Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp


Postări Recomandate

  • Oras:homeless
  • Oras:homeless

Hello people!

Odata si odata trebuia sa merg si eu la Roberta, ca tot ma bagasem in seama pe topicul ei.

Asadar, am facut o programare si m-am prezentat cu buchetul de flori aferent, ca doar ce fuse ziua ei, la locatia de pe bd. Unirii, langa OTP Bank. Prin urmare, locatie centrala, usor accesibila, am gasit si loc de parcare. Camera de lucru e spatioasa, dotata cu pat, fotolii, masuta, televizor fixat pe un canal cu muzica. Baia e cu cabina de dus, gasesti acolo tot ce ai nevoie, papuci, prosop, gel de dus, apa de gura.

Pe Roberta am gasit-o costumata fix ca in unele dintre pozele postate azi, cu acea bustiera visinie, chilotei negri si pantofi cu toc. Personal, mi s-a parut extrem de atragatoare, inalta, putin peste 1,70 apreciez, supla, cu forme frumoase, sani nr. 2 fermi, cur de milioane, piele catifelata, ingrijita, igiena impecabila.

Dincolo de asta, are un comportament exemplar, e vesela, tonica si comunicativa. Experienta dobandita pe alte meleaguri e evidenta, reuseste cu usurinta sa se faca placuta.

Cat priveste serviciile propriu-zise, n-am putut sa ma bucur deplin de talentele ei incontestabile, deoarece s-a nimerit sa fiu intr-o forma catastrofala. Cu toate astea, Robera a facut cam tot ce depindea de ea. A fost un oral neprotejat frumos executat si foarte putin normal protejat. Finalizarea a ramas pe data viitoare, caci din punctul meu de vedere, cu siguranta voi reveni in cazul in care ea e dispusa sa ma mai primeasca.

 

Notele ar fi cam asa:

 

- 9 pentru locatie

- 9,5 aspectul Robertei

- 9 pentru prestatia ei si 3 pentru a mea (am punctat si eu cu cunnilingusul, sa zicem)

- 10 cu felicitari pentru GFE

- cadou 300/1ora

 

In final, bag si eu un vot in urna pentru promovarea Robertei la top, o merita din plin.

 

See you!

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Well, there we go.

My first night in Bucharest.

My friday meeting wasn't exactly what i though it would be.

After extensive correspondence it turned out the lovely girl i agreed to meet with wasn't able to comprehend the english language after all....quite awkward i must admid.

There was no other option sending her back home after reimbursing her the time she had to invest.

So i decided to give Robeta a call.

Roberta turned up 15 minutes too early so i had to rush downstairs to meet her at the hotel.

There is no way her features justify her pictures here on this forum.

Her soft and natural looks amazed me. The typical girl nextdoor look which i was looking for.

But not only the looks, but het appearance is amazing.

To tell you the truth. I don't have ANY experience with an escort.

i'm a first timer.

I wasn' t particulary interested in the erotic aspect, but more in the companionship.

Roberta however proved to be a master at both with the terrible danger to fall in love with.

So rating on the GFE side she is an absolute A+

Roberta is a natural treasure and looks hot as hell with as little make-up as she feels comfortable with. Again: all the photos in this forum do not do her justice. Her expressions are much smoother, a rare beauty. All men will drown in her dark brown eyes.

She's funny and straight forward, and will make fun of you if you deserve it.

Now i'm going to sleep. It's 3 am and i just got back from the Bamboo , where i lost an Iphone and some other stuff ...

For me that is a good night out in town....a bit wasted and losing shit on the way.

Could not however stop thinking about Roberta.

Would have been fun having her there.

Well......tomorrow is another day. Still in Bucharest. who knows?

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie

Atras de Roberta dupa prima vizita, dupa o noua vizita revin cu o recenzie in folosul comunitatii sper.

Este o femeie frumoasa, cu stil, genul cu care vrei sa petreci un weekend (sau mai mult). Locatia, contact PM, halat ca in anunt plus o cutie de bomboane.

Are o atitudine profi, totodata deschisa, fara sa fie "pretioasa", are disponibitate pentru comunicare, atenta la musafir. Un corp frumos si ferm, actiunea in mai multe pozitii.

Ponturi: vibreaza frumos, toarce pentru cine doreste sa alinte o pisica mare, buze foarte bune de pupat.

Locatie: 9+

Fata:10

Actiune: 10

GFE: 10, probabil se muleaza pe stilul vizitatorului

I'll be back soon!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu stau in germania, si umblam de ceva timp pe forum, pentru ca am facut o vizita prin romania, o vacanta, si m-am gandit sa merg la Roberta. Fata este foarte draguta, Am sunat-o, am vorbit cu ea, am aranjat, si in seara in care am ajuns in Romania, am fost la ea. Am vazut-o, fund frumos, sani frumosi, am intrat la ea, am mai vorbit (tipic mie  ), am mai baut ceva si dupa am inceput sa ne incalzim. Am fost repede sa imi fac un dus, si cand am venit ma astepta frumos, intinsa pe pat.

Mi-as fi dorit sa dureze mai mult, pentru ca fata este foarte buna, stie ce face, si cum sa o faca, si iti ofera niste placeri de nu mai stii de tine. Oricum deja astept sa mai vin prin Romania, cred ca o sa o mai caut.

Locatie bulevardul unirii langa banca OTP  nota 10
Prezenta 10
Masaj si oral 8
Normal 10

 

va recomand cu caldura!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

După o discuție prealabilă pe PM, mi-am făcut o programare din timp, astfel că miercurea trecută am avut plăcerea să mă întâlnesc cu superba d-şoara Roberta...

Inițial ne-am înțeles pentru 4 ore, dar am scurtat la rugămintea ei la 3 ore, deoarece venea după un chef care s-a prelungit cu o noapte înainte.... M-a anunțat despre acest lucru, așa că apreciez mult corectitudinea.

 

Reberta m-a așteptat în costumația pe care l-am rugat să poarte, cu zâmbet, ..... m-am simțit din prima clipă foarte relaxat în preajma ei. Roberta este o   fată , inteligentă cu care poți întreține o conversație bună,..... este  foarte frumoasă și în realitate, nu numai în poze.

Este genul care î-mi place mie slim. ….  :138x    cu GFE, erotică râu…. cu sâni superbi... excitabili, igienă perfectă, ten şi miros foarte plăcut, etc.... ehh , trebuie să recunosc că este în primele 5 femei cele mai frumoase cu care m-am întâlnit îndeaproape :bow

 

Deja când stătea aproape de mine, mă excitam la rău, așa că după un duș  făcut într-o baie civilizată, am încercat mai multe nebunii pe care o are în paletă Roberta, intens .…  :kissing2   :atm    :feet  :doggystyle     :felatie

Special mi-a  plăcut să-l duc și pe ea la vibrații necontrolate cu un oral.... , la un moment dat a și sărit din limba mea că nu mai putea :138x

A urmat răsfățul oral din partea ei + normal în multe poziții excitante.... După destul timp deja tremuram, vârsta.... așa că m-a dus cu un oral superb apropape de orgasm, dar la final în loc de CIM .. a fost finalizare pe lângă... ceea ce n-am înțeles exact de ce... explicația a fost că ,,e o reacție normală", deși mă consider cu igiena ok, n-am avut niciodată probleme, iar Roberta are în paletă de ex. și pe damedelux.ro.

 

De altfel, n-am simțit o atitudine negativă, așa că am stat la alte povești, cu un pahar de vin, și după un timp am repetat plăcerile de mai înainte, rugând-o la final la un COF... care spre surprinderea mea a fost încă o dată direcționat de ea pe lângă.... deci ceva probabil nu era pe placul ei. :ewpu

 

Totuși spun cu siguranță, că  m-am simțit relaxat și satisfăcut în ansamblu...   :crazylove Î-ţi mulţumesc Roberta, te pup, şi te mai vreau!

 

 

Notele mele:

Locația:Apartament super ok pe Unirii....9,0.

Aspect fată: 10,00+

Atitudine: 9,50

Igiena fată: 10+

Oral: 9,00  este foarte bine, atenţie şi la zone adiacente, minus din cauza celor descrise mai sus

Normal: 9,90 excelent

FE: 10,00 comunicativă, mi-au plăcut conversaţia cu ea

Halatul: 1200 lei – pentru 4 ore. Dar am stat numai 3 ore, din motive obiective, și Roberta a vrut să-mi înnapoieze diferența... apreciez mult gestul!!!

Raport preţ/calitate/timp: corect.

 

Dacă aș recomanda: ....... DA.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari natiune :)

 

Si pentru ca Roberta a depasit 10 pg fara recenzie zic sa scriu si eu cateva randuri in folosul comunitatii..

 

Se face ca satul de ploaie si cu chef de numarat una alta m-am aflat in poarta la domisoara printr-un singur telefon si o conversatie care promitea multe... 

Acum locatia nu cred ca este nevoie sa o descriu - undeva pe la fostul Conex - un mic minus dpdv acces ca este cu portar dar care nici nu m-a bagat in seama.

Apartametul frumos , curat si o prezenta bloda de lumineaza toata camera . Facem prezentarile sunt condus in ring unde stam la o vorba ceva  si un zambet primesc prosop si sunt invitat la baie..  

 

Ne mai tachinam un pic fuge si ea la dus si cand se intoarce si ne luam in brate totul a inceput sa se invarta si dai si lupta .. trecut printr-un oral facut cum trebuie - adica cu drag si cu diverse artificii ... intram in pozitia clasica de atac adica misionar , se fluiera depasirea vitezei legale si prin urmare am fost gradat cu doi genunchi aproape pe umeri si cu o privire directa in ochi si tot asa pana cand negocierile purtate au dus la ... normal adica iau amenda si finalizam cu surle si trambite de am crezut ca se rupe divanul si alta nu.

 

Prin urmare si pe scurt trecem la notare:

Locatei - 10

Fata - 10 cu tot ce tine 

Oral - 9 ... aici sunt eu invatat prost cu mai mult DT dar nu am ce sa reprosez pentru ca am lasat-o pe ea :)

Normal - 10

 

Amenda 300 lei cu 6 puncte de penalizare si sa speram ca nu ma prinde radarul pe la ea .. ca de vorba cantecului .. aseara trecui calare pe la poarta dumitale :)

 

Have fun! 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Recenzia de fata reprezinta o "datorie" catre Roberta, desi nu ma prea omor in general cu scrisul, experienta deosebita avuta in compania ei ma obliga sa o impartasesc.

 

Deci sa revin, am reusit sa ma intalnesc cu Roberta in a 2-a jumatate a lunii Decembrie, chiar inainte sa-si ia fata vacanta si sa plece din tara. Dupa confirmarea intalnirii prin sms, am ajuns la ora fixata in locatie, unde cu putin ghidaj din partea fetei, m-am infiintat la usa. As putea spune ca Roberta este o fata intradevar frumoasa, una dintre putinele escorte care dupa ce o vezi, stai si te intrebi de ce naiba iti pierzi vremea si banii pe la diferite alte escorte. Are un corp de invidiat iar modul in care se face placuta completeaza atmosfera intr-un mod extrem de agreabil. Dupa o scurta perioada de acomodare si fiind proaspat dusat, fata s-a scuzat si s-a retras sa se pregateasca de unde s-a intors doar cu un prosop in jurul corpului. Eu eram pe pozitii, instalat comod in varful patului si cu Juniorul in pozitie regulamentara. Nici nu aveam cum altfel sa fiu, numai imaginea fetei in compania in care eram era de ajuns pentru trezirea Juniorului. Actiunea a debutat cu un oral neprotejat, foarte profi de altfel, cu atentie pe anexe, cand mai soft, cand mai hard, oral ce a reusit sa-mi incarce bateriile la capacitate maxima. Asa ca am trecut la actiunea propriu-zisa si am inceput sa masor patul cu ea. Asa ca am lasat-o si deasupra delectandu-ma cu privelistea frumoasa a fetei ce ma calarea, am trecut-o ba in misionar ba in capra, am luat-o din pat si am incercat si unul din cele doua fotolii din camera, ba in picioare, ba intr-un fel de umeri-craci, mi-am scos prezervativul si am mai intercalat un oral in care stateam relaxat in fotoliu admirand-o pe Roberta cum imi "onora" Juniorul stand in genunchi... NEBUNIE TOTALA! Am terminat intr-un final glorios dupa ce am pus al 2-lea prezervativ si am pus-o in pat cu spatele la mine.

Overall o experienta epuizanta si memorabila cu o fata ce-ti scurge toate energiile!

Note:

Aspect 10

Oral 9

Normal 10

Anal N/A

GFE 10

 

Cadoul a fost de 300 de lei pentru o ora de placere.

 

Recomand cu caldura! O experienta pe care mi-am propus sa o mai repet!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello,

 

Hai sa fac si eu un pic de off-topic pe aici si sa vin cu o recenzie :D

Imi doream de ceva timp sa ajung pe la Roberta si azi in sfarsit am reusit sa ne sincronizam. Am reusit programarea prin PM, mod prin care am primit si adresa..

 

Cu un pic inainte de ora stabilita am ajuns in zona iar in cateva minute a putut sa ma primeasca. M-au enervat niste vecini care dupa ce am intrat in lift s-au trezit sa imi deschida usa si sa urce si ei( noroc ca nu aveau treaba la alt etaj, ca nu stiu cum o dadeam la intors:) . Am ajuns la etajul corect si dupa usa ma astepta Roberta. E exact ca in poze, as zice chiar un pic mai bine in realitate. Tinand cont ca are si poze cu fata nu trebuie sa o mai descriu, What you see is what you get ;)

Am stat un pic la socializare la un pahar de apa plata si am constatat ca e o prezenta foarte placuta  cu cu care poti foarte usor vorbi si  cu care chiar am ras de multe ori.

 

Am facut dusul corect si am revenit  la asteptare in camera, timp in care s-a dus si Roberta sa faca un dus. S-a intors imbracata fix cum am cerut eu( adica cu ciorapeii albi cu banda, altceva nu ma interesa:) ) 

 

Actiunea a inceput cu preludiu ca asa imi place mie, a urmat un oral foarte porno din partea ei si unu sper macar ok din partea mea. E foarte curata ( oricum nu ma gandeam ca a intrat in dus doar sa fumeze o tigara). Am continuat cu un LOT urmat de un misionar, putin oral la fel de porno, am finalizat si asta a fost.. Nu sunt genul care sa traga intr-o ora sa aiba 17 finalizari, prefer una si buna.Am mai stat un pic de vorba,m-am imbracat si asta a fost :)

 

Si niste note ar fi indicate:

 

Locatie: 9- desi nu e cea mai lux ,e primitoare si in primul rand curata. si cu tot ce trebuie

Roberta: 9,5- E cea din poze si din moment ce pozele mi-au placut, e normal sa imi placa si ea

Oral: 10- foarte porno cu toate artificiile

Normal: 10- se misca excelent, stie ce face si cred ca ii si place

GFE:10- foarte deschisa, glumeata, FK bun

 

Halat: 300 ron/H

Concluzie: de revenit

 

PS: Roberta, adauga in semnatura si pagina 69 ca pagina cu recenzii :P

  • Like 11
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare Natiune

 

Zilele trecute am reusit sa o vizitez pe Roberta,am facut programare si iata ma la ora stabiita pe Calea Calarasilor vb la tel cu Roberta care imi dadea ultimele detalii.Cand am ajuns,am avut primul soc,fata care m a astepta imbracata asa cum I am cerut eu,era superba(pozele  nu s conforme cu realitatea)

Ne am asezat sa socializam,dar dupa nici 2 min,nu am rezistat si am inceput  un Fk f placut si intretinut de Roberta,dupa asta nu mi a ramas decat sa continui introducerea si am inceput sa ma joc cu sanii ei,sa I ling sfarcurile,in timp ce ea gemea fff excitant,iar ca sa fie treaba bine facuta ,am coborat la piersicuta(cea m ai frumoasa piersicuta pe care am lins o :laugh2)si am inceput sa ling cum stiu eu m ai bine :) ,vazand ca Roberta se simte bine,am continuat pana  a avut un orgasm destul de zgomotos  :-p

 

Dupa ce am terminat cu introducerea ,am mers la baie sa fac dus,cu gandul sa o las pe Roberta sa mi intoarca serviciile,cand m am  intors  exemplarul feminin mma astepta intinsa pe pat intr o pozitie ff sexy ,nu puteam sa ratez inca  o joaca cu ea si cum era intinsa pe burta,am inceput sa o sarut pe spate,pe gat,pe urechi,fk si putin annilingus,in acest timp Roberta dadea semne ca I place ce se intampla :)

 

Simtind ca trebuie sa vina finalul si din partea mea,am lasat o sa mi intoarca serviciile,fratilor ce a urmat  e de vis, a inceput cu un FK demential,a coborat   m a lins pe sfarcuri,in timp eu ii ridicam capul si ii furam cate un FK :),apoi a ajuns si la ,,neghinitza,si a inceput sa mi faca un oral fff porno(protejat la cererea mea,sa pot prelungi cu 30 de secunde momentul final :laugh2),lins pe bilute,priviri porno,iar I am furat un Fk :) in timp ce ma mangaia pe bilute,eram in extaz si trebuia sa finalizez,drept urmare,am trecut la normal pozitia misionarului(de alte pozitii nu aveam timp :laugh2)si am inceput dute-vino presarat cu FK din abundenta si cuvinte porno din partea Robertei care ma indemna ce sa I fac,intr un final am finalizat in timp  ce ne sarutam.Aleluia :laugh2

 

Am mers la baie pt dusul de final,am stat putin de vb in timp ce ma imbracam si am plecat.

Concluzia:o escorta superba,rafinata si fff buna in pat,clar de revenit  desi risc sa ma indragostesc :laugh2

 

Note:

Locatie:9.5

Fizic:superba

Normal:10(fiindca am avut parte de indemnuri fff excitante :) )

Oral :10

Gfe:10

FK:10

200/30 MIN

  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

contactat prin PM

locatie unirii , OTP bank pe colt

garsoniera spatioasa , modern mobilata , curata , caldura

baia , cabina dus , gel , prosop curat , destul de nou

fata - cea din poze , placuta , zambareata, igiena impecabila

inceput cu preludiu , mangaieri , oral neprot. cu artificii , incercari de deep, atentie si la oute 

la normal diferite pozitii , destul de activa , gemete

1 h petrecuta intr-o ambianta placuta 300ron o nota generala 9,5 ++

si oricand de revenit cu mare placere

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...