Sari la conținut

Masaj Isis


Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am fost eu..tare ciudat salonul..e impartit prin draperii..nu are camere..o baie..iar compartimentalizarea e facuta prin draperii..asta nu ar fi o problema

Maseozele..aceleasi...care au lucrat la mcdonalds..care au fost la boul rosu..dar acele tipe care nu stiu cu ce se manaca masajul erotic...am ales o tipa miniona blonda simpatica..corp fain..cam de nota 9 tipa..comunicativa..dar din păcate aceiasi problema..masaj. .zero

Un pic masaj pe spate..pe urma intors pe spate si tusti..dai la manivela

Desi am intrebat de la inceput..durata si pretul..o ora 100 ron..am intrat la si un sfert si am iesit la fara un sfert ...

La intrare au camere..deci..atentie la neatentie..dai de monitorul cu camerele exact cum intri..putea fi mai ascuns daca tot au pus

Per ansamblu

Primirea 9

Locatie ..arata a salon..lumini difuze..muzica..pacat ca e prea indiscret..cu impartirea spatiului cu draperii...7

Maseoze...ca aspect toate..8..

Acuma

Maseoza cu care am fost

Aspect 9

Atitudine 9

Masaj..3 :( sorry..dar ala nu e masaj erotic..e un preludiu de 10 minute a unei masturbari

Am inteles ca e posibil si ceva extra..dar tragand linie ajungeai prea mult..in comparatie cu ce primeai

Eu nu mai merg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost si eu saptamana trecuta pe acolo.Am zis sa vad cum este!Ca in zicala:afara-I vopsit gardul si inauntru leopardul!!!!!!!!!!!

Nu incercati ca nu merita.In reclama scrie ca sunt fete,da de unde erau doar doua,una mica blonda cu o mutra acra si una inalta brunet si mai slaba.

Te trateaza de parca le deranjezi!

Asa ca inainte de a va propune sa mergeti acolo bine mergeti la baie si faceti o laba pe gratis ca nu merita.

Asta fac si fetele,nici nu te lasa sa le atingi,iti spun sa stai cuminte

daca mai doriti detalii revin mai tarziu!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost si eu la acest salon. Intr'adevar sunt perdele dar cred ca acest lucru nu este o problema. Sun acolo,imi raspunde o fata politicoasa,cu o voce calda placuta ,imi ofera detaliile necesare pentru a ajunge acolo.zis si facut! Ajung acolo,sunt intampinat de un miros placut de betisoare parfumate,lumanari,muzica siii apar 5 fete sexy!! Sunt intrebat daca doresc sa servesc ceva, apoi aleg o fata si merg in camera.

Am intrat intai la un dus,apoi merg in camera ,fata ma astepta dezbracata dornica de un masaj senzual. Ma intind pe burta si am ramas surprins placut .! Mi'a oferit un masaj erotic foarte bun,se unduia pe ritmul muzicii cu corpul si sanii .

Fata a fost politicoasa si foarte comunicativa. Eu va recomand cu incredere!

Maseoza:9

Atitudine:10

Loc:discret

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

nu stiu de ce,da tare mi se pare mie ca domnul rares29 e agent sub acoperire pus pe promovare,ori a fost el cel mai norocos dintre noi,am sunat,m,am programat,totul ok pana aici,intradevar domnisoara blonda cu care am optat a fost amabila,dar la partea cu masajul lasa de dorit,am stat vreo 40 de minute in total,nu ma plang ca nu am stat o ora intreaga,pt mine ar fi suficient si o jumate de ora,dar sa stie fata ce face,nu ca acestea,frectie la picior de lemn :)

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

1. Ori domnu are interes si face reclama..si nu il condamn..insa atunci sa puna fetele sa mai invete masaj ca altfel se duce pe mures afacerea

2.nu e prea umblat la masaj..si considera ca acele cateva mangaieri pe spate..urmate de o laba..reprezinta un masaj erotic

 

Nu contesta nimeni atitudinea receptionerei..glasul dulce si respectuos..atitudinea maseozelor..aspectul fizic..ci doar calitatea masajului..care nu se poate numi masaj erotic.

Si acuma fetele...ca am fost cu toate:

 

O tipa blonda mignona frumusica corp super ..aranjata curata..masajul vreo 15 minute. .din care 10 uns cu ulei pe spate..si restu incercare de finalizat manual.

 

O tipa satena inalta par lung sani mari frumosi..a lucrat la jadore si mai recent la mcdonalds..masajul la fel ca mai sus.

 

O tipa mai creata saten blond corp frumos ..a lucrat la boul rosu si mai recent la mcdonalds..masaj mai bun decat cele de mai sus.

 

O tipa blonda par lung..buze foarte subtiri..a lucrat inainte la tantra masaj pe urma la boul rosu..picioare super sexy..dar tot masajul se rezuma la mangaieri pe spate..acelasi fel de miacare vreo 20 30 minute..si urmate de o finalizare manuala .

 

Toate insa practica acest tip de masaj..penrru ca au impresia ca toti merg la ele pentru sex si asteapta sa vina intrebarea "cat"?

 

PS: ora de masaj e ora..adica 60 de minute..asta inseamna " o ora"..nu 30-40minute..de cand intri pana iesi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

 

Toate insa practica acest tip de masaj..penrru ca au impresia ca toti merg la ele pentru sex si asteapta sa vina intrebarea "cat"?

 

 

Aceasta impresie a fetelor este data de faptul ca marea majoritate a clientilor vor sex si nu masaj. (daca teimprietenesticu cateva maseoza este imposibil sa nu afli asta). Astfel saloanele de masaj ni marea lor majoritate sunt stabilimente pentru sex dar cum la noi nu prea e legal functioneaza asa.

Problema e alta. Ceea ce nu inteleg eu este atitudinea clientilor care cautand sex in loc sa mearga la fete care presteaza direct sex se mai complica cu masajele unde mai platesc si  niste mangaieri amarate, si se milogesc pentru "extra" si mai platesc in plus. Dar na. fiecare cu damblalele lui.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Iti zic eu..pentru ca la saloanele de masaj gasesti niste fete super..din cand in cand. .care de obicei nu presteaza servicii erotice pentru oricine...mai demult erau cateva la vladi..de mori..dar de aici pana a te milogii de oricine si sa platesti triplu pentru 5 minute de sex..clar e tampenie

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Cucogol.. Nu stiu ce ai patit tu sau ce a fost la mijloc de nu ai fost multumit,dar eu am fost foarte multumit de fete si de serviciile oferite.

Chiar astazi am fost din nou acolo si continui sa'mi mentin parerea personala..

Deci:nota 9 pt salon

Nota 10 pt fete!

Nota 10 pt curatenie si discretie.

Cat despre masaj, din cate stiu eu care am mai fost si la alte saloane,este foarte firesc ca masajul erotic sa implice atingeri si mangaieri!

O zi buna ! Va recomand salonul!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania/Arad
  • Oras:Romania/Arad

Nu te supara daca nu prea se ia in considerare parerea unei persoane cu cont de 3 zile si 4 postari din 4 in acelasi topic. Noi numim GUVIZI aceasta clasa de indivizi care fac hidden oversize marketing , dar recunosc as putea sa gresesc.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Rares...fiecare are dreptul la parere..salonul e cat de cat ok..fetele arata bine..atitudinea este ok..dar la masaj nu se pricep.si alea 60 de minute de masaj la mine au fost 35 de la intrare pana la iesire.

Masajul a constat in cateva minute de intins ulei pe spate si rapid o masturbare fara farmec..daca tu zici ca asta e masaj erotic ok..atunci ma plec in fata ta si nu mai zic nimic

Iti doresc cat mai multe experiente placute...sa traiesti

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Mda...

 

Avand in vedere ca am fost pe fuga pana in arad si nu am avut cum sa degust placeri straine, din lipsa de timp, am zis cand am intrat in tara sa ma relaxez si eu cum merit :))

 

Fiind ora 3 noaptea, optiunile erau putine. 

 

Am sunat si am ajuns aici, spunandu-mi-se ca detalii vorbim la fata locului pentru ceva mai mult de masaj.

 

Ptr masaj pretul> 150 Ron ora.

 

Am ajuns, stat la tigara, si intreb> bun deci cat in plus si ce se poate

 

- inca 150 Ron, si oral si normal.

 

- deci 300 Ron??????

 

- da.

 

-pare rau, am doar 2 juma la mine, hai ca ne vedem alta data. Cius.

 

- nu, nu, stai e bine 2 juma :))))

 

:))

 

Bun> si intreb> deci oralul se poate neprotejat, si si cu finalizare?

 

Da!

 

Ok. Bine.

 

Stat la tigara pana la capat, spalat dezbracat.

 

 

 

 

Am intrat cu roscata (era singura de altfel).

 

Am zis sa incepem cu un oral. Aici nota 4 pentru desfasurare, si mai ales incheiere>

 

Face ea mecanic acolo. Nici vorba de deep. Si o intreb> vrei sa te anunt cand termin?

Da.

 

 

SI in 2 min de atunci o anunt ca voi termina. Eh atunci ia gura de pe ea, si imi face o laba. Dau drumu pe sani. Si o intreb> auzi dar acu 10 minute, 15 cat dracu au trecut, nu ai zis ca faci oralul cu finalizare?

 

Ba da! Finalizare pe corp:))))))))

 

Ma simteam ca intr-un film prost :))))

 

Drept ptr care am pus.o la munca. Sa imi faca un masaj.

 

Cu toate scolile ei de masaj pe care se lauda ca le are, mai mult de 5 nu pot sa ii dau nici ptr masaj. Dar la cat de obosit eram, orice era bun.

 

Dupa care ii zis sa mai bagam si numarul 2.

 

La oral iar. Ii zic sa ia mana. Raspuns: nu imi place fara mana :)))

 

M-am abtinut sa nu imi exprim gandul> Fa, dar te-a intrebat cineva cum iti place? Nu tocmai te-am platit? Scopul e sa iti placa tie, sau mie??

 

Acum sincer, nu ma intelegeti gresit dar asta cu nu imi place oralul fara mana chiar m-a zgariat pe creier.

 

Da, daca o intrebam de anal, de altceva, atunci inteleg. Ba nu face ca deh. Dar oral fara mana?:)))

 

 

Sar peste normal in istorisirea aceasta scurta, intrucat este cel putin la fel de banal ca restul.

 

 

Decartat> 250 Ron. La inceput.

 

 

Locatie> nu imi imaginez cum e cu perdelele cand sunt mai multi futaciosi deodata. II auzi pe restul, poti sa ii aplauzi, sau cum?:)) Baia - aspect - nota 5. siguranta - nota "-1". Da siguranta!!!!!!!!!!!

 

Au un sistem de lumini in baie, a carui fir, lipit, sta in apa de pe jos.... L-am scos eu din priza sa nu dau ortu popii peacolo...

 

 

De revenit? :)))

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila

Salutare prieteni undercoverii...am fost si eu la acest salon si vreau sa las o recenzie pt ca asa e frumos vreau sa va zic ca am fost de 3 ori pana acum si problema cea mai mare e cum spuneau prieteni nostrii timpul acordat de fetele care presteaza bineinteles fiind angajate acolo o fac doar pentu bani asa am ajuns m-au primit frumos am avut de unde sa aleg pt ca era de fiecaredata seara pozele cu ele sunt reale majoritatea de pe publi tim am asteptat putin pana a venot fata am inceput cu un masaj bine facut incitant si pe parcurs mi-a facut si ceva oferta fetita ca de obicei sa faca si ea un ciubuc am acceptat si am trecut la treaba prima data inainte prin primavara cand am fost sincer mi-a placut dar acum de vreo 2 luni cand am mai fost si in vara se pare ca a devenit si pentru ele doar afacere si nu mai pun atata pasiune fetele in sfarsit am trecut la actiune am lucrat cam jumate de ora dupa care m-a impachetat repede asa ca eu zic ca nu voi mai trece pe acolo fiindca s-a stricat treaba si pe acolo asa ca notele mele pt ele sunt

Masaj :8

Np:8 (depinde pe cine alegi )

On:9

Asta e parerea mea si asa am vazut eu treaba pe acolo la piciorul podului :) inca ceva daca aveti de gand sa mai faceti ceva extra cu fetitele de pe acolo va dau un sfar luati balonase la voi ele nu au...sper sa va fie de folos

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am fost si eu la acest masaj erotic, vorba vine masaj, a fost o laba trista. Ca de obicei, ori am eu ghinion, ori nu stiu, scrie peste tot 5 fete etc, dar cand ajungi e de fapt una sau maxim doua, cica celalalte tocmai au plecat. Am patit si la alt masaj, nu numai aici. Am fost cu o blonda apatica, plictisita de viata si speriata. Cica pentru inca 100 de roni face si ceva extra, adica oral si doar atat. I-am spus ca pentru 100 de roni mergeam la alta si facea si oral si normal, unde mai pui c am platit 100 de roni masajul. Nu e de revenit, cel putin pentru mine. 

Locatie 8

Prestatie 5

Masajul 100 de roni ora, dar nu cred ca a fost 30 min. Inca 100 pentru un oarl. m bucur ca nu m-am riscat, daca si oralul era ca si masajul, era jale,

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:londra
  • Oras:londra

revin cu o recenzie pentru inbunatatirea informatiilor pe acest site si in special pentru faptul ca in arad nu avem sau mai bine spus avem maxim 5 escorte care-si merita banii  restul curve penale borate nu au nimic in comun cu serviciul de escort

 

recezie negativa pentru mine si am sa las pe fiecare sa traga singrur concluzia.

salunul respectiv pe strada bihorului la piciorul podului spre gradiste. locatie infecta gen bazar  cu draperii am mai fost in acesta locatie cu 3 fete mai demult dar parca acum mi s-a parut altfel .

 

sun la numarul postat pe publi24.ro sun de mai multe ori in interval de 3 ore pentru ca nu era liber imi spunea sa revin peste 30 de minute , prind salonul liber  , confirm pentru 10 minute ca ajung acolo.

am tot insitat pentru ca imi spuse la telefon ca-s fate noi pe acolo....dezamagire si promt ca nu mai calc pe acolo cat traiesc

 

ajung la locatie, sun la sonerie ma tin cam 3 minute la usa pentru ca m-am pus cu spatele la camera de filmat . nu suport locatii dotate cu camere video sa te filmeze !!!!!!

inauntru bezna ceva becuri rosii si ceata de fum stateau 4 pizde pe o canapea si tot butonau pe telefoane

o ora 100 de roni sa aleg maseoza...

si aleg o fata roscata cu parul lung foarte mica la statura gen 1.45 max 19 ani bronzata tare dar defapt era tiganca.

 

fetele scot un pix  si incep contabilitatea... fata respectiva suma de ... de la ora ... fain m-am gandit ca-mi cer si buletinul

ma duce in dreapta dupa o perdea stau putin si-i spun ca vreau in camera din spate. imediat zice ea ...sa plece clientul din inaintea mea .ok trece 2 minute iese din camera un barbat si apoi ne bagam noi in camera .

 

ma dezbrac dus am facut acasa si ma pun pe pat ..fata ramane in lenjerie nici gand sa se dezbrace incepe usor cu un masaj la spate numa masaj nu era invartit pe acolo cu mana pe spate asa dar cu una sa nu se oboseasca .

intreb de ce nu se  dezbraca? cica regula noua fetele fac masaj imbracate numai pentru extra se dezbraca? auzi/? asa ceva?

 

ok eu chiar pentru extra m-am dus avand experienta si stiind ca toate fetele la care am fost fac asta.

ia auzi preturi 200 numarul 150  oral o finalizarea

am refuzat categoric ganditi-va la 200 de lei ora nu finaizarea plus 100 platit inainte la ce escorte poti merge in timisoara?  

 

ok continua ea cu masajul mai insista ea cat de cat si-i spun ca-i dau 100 max pe o finalizare ..ea cica nu se dezbraca pentru 100 de roni. fain m-am gandit ca esti si tu o vedete deja

ok spun sa continue cu masajul 40 de minute cat tine un masaj normal cu o finalizare la care ea ok

mai trece 5 minute ma intoarce pe spate si dai la laba .finalizez. asa in scarba cand am vazut atitudinea ei

imi spune cu tupeu ca a trecut 30 de minute si sa ma duc la baie sa fac dus ca am 10 minute.

tare in tupeu pitica asta ca cica ea nu castiga nimica dupa mine ca au paza asigutata acolo si ca daca nu-mi comvine imi taie bon fiscal pe casa?????????

asa ceva nu am mai trait

am plecat la dus ...o baie infecta murdara fara papuci mergi descult prin jegul ala aiurea de tot macar a scos un prosop poate a fost nou .

ma spal si plec

totul a durat de la intare pana la iesire 25 de minute. si deja era un om ce astepta sa intre si el in camera .

nu se poate tolera asa ceva

am ani de experienta si nu sunt genul sa fac scandal dar e prea de tot sa-si bata joc de noi asa ganditi-va ca noi muncim pentru banii nostrii si plus la ce riscuri ne asumam ma refer la boli ce le au panaramele astea.

nu merita

rog de trecu la de evitat

  • Like 5
Link spre comentariu

Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Rasfat, placere, relaxare, jacuzzi, dominare,. . 3 blonde 2 roscate sI o bruneta foarte sexyyyy va sta la dispozitie, de luni pana sambata intre orele 11:00 si 03:00... Doar Pentru Tine!!!! Te asteptam.POZE 100% REALE !!
Doar la noi le poti avea pe toate !!!!. 100 lei ora de masaj, . 
VA ASTEPTAM !!!.. Str Bihorului nr 7.Langa podul ce duce la gradiste. http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/salon-de-masaj-erotic-isis/432245/

 

 

post-140867-0-77572200-1418765061_thumb.jpg

post-140867-0-94469400-1418765062_thumb.jpg

post-140867-0-00191900-1418765064_thumb.jpg

post-140867-0-23650600-1418765066_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...