Sari la conținut

Postări Recomandate

S-au mutat la Complexul Rucar tot langa un Stanley Bet. Blocul are un BRD la parter. Am fost acum 2 zile cu Denisa pentru ca Adela cica e la facultate pana pe la ora 6 dupamasa. Nu am ce sa descriu la ea. E urata intr-adevar dar la 50 de lei nu ai cum sa ai pretentii. In schimb o suge bine. Atitudinea este exact cum au spus cei de mai sus. Varza. Deloc primitoare. Daca stai si te gandesti bine la 50 de lei nu poti avea mari pretentii pentru aspectul fizic dar macar atidinea sa fie mai buna. Si nu e.

Link spre comentariu

ADELA, bruneta focoasa, dulce si frumoasa, te astept sa petrecem clipe de neuitat, normal orice pozitie, oral neprotejat, uro, 69, cunnilingus si annilingus din partea ta, diferite fantezii, 1.68m, 54kg, 20ani, Am fost in aceasta seara,de fapt acum 30 de min.Culmea este ca stau la 5 min de mine=))=)).Nu le am vazut pe celelalte 2 fete denisa si andreea dar despre Adela pot spune ca fost o experiente cu adevarat neplacuta.Senzualitate 0,la corp as zice un 4(este extraordinar de mica de inaltime).Ce ma deranjat cel mai mult este faptul ca nu face finalizare orala......Parerea mea sincera este ca nu merita sa dai 50 RON (mai ales ca fetele iti acorda timp cam 15 min)mai bine te duci si dai 150 RON undeva si te simti cu adevarat bine.

Link spre comentariu

salutare, am fost si eu ieri, am nimerit la o tipa naspa. E blonduta , uratica foc si grasa. Fata de om cu sinrdomul down :).Cand am urcat m-am intalnit cu alta care cobora sa cumpere ceva de jos. Asta era tiganca, foarte mica de statura si urata, mai avea putin si-mi intra printre picioare ca sa iasa :)).Am ramas pentru un oral rapid si m-am carat. Daca tot ma obosisem sa ajung pana acolo am zis cu 50 lei in plus sau in minus tot aia e.Prestatie mediocra. Nu prea se merita. Recomandabil doar pentru cei care chiar trebuie sa-si elibereze tensiunea acumulata si care sunt in trecere si nu vor sa investeasca o suma mai mare pentru asta.

Link spre comentariu
Vizitator rares1
Reputație: 0

am fost si eu la adela... locatie e asa cum s-a scris si mai sus langa complexul rucar, intru-un bloc aflat intre farmacia helpnet si markerul baba novac. 50 lei finalizare, 100 lei 2 finalizari. fata e foarte sictirita. nu vorbeste, cu greu raspunde, daca o intrebi ceva, iar raspunsul e scurt si la fel de sictirit ca toata prestatia ei. in concluzie implicare 0. te pune in tema inca de la inceput ca ea nu face finalizare orala, ca daca cumva indraznesti sa te scapi in gura ei zbori dupa prima finalizare si alte chestii de genu asta pentru a arata cine e sefu... neputand sa scot din partea ei nici cea mai mica implicare desi am depus ceva efort sa ma fac placut, si daca tot am ramas, m-am limitat in a ma simti eu cat de cat bine. am si renuntat la oral dupa ce mi-a sculat-o, am pus prezervativ si 2 numere am dat in ea cat mai tare si din toate pozitiile. a fost ascultatoare, nu a comentat la pozitii, doar de vreo 2 ori mi-a zis sa o las mai incet cand ii dadeam pe la spate, cei drept si eu incepusem sa dau cu toate puterile din fund, insa e ca si cum ai fute o perna. deja la al doilea numar iti cam piere chefu si finalizarea e oarecum fortata de dorinta tot mai mare de a pleca. personal nu recomand, singurul ei atu ar fi inalitimea, e mica si merge sa o joci cam cum vrei tu, dar parca joaca rol de papusa gonflabila si nimic mai mult.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pustoaica, micuta, slabuta, copilaroasa... mmmm am incercat de multa vreme sa ajunga la Adela (0786430153) dar luni de zile nu ne-am potrivit la program. Zilele trecute, insa: Bingo! A raspuns la telefon si nu am lasat ocazia sa-mi scape. Stiind din recenziile celor care au fost inainte ca se merge pe principiul "primul sosit - primul servit" i-am spus ca ajung in 10 min. si am si plecat spre locatie (bloc langa Rucar, garsoniera, ultimul etaj). Am asteptat 5 min. eliberarea teritoriului si am fost invitat sa urc. Mi-a deschis, ascunsa dupa usa, Denisa (blonda,scunda, plinuta, neinteresanta), pe care am rugat-o sa-si cheme colega... si Bingo! din nou: inaltime 1, 55-1,60, fata draguta, par inchis la culoare, poponet obraznic, zambet dragalas... Am fost informat de tariful la zi (oral/normal, o finalizare in timp de 15 min. - 50 lei). Cu ochii lipiti de pustoaica am scos rapid banutii gandindu-ma ca la cat de mult imi place fata n-am nicio sansa sa depasesc timpul:blush:. Venind de acasa, eu am fost scutit de dus, fata s-a dus sa se spele si a revenit in cateva minute in camera (2 fotolii, masuta, caneapea extensibila - extinsa, cu un cearsaf curatel pe ea, televizor pornit intr-un colt, perdea de musama de 2 lei atarnata la usa - ma credeti ca habar nu am daca era si usa sau doar perdeaua!?!). Mi-am dat jos textilele, nu prea multe ca era foarte cald, si am intepenit cu un picior in cracul de la chiloti, pentru ca intre timp fata isi daduse jos sutienul... bai nene, a scos o pereche de sani frumooosi, nu mari, nu mici, cu niste sfarcuri superbe, va dati seama ca nu mi-am mai desprins gura de pe ele. Pasarica gen persicuta, complet rasa si frumusica. In rest nu sunt prea multe de spus. Fiind super excitat nu am facut oral ca vroiam neaparat sa fut papusica, am pus prezervativul si in cateva minute am terminat in pozitia misionarului. Cu manutele ei mici si delicate a sters frumos instrumentul cu servetele umede si m-a asistat rabdatoare la operatiunea de imbracare, ea bucurandu-mi privirea in continuare cu sanii impecabili de care, evident, inca aveam ochii lipiti. In timpul petrecut impreuna am aflat ca (no FK, no fingering, no cunilingus - poate cu alte preturi). No CIM si no anal mi-a spus de la inceput. La plecare, condus la usa, pupat pe obraz, " te mai astept", pai cred si eu la cat de usor (a se citi repede) a scapat!Sincer, pentru mine a fost cea mai draguta fata la care am fost de cand a disparut din peisaj Ana-Maya (care ramane No. 1 ptr. mine) si daca faci abstractie de locatie (cel mult acceptabila), pot fi 50 de lei bine plasati. Chiar ma incurajeaza sa mai caut in zona asta de pret...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu la Adela (0786.430.153) si tot ce pot spune este ca am ramas frumos impersionat de ce sani frumosi avea domnisoara, si dupa gustul meu desi era un pic cam mica arta destul de bine, cred ca o inaltime de 170 daca avea era fotomodel la cat de bine are corpul proportionat, in rest nu am ce sa zic mai multe decat ceea ce a spus confratele Guy45(ceea ce spune in prima parte mi sa intamplat si mie,am asteptat 5 minute si la usa a raspuns colega), dar am sa fac cate va precizari:-la oral am simtit ceva dintisori, deci o nota mai scazuta din partea mea la acest aspect...-la baie desi arata ok, avea 2 prosoape din care unu era ud cum facuse ea dus inainte, eu neavand nevoie de dus...-tarifele sunt de 50 finalizarea/ 100 - 2 finalizari sau 45 de minute si 200 ora....Este de revenit si merita toti banii :D - investite 50 ron :)

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0
a mai fost cineva pe la ele?...eu as apela putin la adela
Ciokkan-ele , daca te framanta ceva prin pantaloni , pune matalutza mana pe telefon si incearca sa sustii o conversatie cu domnisoara care te incita . Dupa aceea ne poti demonstra printr-o recenzie bine argumentata ca nu este intamplatoare alegerea pseudonimului tau asemanator cu al maestrului @Ciocan .Altfel putem crede ca ai o totala lipsa de inspiratie .Succes,R.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la Adela cand statea pe Campia Libertatii. Dupa aia s-a mutat, erau 2 fete intr-o garsoniera si nu prea o gaseam pe Adela dupa ora 20:00 cand sunt mai liber.E micuta, era mai slabuta un pic decat in ultimele poze (de asta am fost la ea), sanii tari (nota 9,5), pasarica stramta (9,5) fund tare (9,5).. doar nu era sa dau 10 la 50 RON /nr.In fine am platit 50 RON pt o finalizare si a fost ok. Singura chstie, a zis ca nu vrea sa-mi dau drumu pe ea. Am schimbat cateva pozitii si nu a comentat nimic. Dupa aia am mai incercat sa ma duc, dar cand am ajuns si mi-a raspuns colega ei, ca a plecat.. si ca pot sa urc la ea. Am urcat, nu mi-a placut :P si am plecat.. Mie mi-a placut tipa si o sa revin.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Am fost si eu la Adela cand statea pe Campia Libertatii. Dupa aia s-a mutat' date=' erau 2 fete intr-o garsoniera si nu prea o gaseam pe Adela dupa ora 20:00 cand sunt mai liber.E micuta, era mai slabuta un pic decat in ultimele poze (de asta am fost la ea), sanii tari (nota 9,5), pasarica stramta (9,5) fund tare (9,5).. doar nu era sa dau 10 la 50 RON /nr.In fine am platit 50 RON pt o finalizare si a fost ok. Singura chstie, a zis ca nu vrea sa-mi dau drumu pe ea. Am schimbat cateva pozitii si nu a comentat nimic. Dupa aia am mai incercat sa ma duc, dar cand am ajuns si mi-a raspuns colega ei, ca a plecat.. si ca pot sa urc la ea. Am urcat, nu mi-a placut :) si am plecat.. Mie mi-a placut tipa si o sa revin.[/quote']salutare!Cum dau si eu de Adela?Va multumesc anticipat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...