sarpex Reputație: 110 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Octombrie 23, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase. 1
bc67 Reputație: 960 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Octombrie 23, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase. Salutinainte de a spune ca e neserioasa ai incercat si sa o suni ?E doar o intrebare ... 4
gabitzu Reputație: 146 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 9, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase.din cate stiu nu e de evitat o dama daca nu iti rapunde. si ele selecteaza clientiicat timp nu ati stabilit nimic impreuna de ce e de evitat? tia dat vreo teapa? 4
ravsolo Reputație: 381 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 9, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase.Ce-i flacau? Nu vrea domnisoara sa se joace cu jucariile tale si acum o "spui la mama"? Si mai vrei sa si fie pedepsita si in colt pe boabe de porumb pusa. Nesimtita ... cum isi permite sa nu iti raspunda la mail mai ales dupa ce i-ai atras atentia? In coltul cu "de evitat" ii locul.Sau te gandesti ca tocmai pentru ca i-ai atras atentia a preferat sa nu iti raspunda. Prima impresie conteaza chiar si la dame de companie. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase.Cu alte cuvinte, tu esti "de evitat" 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 9, 2014 Cu alte cuvinte, tu esti "de evitat" ufff doctore cred ca asta o sa-l doara cand a citi.hihi 1 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2014
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Decembrie 9, 2014 Dragi colegi vin cu precizarea ca e o neserioasa. Eu propun sa fie trecuta la DE EVITAT.I-am trimis de cateva zile bune pe emailul postat de catre ea un mesaj prin care doream sa stabilim impreuna actiunea. O rog sa nu uite sa-mi raspunda. Nimic. Pauza. SA NU MAI POSTEZE ADRESA DE EMAIL DACA NU RASPUNDE ! Eu voi cauta dame serioase si nu tepe! Spor la futut dame bune dar mai ales serioase.Astea sunt repercursiunile recenziilor false.
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 9, 2014 Pe ce adresa i-ai trimis mesaj?Spor la futut dame cat mai bunepe adresa de la posta,la oficiul nr 1!!
sarpex Reputație: 110 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Decembrie 9, 2014 Pe adresa de email postata de ea / cea de pe poza- [email protected], si cu litere cu majuscule, si cu litere mici.Din partea ei, nimic.Tu cum ai fi perceput? Bafta.
nickolass Reputație: 44 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 10, 2014 Tema asta a mai fost dezbatuta si cand am facut precizarea ca nu e punct ci line jos am fost facut pestele ei. Defapt iar discutam pe o tema cara a fost scrisa in data de 23 oct. si se trezeste cineva cu chef de poleiala pe 10 dec. Adica dupa aproape 2 luni. Si banuiesc ca fata nici nu mai e in Cluj. Da nu mai scriu motivele de ce cred asta pentru ca iarasi dau iz de peste.
NEI_U Reputație: 350 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Decembrie 10, 2014 http://www.aventurilapescuit.ro/wp-content/uploads/history/galerie_foto/pescarii_apocalipsei_4dfe4cf.jpg
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 10, 2014 http://www.aventurilapescuit.ro/wp-content/uploads/history/galerie_foto/pescarii_apocalipsei_4dfe4cf.jpgufff nei-u ce peste mare ai prins.prinde-l bine sa nu scape!
sarpex Reputație: 110 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Decembrie 10, 2014 Asta o fi motivul pentru care nu ti-a raspuns.Nu cred ca acesta a fost motivul, deoarece eu am scris [email protected] si nu cu _ intre vally-si sexy ! 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 10, 2014 [email protected]*****0756.536.973********** Adresa mea de mail este [email protected]Se pare ca am probleme cu cea mentionata mai sus!Va pup 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2014 Nu cred ca acesta a fost motivul, deoarece eu am scris [email protected] si nu cu _ intre vally-si sexy !Ooo Doamne!!! 1
nickolass Reputație: 44 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 11, 2014 V-am spus. Atat va duce capul. Vai de de voi. 1 2
sarpex Reputație: 110 Postat Decembrie 14, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Decembrie 14, 2014 Observ ca nu mai are nci un rost sa scriu. Toti cei care m-ati depuctat, sa " fiti sanatosi".Acest forum este de toata pomina. Vai de pula vs. 1
camarro Reputație: 2978 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca nu mai are nci un rost sa scriu. Toti cei care m-ati depuctat, sa " fiti sanatosi".Acest forum este de toata pomina. Vai de pula vs.Colegu am senzatia ca tu ai mai fost pe unul dintre forumurile de profil cu alt Id ca tare semeni cu EL.De ce indrugi verzi si uscate daca nu mergi la fete.Dute la 1 sau cate iti permiti pe luna sau iti faci tu managementul investitiilor tale si scrii o recenzie, nu cum au scris-o colegii tai si cum ai perceput tu aceea estcorta.Ar fi cel mai bine.Toate cele bune 1
freebsd Reputație: 344 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca nu mai are nci un rost sa scriu. Toti cei care m-ati depuctat, sa " fiti sanatosi".Acest forum este de toata pomina. Vai de pula vs.Sarpex, nu te infuria, mie personal imi esti oarecum simpatic. Nu glumesc si nici nu te pup acolo unde cica soarele nu prea rasare. Cu asta nu ma refer la Londra ) Fa cum te sfatuiesc colegii
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca nu mai are nci un rost sa scriu. Toti cei care m-ati depuctat, sa " fiti sanatosi".Acest forum este de toata pomina. Vai de pula vs.Lasa-ne , lasa-ne ... 2
shemale Reputație: 200 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Decembrie 15, 2014 Ma omule, n-ar avea nimeni nimic cu tine daca n-ai fi intretinut prostia pe care-ai inceput-o.Este o vorba romaneasca tare inteligenta care spune "cand 3 iti spun ca esti beat, du-te si culca-te" !Daca vrei sa pricepi ceva, bine; daca nu, tine-o tot asa, pe mine incep sa ma distreze discutiile astea "Observ ca nu mai are nci un rost sa scriu.Toti cei care m-ati depuctat, sa " fiti sanatosi".Acest forum este de toata pomina.Vai de pula vs." 2
cocor_spa_moscraciun Reputație: -1 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:turz Oras:turz Postat Ianuarie 23, 2015 Salut, trebuie sa te razi pe lapula sau merge si asa mai stufos ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum