Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

  am reusit sa ma revad cu AnaMaria si in noua locatie~!

Parca mi se facuse dor: ador parul f lung (cel de pe cap :) ) mai ales cand e despletit si lasat in voia lui....
asadar, AnaMaria era perfecta pentru zgaiba de pe creierul meu, care cica ii zice fetish:)

sun, imi raspunde relativ repede, (shoc), desi era in oras. stabilim intalnirea dupa cca 1 ora, ora la care sun si

primesc toate detaliile legate de :stanga-dreapta, bla,bla, etaj, interfon! mentionez ca este o garsoniera de lux,

cu "da_toate", intr-o zona super linistita! mai multe detalii le aflati de la ea!

in fine, ajung! m-a intampinat in pantalonasi scurti, cu vedere la fese, incaltata cu niste totosei de casa,roz:)cu

vreo 20cm peste glezna si bineinteles....cu parul despletit!!ne pupam pe obrajori, gadilam pe cutzu-cutzu din dotare, deh...ne cunoastem cred eu destul de bine, apoi o dam pe tigari si suc! O schimbare in bine, Ana nu a fost acea fata

tacuta si timida, ba chiar vorbareata, zambitoare! am recunoscut aman2 ca in viata reala suntem f tacuti in general

si preferam linistea si grupurile micei (de 2 persoane maxim :) )
Au urmat dusurile de rigoare, dupa care ne-am mutat in camera de lucru!
Ce a fost aici a fost magnific?!?!?? da, magnific! Ana participa activ la actiune, muuult mai mult decat stiam eu,

raspunde bine la stimuli, dar ce bine!! eu in general nu prea am treaba cu sanii in timpul actiunii orizontale, dar

cei ai Anei ti-o cer pur si simplu!! a fost o singura partida de mangaieri, orale reciproce si normal protejat in

vreo 3 pozitii, toate cu ea deasupra! da! doar ea a muncit pana am depus laptii in prezervativ! ah, da! prezervativ

montat cu gurita!
am mai stat vreo 5 min imbratisati, ne-am mangaiat, Ana se juca cu prezervativul innodat :).. tarziu am observat

asta!
Beleaua e ca nici acum nu am avut parte de FK, dar nu am simtit lipsa acestuia, compensarile au fost rezolvate !
dush, tigari, lasat cadoul (200ron-DTD o ora si ceva cred).
NOTE:  Locatie, aspect,igiena +10
    servicii 9.5 lipsa FK

de recomandat....decideti voi! pentru mine, AnaMAria23 de azi va fi SfantaMaria69! :)

SPOR!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost ieri. Sun, raspunde, imi explica unde sa ajung. In sfarsit o locatie perfecta, ferita de ochii lumii. Cand mi-a deschis usa, vazand-o deja am dat primul numar(joke).. Chiar frumusica. Perversa si dulce in acelasi timp. Ma invita in bucatarie si stam de vorba la o tigare. O admir si o dezbrac din priviri blat, si in scurt timp pleaca la baie. Mi-am aprins o tigare si inainte sa ma frig la unghii iese din dus si mergem in dormitor. M-am intins pe pat si aici a inceput nebunia. Si-a dat posopul cu care a venit infasurata de la baie, si a venit deasupra cu miscari de felina. M-a sarutat pe gat, piept, a venit la urechea mea si mi-a soptit gemand "cum vrei oralul?". In timpul asta ma jucam cu funduletul ei foarte placut la atingere si ii raspund ca neprotejat dar abia m-am abtinut sa nu-i dau o palma la fund(imi place mai dur dar nu vreau sa stric momentul in caz ca nu-i place). Asa ca s-a apucat de oral. Hmm, o suge super, nu se grabeste. Mi-a luat-o din 3 pozitii in gurita aia umeda in timp ce eu ma jucam cu mijareta care incet-incet se umezea. Dupa vreo 5 minute ii spun sa puna prezervativul rosu ales de mine. Il pune pe puţa cu gura si vine deasupra. Si-o baga usor si incepe sa geama si sa ma priveasca de zici ca ma cunoaste de-o viata si iar geme si i-o var pe toata. Ee aici chiar am ramas uimit ca n-a zis nica ca o doare, nici ca plm cum mi s-a mai intamplat. Asa ca apas butonul "turbo" si incep sa pompez. O fut, o strang in brate, ma joc cu tatele alea jucause, trag de ele, de parul desfacut mai putin sa nu ne suparam. Trec deasupra fara ca soldatul sa paraseasca garnizoana, ii pun un picior pe umarul meu si da-i... O las mai usor si ma bucur de privirile si de gemetele ei. O sarut pe sani si pe gat si simt ca numai e mult. O pun capra si o fut cu ruperi de ritm, bucurandu-ma de privelistea superba. In timpul asta o sarut pe gat(ca sa n-o trag de par sau sa-i fut vreo palma la cur). Si gata. Imi dau drumu', si ii dau un ultim sarut pe umar. Ea imi scoate prezervativul, il inoada, se lasa pe spate si se joaca cu el respirand greu. O priveliste foarte sexy. Fac o vizita rapida la baie, ma imbrac si mergem la bucatarie sa fumam tigarea de dupa. I-am marturisit ca e cea mai buna de cand statea caprita cu spatele arcuit si am tinut sa completez la tigare ca o sa mi se faca dor repede de ea. Am plecat satisfacut si fericit. Asa ca sa trecem la note. Aspect-9,5, Locatie, igiena, normal-10, oral-9. M-am simtit excelent AnaMaria. Sa-ti traiasca jucaria :)))) Te pup :)

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

O zi frumoasa si tie pasarica. Si multumesc pentru somnul perfect de aseara ðŸ˜.. Am mai facut o recenzie asa ca o sa mai vin doar cu rectificare la ce am scris mai sus. Fata asta parca se face mai buna pe zi ce trece asa ca de data asta are 10 pe linie. Si pentru ca nu pot s-o iau acasa o s-o mai vizitez dupa sarbatori, poate o ajut la despodobitul bradului.

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

     M-a apucat aproape ora 20 aseara la SfantaMaria69! :)

     Dom`le, cand ispita la telefon e mare si te mai apuca si dorul....te duci dom`le, te duci!

      Aseara n`aveam niciun chef....plecasaem de la servici si m-am gandit sa o sun si sa o intreb personal cum va lucra in aceasta perioada. imi era teama ca nu o mai vad pana la anu`!ei bine, sun si imi raspunde imediat, ne dam la vorba pana ce i se inchide telefonul...am sms-uit pana a ajuns acasa, m-am programat peste ceva timp si iata-ma la usa Sfintei, putin emotionat dar nu stiu de ce, ne imbratisam+pupam de bun gasit, d-astea....uit sa inmanez dulcegaria care o cumparasem, dar pana la urma mi-am amintit, apoi ne dam la barfe si tigari...

    Dupa un timp ne-am apucat de dusuri si amor! nu o sa relatez cele petrecute, dar pot spune ca SfMaria69 garantat nu mai e acea AnaMAria23 din vara! schimbata radical in bine, vorbareata, cu initiativa, cu toate cele!

    Ca note zic sa fie de 10 la  capitolele-locatie, aspect, igiena, sex normal si de 9.5 la oral (No CIM) si 9.5 GFE (no FK). Ca si moment personal zic 10, lipsa FK si a CIM-ului fiind compensate prin atitudine si comportament, atat preludiu cat si postludiu!

    Cum eu nu vizitez escorte ca sa fut de toti banii, :) incercand si conversatii, GFE, momente inedite, aseara le-am cam gasit pe toate. Dar e loc si de mai bine! :)

Cadoul a fost de 200 ron pentru o ora, poate o ora si ceva, nu stiu exact cand am intrat,stiu ca era 19.50 cand am iesit! :)

Mersi Ana, sper sa ne mai vedem macar o data pana in 2016!!

 

O recomand cu incredere!

 

SPOR!

  • Like 6
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...