Sari la conținut

Dana - 0760591805 (Calea Sagului - TM)


Postări Recomandate

Cu ocazia unei deplasari prin Timisoara m-am hotarit sa ma buucur de intilnirea cu o dama de top. Am sunat-o pe Dana care mi-a dat adresa eu folosidu-ma de gps. M-a asteptat intr-o tinuta sexy oferindu-mi la alegere o cafea sau racoritoare. Am preferat o cafeaa stind si la o tigara. Dupa m-am cerut la dus eu fiind dupa drum. Am facut dusul asistat din usa baii. Socializarea fiind facuta din bucatarie si usa baii, am trecut direct la actiune i camera de munca. Ei fratilor aici se vede experienta Danei. Nu stiu cat chef avea ea in momentul ala se sa futa, dar prin atitudine dadea impresia ca n-a mai fost fututa anul asta-artista buna dar nu ma intereseaz. Dupa 5 min. de Fk a coborit la nivelul mediu unde a inceput un ON zemos si zgomotos. In timpul asta ma jucam cu imensitatile de tate pe care le poseda. Mi-a propus un 69 dar am refuzat politicos nefiind un fan al pizdelor inconjurate de grasime. Ar fi fost interesant poate sa o pu pe spate si sa-i dau niste limbi pe la pizda, dar si de-mi scapa un picior in cap ma trecea la somn. Asa ca am trecut la NP incepind cu LOT unde se misca bine in ciuda kg. pe care le are. Impresionant este jocul da tate in pozitia asta-porno cu adevarat. Am schimbat in dogy unde am dat ca surdu in clopot acompaniat de gemetele ei-clar false dar nu ma intereseza. Finalizarea s-a consumat intre tate dupa ce am pompat si din pozitia misionar. La urma gafaind mi-a spus ca s-a simtit extraordinar. Nu ma intereseaza cum a fost pt. ea, dar pt. mine a fost ok. Nu spectaculos insa nu mai putin decit m-am asteptat.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vizitat,o anul trecut cand era in saguluj. Am ales o ora. Dupa dus dana m,a asteptat goala in pat. Sanii ei mari sunt super. Dupa un lins pe oute si fundulet a trecut la un oral cam prea hard pt mine si am finalzat repede cu, cim. Am fost la dus eu apoi ea. Dupa o pauza a reinceputcu un oral bun apoi normal protejat, lady on top si eu cu miinile pe sanii ei am terminat in balon. Nu te grabeste, atitudine de top.la note fata8, corp8 carne tare sani frumosi,nu are talie,oral10 normal10, atitudine10+. tine la tavaleala cum se zice . Mi,ar fi placut sa o trag in teapa vre,o 30 min dar nema putilinta. Cadou 150. de revenit daca nu va deranjeaza kg.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Lipsa totala de profesionalism,nu se poate sa o sun la 13:45, imi spune ca pot sa merg la ea peste 30-45 de minute,am convenit sa revin cu un telefon la 14:30 si cand am sunat nu a mai raspuns,am insistat de vreo 5-6 ori si nimic. Nu mi se pare o chestie normala,daca nu avea chef sau nu putea,trebuia sa spuna de la inceput,nu merg ca boul pana in calea sagului ca sa am de unde sa ma intorc, iar daca a intervenit ceva putea sa raspunda sa spuna ca e ceva urgent. Pentru mine o mare dezamagire tinand cont ca e foarte umflata in recenzii si in note...chiar e lipsa totala de profesionalism!

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Nu e umflata nici la propriu, nici la figurat. Fata e cea mai buna din Timisoara. O adevarata doamna, multe nu se ridica nici pe departe la nivelul ei. Trebuie sa intelegeti ca poate interveni ceva pe moment si probabil de aceea nu a putut raspunde, nicidecum nu o caracterizeaza asta pe Dana, sa o faca intentionat, a avut ea probabil un motiv pe care nu l-a putut spune.

Dana te pup, esti o dulce!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...