serafina Reputație: 1828 Postat August 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 28, 2015 neata, am inceput programul de munca, va pup 3
talibanu Reputație: 9948 Postat August 28, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 28, 2015 Da da da, hai sa punem aceeasi poza (in proportie de 90%) de 100 de ori ) 1 3
sali Reputație: 103 Postat August 28, 2015 Oras:b Oras:b Postat August 28, 2015 neata, am inceput programul de munca, va pupintati va rugam , pe unde vreti ... prin fata , prin dos ...
sali Reputație: 103 Postat August 28, 2015 Oras:b Oras:b Postat August 28, 2015 intrati pe sus , pe jos ...
fut_bine Reputație: 220 Postat August 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2015 Ce ma distrează curvele cică se dau muncitoare☺ am inceput programul de munca sau lucrez...lucrează pe dracu in loc sa spună ma găsiți între si intre sau sunt disponibilă sau orarul este...ele penibilele ca si cum ar fi nu stiu ce onorabilă meserie sa sugi pula...spun lucrez...i-am zis la una zic bine vin când te futi si iei la muie nu când lucrezi ca poate imi dai si mie si is satul iar pe tine n-as vrea sa te deranjez..asa ca dragi tarfulite va rog lasati-ne cu lucrul si spuneti disponibilitatea pe care o aveti 1
claudiacory Reputație: 2 Postat August 28, 2015 Oras:Cotroceni Oras:Cotroceni Postat August 28, 2015 Le ceri un lucru prea complicat pt ele. E greu sa le duca mintea la mai mult.
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat August 28, 2015 Postat August 28, 2015 As vrea sa incep acest text prin a-i multumi public Domnului Obiectiv atat in numele meu cat si al unui grup de oameni de bine care m-a insotit intr-o scurta vacanta la mare.Din meniu trebuia sa bifam si un pic de turism sexual.Zis si facut, incepem sa consultam forumul, dar dura prea mult sa prindem detaliile care fac diferenta dintre o experienta buna si una foarte buna.Asa ca am apelat la solutia "suna un prieten". In jumatate de ora ne impartasea din experientele lui cu fetele de pe Litoral.Fiecare a ales ce i s-a potrivit, eu am bifat doua experiente, dar aici sa vorbim despre Serafina. Serafina a fost a doua tragere pentru mine pe acea zi.Venind de la prima intalnire sun pe unul dintre "Oamenii de bine" cu care eram si il intreb unde sa ajung.Acesta imi zice "stai asa ca ti-l dau la telefon pe omul care poate sa te indrume" Indicatiile le-am primit in timp ce omul primea un sex oral in acelasi pat cu un alt membru forumist care primea masaj de la colega Serafinei.Curat decadenta domule, cand am ajuns imaginea era demna de "Craii de Curte veche" si anume: o domnisoara sumar imbracata alaturi de Serafina goala inghesuite pe un fotoliu.Belferii care imbracat, care in pula goala stateau comod pe unde apucau.Printre ei si Sangre epilat total isi odihnea testiculele pe o canapea. Cand am vazut fetele am zis gata, nu scapa niciuna.Am aflat dupa ca una dintre ele face doar masaj, dar tot am intrat cu ambele.Experienta a fost una foarte intensa si desi planuiam inclusiv un sex anal mi-a placut atat de mult incat m-am rezumat doar la oral si normal plus o repriza de cunilingus.Oralul bun, bun de tot am mai scris anul trecut la Constanta e o Scoala de Oral de nota 10.FK de asemenea abundent o nebunie.La un moment dat eram masat pe picioare de colega, ma sarutam cu Serafina sau ma lingea pe sfarcuri si faceam laba in acelasi timp excitat fiind de imaginea din fata mea.Senzatie wow.Am finalizat in prezervativ dupa un normal scurt dar intens in timp ce colega ma tinea de mana si se uita in ochii mei.Finalizarea a fost cu urlete din partea mea, de mult nu am facut un normal asa intens.Anterior imi exprimasem dorinta pentru sex anal.Serafina cand a vazut ca am finalizat ma intreaba:"Analul meu unde e?" Tare fata, nu? Note: Locatie:8 un aer conditionat se impuneAspect: 9,5 pustoaica fresh, ochi misto, frumoasa, corp suplu, piele albaOral 9,5 cu deep, sa vina Magic Blue sa o faca de 10(prietenii stiu de ce)Normal 10Anal: i-am explorat un pic funduletzul pacat ca nu am incercatGFE 10, doamne ce fkIgiena 10 Recomand? Daaaaaa. In final inca odata multumiri Obi din partea baietilor si respect.Te asteptam la Bucuresti. 7 6
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 28, 2015 Ce ma distrează curvele cică se dau muncitoare☺ am inceput programul de munca sau lucrez...lucrează pe dracu in loc sa spună ma găsiți între si intre sau sunt disponibilă sau orarul este...ele penibilele ca si cum ar fi nu stiu ce onorabilă meserie sa sugi pula...spun lucrez...i-am zis la una zic bine vin când te futi si iei la muie nu când lucrezi ca poate imi dai si mie si is satul iar pe tine n-as vrea sa te deranjez..asa ca dragi tarfulite va rog lasati-ne cu lucrul si spuneti disponibilitatea pe care o avetimars in mortii ma-tii la ghena sau in canal descompusule, sugator de sloboz de ciine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 28, 2015 As vrea sa incep acest text prin a-i multumi public Domnului Obiectiv atat in numele meu cat si al unui grup de oameni de bine care m-a insotit intr-o scurta vacanta la mare.Din meniu trebuia sa bifam si un pic de turism sexual.Zis si facut, incepem sa consultam forumul, dar dura prea mult sa prindem detaliile care fac diferenta dintre o experienta buna si una foarte buna.Asa ca am apelat la solutia "suna un prieten". In jumatate de ora ne impartasea din experientele lui cu fetele de pe Litoral.Fiecare a ales ce i s-a potrivit, eu am bifat doua experiente, dar aici sa vorbim despre Serafina. Serafina a fost a doua tragere pentru mine pe acea zi.Venind de la prima intalnire sun pe unul dintre "Oamenii de bine" cu care eram si il intreb unde sa ajung.Acesta imi zice "stai asa ca ti-l dau la telefon pe omul care poate sa te indrume" Indicatiile le-am primit in timp ce omul primea un sex oral in acelasi pat cu un alt membru forumist care primea masaj de la colega Serafinei.Curat decadenta domule, cand am ajuns imaginea era demna de "Craii de Curte veche" si anume: o domnisoara sumar imbracata alaturi de Serafina goala inghesuite pe un fotoliu.Belferii care imbracat, care in pula goala stateau comod pe unde apucau.Printre ei si Sangre epilat total isi odihnea testiculele pe o canapea. Cand am vazut fetele am zis gata, nu scapa niciuna.Am aflat dupa ca una dintre ele face doar masaj, dar tot am intrat cu ambele.Experienta a fost una foarte intensa si desi planuiam inclusiv un sex anal mi-a placut atat de mult incat m-am rezumat doar la oral si normal plus o repriza de cunilingus.Oralul bun, bun de tot am mai scris anul trecut la Constanta e o Scoala de Oral de nota 10.FK de asemenea abundent o nebunie.La un moment dat eram masat pe picioare de colega, ma sarutam cu Serafina sau ma lingea pe sfarcuri si faceam laba in acelasi timp excitat fiind de imaginea din fata mea.Senzatie wow.Am finalizat in prezervativ dupa un normal scurt dar intens in timp ce colega ma tinea de mana si se uita in ochii mei.Finalizarea a fost cu urlete din partea mea, de mult nu am facut un normal asa intens.Anterior imi exprimasem dorinta pentru sex anal.Serafina cand a vazut ca am finalizat ma intreaba:"Analul meu unde e?" Tare fata, nu? Note: Locatie:8 un aer conditionat se impuneAspect: 9,5 pustoaica fresh, ochi misto, frumoasa, corp suplu, piele albaOral 9,5 cu deep, sa vina Magic Blue sa o faca de 10(prietenii stiu de ce)Normal 10Anal: i-am explorat un pic funduletzul pacat ca nu am incercatGFE 10, doamne ce fkIgiena 10 Recomand? Daaaaaa. In final inca odata multumiri Obi din partea baietilor si respect.Te asteptam la Bucuresti.mi-a facut deosebita placere ,si eu am apreciat ajutorul vostru cind am fost pe la voi.that s what friends are for.m-ai cam pus pe ginduri , dupa vizita ta la serafina ,am aflat ca sint la pitici in ce priveste cunnilingusul, cica mai am multe de invatat. 1
135792468 Reputație: 445 Postat August 28, 2015 Postat August 28, 2015 Ce ma distrează curvele cică se dau muncitoare☺ am inceput programul de munca sau lucrez...lucrează pe dracu in loc sa spună ma găsiți între si intre sau sunt disponibilă sau orarul este...ele penibilele ca si cum ar fi nu stiu ce onorabilă meserie sa sugi pula...spun lucrez...i-am zis la una zic bine vin când te futi si iei la muie nu când lucrezi ca poate imi dai si mie si is satul iar pe tine n-as vrea sa te deranjez..asa ca dragi tarfulite va rog lasati-ne cu lucrul si spuneti disponibilitatea pe care o aveti perfect de acord...insa unii se mai plang apoi ca s-au si indragostit cica pe banii lor...futu-le rasa-n cur ...printesele pulii de s-ar putea sa le punem banii in cutia postala nici sa nu ne vada dar mai sa o suga...niste hoate pe bani mult si servicii de cacat! De c enu sunt multe curve in Timisoara...ca sunt prosti ( barbati ) mai putini! platesc si vor sa primeasca cv...miticii vad ca arunca ampulea banii si le place sa fie mintiti,,iar jegoasele de tarfe nu-s proaste ci ff smekere! Este evident ca esti un mutant - produs al unui spermatozoid modificat genetatic - nascut in, unde altundeva, in Valenii de Vaslui. Ai fost cumva mentorul celor 7?
199522 Reputație: -64 Postat August 28, 2015 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat August 28, 2015 Când ajungi în București
serafina Reputație: 1828 Postat August 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 29, 2015 Când ajungi în Bucureștinu stiu cand ajung in Bucuresti ...oricum voi anunta
serafina Reputație: 1828 Postat August 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 29, 2015 As vrea sa incep acest text prin a-i multumi public Domnului Obiectiv atat in numele meu cat si al unui grup de oameni de bine care m-a insotit intr-o scurta vacanta la mare.Din meniu trebuia sa bifam si un pic de turism sexual.Zis si facut, incepem sa consultam forumul, dar dura prea mult sa prindem detaliile care fac diferenta dintre o experienta buna si una foarte buna.Asa ca am apelat la solutia "suna un prieten". In jumatate de ora ne impartasea din experientele lui cu fetele de pe Litoral.Fiecare a ales ce i s-a potrivit, eu am bifat doua experiente, dar aici sa vorbim despre Serafina. Serafina a fost a doua tragere pentru mine pe acea zi.Venind de la prima intalnire sun pe unul dintre "Oamenii de bine" cu care eram si il intreb unde sa ajung.Acesta imi zice "stai asa ca ti-l dau la telefon pe omul care poate sa te indrume" Indicatiile le-am primit in timp ce omul primea un sex oral in acelasi pat cu un alt membru forumist care primea masaj de la colega Serafinei.Curat decadenta domule, cand am ajuns imaginea era demna de "Craii de Curte veche" si anume: o domnisoara sumar imbracata alaturi de Serafina goala inghesuite pe un fotoliu.Belferii care imbracat, care in pula goala stateau comod pe unde apucau.Printre ei si Sangre epilat total isi odihnea testiculele pe o canapea. Cand am vazut fetele am zis gata, nu scapa niciuna.Am aflat dupa ca una dintre ele face doar masaj, dar tot am intrat cu ambele.Experienta a fost una foarte intensa si desi planuiam inclusiv un sex anal mi-a placut atat de mult incat m-am rezumat doar la oral si normal plus o repriza de cunilingus.Oralul bun, bun de tot am mai scris anul trecut la Constanta e o Scoala de Oral de nota 10.FK de asemenea abundent o nebunie.La un moment dat eram masat pe picioare de colega, ma sarutam cu Serafina sau ma lingea pe sfarcuri si faceam laba in acelasi timp excitat fiind de imaginea din fata mea.Senzatie wow.Am finalizat in prezervativ dupa un normal scurt dar intens in timp ce colega ma tinea de mana si se uita in ochii mei.Finalizarea a fost cu urlete din partea mea, de mult nu am facut un normal asa intens.Anterior imi exprimasem dorinta pentru sex anal.Serafina cand a vazut ca am finalizat ma intreaba:"Analul meu unde e?" Tare fata, nu? Note: Locatie:8 un aer conditionat se impuneAspect: 9,5 pustoaica fresh, ochi misto, frumoasa, corp suplu, piele albaOral 9,5 cu deep, sa vina Magic Blue sa o faca de 10(prietenii stiu de ce)Normal 10Anal: i-am explorat un pic funduletzul pacat ca nu am incercatGFE 10, doamne ce fkIgiena 10 Recomand? Daaaaaa. In final inca odata multumiri Obi din partea baietilor si respect.Te asteptam la Bucuresti.Cu analul cum ramane ???
serafina Reputație: 1828 Postat August 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 29, 2015 by oby 4
tomas33 Reputație: 5 Postat August 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2015 Serafina, care-i programul tau de lucru in general si cat este tariful?Am incercat de cateva ori sa te sun ieri si azi si cred ca-l aveai inchis si m-am lasat pagubas.Ieri seara in jur de 22.30 si azi in jur de 10.30Chestia este ca nu am rabdare prea mare sa incerc de multe ori si atunci apelez la rezerve.Baietii te-au laudat ca faci un french kiss nemaipomenit:)
salamis Reputație: 4 Postat August 29, 2015 Oras:colo colo Oras:colo colo Postat August 29, 2015 Serafina, care-i programul tau de lucru in general si cat este tariful?Am incercat de cateva ori sa te sun ieri si azi si cred ca-l aveai inchis si m-am lasat pagubas.Ieri seara in jur de 22.30 si azi in jur de 10.30Chestia este ca nu am rabdare prea mare sa incerc de multe ori si atunci apelez la rezerve.Baietii te-au laudat ca faci un french kiss nemaipomenit:)Baga si tu o recenzie de la rezerve sa stie fetele cam ce cauti.
tomas33 Reputație: 5 Postat August 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2015 Baga si tu o recenzie de la rezerve sa stie fetele cam ce cauti.Rezerva mea nu face french kiss si mici fantezii ,dar are un pret mai mult decat ok pt ceea ce face si intotdeauna am fost multumit de serviciile ei si niciodata nu m-a dezamagit in special cu atitudinea ei fata de mine.As dori totusi ca tacamul sa fie complet:)
salamis Reputație: 4 Postat August 29, 2015 Oras:colo colo Oras:colo colo Postat August 29, 2015 Rezerva mea nu face french kiss si mici fantezii ,dar are un pret mai mult decat ok pt ceea ce face si intotdeauna am fost multumit de serviciile ei si niciodata nu m-a dezamagit in special cu atitudinea ei fata de mine.As dori totusi ca tacamul sa fie complet:)Si nu vrei sa spui cine este sa o testez si eu daca zici ca are un pret ok.
tomas33 Reputație: 5 Postat August 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2015 Si nu vrei sa spui cine este sa o testez si eu daca zici ca are un pret ok.Mai bine sa nu se stie,dar promit ca vin cu o recenzie despre Serafina cand o s-o prind la telefon in primul rand(daca o s-o prind)si cand o sa fie disponibila
tomas33 Reputație: 5 Postat August 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2015 Mai bine sa nu se stie,dar promit ca vin cu o recenzie despre Serafina cand o s-o prind la telefon in primul rand(daca o s-o prind)si cand o sa fie disponibilaSi asa cand am chef n-o prind(rezerva) la telefon de multe ori pt ca ori este foarte ocupata ,ori nu lucreaza(N-a , ca ti-am dat niste indicii:)))Iti dai seama ca daca te duci si tu n-o mai prind deloc la telefon:)))
gogu21sex Reputație: -474 Postat August 30, 2015 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat August 30, 2015 Pai si eu cum dau de sora serafinei.... ca telefon afisat nu are si serafina nu raspunde!
serafina Reputație: 1828 Postat August 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2015 am programul de la 10:00-22:00 si duminica nu muncesc.
serafina Reputație: 1828 Postat August 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2015 Pai si eu cum dau de sora serafinei.... ca telefon afisat nu are si serafina nu raspunde!o gasesti pe numarul 0721661806..sau pe numarul afisat in anunt......si are acelasi program ca si mine
tomas33 Reputație: 5 Postat August 31, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2015 Din lipsa de timp, voi face a recenzie cu alta ocazie (maine poate sau cel tarziu poimaine), asa cum am promis. Tot ce pot sa spun acum este ca am numai cuvinte de lauda la adresa Serafinei (fara sa fu subiectiv si fara sa exagerez in nici un fel). Iti multumesc mult pentru ora exceptionala petrecuta in compania ta si poti sa fii sigura ca voi reveni cu siguranta cat de curand( sper cel putin o data pana plec din tara) Te saruta pupaciosul
199522 Reputație: -64 Postat August 31, 2015 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat August 31, 2015 Te aștept la București
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum