de normal , iar oral , iar normal etc si asa au trecut pe nesimtite aproape 2 ore .

Cu Ancuta nu cred ca ai cum sa nu  te simti bine, poate doar daca nu vrei si esti suparat pe viata :)

Si sa nu ma pierd in divagatii fara rost , Ancuta face toti banii .... care bani ca oricum nu prea mai stiu daca am platit sau ... probabil ca da,  altfel ma corija Ancuta cu niste figuri specifice artelor martiale de origine nipona. Pe cat de mica si fragila pare ,  pe atat de puternica este , asa ca nu va lasati pacaliti  :)

Note maxime , recomandari complexe pentru o dulceata de fata :)

 

Rocker 27

  • Like 9
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am ajuns si eu la Anca dorind sa experimentez varianta in 3. Toate bune si frumoase. Iau legatura cu ea pe forum acum cateva zile, stabilim de comun acord intalnirea in 3 pentru ieri, promit ca revin cu un SMS de confirmare in dimineata respectiva, revin cu el, ma deplasez la magazinul Eva, parchez si sun domnita. Telefonul il avea inchis!!! :D. Ups….Incerc  inca o data siiii…. la fel. Mai sa fie, o fi oare teapa….gandeam eu….Intru pe forum….si verific numarul pe care il salvasem….Hahaha….o cifra era gresita. Sun la numarul correct si imi raspunde prompt Anca. Ii spun cine sunt, de programarea noastra, iar ea, eleganta, imi spune ca nu am confirmat dimineata, asa cum stabilisem si Cristina are client. 100% correct din partea lor, asa stabilisem…iar eu trimisesem SMS in alta parte J. In aceasta situatie o intreb daca ma poate primi, avand insa sperante putine. Raspunsul ei afirmativ ma incanta si iata-ma pe 5 minute in locatia lor pentru o ora de amor…doar cu Anca, de data asta.

Locatia nu este cine stie ce, dar este centrala!

Fata, Anca, o tipa simpatica, slim, cu un fund frumos si foarte joviala. Am ales variant de 200 de ron, fara FK, bani ceruti inainte de catre Anca. Normal eram la prima vizita si mai si incurcasem borcanele. ;).

Dupa dusuri, am inceput treaba cu mangaieri si un oral neprotejat din partea ei. Bun, cu de toate, nu foarte porno, de nota 9. Am trecut apoi la normal cu lady on top unde se mista minunat domnita si stie sa controleze foarte bine totul. Pe bune ca I placea si ei, era acolo cu mine!! Misto! Dupa ceva timp am finalizat, iar pauza a fost relaxanta. Incet am trecut la numarul doi cu oralul bun al Ancai si cu mangaielile pasaricii ei din partea mea. Receptiva pasarica, umeda si stramta. Dupa minute bune de oral si mangaieri am inceput normalul tot cu lady on top. Munceste fata ce munceste si zis sa trec si eu la munca dorind sa schimb pozitia iar ea zice frumos: Da, o schimbam dar mai stai un pic asa!! Era acolo, ii placea si mai dorea un pic! Mmm…nice! Am trecut intr-un final la doggy style pe care l-am savurat impreuna si in final, am terminat.

Experienta misto, care trebuie repetata si cu Cristina! J

O mica problema cu prosoapele care nu sunt bine uscate si au un miros. Stiu ca sunt sensibil la chestile astea, poate  multi nu au simtit, dar eu da.

Note:

Locatie: 8

Anca: 9

Oral: 9

Normal: 9+

Gfe: 9 (minus un punct pentru lipsa FK)

Cadou: 200 ron/h

De revenit!

 

Pula tare sa o aveti!!

Je

  • Like 12
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

       Dupa mai multe incercari, dau si eu de fatucă, sunat, raspuns in prima clipa c-am prins-o cu el in mana si in 30 sec programat. Plecat din timp pt. ca traficul, stiti voi si eu deasemeni si numai ca ma retrag la o cafea c-ajunsesem prea devreme. Numai ca trimit sms ca-s pe-acolo, na... ca si-mi raspunde, ca pot sa vin ca e libera, din pacate cred c- a lipsit precedentul ca prea s-o potrivit.

             Numa ca se deschide usa si vad nimeni, no ca era ascunsa dupa usa, sa n-o vaza vecinii ca umbla dezvelita in prag de iarna, saraca.....Numai ca vad o mandrete de fata, am simtit acea senzatie cand degustăm o lamaie verde,  un pic respiratia imi era mai sacadat, ochii , aici avantaj, lentile heliomatice,  veneam de la soare. Mai una alta, ma invita in camera, eram umbra ei, ochi si urechi, printre care imi desfasoara ca oralul daca il vreau neprotejat il face in functie de pilozitate, numai ca la mine n-a mai contat eram deja cu cheia in contact, am facut o dezechipare la chibrit si țusti la baie. S-a reinprospatat s-a apropiat de mine ca în momentul acela am simtit parfumul de femeie , scuzati- ma, eram si un pic stătut.Ca nu zic mai mult, totul protejat 200 roni h 

                -Locatie 9 cred ca la banii astia gaseste si mai bine.

                -fata 10 corp perfect si la fata destul de bine

                -oral 9, minus 1 pt ca a fost protejat din cauza pilozitatii tuns breton daca era 0 era altceva

                -normal,  mai multe pozitii si picanterii pana la epuizarea mea, terminat oral in balonas.

                -halat 200 ron bine investiti 

    De revenit nu,  caci stiu n- am facut clicul, m-a intorc la testate dar din cănd in cănd mai trec si pe la top dar nu in buricul târgului!!!! 

  • Like 7
Link spre comentariu

          Hello domnilor!

          Va multumesc pentru vizite si impresiile redactate. Mai sunt disponibila astazi 23 Dec si apoi revin pe 28 Dec.

          Craciun Fericit tuturor!

          Anca :flowers2

Sarbatori fericite si La multi ani!  poate in 2016 ajungi si la  Ploiesti sau ne vedem cumva pupici si tot ce iti doresti

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.

Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.

Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Baptism_%28Kirillo-Belozersk%29.jpg

Prietene, sa fii sanatos si sa ai parte de iubirea Domnului doar ca ai o mica problema...ai gresit siteul. Baga-te pe forum la BOR si gasesti acolo fel de fel de oameni evlaviosi care te vor mangaia sufeleteste si te vor alina...lasa-ne pe noi pacatosii ca daca mamicile noastre nu  ne au zis, copii fiind, ca nu e bine de mers la escorte, crezi ca acum ne convingi tu? Escortele sunt si ele oameni, cu bune si rele, nu demoni...daca vezi altfel stai pe siteul BOR si acolo e totul roz.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:altundeva
  • Oras:altundeva

 

Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.

Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.

Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.

Eu sunt incepator in pacatele astea dar tot am intalnit fete care s-au apucat de profesia asta fiind ca n-au avut incotro. Fara posibilitate de a fi ajutate de familie (unele chiar isi intretin atfel familia)  au incercat si alte meserii dar societatea si-a batut joc de ele pe bani putini. Cu banii pe care ii suge si de la credinciosi si de la stat, BOR saraceste tara ca sa-si satisfaca paranoia cu megacatedrale in loc sa faca ceva si pentru saraci.  Roaga-te pentru pacatosii de capi ai bisericii sa se lepede de trufia megacatedralelor !

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest City
  • Oras:Bucharest City

Prietene, sa fii sanatos si sa ai parte de iubirea Domnului doar ca ai o mica problema...ai gresit siteul. Baga-te pe forum la BOR si gasesti acolo fel de fel de oameni evlaviosi care te vor mangaia sufeleteste si te vor alina...lasa-ne pe noi pacatosii ca daca mamicile noastre nu  ne au zis, copii fiind, ca nu e bine de mers la escorte, crezi ca acum ne convingi tu? Escortele sunt si ele oameni, cu bune si rele, nu demoni...daca vezi altfel stai pe siteul BOR si acolo e totul roz.

 

 

Prietene, sa fii sanatos si sa ai parte de iubirea Domnului doar ca ai o mica problema...ai gresit siteul. Baga-te pe forum la BOR si gasesti acolo fel de fel de oameni evlaviosi care te vor mangaia sufeleteste si te vor alina...lasa-ne pe noi pacatosii ca daca mamicile noastre nu  ne au zis, copii fiind, ca nu e bine de mers la escorte, crezi ca acum ne convingi tu? Escortele sunt si ele oameni, cu bune si rele, nu demoni...daca vezi altfel stai pe siteul BOR si acolo e totul roz.

 

Prietene, sa fii sanatos si sa ai parte de iubirea Domnului doar ca ai o mica problema...ai gresit siteul. Baga-te pe forum la BOR si gasesti acolo fel de fel de oameni evlaviosi care te vor mangaia sufeleteste si te vor alina...lasa-ne pe noi pacatosii ca daca mamicile noastre nu  ne au zis, copii fiind, ca nu e bine de mers la escorte, crezi ca acum ne convingi tu? Escortele sunt si ele oameni, cu bune si rele, nu demoni...daca vezi altfel stai pe siteul BOR si acolo e totul roz.

 Sarut mana parinte:))) 

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie cantitativa:

 

Locatie: 9 (central, prosoape curate, gel de dus la discretie, apa de gura, periute de dinti, curat)

Aspect: 10 (pentru mine)

Oral: 9

Normal: 9.5

GFE: 10+

Cadou: 400 RON putin peste 1 si 1/2 h, FK inclus

 

 

Recenzie calitativa:

 

Fiind timpul sa-mi incep "activitatea" si in 2016, iau decizia sa o revizitez pe Anca, facandu-mi-se dor de trupul ei zvelt, cald si primitor, cu piele fina ce se cere degustata indelung si de ochisorii ei vioi si tainici. Astfel ca pe la mijlocul saptamanii abia incheiate stabilesc o programare, respectata strict de ambele parti.

 

Ca de fiecare data, vizita a fost o incantare, amandoi cam stiind ce ne place fiecaruia, iar de data asta am adaugat si niste picanterii soft, care mie unuia mi-au sporit buna dispozitie. In rest, lucruri "uzuale", oral separat, pe rand, oral impreuna in 69, ceva pozitii la normal, cu un mare plus pentru lady-on-top. Mi-a placut ca a fost cu mine, acolo, ca a stiut sa si primeasca, nu doar sa daruiasca (oh, si cat a daruit!), Anca aratandu-se inca o data a fi deosebita, de o feminitate aparte.

 

Daca recomand si daca am sa mai revin? Categoric da.

 

Multumesc Anca.

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...