Sari la conținut

0731757815- Loredana (Calea Aradului)


Postări Recomandate

Declar eu deschis sesiunea de vară la domnișoara Loredana. Este disponibila.Revin cu o recenzie mai încolo nu de alta dar nu mai sunt în stare de nimic.

segnor non comprende nimic... doamna a zis ca e disponibila... tu ai dat cu bifa si te-a futut de esti fara cuvinte?

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Am urmarit acest topic si vazand ca e posibil ca Loredana sa revina la noi am zis sa imi incerc norocul si sa o sun. Raspuns din prima, facut programare. Ma gandeam deja ca sunt norocos, citisem despre ea, chiar ma gandeam cum o sa decurga intalnirea dintre noi. Ajuns in zona, gasit locatia foate usor, am resunat`o si a iesit la usa. 

Am intalnit o domnisoara tunsa destul de scurt, cu diferite culori in cap predominant a fost movul. Am facut cunostinta, m-a servit cu o apa, stat putin de povesti, chiar am povestit vreo 10 minute, si ma gandeam ca tipa asta chiar nu e asa cum zic altii ca te fute ea nu o futi tu si na, ea chiar e linistita. Ea a mers apoi la dus, dupa care am mers si eu pentru o reimprospatare. 

Dupa ce am revenit de la dus ea m-a asteptat in pat goala, Primul lucru a fost sa o intreb ce am voie si ce n-am. Ea mi-a raspuns foarte degajat - totul in afara de anal. ok. 

Actiunea a inceput cu un usor masaj, m-am asezat pe burta si a inceput un masaj foarte placut ( nu de alta dar aveam nevoie ). Dupa care a inceput nebunia. Asa cum stateam pe burta mi-a desfacut picioarele si a inceput sa ma linga la oua, si prin parti pe unde putea si pe unde vroia ea. m-a intors pe spate sa ma suga, sa ma linga pe sfarcuri si la cat de excitat am fost i-am zis ca poate sa ma si muste. Am si intreabat`o daca pot sa prelungesc o ora insa din pacate mi-a spus ca are alta programare ( boul de mine - i-am promis totusi ca ma revansez data viitoare ). 

Apoi am trecut eu la actiune, mi-a facut cunostinta cu pasarica ei, epilata complet, are niste labii tormai bune de lins si de supt. Am trecut intr-un 69 lateral, am fost nevoit sa o opresc de doua ori nu de alta dar simteam ca ma termin. La un moment dat am asezat-o pe spate cu capul pe marginea patului unde imi facea oral. Ma gandeam ca daca alunec dracu pe podeaua aia si pic peste ea asta a fost ( nu de alta dar la cele 130 de kg ale mele ). 

Dupa cateva minute in pozitia asta m-a intreaba, vrei sa ne futem? Normal, pus capison si inceput un doggy, m-a tras in ea, ma impins, cu mana ma masa la oua cand prindea ocazia, ce mai. Pompat ce pompat pana obosit putin apoi am rugat-o sa schimbam pozitia. Mi-a zis sa ma asez cu fundul pe marginea patului si ea a venit in misionar dar cu spatele, si a dat ( pentru ca am lasat`o pe ea sa faca toata treaba ) pana ce m-a terminat, dupa ce m-a terminat a venit cireasa de pe tort, mi-a scos guma si a mai continuat cu un oral vreo cateva. Si iarasi putin masaj la gat, la ceafa, la cap.

Am trecut la baie dupa care a fost si ea. m-am imbracat am mai stat putin de vorba dupa care am plecat. 

 

CONCLUZII - 

 

Locatie - Usor de gasit, este in apropierea unei piete, sta la casa, de fapt sta la demisol ceea ce e bine, locatie ok, curata, baie - avea gel de dus masculin, insa nu avea prosoape, Avea doar prosoape de hartie dar in viata mea nu am vazut prosoape de hartie asa de mari. Se vede ca s-a mutat de curand acolo. Oricum m-am dus pentru sex acolo nu in calitate de administrator. 

 

Aspect - Mie mi-a placut, e pe stilul punk, tunsa scurt, vopsita, e destul de subtirica, are si silicoane, sfarcuri numai bune de lins, pasa la fel, Curata nu am simtit nici un miros suspect. S-a igienizat si inainte si dupa deci e un mare plus. 

 

GFE - FK nu am facut, desi au fost cativa pupici, e foarte respectoasa, vorbeste frumos, jos palaria.

 

Oral - Mi-a placut foarte mult, mai ales cum trecea de la soft la hard, lins peste tot pe unde a vrut ea.

 

Normal - bun, mi-a placut, accepta pozitii, si ii place. 

 

Anal - nu face.

 

Cadou - 100 lei pentru o finalizare oferiti de mine la inceput, fara sa imi ceara ea. Mi-a si multumit pentru cadou ceea ce e de apreciat. 

 

Per total a fost prima mea experienta mai hardcore sa spun asa, mi-a placut ca stie ce face, si ii place ce face, m-am lasat pur si simplu purtat de val. M-am simtit excelent cu ea, se poarta frumos 

 

De revenit - da dA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - chiar daca nu mai e pustoaica pentru ca au trecut anii tipa stie meserie. Si asta conteaza. Intre o pustoaica cu figuri si ea as alege-o pe Loredana in orice zi si de doua ori duminica. 

Mi-a spus ca nu stie cat sta 1 luna 2 luni? Asa ca - oricum eu cu prima ocazie cand vin in Timisoara ma prezint la ea. Trebuie nu de alta dar a trezit in mine niste filme, si musai sa imi mai dau un film cu ea si mai hardcore. 

  • Like 9
Link spre comentariu

Am dat o tură pe la Lore


 


Locatie - un demisol (cum se zicea si mai sus) partea bună e că e răcoros chiar și pe caniculă, partea proastă e că e cam ciudățel... geam întredeschis  la nivelul străzii circulate... 


 


Aspect - Mie îmi place stilul ei de FMIe cu a(l)titudine, are vârstă dar arată foarte bine... un minus mi s-a părut că mirosea la sub braț


 


GFE - cativa pupici așa ca între prieteni, ai ce vorbi cu ea


 


Oral - m-a lins pește tot pi uni am vrut... 10


 


Normal - e nebunatică ... încerci cu ea orice poziție îți trece sau îi trece prin cap 


 


Anal - niet.


 


Cadou - 100 (preț de abonament ce mai!)


 


Se vede că îi face plăcere să se joace cu organu' ... și de aia ne place și nouă de ea!


 


De revenit: da


  • Like 4
Link spre comentariu

buna prieteni! >>> de luni pana vineri incepand cu ora 09-21 tarif 100 lei 30minute sau 200 lei ora! dupa ora 21 tarif 150 lei 30minute 300 lei ora!!!  La hotel 100 euro ora!!!specific...nu raspund la telefon lasati mesaj!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Dumnezeu sa te aibe in paza fiica mea

parinte,nu uita s_a iti iei patrafirul cand mergi la spovedanie. app prestezi si la domiciliu spovedanii? si nevasta mea ar fi interesata mai ca vine si lore ne-am scos de o spovedanie in grup..... :icecream :icecream :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove  :beex2 :beex2 :beex2 :beex2 :clapp  :clapp 

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nici unde
  • Oras:Peste tot si nici unde

Dumnezeu sa te aibe in paza fiica mea

sa ai grija daca te duci la Lore ca te spovedeste ea de toti si de toate :) asa ca :) 

Spovedanie placuta parinte.

 

PS - Vezi ca una din porunci zice sa nu preacurvesti - dar tu poti totusi sa curvesti :)

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

 incearca sa-i lasi un mesaj ...uite ce scria mai sus:

''buna prieteni! >>> de luni pana vineri incepand cu ora 09-21 tarif 100 lei 30minute sau 200 lei ora! dupa ora 21 tarif 150 lei 30minute 300 lei ora!!!  La hotel 100 euro ora!!!specific...nu raspund la telefon lasati mesaj!!'''

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...