dado123 Reputație: 52 Postat Martie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 29, 2017 Dacă nu ma înșel fata era si la ieșire din Eforie . Cel putin in plină vara acolo era . 1
talibanu Reputație: 9773 Postat Martie 29, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 29, 2017 De cateva zile vad o faptura de etnie frumusica cum treci de giratoriul de la real, spre dona seat (pod ipmc) mai mergi un pic, pe dreapta unde era o spalatorie mai demult parca. Stie cineva ceva de don'soara? Pare buna de tras in țeapa o data.
millenium Reputație: 20 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2017 Zilele trecute am fost pe la domnisoara blonda de pe Aurel Vlaicu, aveam niste treaba prin oras si cand am vazut-o am facut cale intoarsa.Actiunea s-a petrecut in masina,intre cele 2 containere din capatul strazii.Am optat pentru un oral care a fost bine executat, gemete, lins de coite iar sanii sunt intr-adevar superbi.Halatul 50 ron.Din ce mi-a spus, face scoala de soferi si urmeaza sa plece in Moldova, la parini, pentru cateva zile. 3
stelian dima Reputație: -435 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 futeamas pe melodiile tale 3 6
stelian dima Reputație: -435 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 am tras in mata pe melodia asta 3 6
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 am tras in mata pe melodia astaNu esti singurul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum