Sari la conținut

o fata noua?

Postări Recomandate

Postat

salut. e una care umpla pe platou in tgv( chiar acum ceva min am trecut pe langa ea) dar e cu inca 2 cu ea. e imbracata ffff putin si niste tocuri pe ea, e blondutza, cam 160cm, si cam **spam editat**. stie cineva ceva?

• Like 1
  • Oras:Targoviste
Postat

Hai ca iti zic eu. Deci daca erao fata satena cu tocuri de 15 si un compleu cu fusta mini si bustiera roz.. sau pantaloni scurti tot cu ceva ca un fel de bustiera , amandoua negre inseamna ca eram eu :)):*.

• Like 2
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Da sigur erai tu draga, te pup♥

Postat

deci faci si strada. cam nasol .. 

Daca m-am plimbat odata prin oras asta nu inseamna ca faceam strada.. eram in oras..pe centru vechi..cu vreun client..si asa imi place mie sa ma imbrac..mai sexy.. Daca ai o problema cu mine hai sa o discutam fata in fata.. Nu mai trage  concluzii aiurea!

• Like 2
Postat

Ador fetele care se plimba imbracate sexy!

Ooo da :)) cand vine vara , fa o tura prin Targoviste si ai sa vezi :*

• Like 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Daca m-am plimbat odata prin oras asta nu inseamna ca faceam strada.. eram in oras..pe centru vechi..cu vreun client..si asa imi place mie sa ma imbrac..mai sexy.. Daca ai o problema cu mine hai sa o discutam fata in fata.. Nu mai trage  concluzii aiurea!

Cu locul ales pentru postarea ta asa s-a inteles :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nu,gagica se imbraca provocator, dar chiar ii sta bine....

Postat

Cu locul ales pentru postarea ta asa s-a inteles :)

da ..dar pentru a trage niste concluzii trebuie sa intrebi prima data :*.. 

• Like 1
Postat

Hai ca iti zic eu. Deci daca erao fata satena cu tocuri de 15 si un compleu cu fusta mini si bustiera roz.. sau pantaloni scurti tot cu ceva ca un fel de bustiera , amandoua negre inseamna ca eram eu :)) :*.

mmm nu cred ca erai tu. daca ai putea posta o poza cu vestimentatia la care ma refer, ne ar ajuta pe toti foarte mult:)

Postat

aaa si s a intamplat sa o mai vad o data la Chindia(langa Poarta Bucurestiului),tot zilele alea

Postat

aaa si s a intamplat sa o mai vad o data la Chindia(langa Poarta Bucurestiului),tot zilele alea

hai ca iti dau poza pe mess..lasi id`ul tau.. si da,eu stau chiar la Poarta Bucuresti :)

• Like 1
Postat

hai ca iti dau poza pe mess..lasi id`ul tau.. si da,eu stau chiar la Poarta Bucuresti :)

t.alexandru25   scrie mi ceva pe offline ca e posibil sa nu primesc cererea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...