Sari la conținut

Magda - 0764719873 / 0768066338 / 0786274750


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

ii felicit pe cei care le-a trecut cheful sa ma viziteze,nu am facut decat sa spun adevarul si imi asum raspunderea!cine a fost la mine si a fost ok cu mine din toate punctele de vedere,a fost rasplatit cu aceasi moneda.cine nu....asta e.dupa fapta si rasplata.un sfat pe viitor....cei care credeti ca noi traim doar ca sa facem aceasta meserie....si in rest traim degeaba va inselati.invatati sa respectati femeile in general orice ar face....ultima mea postare.Serix!

Ma bucur ca e ultima ta postare! Oricum nu prea cred ca esti in masura sa ne dai indicatii sau sfaturi!

Si tine minte un lucru: curvele sunt respectate in primul rand daca stiu sa-si tina gura!

Capisci?

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

  Fut_bine a facut o recenzie OK si a spus lucrurilor pe nume , de ce sa spunem ca e "pufoasa" cand defapt e grasa ?! sunt multe recenzii de acest fel ... nu  este absolut nici un fel de jignire sa spui despre o persoana grasa ca este grasa , si cu descrieri "pufoasa ", "putin pufoasa ","plinuta" etc. induceti in eroare alti colegi ... am patit-o si eu  cu o alta escorta tipa avand recenzii bune facute de fanii ei sau de persoane carora le plac grasele , in toate recenziile nimeni nu a scris ca fata e grasa doar aberatii de genu' "pufoasa" sau "putin plinuta" ok zic ca poate are ceva kg in plus dar atat, sun , programare , ajung si ... ce sa vezi tipa mica si grasa cu o fata de vanzatoare de cartofi... combinatia perfecta . Parerea mea recenziile cat mai reale fratilor altfel ce rezolvam ... ne mintim intre noi .                                                                                           PS  Postarea nu are nici o legatura cu Magda sau Mihaela nu le-am vizitat .

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Ma bucur ca e ultima ta postare! Oricum nu prea cred ca esti in masura sa ne dai indicatii sau sfaturi!

Si tine minte un lucru: curvele sunt respectate in primul rand daca stiu sa-si tina gura!

Capisci?

Eu zic , ca si tu ai fi fost  respectat , daca rezistati sa nu tastezi

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

Hai ca deja s a ajuns mult prea departe..rau ii sa confunzi realitatea cu imaginatia personala.

 

Cred ca un admin ar trebui sa rupa posturile si maxim sa le mute la DG daca nu sa le arunce direct la cos.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Mihaela, fa un bine colegelor din bransa, si nu mai posta in stilul asta

 

Eu personal cred ca fut-bine nu a gresit foarte mult .... doar ca poate a fost o idee prea ferm in afirmatii ( in loc de grasa poti sa ii spui pufoasa sau plinuta ceva de genu)

revin insa la ideea, ca era total inutil  ca recenzia aceea sa fie in stil asa dur, cu multe cuvinte peiorative, jigniri, doamna din topic a fost total sincera prin poza in ceea ce priveste aspectul ei, deci cei , care aleg sa mearga la ea... stiu la ce sa se astepte, deci putina diplomatie si politete nu ar  strica, si ar ajunge sa ziceti ca e ca in poze, ca toti am vazut pozele... chiar nu puteti sa fiti bucurosi de oralul bun oferit de doamna si sa o respectati, ca v-a oferit asta? altele.. doar va fac in sictir, ceea ce aici din ce am citit nu e cazul;.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

sa revin cu recenzia promisa...am fost din nou la Magda desi nu am resusit sa imi fac programul ziua am ales seara sa o sun...surprinzator deis nu ma asteptam s-a aratat dispusa. Am stabilit totul cu mentiunea ca de data asta oferta cu oralul la 80 expirase asa ca am platit 100. tipa numai ce ajunsese de prin oras cred fie de prin ceva club era putin cherchelita mirosea a bautura eu daca nu consum alcool simt imediat. Nu era beata sa fiu explicit ca iar se gasesc unii sa comenteze...era doar bine dispusa si putin euforica. Vesela bucuroasa ca am venit bine dispusa si mirata ca : "tu trebuia sa vii?" "pe tine te asteptam? cu tine am vb la tel??" deci probabil astepta pe altcineva sau ma confundase cu cineva cand i-am spus la telefon ca era 80 de lei oralul doar. Nu am avut ce sa vb prea multe ca mi-a spus sa ma fac comod ea disparand la baie sucrta igienizare eu jos textila si m-am asezat pe vestita canapea cu patura alb-neagra care se vede si in poze si e neschimbata si nespalata cred de luni de zile ca mirosea putin a imbacsit. ( apropo cate cururi nespalate se aseaza zilnic pe ea dac ama gandesc nu mai merg la futut vre-odata nicaieri) S-a asezat in genunchi si a inceput nebunia ...mi-a placut privirea obosita si euforica ff perversa c eo avea se uita direct in ochii mei si adanc o lua toata in gura...fenomenal...ff bun oralul adanc umed si ...mentolat. Nu a fost prea simplu insa ca incepusera crd s ao doara genunchii eu nereusind sa ma termin tocmai mai futusem dimineata iar inainte sa ajung la ea pt c anu ma asteptam sa mai raspunda la ora aia am tras o laba de toata frumusetea acasa asa ca nu eram cu coaiele pline si a durat chinul putin pt ea pana am explodat in gura ei. A inghitit tot ca apoi nici la baie nu a mers s-a asezat pe canapea langa mine eu am mai stat 30 sec cu ochii inchisi ea a aincercat sa lege o conversatie dar m-am scuzat ca am av o zi grea si trebe sa plec. Am dat urgent cu praf de mers plata o facusem la intrare. Nu m-am gandit o clipa la cum arata si pe tot parcursul actiunii doar capul il priveam si parul ei in care imi plimbam degetele in rest nimic sa nu patesc vre-o daramatura de cocosel. Nota dau doar la oral 9.  Pt asta RECOMAND

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Deci sa va pove eu cum decurs intalnire cu gagica asta pe nume de scena "Magda"

 

Programat din scurt asta deoarece eram oarecum in zona adica cum spun si confutadori prin zona Lipovei (restul las placerea gagicutei sa spuna adresa exacta). Urcat la nivel maxim al blocului si discutat cu dansa problema cu care am venit adica o ora (doua nr. oral np + normal p). Deci dupa cum spuneam decontat in avans asta ca sa nu uit de dansi prin buzunare (150 RON) si am trecut la elucidat misterul adica grasa sau plinuta sau pufoasa sau etc. Asa ca daca am vazut ca Mihaela-tm a tot intervenit pe forum am sa va spun ca Magda imi pare un pic mai slaba decat Mihaela deci eu zis sa o incadram la categoria plinute oricum pozele spun adevarul cred ca nu mai au rost discutii inutile pe forum, adica cine merge la ea stie la ce sa se astepte. Sani medii dar mai moi din anumite motive pe care nu o sa le spun pentru ca nu au relevanta. Dupa dusul de revigorare am inceput cu un oral care este "hard" (deci cine vrea un oral hard aici il gaseste), eu l-am preferat mai soft. Trebuie sa recunosc ca gagica face DT si CIM care a si fost practic prima finalizare. Pentru a doua finalizare dupa oral am trecut la doua trei pozitii si cu finalizare in caciulita. Personal parca am avut impresia ca si ei ii place poate chiar a avut un orgasm minimal. Tipa este genul GFE (saruta, te face sa te simti bine, in pauza vb diverse cu ea). 

Apartamentul este mic dar asta este are un pat gen canapea pe care te cam chinui sa iti gasesti pozitia favorita.

 

Notele ar fi:


Locatie: 6 apartament mic canapea deci aici puncte minus

Fata: 8 Cum am spus este mai plinuta dar compenseaza prin atitudine si are o fatza drgalasa

 

Atitudinea: 9 este foarte ok nu induce cu nimic in eroare face ce ii spui, etc

 

GFE: 9 saruta , atitudine in timpul actului

 

Igiena: 9 nu s-a simtin nimic suspect in privinta asta

 

Oral: 9 pentru amatori hard , 8,5 pentru genul soft ( oricum face DT si CIM)

 

Normal: 8 - oricum nu are cum sa faca mai mult dar mi-a placut

 

Anal : cred ca nu face ...

 

Concluzie: Este o varianta din cate imi dau seama unica, prin prisma a ce face, pe piata Timisoreana asa ca eu poate mai incolo am sa revin 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:la domiciliu clientului sau la hotel
  • Oras:la domiciliu clientului sau la hotel

.mooltzumesc dragilor pt recenziile pozitive cat si pt cele negative...imi pare rau pt totzi cei nemultzumiti.....da stitzi vorba aia niciodata n poate fi toata lumea multzumita...clar.....momentan nu mai activez...va voi anuntza cand revin..toate cele bune si bafta la futut:*:*:*:*:*

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

scriu si eu prima recenzie pe acest forum.

 

de vina a fost magda..sa fie 2 ani de cand a avut loc experienta..

am vorbit cu ea pe mess, stabilit pretul la 150 de lei..aa si am rugat-o sa cumpere o sticla de cola cand ajunge la mine..La prima vedere m-am speriat putin..era o tipa foarte corpolenta insa era draguta la fata...a si canapeau mea era putin cam darapanata..

Fata a stiut sa se faca placuta asa ca pornirile mele animalice au fost cu brio satisfacute..am inceput cu un oral ca-n filme, privindu-ma in ochi..a urmat evident o finalizare in gura neramanad picatura de sperma in aer..

normal apoi au urmat discutii despre viata, despre mediul in care lucreaza etc.

al doilea numar a inceput cu un oral demential. apoi am incercat sex normal insa datorita marimilor ei nu a fost foarte confortabil..am continuat din nou cu oral de nota zece..sex intre imensii sani si finalizare din nou in gura..

totul a durat o ora, o ora si jumatate..a fost incredibila mai ales partea de sex oral..oricum ar trebui s-o vizitez si dupa operatie.

 

note

oral 10 cre ca poate defini oralul perfect

normal 6 din cauza gabaritului numai pozitiile clasice pot fi abordate

anal zicea ca nu face in momentul acela dar pe viitor..

 

concluzia e ca daca vrei un oral pe cinste atunci nu ezita..

 

sper ca recenzia mea va fi folositoare.

Florin

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...