Sari la conținut

SIANA....sau....moartea pasiunii :)

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

sa vezi ce se dezlantuie nebuna acum, ca are verde de sus.....mai bine lasati o sa fiarba in suc propriu, poate iese de o ciorba, cu oase de Randunica si un pic de silicon,stim noi de la cine.... :laugh2

kiristi tati tu o iei prea personal pe Siana. Mergi si fumeaza o tigare bea o cola si o cafea cu lapte si totul o sa fie bine

:Wave

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucuresti
Postat

kiristi tati tu o iei prea personal pe Siana. Mergi si fumeaza o tigare bea o cola si o cafea cu lapte si totul o sa fie bine

:wave

in momentul in care esti injurat de mama, o cam iei personal,evident....plus alte mizerii ieftine care,daca le citesti atent,sunt personale,intr adevar....dar ei de ce nu i dai acelasi sfat??

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

in momentul in care esti injurat de mama, o cam iei personal,evident....plus alte mizerii ieftine care,daca le citesti atent,sunt personale,intr adevar....dar ei de ce nu i dai acelasi sfat??

Mai, adevarul e ca e destul de greu sa te enervezi pe Siana cand se dezlantuie. Eu am mai zis-o, a devenit un fel de Andrei Gheorghe, lumea intra in fiecare zi pe topicul ei ca sa vada ce injuraturi si blesteme inovative mai scoate azi.

Eu nu stiu daca am citit in total 10 pagini din cele aproape 130 ale threadului, dar de fiecare data cand am intrat pe acolo am cam observat atmosfera... mai mult de caterinca decat de nervi - si aici ma refer la cei care erau luati la p00la, pe rand, de catre Siana. La un moment dat, din pacate nu mai retin pe ce pagina, un grup de forumisti se distrau "impungand-o" pe rand si chibitzand intre timp, pe margine, despre cum o sa-l faca pe fiecare din ei cu ou si cu otet: "aahahhaha, m-a facut soarece de nu stiu care!! bai x - y - z, ia zi-i si tu ceva, sa vedem pe tine cum te face?" :)

Dintre toti colegii, adevarul e ca doar putini (in principal tu si fratele Illusionist) ati pus mai tare la suflet ocarile Sianei, si uite-asa s-a ajuns la escaladarea conflictului, nimeni nu mai retine acuma cine-a inceput.

Da, poate ca mi-e usor sa vorbesc cand n-am fost eu cel injurat de mama, ai dreptul sa zici asta. Personal, si mie mi se pare ca incepe sa nu mai aiba haz (sa vezi ce serie de pwle intre ochi imi repede imediat...), dar nici sa raspunzi plusand la fiecare injuratura nu cred ca-i solutia...

• Like 5
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

eu am pus la suflet, pardon.. la pula =))

• Like 1
  • Administrator
Postat

..........am cam observat atmosfera... mai mult de caterinca decat de nervi - si aici ma refer la cei care erau luati la p00la, pe rand, de catre Siana. La un moment dat, din pacate nu mai retin pe ce pagina, un grup de forumisti se distrau "impungand-o" pe rand si chibitzand intre timp, pe margine, despre cum o sa-l faca pe fiecare din ei cu ou si cu otet: "aahahhaha, m-a facut soarece de nu stiu care!! bai x - y - z, ia zi-i si tu ceva, sa vedem pe tine cum te face?" :)

:laugh2 :laugh2

pre_1412421336__women-in-charge-photo.jp

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:priza
Postat

Fire calda,sociabila,exuberanta pun pasiune in fiecare clipa pe care o vom petrece impreuna ca sa iti daruiesc momente sublime.Cand vei poposi in patul meu si in bratele mele ca sa te rasfat nu vei vrea sa mai pleci.Ma adresez exclusiv domnilor educati,discreti,cu adevarat generosi,preferabil de peste 27 de ani.

• Like 1
Postat

Fire calda,sociabila,exuberanta pun pasiune in fiecare clipa pe care o vom petrece impreuna ca sa iti daruiesc momente sublime.Cand vei poposi in patul meu si in bratele mele ca sa te rasfat nu vei vrea sa mai pleci.Ma adresez exclusiv domnilor educati,discreti,cu adevarat generosi,preferabil de peste 27 de ani.

:laugh2  ...fotbalistii au avut parte de o primire calduroasa, iar acum atmosfera pe stadion devine incendiara, unii suporteri fiind dotati cu aruncatoare de flacari... :)

Postat

eu am pus la suflet, pardon.. la pula =))

Iti iei si-ti tragi singur viata si sufletul prin pula,iti tragi singur suturi in fund.La fel am vazut ca faci si cu relatiile interumane,le dai in pula ta.Ar trebui sa te numesti Falusica fiindca numai falusul este de tine si numai cu ala gandesti si vorbesti.

Postat

Nu te cunosc ca sa îmi pot face o părere. Întrebarea era pusă în urma postărilor celorlalți  membri. E posibil să fi o tipă ok. Dă drumul la webcam să te văd ;)

Gratis nu iti arat nici chilotii,boschetarule.

Postat

sianooooo eu nu am salariu...am dividende... :))) actiuni,parti sociale etc. .... :)))))))

Nu ai decat nesimtire,in rest FALIMENT scrie pe fruntea ta.M-ai sunat sa iti faci programare la mine.Dupa ce ma injurati si vorbiti de rau vreti programari.Culmea tupeului!

Toata lumea stie ca faci postari ascuns sub mai multe nickname-uri dar tu continui cu o nesimtire crasa,cu un obraz gros ca soriciul de porc mistret sa postezi rahaturi.Se gasesc altii care sa manance cu pofta si sa inghita ca pe o pastila fara sa-i citeasca prospectul rahaturile tale.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Siana, atata timp cat le dai atentie ei nu o sa se opreasca. Tu te consumi, dar ei se amuza. Asculta un sfat din partea mea, lasa-i in pace si o sa se potoleasca.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Este adevărat ca te am sunat...încă de pe vremea când activai vis a vis de Cocor, apoi pe la Gradina Icoanei și pe la Universitate parcă iar apoi la Cosbuc...ne.am văzut de câteva ori și atunci nu mi.ai spus toate astea...:)) fa n.am alte conturi și nu te.am mai văzut de aproximativ 3 ani ...

• Oras:Bucuresti
Postat

Gratis nu iti arat nici chilotii,boschetarule.

Siano, nu mai vorbi așa cu mine. Știi că te iubesc mult. ;)

P.S. În gură :laugh2

Postat

Siana, atata timp cat le dai atentie ei nu o sa se opreasca. Tu te consumi, dar ei se amuza. Asculta un sfat din partea mea, lasa-i in pace si o sa se potoleasca.

Oare s-ar putea, cumva, face in asa fel incat postul citat sa apara ca un fel de "Best Answer" la threadul de ~130 de pagini al Sianei?

Da' nu oricum... ci asa, cu un font de dimensiune... sa zicem, cel putin 36...

(edit - mica greseala de exprimare)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nene Daywalker, de mult voiam sa-ti zic : tradu-ne bre si noua ce scrie in arabeste acolo jos, la semnatura, ca tare curiosi suntem ( cel putin eu)..

Multumesc anticipat!

Postat

@Picon

A explicat Deeana de curand, dar nu mai stiu unde, sa ti-o citez. E un proverb in farsi cu unul care se ineaca. Eu n-am precizia si elocinta ei...

Edit: am gasit

...

Semnatura lui e un proverb in farsi, ti-a tradus (aproximativ) bine daywalker... Adica el a zis la persoana a II-a, "de ce sa iti mai faci griji ca te uzi, cand oricum te ineci?".... Cel putin in semnatura lui, proverbul e scris la persoana I: "de ce sa imi mai fac griji ca ma ud, cand oricum ma inec?".

In afara de sensul mai profund al proverbului, ar trebui sa stii ca mai e folosit si de catre cei care stiu ca urmeaza sa fie torturati de americani (prin waterboarding)........

• Like 3
Postat

Ar fi de mentionat doar ca, traducerea Deeanei se referea la primul rand din semnatura fratelui Daywalker. De atunci, colegul nostru a mai adaugat inca un rand (/vers?) - in privinta caruia imi recunosc nestiinta... precum si faptul ca, desi curios din fire, cu toata rusinea, m-a copulat o lene sa scurm prin site-uri de traducere....  :blushing2

Asa ca, maestre, daca vrei, inca ne poti lumina...

:beex2

• Like 3
Postat

"Legiune este numele meu, căci suntem mulţi"

Numai pisici lenese la ora asta. E un citat din Evanghelia dupa Marcu. (sic!)

• Like 1
Postat

380-ule, multam fain pentru lamuriri!

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Este adevărat ca te am sunat...încă de pe vremea când activai vis a vis de Cocor, apoi pe la Gradina Icoanei și pe la Universitate parcă iar apoi la Cosbuc...ne.am văzut de câteva ori și atunci nu mi.ai spus toate astea... :)) fa n.am alte conturi și nu te.am mai văzut de aproximativ 3 ani ...

Ma confunzi,eu nu am stat niciodata in vreunul din aceste locuri.Asa ca fii mai retinut in afirmatii,gura sloboda !

Postat

Nene Daywalker, de mult voiam sa-ti zic : tradu-ne bre si noua ce scrie in arabeste acolo jos, la semnatura, ca tare curiosi suntem ( cel putin eu)..

Multumesc anticipat!

Scuze dar abia acum am văzut postarea. Da, si Deeana si Trifazic au tradus corect cele 2 fraze.

" Numele meu este Legiune, pentru ca suntem multi"  a spus diavolul ce poseda pe băiatul exorcizat de Isus, in momentul in care i s-a cerut sa  spună cum se numește.

Iar cealaltă " "De ce sa îmi mai fac griji ca ma ud, când oricum ma înec?" a fost tradusa de Deeana si mai mult, a observat o chestie de finețe care nu mă așteptam sa fie remarcata, cea cu waterboardingul :)

Postat

Ar fi de mentionat doar ca, traducerea Deeanei se referea la primul rand din semnatura fratelui Daywalker. De atunci, colegul nostru a mai adaugat inca un rand (/vers?) - in privinta caruia imi recunosc nestiinta... precum si faptul ca, desi curios din fire, cu toata rusinea, m-a copulat o lene sa scurm prin site-uri de traducere....  :blushing2

Asa ca, maestre, daca vrei, inca ne poti lumina...

:beex2

Asa e. A doua fraza am adăugat-o ulterior si este  cea cu "Numele meu este Legiune, pentru ca suntem multi" :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...