Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

          Hello domnilor!

 

Eu sunt Anca, am 22 de ani si ofer companie intima, la domiciliul meu.
 

Serviciile mele sunt dupa cum urmeaza:

  • dus in 2;
  • oral neprotejat cu finalizare orala in functie de igiena;
  • DT (in functie de dimensiune);
  • normal protejat;
  • mici fantezii;
  • masaj erotic, de relaxare.

Cadou: 200 lei/h.

Nu ofer: FK, anal.

Program: Luni - Vineri: 10:00-21:00.

Contact: 0732866770 .

Locatie: Bulevardul Magheru, bloc cu parcare cu plata in fata sau pentru cine doreste discretie, in spatele blocului, la liber.

Fiind sezon calduros, am camera dotata cu A.C.

 

Si pentru ca tot am specificat de caldura, iata cum ma racoresc eu. Pozele sunt facute la mine in locatie, chiar ieri. Care to join me? :wavey

 

Anca :wub:

 

[/url]

post-124781-0-02980300-1403938822_thumb.jpg

post-124781-0-60752900-1403938827_thumb.jpg

post-124781-0-94477200-1403938832_thumb.jpg

post-124781-0-45520800-1403938838_thumb.jpg

post-124781-0-95132200-1403938846_thumb.jpg

post-124781-0-68509200-1403938858_thumb.jpg

post-124781-0-05869700-1403938874_thumb.jpg

post-124781-0-22720500-1403938879_thumb.jpg

post-124781-0-99452700-1403938884_thumb.jpg

post-124781-0-47597800-1403938891_thumb.jpg

  • Like 27
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fost , vizitat . Pe scurt : Sunat si programat fara probleme pentru orele dupa -amiezii . Voce placuta la telefon , frumos articulata , mi-a placut . Locatia - vis -a-vis de Teatrul Nottara , pe Bd. Magheru , central . Aceeasi locatie in care activa si : aparitia nou- nouta . Anca mi-a deschis ascunsa complet dupa usa ( classic ) , apoi am scanat-o rapid si mi-a placut : inaltuta , slim , Corp frumos , sa zicem cam 1.70 cu aprox 54 kg , fata arata bine , craci frumosi , curisor rotund , nu o mare frumusete la fata , dar ok si niste sani superbi , rotunzi , albi , frumosi , moluti , nr 2, spre 3 . Oferta include : 1 h , 2 fin , oral pro/nepro in functie de Igiena , normal pro , no FK , nu anal , halat - 200 RON . Am facut dusuri pe rand ( cu toate ca in oferta se ofera dus impreuna , nu am solicitat personal ) . Actiunea a inceput in picioare , eu lingand si sugand la greu tatele alea superbe , ea gemand usor , apoi m-am lasat pe spate si a inceput un oral foarte bun , ritmic , incercari de DT , nereusite insa , schimbari de viteza ( alterna cand mai lent , cand mai hard , mai in forta , iar aici se cam simteau dintisorii si am mai temperat-o ) care mu-au placut si care au avut darul sa -l faca pe cel mic sa decarteze sperma in gura ei . Nu a fugit la baie , ci a scuipat incarcatura in servetel . Am facut o pauza , am duscutat despre sezonul estival care se apropie , prilej cu care am aflat ca fata are 2 ani vechime in bransa si ca va mai continua inca 1 an . Numarul 2 am vrut tot oral , am ales poz 69 , pizda curata , fara izuri neplacute , a supt parca mai bine in pozitia asta si a durat ceva pana I-am umplut gura din nou , insa nu a protestat , doar ca de data asta s-a retras mai repede ( si cantitatea de sperma , a fost mai mare ce drept spre surprinderea mea ) . Cu toate ca o incadrez intr-o partida reusita , la un pret rezonabil , nu stiu daca mai revin . Parca a fost sufficient . E adevarat ca normal nu am incercat , asa ca poate se misca bine si acolo . Eu am avut chef strict de 2 numere la oral finalizate cu CIM , pe care le-am bifat . Notele juriului : Fata -spre 8 ; Corp -8.75 ; Sani - 9 ; Oral -8,50 ( nu face DT , nu s-a atins de oo , dar suge bine ) ; Normal - N/A , GFE - cam de 7 , no FK , nu foarte lipicioasa , conversatie placuta totusi .

  • Like 24
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

NOTE:

 

Locatie: 9 (+1 pentru ca sunt multe locuri de parcare in jurul blocului)

Aspect: 9

ORAL: 9.5 (face CIM)

NORMAL: 9

GFE: 7 (-1 pentru ca nu face FK si -1 pentru ca e cam rece la inceput, se vede ca e noua in bransa, dar daca incerci reusesti sa o dezgheti si devine mult mai prietenoasa)

 

Rezumat:

 

Am vazut pe forum pozele domnisoarei si m-au intrigat foarte tare, asa ca m-am hotarat sa-i fac o vizita. Sun, raspunde prompt, la telefon o voce placuta, imi detaliaza oferta si zic ca vin si cer locatia. Locatia este pe Magheru, in blocul Eva, central si cu multe locuri de parcare, in fata parcare cu plata, iar in spate ai sanse sa gasesti loc gratis pe strada cu La Mama.

 

Domnisoara este draguta la fata, pe nume Anca, initial cam retinuta si usor rece, presupun ca din cauza ca e noua in bransa. Intru in camera, pun cadoul pe noptiera din propria initiativa, sa fie fata mai relaxata si ma duc la dus. Dupa ce ma intorc de la dus, se duce si ea. Cand se intoarce ne asezam in pat si pornesc o mica discutie cu ea, pentru a mai incalzi atmosfera, trecem peste nervozitatea initiala si devine mult mai prietenoasa. Cu atmosfera mult mai destinsa incepem cu niste pupaturi pe corp, din pacate nu face FK, dupa cateva minute de preludiu incepe un oral foarte bun, cu atentie la zonele adiacente si fara graba sa treaca peste. Din pacate eu eram in intarziere si ma grabeam asa ca dupa vreo 5 minute de oral ii spun sa punem caciulita si sa trecem la normal. La normal se misca bine, face si opturi si pune si puncte, am terminat cu ea deasupra. Din pacate eram in intarziere si nu am mai stat la al doilea numar, desi CIM-ul oferit era foarte tentant, si sigur voi reveni pentru el.

 

Concluzie: De recomandat, eu sigur voi reveni.

Cadou: 200 RON

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Anca e draguta, cam 1.68, 50 kg, bruneta cu ten alb si ochi caprui inchis. 

 

pozele dau o impresie destul de buna despre ce gasiti acolo, desi nu sunt sigur 100% ca sunt ale ei, nu vad un tatuaj, iar ea e mai putin "pufoasa" decat apare in baie.

acum e bronzata natural, deci sigur nu sunt poze facute zilele astea, cum apare in anunt

baia pare a fi cea de acolo.

 

are o fata dragutica, cu botic si ochi usor mongoloizi.

are  corp foarte atragator, cu fund bombat, de pustoaica braziliana alba, sani cam nr, 3.

face un oral fierbinte si hotarat, cu ritm, cu atentie, cu CIM

te saruta in mod zgomotos pe corp, dar nu pe gura

la normal e destul de atletica, poate raspunde oricarei provocari si ritm, dar nu e prea zgomotoasa, mai scapa cate un oftat-geamat relativ discret.

 

pare o fata normala, care si-a cautat in mod programatic o cariera mai banoasa  si care e foarte harnica in a te face sa te simti bine

pentru mine pare un giuvaer care asteapta sa fie descoperit, se pliaza bine pe dorintele clientului, e placuta, face conversatie, are verb, inteligenta si intretine atmosfera.

mai rar asa ceva!!!

in alte conditii ar putea candida la rolul de iubita.

 

un nivel al serviciilor greu de gasit pe piata!

 

corp/fata: 9.5

oral: 9

normal: 9

GFE:9

 

200 de lei/ mai mult de o ora si 2 finalizari

 

peste nivelul mediu al escortelor "de TOP"

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

          Hello domnilor!

 

          Va multumesc pentru primire, ospitalitate si pentru recenziile incurajatoare [+1(x3)]!

 

          In ceea ce priveste pozele, doresc sa spulber, din start, orice dubiu sau eventuala polemica si imi sustin afirmatiile cu argumente atat din punct de vedere obiectiv (tehnic), cat si subiectiv (vizual) :crazylove :

 

          1). Tehnic:

         a). Atasez un print screen de pe desktopul meu din folderul in care se afla pozele, in care marchez cu rosu faptul ca pozele le-am facut exact saptamana trecuta, asa cum am specificat in anunt;

          B). Atasez un print screen de pe desktopul meu din folderul in care se afla pozele, in care marchez cu rosu faptul ca pozele sunt facute cu device-ul “Canon PowerShot A560”, camera pe care o am aici;

          c). Mi-am branduit pozele cu “Copyright” tocmai in ideea de a nu permite a fi preluate si folosite de catre terte parti/persoane.

 

          2). Vizual:

          a). Tatuajul fiind mic si nederanjant, il scot din poze, din motive de discretie, iar acest lucru fiind specificat deja, intrucat cu totii ne dorim discretie, rog sa nu intre sub incidenta interesului cuiva ca si (potential) client;

          B). La plaja am fost o singura data, in weekend-ul care a trecut, exact dupa ce mi-am facut pozele. Daca voi mai merge si daca mi se va modifica tenul considerabil, voi face alt set de poze;

          c). Imi primesc vizitatorii in aceeasi tinuta in care am facut pozele, pe cat posibil, tocmai pentru a se vedea ca sunt pozele mele, exceptand cazurile in care tinuta trebuie spalata si uscata (mai ales dupa ce facem dusul impreuna in tinuta, la cerere);

          d). A se vedea “Geyser”-ul din baie, gelurile de dus “Dove”, “Nivea”, sapunul lichid, geamul, buretelul, periutele de dinti din poze, etc.

 

Daca doriti si alte detalii, putem discuta.

 

          Imi doresc foarte mult ca, atunci cand veniti la mine, sa veniti cu inima deschisa  :gifs_ojos  si cu intentia de a va simti bine si sa nu fiti suspiciosi de vreun fals (intelectual, hahaha) din partea mea.

 

In speranta ca v-am putut fi de folos,

Va multumesc pentru intelegere si va astept in continuare pentru noi aventuri :movingthem1 ,

Anca

post-124781-0-68772400-1404456159_thumb.jpg

post-124781-0-30700400-1404456181_thumb.jpg

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Pam-Pam !!! :)  Asta mica vad ca e bine infipta pe pozitie, are vorbele la ea si le mai stie si cu compiuteru', sincer imi place si ce vad in poze , cred ca promite sa devina o noua vedeta pe firmament, am trecut-o pe lista scurta de vizitat  cat mai curand.

multa bafta Anca! 

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Am sarit cateva nume de pe lista si am sunat direct la Anca ,am avut si norocul sa o gasesc disponibila ,asa ca mi-am ras blana de pe fata , lana de pe coaie si igienizat si parfumat am sarit in masina si am inceput sa navighez prin traficul infect si strazile pline de sapaturi ,spre blocul Eva de pe Magheru.Am ajuns cu ceva intarziere dupa ce i-am injurat bine pe toti edilii Bucurestiului, am gasit si un loc de parcare, asta a fost mare noroc,si am sunat pt indrumari. Am ajuns destul de usor la apartamentul ei ( mai lucreza cu o fata dar nu stiu detalii),ma astepta dupa usa imbracata ca in poze cred eu, intr-o lumina foarte redusa ,dar suficienta sa ii disting trasaturile si sa ma conving ca e de bine.M-a condus in dormitor dupa ce am facut cunostinta si la lumina mi-am dat seama ca seamana bine cu o prietena de-a neveste-mii pe care as fi vrut sa o babardesc dar nu i-am facut niciodata avansuri :) .Dupa cateva schimburi de politeturi si un pahar de apa, m-am cerut la dus, desi facusem unul si acasa ,ocazie cu care am constatat ca baia e modesta dar curata. Revenit in budoar , Anca ma astepta goala invelita doar cu un prosop pe care l-a lasat sa cada si si-a dezvelit corpul cu forme frumoase si simetrice, arata bine si are o piele fina si catifelata, sanii nu sunt mari dar sunt frumosi, un pic cam moi la atingere dar placuti.Actiunea a inceput cu sarutari pasionale pe tot corpul , mai putin pe gura, un oral destul de bun, cu oaresce dinti in anumite momente dar pana la urma ne-am sincronizat intr-un 69 in care am incercat sa ne satisfacem reciproc si ca dovada ca si-a facut treaba bine ,am si terminat destul de repede in gurita ei care ma sugea cu foc.A doua repriza a avut loc dupa o igienizare si alta tura de discutii relaxante, a debutat tot cu oralul care mi-a placut chiar daca nu a avut DT desi a incercat, La normal am incercat cateva pozitii, se misca bine si e pasionala, gemea in mod placut si ma saruta pe ureche si piept cum imi place mie, din pacate al doilea glont a ramas pe teava desi ne-am chinuit ceva vreme amandoi ,cred ca m-a inhibat un pic faptul ca se auzeau voci,pasi si usi inchizandu-se dincolo de usa glisanta si subtire, asa ca intr-un final i-am spus ca nu are rost sa mai insistam, desi a facut tot ce a putut ca sa ma satisfaca. Per total a fost o experienta placuta cu o fata simpatica si pro client, nu am reusit sa ii gasesc nod in papura ,nici nu venisem pt.asa ceva. Recomand si altora.

Note:

LOCATIA: 8
ASPECT FIZIC:  9
IGIENA PERSONALA:  10
ORAL: 9
NORMAL: 9 ,5 
SEX ANAL: NA
GFE :8,5  -fara FK

 ATITUDINE:  10 -pro client ,  draguta si corecta
CADOU :,  200LEI/ ORA - 2 FINALIZARI  ,eu am stat o ora shunpik

 

Presiune in Pickhammer !      :moil:
:beex2        :beex2

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

Pentru ca era la indemana locatia si pentru ca m-au atras pozele am decis sa dau un telefon. S-a dovedit disponibila si atunci m-am programat.

Concluziile sunt:

Locatia 9 - lipsa unor geluri de dus masculine din baie si a unei muzici ambientale in alcov o depuncteaza, insa in rest nu am ce reprosa pentru ca nu sunt evaluator imobiliar; blocul Eva de pe Magheru, doua laboratoare, doua fete care lucreaza separat; prosop curat, papuci de baie

Anca 9 - sani medii nu foarte fermi, bine proportionata, piele ingrijita, igiena corecta; ce nu mi-a placut a fost ca nu era proaspat epilata, dar la drept vorbind nici eu nu eram proaspat barbierit

GFE 9,5 - mi-a facut o impresie buna, fiind foarte comunicativa si relaxata in conversatie; pacat ca nu accepta FK; o participare extrem de senzuala in timpul actului sexual, un aspect care mie imi ofera o doza mare de confort

Oral 9 - fara dinti, fara ajutor de mana, dar si fara " porno like" (priviri, gemete, scuipat),deși a reacționat pozitiv când i-am sugerat să insiste cu limba pe ouă; nu a interzis fingering la 69, ba chiar mi s-a părut că

ii face plăcere cunni; DT a fost extrem de timid, dar per ansamblu oralul a fost unul foarte bun, OWO, fără CIM, la alegerea mea

Normal 8 - desi geme placut si este cooperanta, pentru mine a fost...ei bine, larga, iar asta s-a simtit din plin in toate cele 3-4 "unghiuri de atac"

Pret 200/h fara a ma simti grabit vreun pic.

O recomand cu multa caldura celor care vor o experienta mai putin sportiva sau una cu atitudine "profi". Personal am o retinere in a reveni, datorata senzatiei dezamagitoare de la normal, insa recunosc ca Anca mi-a fost simpatica.

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

          Hello domnilor!

 

          Inca odata multumesc pentru recenzii! :bow

          Am dotat baia si cu gel de dus masculin inclusiv. Exista in baie 3 tipuri de deodorant barbatesc, 2 feluri de apa de gura, periute de dinti sigilate + pasta de dinti, betisoare urechi, covoras in cada plus jos sa nu alunecati la dus, servetele umede pentru cei sensibili, aparat sa ne incalzeasca apa cand nu este calda.

          Daca mai doriti si altceva,  :sweeping  ma voi ocupa.

          In una din camere vom pune televizorul pentru care tocmai am cumparat cablu si sper pana maine – Miercuri cel tarziu sa am timp sa ma ocup impreuna cu colega mea. Camera cealalta are un CD player care fiind defect si in garantie va merge la reparat. Va veni insotit de un subwoofer cu doi sateliti pentru un surround cat de cat dragut. Asta dureaza in jur de 15 zile pana revine aparatul de la garantie. Asadar, vom avea in ambele camere si muzica.

          Epilatul il fac atat de des sau de rar incat pielea sa nu imi fie iritata.        

          Referitor la conformatia mea fizica interna/externa, nu cred ca am cum sa modific ceva considerabil, decat prin exercitii.

 

Va urez o saptamana placuta, va astept in continuare si inclusiv cu aceste sugestii constructive :138x ,

Cu profund  :doggystyle respect ,

Anca

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti

Salutare

 

Vizitat domnisoara: 

Am sunat, m-am programat in 15 min (mai tarziu nu se putea, avea programare. De apreciat pt seriozitate). Am ajuns, am chatuit vreo 10 min, igienizare (si eu si ea) si pe urma calare pe situatie. Fata dezghetata, corecta, un pic rigida, dar se straduieste sa faca omului pe plac. Draguta, misto la corp, cum spuneau si ceilalti mai inchisa la inceput, dar se deschide usor usor pe parcursul actiunii. 

 

Note:

 

LOCATIA: 9  - se poate si mai bine, dar nimic deranjant
ASPECT FIZIC:  9 - tinerica, fit (nu pot sa o incadrez nici la slim sau skinny, nici la overweight), draguta
IGIENA PERSONALA:  10 - fara mirosuri (un pic de parfum sau crema, sper ca nu a simtit radarul nimic acasa), nimic de reprosat
ORAL: 9,5 - protejat la cererea mea, fara mari artificii, corect, pentru mine suficient de bun
NORMAL: 8,5  - nu am gasit eu butoanele sau nu am insistat pe butoanele potrivite, asa ca fata s-a implicat mai de voie, mai de nevoie, ceea ce pe mine ma face sa scad nota. De apreciat atitudinea, dar pana la o intalnire viitoare in care sa cumpar niste "click" imi mentin notarea.
SEX ANAL: NA
GFE :9  -fara FK, putin prea atenta la reactiile futacului => naturaletea are mici sincope. Daca s-ar lasa putin in voia valurilor, sau daca ar fi un futac cu care sa "clickeze" (sau corect e "clickuiasca"?), probabil ca nota GFE ar creste

 ATITUDINE:  9.9 -pro client ,  pro activa, pro pice fututului, pro fi.
CADOU :,  200LEI/ ORA -platiti in avans din proprie initiativa

Pentru mine e de revenit, macar o data ca sa vad daca putem sa ne simtim mai bine impreuna.

 

Bafta!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

Am trecut pe la Anca si m-am simtit foarte bine.

 

Note:

Locatie: 9 (central, magazin Eva, baie curata, camera aranjata, un punct scazut pentru ca mai este o fata in cealalta camera, dar nu s-a simtit prezenta acesteia)

Aspect: 9,5 (corp si fund foarte atragatoare, slim)

Atitudine: 9,5 (orientata catre solicitarile clientului, dar si interesata de eventualele recenzii - feedback)

Oral: 9,5 (cu ea se descurca excelent, este necesara mai multa atentie zonelor adiacente)

Normal: 9,5 (se descurca bine, am depunctat lubrifierea minimala cu gel, care, apreciez ca nu ar fi necesara, pasarica fiind potrivita asa cum e)

Igiena: 10 (no comment)

GFE: 9,5 (comunicativa, stie sa sa faca placuta)

 

Alte detalii:

-programare pe la ora 10.30, cu aprox. 30 min. inainte, ghidaj facil, fata este inteligenta;

- oral si normal protejat, la cererea mea;

- igiena corespunzatoare, fara probleme;

-cadou 200 inainte (corect, fiind prima intalnire). Pentru mine face toti banutii. Am stat putin peste o ora, fara graba, totul natural.

 

Recomandare: DA

 

Bafta in gasirea celor mai frumoase fete!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost si eu la Anca. Am vazut recenzile colegilor si am zis ca merita. M-am inselat amarnic.Se pare ca voi, domnilor, nu stiti cum arata o pereche de tate. Numai note de 9 si 9.5 la aspect. Hai sa fim seriosi. Nu am nimic cu fata! Mi-a respectat programare si m-am simtit bine. Insa, a fost o experienta banala. Din cauza notelor, eu m-am asteptat la mai mult.

 

Am facut o singura finalizare. Preludiu bunicel, oral banal. Fara deep si usor mecanic. Foloseste cam mult lubrifiant si iti da senzatia ca este larga. Dupa o runda de calarie, am trecut la caprita si finalizat in umeri-craci. Am mai stat de vorba la o tigare, m-am imbracat si am plecat.

 

 

 

Note:

 

Locatie:10 bloc Eva. 1.50ron parcarea

Apartament:9 Curat si ingrijit. Primit papuci, prosop mare. geluri de dus, AC

Aspect Escorta: 7 Draguta la chip, sani foarte lasati si moi!  fund bunicel

Igiena escorta:10 nimic de reprosat

Gfe: 8 profesionala si comunicativa

Oral:8 Neprot,fara deep si fara artifici.

Normal:8 larguta. foloseste mult lubrifiant. Implicare medie.

Anal:nu

FK:nu

Halatul:200ron/1 fin. dtd 1h

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

Anca a fost prima mea escorta si asta e prima mea recenzie (deci scuze daca nu ma pricep).

Am fost la ea joi. Am sunat-o pe la 10 si am facut o programare pentru ora 13. Are o voce placuta, calda. Eram cam emotionat, fiind prima data, dar dupa ce am vorbit cu ea m-am linistit. A ramas ca la 12:30 sunt din nou ca sa confirm. Pe la 12:30 eram deja la Romana, asa ca am sunat-o si i-am spus ca pot sa vin si mai devreme daca poate. A ramas ca ne vedem la 13, cum am stabilit, dar m-a sunat la 12:45 si mi-a spus ca pot sa vin, ca sa nu mai astept. Ma astepta imbracata in chilotei si o bluzita transparenta, foarte sexy. I-am dat cadoul, am facut un dus (singur - nu am cerut in 2) apoi m-am intors in camera, dupa care am auzit sunand interfonul. Mi-a explicat ca mai e o fata in apartament, dar ca nu e nici o problema, clientii nu se vad unul pe celalalt. Ceea ce a fost adevarat, nu am vazut-o nici pe cealalta fata, nici pe clientul ei.

Apoi a inceput actiunea. Ne-am apropiat si am avut ocazia sa o observ mai pe indelete. Imbratisat, mangaiat, privit ochi in ochi - are niste ochi in care eu ma pierd - dupa care trece usor-usor la un oral super excitant, inceput in picioare, cu ea in genunchi, si continuat pe pat, cu mine pe spate, si continuat intr-un 69. Are pasarica dulce, numai buna de molfait. La scurt timp s-a terminat repriza 1 cu CIM - minunat. A urmat o pauza in care vorbeam in timp ce o admiram cum sta goala in fata mea. Mie personal mi-au placut sanii ei. Da, sunt lasati si moi, cum a scris sonyk01, dar nu neaparat intr-un sens rau. Imi plac si sanii tari, fermi, dar imi plac si sanii lasati si moi. Depinde de femeie, depinde de sani, depinde de starea mea de moment etc. Ai ei mi-au placut. Mi-a placut chipul ei, ochii, faptul ca e micuta si imi da senzatia de fragilitate, vocea ei calda, atitudinea cand prietenoasa, cand obedienta, cand putin dominatoare (in functie de ce aveam nevoie pe moment - dar fara sa cer, ci doar pentru ca era atenta la mine). A urmat oral si apoi s-a pus deasupra pentru un normal miniatural - am terminat din cateva miscari. In momentul finalizarii ne-am privit iar adanc in ochi - iarasi minunat.


Note:

Locatia: 9.5 (ii dadeam 10 daca era singura in locatie)
Aspect: 10 (o femeie frumoasa)
Igiena: 10 (no comment)
Atitudine: 10 (profi, echilibrata, calma, atenta, receptiva, inteligenta, sociabila si comunicativa)
Oral: 10 (neprotejat, CIM, DT)
Normal: a durat prea putin ca sa dau o nota, dar incepuse promitator
Anal: nu am incercat
FK: nu, desi mi-ar fi placut
Cadou: 200 lei / 1h (2 fin.)

Alte comentarii:
- daca clientul este nefumator, respecta acest lucru si nu fumeaza;
- apartamentul este foarte curat, papuci de casa, prosop curat, iar la baie am gasit gel de dus Dove - preferatul meu (mai erau si altele dar le-am ignorat);
- dupa cum mai spunea cineva mai sus, cred ca e o fata normala care munceste sa stranga bani ca sa-si indeplineasca un vis.

Concluzie: recomand calduros.

  • Like 10
Link spre comentariu

Mi-au placut pozele, iar recenziile m-au incitat. Drept urmare am vizitat-o si eu pe Anca. Si nu mi-a parut rau.

Am recitit acum un pic recenziile confratilor. Majoritatea mi se par ok. Singura mai "suparata" ar fi al amicului sonky, insa e un punct de vedere pe care il pot intelege.

Parerea mea:

Anca este o fata frumoasa, poate un pic retinuta si cu o atitudine "profi". De inteles, mai ales ca nu cred ca are mare experienta in domeniu. Da' stiu ce o sa ziceti, daca mergi la o escorta nu stai sa o cuceresti. marci banu' si sa-si faca treaba. Sunt ok si cu asta.

Doar ca daca vrei ceva mai mult, vezi tu ce faci pe acolo prin dormitor. Ca s-ar putea sa iasa mai bine decat te astepti.

personal mi-a placut si fata si experienta. Mi-as fi dorit mai mult de la experienta, insa cred ca e loc de mai bine. O sa revin pe chestia asta.

Subtirica, frumusica,ochi migdalati, picioare frumos conturate, sani placuti, piela foarte fina, fund ...mmm.

Ca si experienta, per total ok, cu un minus pentru lipsa FK. Mi-as fi dorit, dar poate alta data. A fost oricum ceva excitant: ne-am respirat aproape gura in gura :))))
Ca si note:

Locatie: 9 (central, curat, papuci, prosop curat, mare, geluri, igiena f buna)

Fata: 9 (draguta, chiar frumusica)

Oral: habar nu am, ca mie imi ardea de pasa

Normal: 9

GFE: 8,5 (am scazut pentru lipsa FK, dar cred ca va creste pe viitor, am eu asa un feeling)

 

PS: are o pasarica delicioasa (A folosit un pic de lubrifiant - un pic nu mult - insa a fost de prisos. Fata se uda natural)

Halat 200/h

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

OK, facut azi cont p-aici, aruncat un ochi pe cateva reviews & anunturi si am dat peste Anca. Pur si simplu mi-a atras atentia ca fiind ceva mai deosebita.
Nota benne: nu mi-am validat contul, ca nici acum nu am primit mail de validare, iar daca acum am unele privilegii, mai devreme nu puteam nici macar sa vad poze. Asadar, am fost la ea FARA SA STIU CUM ARAT. Dupa ce am vazut-o IRL si am reusit sa vad si pozele nu pot sa zic decat ca arata mai bine in realitate decat in poze! Am stat 2 ore, daca are vreo importanta.

 

Acuma, sa discutam notele. Pastrez ideea de nota 10 pentru ceva maxim, care m-a dat pe spate, pentru ceva care m-a lasat pilaf, iar nota 9 e pentru "foarte misto" samd. Notele le raportez la sistemul meu personal de valori, si nu la pretul cadoului, altfel, ar fi fost 10 pe linie.

Calificativ overall - O domnisoara memorabila
 

Locatie - 9/10.

Cuvantul potrivit aici e - "ireprosabil", nu stiu daca mi-as fi dorit ceva mai mult. Insa 10le e pastrat pt ceva ce nu am mai vazut ever. 

Aspect - 9/10.

Piele catifelata, e o placere sa o iei in brate.

Igiena - 10/10.

La naiba, 10 cu felicitari! Ea curata, casa curata etc.

Sex Oral - 9/10.

Pe de o parte, a zgariat de cateva ori, pe de alta parte am trombonul mare, iar in viata asta, o singura tipa a reusit sa nu zgarie. INSA a plusat la capitolul stamina. Eu termin greu, iar fata asta nu s-a lasat. Pentru implicare, 10, pentru zgariatul usor - 8, rezulta media 9. CIM - da / DT - nu

Sex Normal - 10/10

Tipa e foarte implicata si te fute ea pe tine, nu sta leguma. Am mai intalnit femei implicate, INSA 10-le il dau pentru ca era foarte stramta. WOW!

GFE - 9/10

Ii dau 9 pentru modul in care ma privea cu ochii ei mari, cand discutam cu ea "dupa" si ii povesteam diverse porcarii din viata mea. Si pentru niste lucruri pe care le-a spus si mai ales, pentru ca "dupa" s-a dovedit a fi foarte dezinvolta. Si pentru tandrete si pentru ca a impartasit unele chestii despre ea. La inceput a fost un pic rece, intr-adevar, cum au specificat si altii, insa e preferabil (dpmdv) in detrimentul falsitatii. Retinerea initiala si tratamentul pe stil hotel/ restaurant, iti da mai degraba sentimentul de one night stand cu o tipa proaspat agatata, decat sentimentul de girlfriend. Iar asta mi se pare ok, uman, pentru o prima intrevedere. Ramane de vazut daca asta se schimba la vizitele urmatoare.

Multumesc, draga forum, ca m-ai ajutat sa o gasesc.

  • Like 10
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

*Fara sa stiu cum arata

 

Admin, please edit, ca suna retardat :))

Nu e grav, se poate intelege ca nu te uitasei in oglinda in acea zi si nu stiai daca erai ingrijit sau nu...dar mai bine nu uita sa spui pretul. Sau a fost gratuit? Poate o fi vreo promotie stil "primul client"....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...