Sari la conținut

Masaj Erotic Sibiu


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Offf mai baieti. Nu merge discutie despre sex la un salon de masaj legal ... stiti doar ...Pe de alta parte, nu am cunoscut inca femeie care sa nu se lase vrajita cu suficient timp si efort la dispozitia unui barbat ... :)

Link spre comentariu
Offf mai baieti. Nu merge discutie despre sex la un salon de masaj legal ... stiti doar ...Pe de alta parte' date=' nu am cunoscut inca femeie care sa nu se lase vrajita cu suficient timp si efort la dispozitia unui barbat ... :D[/quote']Dar despre un masaj mai complex merge sa discutam ? Sincer, cred ca in Sibiu este o piata neacoperita. Exista cerere, dar nu prea exista oferta... sau oferta este foarte slaba.
Link spre comentariu
Dar despre un masaj mai complex merge sa discutam ? Sincer' date=' cred ca in Sibiu este o piata neacoperita. Exista cerere, dar nu prea exista oferta... sau oferta este foarte slaba.[/quote']Cererea in Sibiu este.Nu vor fetele de la saloanele din Sibiu nimic mai "complex". Dar ma rog ma gandesc oare nu vor vrea in afara salonului, la un hotel sau acasa. Oricum are dreptate Ramina, este un subiect cam delicat si nu ar trebui sa discutam despre asta daca vrem sa mai avem si saloanele care mai sunt. :)
Link spre comentariu
Vizitator ddaniel
Reputație: 0

Salutare,incerc sa dau de Georgiana, care a lucrat la Body Touch acum cativa ani in urma. Mai lucreaza pe undeva?Merci,Daniel


Salutare' date='incerc sa dau de Georgiana, care a lucrat la Body Touch acum cativa ani in urma. Mai lucreaza pe undeva?Merci,Daniel[/quote']Am uitat sa specific ca m-am simtit foarte bine la Body Touch. Recomand.Daniel
Link spre comentariu

Am fost si eu pe acolo. Am avut de ale sintre trei domnisoare, am ales o domnisoara blonda, cu ochelari, cu alura de profesoara porno. 150 de lei ora, doar masaj, sex exclus (de altfel, nici n-am incercat sa cer). Domnisoara subtirica, sani nr. 2, un pic lasati, nu prea zambeste, s-a grabit sa ma termine in prima jumatate de ora. Locatia e discreta, curata. Prosop curat, baia ok, cu apa calda si gel la discretie, mai putin papuci.

Link spre comentariu

salut. tin sa precizez ca nu sunt din sibiu dar fiind in trecere pe acolo le-am facut o vizita. stiam despre salon pt ca le-am vazut site-ul. asa ca dupa vreo 1400 km la volan ma opresc la hotel si sun la salon. imi raspunde o domnisoara care imi da toate detaliile si fac o programare. in sfarsit....iau un taxi(eram rupt dupa vreo 15 ore de condus) care ma duce la adresa cu pricina. daca nu ma insel str bucegi 23A. primirea mi-a facut-o o bruneta buna rau dar care din pacate nu presta. in salon era un tip la un calculator care cred ca era sefu' o tipa care trantavea pe o canapea si inca un tip care tocmai iesise de la masaj si isi astepta prietenul sa iasa(bila neagra pt lipsa de privacy)in fine nu prea am fost incantat de situatie si tocmai cand sa fac cale intoarsa intra in camera o blonda buna rau care tocmai iesise de la dus pe care va da-ti seama ca am aleso imediat. am ales pachetul master(atunci inca il mai aveau) adica 1 ore in piscina ca fata plus o sampanie si o ora masaj erotic. in total costa 300. vreau sa spun ca am petrecut 2 ore de vis aici tinand cont ca nu am avut parte de extra. fata a fost de nota10. am avut parte de 2 finalizari ambele prin masaj dar a facut toti banii. nu stiu daca mai este fata acum spunea ca e din bucuresti si facea facultatea in sibiu. zicea ca nu mai sta mult.si sa dam si niste note. locatie 7 (ma asteptam la altceva dupa ce am vazut site-ul) pretul destul de bun(ahhhhhhh ............era sa uit. va dati seama ce buna a fost fata daca mi-a scos din buzunar 50 euro doar ca sa o pot atinge la pasarica).fata 10 cu felicitari.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Locatie: nota 7 (acuma de curand au mai facut o camera .....nu am fost...dar am auzit ca e ok)

Era o fata pe nume Loredana care era cea mai frumoasa si presta destul de bine. Acuma am inteles ca nu mai este......

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...