Sari la conținut

0742509081


Vizitator lulu123

Postări Recomandate

Vizitator lulu123
Reputație: 0

A doua escorta pe care am vazut-o in periplul meu de ieri a fost cea cu numarulu din titlu, care isi zice Andreea si are locatie Piata Unirii langa hotel Astoria. Anuntul suna asa:

 

Dacă cauţi o jucărie care să-ţi satisfacă toate fanteziile sexuale, nu ezita să mă suni. Sunt brunetă, sâni mari şi dornică de nebunii. Deţin local de lux. Mă deplasez doar la hotel. tel 0742509081

 

Fata a cooperat bine la telefon, m-a ghidat spre locatie (blocurile din fata hotelului Astoria), acolo mi-a deschis o fata micuta, bruneta, deloc grasa dar nici prea armonioasa la corp nu mi s-a parut iar la fata cam tarancuta spre penala. Ea era imbracata cu o rochita neagra scurta si pantofi cu toc ceea ce era in avantajul ei dar nu a ajutat-o prea mult. Avea si ceva defecte la dintii din fata, neregulati si cu pete inchise la culoare.

 

E adevarat ca si pretul era destul de aliniat cu realitatea - 70 ron un numar O+N si inca 30 ron pt anal, ceea ce pare corect, mai ales pentru locatie centrala. Eu insa am intuit o prestatie tipica cel mult mediocra si am zis pas.

 

Daca cineva se incumeta, ar fi bine de stiut cum e la pat. Apartamentul parea acceptabil, destul de ok aranjat.

 

Ciocane tari sa aveti!

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna ziua la toata lumea am fost si eu la aceasta fata sau bine zis fete ca erau 2 fete in locatie cand am fost eu la aceste fete ,si la fel am zis si eu pas si nu am ramas am plecat . Andreaa arata chiar asa cum o deschirie colegu de mai sus si colega lui andreea nice ea nu arata asa de bine . Si aveau tariful tot asa 70 de ron pt 1 finalizare si 130 de ron  pt 1 ora . La cum arata fetele din locatia asta nu prea merita banii . Nici eu nu recomand sa mergeti la fetele astea

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...