bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2014 157cm, 47 de kg calitate superioara. Creieri iti trebuie tie beiates care te dai pilot de avion si tu de fapt cari bagaje in aeroport Calitate superioara ?? nu prea cred de la 70 de kg sau cate ai avut si ai slabit pana la 47 sigur nu mai e superioara , dar deh , te bagi si tu in seama cu replici din melodii ca pe tine capusoru' nu te duce , ai un neuron si ala e singur si daca ai pretentia sa te iei gura-n pula cu mine pe aici , invata in sloboz sa scrii corect/ Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2014 Calitate superioara ?? nu prea cred de la 70 de kg sau cate ai avut si ai slabit pana la 47 sigur nu mai e superioara , dar deh , te bagi si tu in seama cu replici din melodii ca pe tine capusoru' nu te duce , ai un neuron si ala e singur si daca ai pretentia sa te iei gura-n pula cu mine pe aici , invata in sloboz sa scrii corect/nu am batista sa-ti dau sa-ti stergi mucisoriinu mai plange asa ca mi se face mila! Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2014 nu am batista sa-ti dau sa-ti stergi mucisoriinu mai plange asa ca mi se face mila!ce peinibila esti , sa mor si mai nasol e ca nici nu iti dai seama ...vezi de ce ziceam...un neuron...unu singur. Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2014 ce peinibila esti , sa mor si mai nasol e ca nici nu iti dai seama ...vezi de ce ziceam...un neuron...unu singur.incepi sa te balbai ti-am mai zis, nu mai plange asa puisor, ca mi se face tare mila de tine. vrei sa te plimb cu masinuta nepotului meu?are si telecomanda Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 18, 2014 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 18, 2014 numai rade-ti m-a )))) Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2014 incepi sa te balbai ti-am mai zis, nu mai plange asa puisor, ca mi se face tare mila de tine. vrei sa te plimb cu masinuta nepotului meu?are si telecomanda Vroiam sa te intreb de ieri , da n-am avut timp , Tu cand o sugi ( pe ea pe pula ) o sugi fara s-o uzi ? Si daca o sugi asa cu bale se inmoaie ? Si daca se inmoaie se si indoaie ?? Adica mai pe intelesu tau , o mai sugi fara s-o uzi si o mai inmoi fara s-o indoi ? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2014 Ai vorbit ca un poet....nebunule P.S. Stii singurel continuarea, este?!?! 1 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2014 Ai vorbit ca un poet....nebunule P.S. Stii singurel continuarea, este?!?! Daca vrei iti zic eu niste continuari la alte replici de genu' da pe urma tipi ca iar ma iau de tine moca Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 smardoiule tot hamal esti?sau te-au facut aia din avion "stwardez" Daca ai intentionat sa jignesti,nu prea ti-a iesit... Mai incearca,spune-i ''sugi pula'' sau altceva...Intelegi tu ce-am vrut sa spun ca esti fata desteapta Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2014 .Mai incearca,spune-i ''sugi pula'' sau altceva...Intelegi tu ce-am vrut sa spun ca esti fata desteapta Eu cred ca trebuie sa-i explici ...daca ar fi fost fata desteapta , n-ar fi spus tampenia de mai sus ...incercam sa-i facem un desen , poate pricepe in felul asta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Joi 24.07.2014 ceva sprit de vara pe undeva ? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 22, 2014 Daca ai intentionat sa jignesti,nu prea ti-a iesit... Mai incearca,spune-i ''sugi pula'' sau altceva...Intelegi tu ce-am vrut sa spun ca esti fata desteapta sa-i spun unui bulangiu sa suga pula e deja un privilegiu. )) Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 sa-i spun( si eu?) unui bulangiu sa suga pula e deja un privilegiu. )) Hmm...m-ati pierdut pe drum...care dupa contul cui postati?sau...ce-ai vrut sa zici? 1 Link spre comentariu
sandraesc Reputație: 56 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2014 Cine vine diseara la karaoke sa dea un semn!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Bem ceva Sandra ? 5 2 Link spre comentariu
sandraesc Reputație: 56 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2014 Evident!Bem ceva Sandra ? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 31, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 31, 2014 sa canta ma manele ? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=mP_NB7kwZuQ 5 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 2, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 2, 2014 manelele e viata mea 2 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 3, 2014 manelele e viata mea Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat August 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2014 Inteleg ca acum daca se marita Randunica nu se mai tine karaoke? Tocmai cand vroiam sa vin si eu 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat August 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 3, 2014 Inteleg ca acum daca se marita Randunica nu se mai tine karaoke? Tocmai cand vroiam sa vin si eu cine a zis asta????NU dragul meu!Karaoke se tine. joile raman zilele de distractieacelasi loc, aceeasi ora, aceeasi si multi alti oameni super ok si atmosfera incendiara.Esti binevenit! 4 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 3, 2014 cine a zis asta????NU dragul meu!Karaoke se tine. joile raman zilele de distractieacelasi loc, aceeasi ora, aceeasi si multi alti oameni super ok si atmosfera incendiara.Esti binevenit!Daca vin si io,ne tinem amandoi de microfon? promiti? =) 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 3, 2014 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum