Sari la conținut

"Masaj" la 40 lei ora 0723062770


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

     Salutare stimati confutaciosi :innocent ,

 

e 5.20 dimineata si nu ma ia somnul asa ca m-am gandit sa va mai povestesc cate ceva :bad .

Tot asa ma plictiseam :icecream si mi-am propus sa nu mai caut la escorte, ci sa imi iau un masaj.Ma dau pe publi si gasesc anuntul http://www.publi24.ro/anunturi/diverse/anunt/masaj-de-relaxare/7b0d637e7d6a655f.html.

Suna bine.Dau un telefon si din vorba in vorba o intreb daca face si ceva finalizare.Nu zice decat 100 lei cu tot cu finalizare.Am zis ok si m-am pus la drum.

Locatia este undeva in calea aradului si gasesti cu greu loc de parcare.Urca la domnisoara,usa deschisa si ma intampina o fatuca de 19-21 de ani,bine facuta,dar calda.Apartamentul mic,curat la limita limitelor acceptabilului.Un pat vechi si deloc confortabil

.Am decis sa raman.Imi intinde un prosop curat pe pat,ma dezbrac in pula goala,ii zic si ei sa se dezbrace si fata se conformeaza.Ce sa va zic?Destul de plinuta fata,dar cu niste tate mici si tari.Si se apuca de asa zisul masaj.De fapt niste mangaieri ale unei maini cu ulei.O las ca poate ii vine creatia.Incepe sa se planga de tot felul de necazuri ce la are in familie,ca lucreaza la ... numai de noapte ca sa poata face masaj ziua,etc.Nu ca as fi bagat-o in seama prea mult,dar cred ca debita numai avioane.Mai are cica o prietena de 45 de ani :boob care face masaj,dar aia te face asa...sa scape mai repede de tine.

Incep sa ma plictisesc,ma intorc cu burta in sus si o invit sa imi faca un oral.Ma baieti,si un robot ar fi invidios pe ea la cat de mecanic o face.A inecput ea bine cu zonele abiacente,dar s-a plictisit repede de  ele.In fine,inchid ochii si incep sa imi imaginez tot felul de zane si intr-un final ma termin in gurita ei si fuge repede la baie :slap2

Normal nu ma interesat. :no2

 

Acuma sa dau si notele:

Locatie- --5

Prestatie la oral  neprotejat: 5-o promovez pt faptul ca l-a sfarsit m-a intrebat daca mi-a placut :rax2

Fata-6,5 ca nu era urata

Atitudine-4-"masajul" si finalizarea aproximativ 35 min si nu a mai vrut sa mai faca masaj ca mi-am dat drumu si ca ea tre sa plece la servici.

Fatuca la cum arata o promovez-5.5 si nu e de etnie roma:

Numele nu il mai stiu.

 

Nu recomand decat in cazuri urgente.

 

Spor la fete! :crazylove

 

Va rog sa scuzati eventualele greseli de exprimare si gramatica....dar e 06.00 dimineazta :bye

post-87964-0-87551100-1406081978_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Turda
  • Oras:Turda

Aveam nevoie de un masaj, masaj, asa ca am luat la rand anunturile din publi24. Mi-au raspuns 3 persoane: o nebuna care are si poze dar care mi-a inchis telefonul in nas fara sa-i fi gresit cu ceva, baba aia, Mira parca, dar care nu putea la ora la care as fi vrut eu si fatuca asta. Fiindca nu cautasem aici, nu stiam daca practica si altceva, asa ca nici n-am intrebat-o la telefon.

Locatia e usor de nimerit, str. Linistei, peste drum de Piata Verde. Sun la interfon, imi deschide, si incep sa urc. Moment in care, mai sus, aud deschizandu-se o usa si pasi repezi in jos, pe scari. Ma intersectez cu un tip imbracat sumar care intra pe culoarul etajului inferior. Nu aud usa inchizandu-se si, intr-adevar, fata ma astepta cu usa deschisa. Concluzionez ca tipul e amicul, un pestisorul de aur, poate... :)

Garsonul nu e mizerabil dar nici nu straluceste de curatenie. O mobila tineret, cu o canapea mica, incastrata intr-o biblioteca., parchet. Baie cu cada maro si faianta + gresie albastre. Nasoala combinatie ! :) Patul deranjat, clar statusera intinsi.

Fata, undeva pe la 20 de primaveri, plina dar cu carne tare, m-a intampinat ''imbracata'' intr-un furou transparent, chiloti + sutien, astfel incat au inceput sa mi se aprinda beculetele. Nu e urata la fata dar nici frumoasa. Dantura intreaga, gropita(e) in barba si in obraji. Volubila.

Fiindca doream doar un masaj, nu am intrebat-o nimic de servicii extra, m-am dezbracat si m-am ''intins'' pe patul prea mic pentru statura mea,

Masajul nu a fost unul elaborat dar fata s-a straduit si m-a frecat cat de tare am dorit si cat de tare a putut. Tinand cont de conditii (pat mic, poate lucra numai dintr-o parte, aplecata sau sezand langa tine) si de lipsa de pregatire in domeniu, pot spune ca fost un masaj bunicel, dorsal si ventral, cu mici atingeri pe la putzulica dar fara a o lua in mana. :)

Mi-a povestit si mie de job-ul de noapte si de cele 2 vecine, babe nebune care ofera mai mult decat masaj dar care se plang ca nu prea au clienti. :)  Una dintre ele fiind Mira, cea pomenita undeva in forum. Evident ca, la intrebarea mea, mi-a spus ca si ea practica, ON + NP = 100. Iar ca, pentru o finalizare ''ad labam'' cineva i-a oferit 70 de leuti. Ma indoiesc, un 50 ar fi suficient. Mi-a mai pomenit si de forum, nu stiu la care din ele se referea...

Pretul mi s-a parut ok dar nu m-a tentat, fata nu mi-a starnit nici o dorinta. Chiar daca ar fi fost pe gustul meu, as fi refuzat, cata vreme se ridicase din pat doar cand am sunat eu la interfon, adica fara a se igieniza in prealabil. :(

Dupa masaj, am primit un prosop curat pentru dusul care ar fi trebuit sa ma ajute sa scap de uleiul de bebe ! :)

Concluzii:

- ogeac: nasol, stramt, curatenie la limita, pat total inconfortabil;

- fata: nici frumoasa, nici urata, cu kg in plus, dar cu carne tare (ma rog, cat am simtit eu);

- masaj: ok, pentru o neprofesionista;

- atitudine: ok, ora de masaj a fost o ora, cu povestile de dinainte si cu dusul de dupa, am stat peste o ora;

- pret: 40;

- de revenit: pentru masaj, posibil, desi, din cauza pozitiei, e greu sa-l savurez 100%, pentru altceva nu prea cred;

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la domnisoara, se face programare cu o zi inainte, cica are un program incarcat, o fatuca blondutza corespunde descrierii facute de colegul vasla, cam 20 de anisori dupa cum spune si ea, aprox 160cm inaltime mai plinuta dar bine proportionata cu carne tare, sani mici dar frumosi, gropite in obraji si barbie... Deci nu o frumusete iesita din comun dar dragutza oricum. Apartamentul e unul micut, cu 1 camera, baie, destul de curata, deci nimic de reprosat, doar patul e destul de mic si incomod. Cand am ajuns, am intrebat ce include masajul si care e pretul, m-a intrebat daca vreau si ceva extra, am raspuns ca da, si ne-am inteles la un masaj apoi un ON si un NP la 100 RON. M-a poftit la dus, am refuzat fiindca facusen acasa asa ca m-a invitat sa ma dezbrac si sa ma intind pe pat, a inceput cu un masaj pe spate care erau mai mult mangaieri cu maini unse cu ulei, mai are putin de perfectionat la capitolul asta, intre timp am vorbit, vrute si nevrute, fata foarte sociabila, te face sa te simti in larcul tau. M-am lasat eu mangaiat asa pe spate, fund si picioare dupa care m-am intors cu fatza.Intre timp s-a dezbracat si ea de tot, M-a mai mangaiat o vreme asa pe piept dupa care a inceput sa se ocupe si de al mic si de zonale adiacente, am inceput sa o mangai si ieu la pasarica care era deja umeda, fapt ce mi-a placut si i-am spus sa vina cu ea la mine pe fatza continuand cu un 69. Nu am simtit mirosuri ciudate, fata era curata, am puso pe spate i-am mai sarutat o vreme pasarica introducand si 2 degete in acelasi timp. Se parea ca ii place, gemea si se ondula, nu cred ca se prefacea prea tare., are pasarica stramta, fix buna, e normal, e tinerica. Apoi am trecut la un NP, am schimbat mai multe pozitii ne-am si sarutat cu putin FK e destul de timida dupa care am terminat in caciulita. A zis ca face si CIM dar nu am incercat. Am primit prosop curat dupa care am facut dus, m-am imbracat si am plecat, am stat exact 1 ora, halatul 100 RON.

 

Si acum notele:

 

-Locatie: 6-7, patul lasa de dorit

-Aspect: 8,5 dragutzica la fatza cu gropitze, corp bine proportionat, carne tare desi putin mai plinuta, depinde de gustul fiecaruia, nu ma dau in vant dupa schelete.

-Atitudine: 9,5, foarte vorbareata si relaxata, vorbeste frumos si e amabila

-Igiena: 9-9,5 curata, fara mirosuri ciudate, la fundulet nu am verificat-o

-ON: 7,5 inceput bun incluzand si zonele adiacente dar s-a cam grabit spre final

-NP: 9 se implica, se misca binisor, pare ca ii si place mai mult de atat nu pot sa dau cand sexul e protejat.

-GFE: 7-8 e destul de timida cu saruturile

-Anal: Nu stiu, nu am intrebat, nu am incercat

-Raport calitate-pret: 8

 

De revenit? Poate ca da

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salut! Duminica dup-amiaza nu prea aveam ce face prin casa si mi-a venit pofta de un masaj si am gasit topicul acesta. Am sunat la numarul din primul post. Mi s-a comunicat ca masajul dureaza 50 minute si ca e de relaxare, iar zonele masate mi le aleg (spate, picioare, etc.). Am intrebat si de alte servicii si mi-a raspuns ca vorbim la fata locului. Am ajuns la destinatie, blocul de garsoniere de pe str. Linistei, aproape de intersectia cu Calea Aradului. Am parcat pe trotuar (nu eram singurul) si am sunat la interfon. Usa ma astepta deschisa,dar eu nu am prins pe vreunul sa coboare in viteza. Fetiscana arata chiar bine la fata, are gropite cand zambeste, iar ochii sunt veseli (cred ca is verzi). S-a prezentat, dar eu am o problema cu tinutul minte ale numelor... De la inceput am intrebat de serviciile extra, 100 de lei fiind taxa pentru o finalizare, chiar si CIM. Am fost poftit la dus, am primit propop curat si mi-a spus ca gelul slbastru e de barbati. M-am uitat pe acolo si dupa alte produse masculine, dar nu am vazut, eu cred ca locuieste singura. Ca o paranteza, in timpul dusului am remarcat ca geamul de la baie da in bucatarie si mi-am pus intrebarea "la ce bun?" In fine... M-am intors in camera (cam 2.5m/3.5m, destul de inghesuita). Mobila este noua, pe birou trona laptopul la care se auzea in surdina un playlist de youtube, dar nu manele. Masajul in sine nu mi s-a parut foarte relaxant, ea si-a plimbat mainile cu ulei pe spatele meu, dar nu am simtit cine stie ce... Mi-a povestit cum s-a inteles cu proprietarul sa nu-i plateasca chirie daca ii renoveaza garsoniera, cum ii trimite bani mamei pentru nu stiu ce tratament, bla, bla...Cum incepusem sa ma plictisesc, mi-am dus mana intre picioarele ei si, dupa un timp de umblari pe acolo, m-am intors cu dansa-n sus si a inceput oralul neprotejat. Acorda atentie vecinatatilor, isi plimba fain limba pe tot instrumentarul, dar nu face DT. Ca sa nu stau degeaba, mi-am bagat si eu gura la savarina, ca sa descopar ca e chiar faina la gust. Am bagat si un deget, am incercat chiar si doua, dar e stramta rau...nu-i de mirare la cei 20-22 de ani pe care ii are. Cand simteam ca se apropie acel moment fara de intoarcere, am oprit-o, a montat prezervativul si am trecut la normal. Inainte de asta mi-a spus ca nu-i bai daca imi dau drumul in gura ei. Am schimbat cateva pozitii, misionar, caprita, umeri-craci, girl on top, la care am molfait un tatele ei mici, dar tari ca piatra, am si sarutat-o (cam timida la capitolul asta, asa cum zicea cineva mai sus) si, spre sfarsit am rugat-o sa ma termine oral, daca tot nu era o problema, ceea ce a si facut. S-a dus la baie sa arunce incarcatura si a si facut dus. Apoi, am facut eu dus, platit cei 100 de lei, imbracat si dus am fost. Totul a durat undeva la vreo 50 minute, door-to-door. La plecare, m-a rugat sa dau numarul ei si cunoscutilor, daca mi-a placut.

Note:

Aspect- nota 8. Desi are un pic de celulita, nu e chiar deranjanta, ea spune ca face masaj anticelulitic, deci in viitor va arata si mai bine.

Locatie- nota 7. Mi-a placut ca apa calda a venit instantaneu, e destul de curat, chiar si la baie, desi are un covoras ce sa imbiba cu apa, dar nu mi-a placut ca e foarte ingust si, in afara de pat si de podea, nu prea ai multe posibilitati; macar patul nu scartaie. Are o vecina cu care se viziteaza, care a si batut la usa in timpul actiunii si care nu a plecat pana nu a strigat maseusa ca are client la masaj....destul de ciudata situatia..

oral- nota 8 pacat ca nu face DT, in rest e ok.

normal-nota 9. Se implica, geme usor, dar fals, nu comenteaza la schimbatul pozitiilor, dar marele plus e ca e stramta rau... yammy....

anal- nici macar nu am mai intrebat.

atitudine- nota 8. Inteleg ca e vorbareata, dar chiar nu ma intereseaza ca lucrezi la firma cutare, sau ca mama ta are probleme, dar compenseaza cu o naturalete debordanta, as putea spune chiar un pic naiva ....deh, la varsta aia......

per total, nota 8.

si da, chiar recomand pentru astia ca mine, trecuti de 30 de ani, care sa-si aduca aminte de momentele cand fata era la 20... ;)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salutare!

Am fost si eu ieri la domnisoara,am sunat-o pe telefonul 0723062770 si dupa ce in prima faza a zis ca nu ma poate lua ca are programari,doar daca sunt interesat sa-mi fac programare pentru sambata,m-a sunat 15 min mai tarziu si mi-a zis ca pot sa ma duc daca mai vreau ca sa rezolvat intre timp...

Locatia ii pe str Linistei,mai multe detalii cum sa ajungeti va da fata la telefon.Destul de nasol cu parcarea pe strada Linistei,doar daca gasesti loc pe trotuar...

Am sunat la interfon,mi-a dat drumul in bloc si cand eram la etajul unu coboara ea de la etajul doi si mergem impreuna la etajul unu in garsoniera unui var de-al ei,doarece la ea nu se putea,ii in decursul unor renovari...Detalii despre locatie nu are rost sa dau deoarece este provizorie,in decurs de o saptamana a zis ca termina la ea renovarile,si in plus isi ia si masa de masaj...

Fata arata bine,ii draguta si la fata si la corp arata bine...Sani micuti dar tari,..Igiena ireprosabila...

A inceput masajul,fata chiar se straduieste sa te faca sa te simti bine,te intreaba daca ii bine,daca sa faca mai tare sau mai incet....daca sa insiste asupra unie zone...

Dupa 10-15 minute de masaj incepe cu un oral neprotejat,cu atentie si asupra zonelor invecinate,iarasi fata ma intreaba daca ii bine,daca ma simt bine...ii confirm ca ii bine si ii zic sa trecem la un 69 -  :69  sa pot sa gust si eu din pasarica ei...Se conformeaza fara nici o problema si continuam actiunea....Are o pasarica strimta,nu am simtit nici un fel de mirosuri suspecte...se umezeste natural,si da impresia ca ii si place...

Dupa inca 10 minute ii spun sa puna prezervativul si o invit deasupra mea,unde se misca destul de bine..Am mai schimbat vreo 2 pozitii, :doggystyle ,si eu deasupra,si o intreb daca face finalizare orala,lucru care mi-l confirma si atunci o poftesc la  :blowj0b ...ma termin cam in 5 min la ea in gurita..  dupa care merge la baie sa scape de incarcatura...

Primesc prosop curat si merg la dus,dupa care ii dau cadoul,100 lei si ii spun ca am sa o mai vizitez ...ca mi-a placut...lucru care o bucura...deoarece zice ca ii noua pe piata,mie mi-a zis ca de 4 luni se ocupa cu "masajul"...

 

Locatie:8—irelevant dupa parerea mea,deorece este o solutie de avarie,la ea se renoveaza...

Igiena si corp:9—igiena ireprosabila,mirosea bine,pielea catifelata…corpul este ok,sanii mici,tari,placuti la atingere....la fata arata bine…pasarica stramta...are 20 de ani fata....

Prestatia:9—oral,destul de bine executat cu atentie si zonelor adiacente...cu finalizare orala,un plus pentru ea...

Prestatia:9—normal,se misca bine,accepta diferite pozitii..te intreaba daca ii ok,daca iti place

Atitudine:10—vrea sa te simti bine,comunicativa,tot timpul te intreaba daca te simti bine,daca iti place,daca vrei sa faca ceva diferit..

Halatul a fost 100 lei/55 min cu tot cu dusul de la final,la inceput nu am facut dus,veneam de acasa si eram proaspat dusuit.....1 singura finalizare exploziva..…

Per total o fost o vizita reusita,fata ii de bun simt,o atitudine excelenta,curata,isi da silinta sa te multumeasca...Sigur ii  mai fac vizite,pentru mine ii de revenit,mi-a placut.....  :clapp

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost si eu la ea in seara asta..e punctuala, raspunde la tel atunci cand spune ca o va face iar daca nu revine ea in cateva minute cu apel..se tine de programari..eu am fost pt un masaj + on (masajul tre sa recunosc slabut dar oralul bun)

-Locatie: 9..nu-i lux dar loc curat si ingrijit (nu cred ca a facut in mod evident asta pt ca eram eu de fata dar prosopul pe care l-am folosit la dus l-a pus imediat ce am terminat cu el in cosul cu rufe si spunea ca face asta dupa fiecare)
-Aspect: e draguta, un pic durdulie de la brau in jos (fund un pic mare dar sexos, ok proportionata per total)..spune ca merge la sala
-Atitudine: 9..vorbareata, amabila, un pic robotel in pat dar e la inceput de drum si pare dornica sa se faca placuta si sa satisfaca
-Igiena: 9
-ON: 8..un pic prea mult se ajuta de mana
-GFE: 9
-Anal / Normal: nu am facut dar parea curata fata
 

de revenit mai ales ca isi da interesul sa fie placuta de clienti + seriozitate la programare (daca ar fi un pic mai porno in pat, gen gemete, excitabilitate ar fi belea)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost si eu la ea in seara asta..e punctuala, raspunde la tel atunci cand spune ca o va face iar daca nu revine ea in cateva minute cu apel..se tine de programari..eu am fost pt un masaj + on (masajul tre sa recunosc slabut dar oralul bun)

-Locatie: 9..nu-i lux dar loc curat si ingrijit (nu cred ca a facut in mod evident asta pt ca eram eu de fata dar prosopul pe care l-am folosit la dus l-a pus imediat ce am terminat cu el in cosul cu rufe si spunea ca face asta dupa fiecare)

-Aspect: e draguta, un pic durdulie de la brau in jos (fund un pic mare dar sexos, ok proportionata per total)..spune ca merge la sala

-Atitudine: 9..vorbareata, amabila, un pic robotel in pat dar e la inceput de drum si pare dornica sa se faca placuta si sa satisfaca

-Igiena: 9

-ON: 8..un pic prea mult se ajuta de mana

-GFE: 9

-Anal / Normal: nu am facut dar parea curata fata

 

de revenit mai ales ca isi da interesul sa fie placuta de clienti + seriozitate la programare (daca ar fi un pic mai porno in pat, gen gemete, excitabilitate ar fi belea)

per total cat?
Link spre comentariu
Am vizitat-o si eu...

Poate vizita mea a fost influentata de faptul ca luasem o serie de tepe (programari nerespectate, naspeturi, etc.) si fata asta a adus o doza de normalitate :)

Deci:

Sun . stabilim sa ne intalnim la o anumita ora, intre timp ma suna ca pot veni mai repede - asta poate fi un pic naspa pt. cei ce folosesc tel. personal (ceea ce nu recomand) - pt. mine n-a fost pb.

locatia - a fost descrisa deja de antevorbitori - ajung, fata ma astepta in costumatie de strada dar, nu stiu din ce motiv - nu m-a deranjat, e un pic mai plinuta - fara a fi grasa - adica are cumva partea inferioara a corpului mai dezvoltata - fundul mare ca sa zic mai direct, sanii sunt mici/medii - in rest e draguta, fara a excela - adica pe strada s-ar pierde in multime.

Mie mi-a dat o senzatie de girl-next-door - ce m-a facut sa raman.

pe scurt - masaj - scurt - intors usor cu fata in sus si trecut la treburi serioase - oral fain cu grija pt. toata lumea :) si apoi normal - stramta, lubrefiata natural, finalizarea a venit fara eforturi.

 

Notele:

locatie 7/8   garsoniera pe linistii/aradului et. intermediar

aspect - 7/8 usor plinuta (big ass) fara a fi grasa, carnea tare - tanara - face sala (o cred)

oral 8/9 - fain, atentie pe unde trebuie

normal 8 - pozitii fara comentarii  

masaj - 5/6 poate nu s-a axat pe masaj - doar venisem pt. altceva.

 

taxa - 100 ron la sfarsit pt. 1 numar.

Pt. 1 ora am inteles ca ar fi 200 ron - cam mult.

 

De revenit ? - greu de zis, in apropiere este Anda care ofera 1 nr. la 100 ron si arata mult mai bine... poate pt. diversitate si pt. senzatia de girl-next-door meriat.

Eu - e posibil sa mai revin.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

Am vizitat-o si eu saptamana trecuta,programare facuta in 2 ore,care a si respectat-o.Ajuns la ea ,m-a invitat la dus ,prosop uscat scos din dulap.Dupa dus m-am intins in pe pat cu fata in jos,are niste manute pricepute,dar nu are prea multa putere,DECI MASAJUL OK.

M-a intrebat daca doresc ceva extra ,i-am raspuns ca da ,dar si-a cerut ca nu poate sa faca doar oral ca e pe ciclu.I-am raspuns ca e ok,ea spunand ca se revanseaza alta data.

Oralul atent cu toate zonele,a luat-o toata in gura pana in gat ,s-a batut cu ea peste fata. A lins-o si  supt-o vreo 10-12 minute,cand am simtit ca ma termin i-am spus ,mi-a facut semn ca nu e problema.

M-am terminat la ea gura,a supt si lins tot nu a mai lasat nici un strop,a fugit la baie ,a scuipat continutul si-a clatit gura si a revenit in camera,m-a intrebat daca mi-a placut, daca m-am simtit bine.

I-am raspuns ca da si ca m-a castigat de client ,a inceput sa zambeasca.O fire placuta,zambareata ,vorbareata ,stie sa se faca placuta.

 

Note:

Locatie :8 , garsoniera ,curatenie,liniste,nu prea multa foiala pe scara.

Aspect: 8 , nu prea inalta,plinuta,fundul e mai mare,dar tare ,tanara 20-23 ani.

Oral : 9 , bun, atenta peste tot si insistenta,FINALIZARE ORALA POSIBILA .

Normal : momentan nu ma pronunt ,ca am avut ghinion de data asta(sper ca isi aduce aminte data viitoare).

Masaj : 7/8 acceptabil,mergea mai tare ,dar daca astea sunt posibilitatile ...

Anal : nus tiu daca face ,nu am intrebat .

Halatul : 100 RON ,oferiti de mine benevol la urma,binemeritati zic eu (de remarcat ca tot timpul petrecut nu a spus nimic de bani sau de vreo suma anume.

 

DE REVENIT ???

EU DA , SIGUR MAI REVIN SI O RECOMAND SI LA ALTII 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost si eu la fata, prin august..am sunat cu o zi inainte pentru programare. Am ajuns la ea si am discutat urmatoarele: masaj, oral neprotejat, normal protejat, anal protejat. Achitat 150 de ron. La anal a fost foarte bine, e stramta se vedea pe ea ca o cam durea dar...soarta...a acceptat si pana la urma a fost ok:)). De revenit la fata

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Acu 3-4 luni am vizitat aceasta caprioara. Locatia in zona piata verde, aradului. Am citit o recenzie pe nimfomane si am avut pofta de un masaj cu finalizare. M,a primit in alt ap. al ei fiind in renovare. Am facut dus si am fost masat, de fapt asa cum s,a mai zis mangaiat. Fata e tinerica, frumusica, forme frum, sanii de pustoaica, fund bombat, talie, cateva kg in plus. Apoi a urmat un oral bunicel finalizat cu cim. La note, masaj 6, fata8 , corp 9,oral 9,pt cim, normal, data viitoare, atitudine 9, nu m,a grabit, vorbareata, media 9, de revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu

Eu sunt un fan al masajul si curios de masaj am vizitato pe fatuca asta.Sta prin Aradului la un bloc de garsoniere,o garsoniera destul de modesta ,baie cu dus,prosop curat.Aspectul fetei este mediu,putin gasuta cu sani destul de mici.Vorbeste mult si vrea sa se faca placuta.Face masaj mediocru spre acceptabil aproximativ 50 min dupa care a urmat o finalizare cu un sex oral fara caciulita.Pret platit 70 lei.Note pentru locatie 8,pretatie 7,aspect 7.Este totusi de vizitat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

Eu sunt un fan al masajul si curios de masaj am vizitato pe fatuca asta.Sta prin Aradului la un bloc de garsoniere,o garsoniera destul de modesta ,baie cu dus,prosop curat.Aspectul fetei este mediu,putin gasuta cu sani destul de mici.Vorbeste mult si vrea sa se faca placuta.Face masaj mediocru spre acceptabil aproximativ 50 min dupa care a urmat o finalizare cu un sex oral fara caciulita.Pret platit 70 lei.Note pentru locatie 8,pretatie 7,aspect 7.Este totusi de vizitat.

Ai cam intarziat cu recenzia ,colegu.Nu mai sta la garsoniere de vreo 2-3 luni, iar pretul era si este de 100 de lei....

Link spre comentariu

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

S,a mutat la un ap frumos cu doua camere de nota9. Masaj mediocru, fund mare dar ferm, tinerica, sanii mici spre medii de pustoaica, foarte fermi. Finalizarea cu cim. Normalul bun, schimba pozitii, gemete(false)placute. Totalnota 8

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...