Sari la conținut

banari si reveniri

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca tot se baneaza pe useri si in secunda doi banatul si face alt cont..la fel de idiot si gresiv, haideti sa facem ceva in acest sens

cand cineva este banat sa se mentioneze motivul banarii. si daca, atunci cand revine, insista cu aceeasi greseala sa fie banat definitiv.deci daca odata a fost banat ca a injurat, de exemplu, are sansa se se reabiliteze. poate reveni daca isi schimba comportamentul si nu repeta greseala facuta. daca a fost banat pentru acuzatii false sau nedovedite si revine cu aceleais idei crepusculare, banat definitiv. si tot asa!

ai o sansa sa profiti de ea, nu sa intri inapoi dupa ce ai fost banat si sa te porti mai urat si mai nechibzuit decat motivul pentru care ai fost dea banat

cat despre labilii psihic care se vad de la o posta...nu stiu nici macar daca se merita o noua posibilitate de revenire...

• Like 1
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

sunt de acord

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Randunico, interesul motanului care este?

Daca-l baneaza pe shaworma pe IP...se taie direct vreo 50 de usere.

Daca baneaza cativa pesti/pestoaice pe IP, ramane forumul jumatate.

Daca mai baneaza si unu/doi/cinci nevinovati...ramane doar echipa de moderatori si lipitorile care doar intra si iau informatii...aia inscrisi de cateeva luni si cu zero posturi.

Hai lasa ca iti trece poana maine. 

:*

• Like 1
Postat

la o analiza cu pixu' n mana, ne cam invartim intr-un cerc vicios ...

Postat

Daca mai baneaza si unu/doi/cinci nevinovati...ramane doar echipa de moderatori si lipitorile care doar intra si iau informatii...aia inscrisi de cateeva luni si cu zero posturi.

Cam ca pe forumul celalalt, un fel de club inchis, sunt promovati colorati cam 5-10 pe saptamana, iar ucenicii sunt mai rari ca ursii panda ...
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Cam ca pe forumul celalalt, un fel de club inchis, sunt promovati colorati cam 5-10 pe saptamana, iar ucenicii sunt mai rari ca ursii panda ...

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

pula mea

• Oras:bucuresti
Postat

Maimuta,.pe tine la care categorie sa te bage

Musca forumului ti se potriveste cel mai bine :)

Apropo, mai stii de cate ori ai fost BANAT !!!!!

Stai draq in banca ta..

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu mai inteleg nimic....

in ultimele zile s-au banat conturi, s-au revenit cu altele..cine mai e cine...e nebunie curata....

pls....

ce se intampla?!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

eu sunt mereu acelasi :)

Stim! Nu ai nicio sansa sa te schimbi :))

• Like 2
Vizitator
Postat

S-a ales praful... Toti liniatii alearga dupa culori acum spameaza pe unde apuca :(

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pfffffff :slap2 :slap2

S-a ales praful... Toti liniatii alearga dupa culori acum spameaza pe unde apuca :(

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

aiurea ca s-a ales praful...

?

Vizitator
Postat

Aa, credeam ca te iei te mine ca am uitat o virgula :laugh2 Cat despre ce am zis, da, au luat-o toti razna :(

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

poate o sa isi revina...cine stie...

Aa, credeam ca te iei te mine ca am uitat o virgula :laugh2 Cat despre ce am zis, da, au luat-o toti razna :(

• Oras:ARAD
Postat

Eu nu am alergat nici pana acum dupa culori si nici n-o sa alerg
Postat

Minim era corect sa mi se scrie macar pe adresa de mail ce am pacatuit, inca mai astept. chiar nu le place de Fredy Mercury

• Like 1
Postat

A trecut o saptamana si raspunsul primit este... ca nu am primit raspuns. cea ce pentru mine inseamna ca nimeni n-a avut curajul sa spuna pe fata motivul banarii, probabil pentru ca nici respectivul nu stie.. Eu din toate acestea inteleg un singur lucru : Nu se doresc discutiile la "discutii generale" Asta este. Nu vom mai discuta. Cel putin eu voi intra ca vizitator si gata, n-am sa mai scriu nimic doar voi folosi informatiile de pe forum, consider ca nu e corect dar daca nu se vrea contributia mea nu voi scrie. Voi cauta alte locuri unde nu esti banat daca iti exprim unele idei sau pareri. Va doresc tuturor sa aveti parte de fete frumoase cu GFE de 10+++ si sa va simtiti bine cu ele. Cu respect va saluta Somebody TL.

Vizitator FLQ
Postat

A trecut o saptamana si raspunsul primit este... ca nu am primit raspuns. cea ce pentru mine inseamna ca nimeni n-a avut curajul sa spuna pe fata motivul banarii, probabil pentru ca nici respectivul nu stie.. Eu din toate acestea inteleg un singur lucru : Nu se doresc discutiile la "discutii generale" Asta este. Nu vom mai discuta. Cel putin eu voi intra ca vizitator si gata, n-am sa mai scriu nimic doar voi folosi informatiile de pe forum, consider ca nu e corect dar daca nu se vrea contributia mea nu voi scrie. Voi cauta alte locuri unde nu esti banat daca iti exprim unele idei sau pareri. Va doresc tuturor sa aveti parte de fete frumoase cu GFE de 10+++ si sa va simtiti bine cu ele. Cu respect va saluta Somebody TL.

Te-o fi confundat cu Altcineva? ;)

Postat

auzi cine are tupeul sa vorbeasca de banari si reveniri....a uitat rANdunica cu solzi cand a fost banata pt conturi-clona????

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

auzi cine are tupeul sa vorbeasca de banari si reveniri....a uitat rANdunica cu solzi cand a fost banata pt conturi-clona????

bai idiotule, tu chiar nu reusesti sa scrii nici o propozitie fara sa imi pronunti numele?

esti penibil, nu exista thread pe care sa nu intri si sa nu comentezi ceva la adresa mea.

Esti bolnav cu capul?

Trateaza-te!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...