Sari la conținut

Larisa 0720475281


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare tuturor.Dorind sa ajung la 'Larisa-Superba' dupa cum ii poarta numele topicul,am nimerit la o alta domnishoara superba,cu acelasi nume.Motivul pentru care nu e aceeasi persoana sta in tatuaje total diferite in total alte zone.Si akm sa trecem la recenzie:Sunat la numarul de mai sus,ajuns in zona Nord pe consacrata strada Cameliei,la parterul unui bloc in apriopiere;tipa deschide usa..si am ramas surprins cat de frumusica e,genul slim,bruneta,..mai multe detalii in cele ce urmeaza:

LOCATIA:nota 9:apartament curat,baia la fel..cu tot ce e necesar unui vizitator in calduri.

ASPECT:nota 9:e foarte frumusica la fatza;genul liceeanca careia ai vrut mereu sa io tragi,slabuta,sani micutzi,fund frumos,bombat;bronzul inca un plus notabil.Daca ar fi avut cateva kg in plus ar fi fost de 10.

ATITUDINE:nota 9:foarte amabila,placuta;dar un pic km sensibila,ceea ce e posibil sa fie un minus pt unii.pentru mine a fost un plus.

SEX:nota 8:platit 100 lei,oral protejat (un minus aici) + normal protejat..se misca bine,se implica suficient dar nu in totalitate (cine s ar implica in totalitate la prima vedere...).Oralul e placut dar nu ma interesat prea mult de vreme ce era protejat.

Eu unul am sa revin cu placere la ea :) succes la ciocanit!

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas

Ce vezi tu nefolositor in raspunsurile mele?

Vrei program, suni si intrebi.

Vrei poze pui mana si cauti.

 

Puteai ajuta cu niste poze (in caz ca stii unde se gasesc pozele domnisoare) pentru ca daca dai o cautare, nu gasesti nimic, in afara de topicul acesta, si de un anunt expirat pe raidploiesti.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Dorind sa ma eliberez de tensiunea acumulata in zilele trecute am revizitat pe donshoara Larisa;notele raman neschimbate la fel si preturile.Pt colegii confutadori:anuntul din raid e valabil si pozele sunt reale(in realitate e un pic mai slabutza).Futai bun!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...