danut121 52 Posted January 7 Share Posted January 7 Buna, nr putem vedea?.. Cam in cat timp? Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 7 Share Posted January 7 Buna! Poate luam legatura cumva.Daca nu raspund, te rog, insista! Te sarut Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 8 Share Posted January 8 Postat Decembrie 21, 2020 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 12 Share Posted January 12 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 14 Share Posted January 14 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 15 Share Posted January 15 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 18 Share Posted January 18 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 19 Share Posted January 19 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
mihaip86 97 Posted January 19 Share Posted January 19 Există chat privat, lasă-mă să expun situația reală de ,,fete'' din Pitești, să știe toți cu ce fete se fut, independente, obligate de situație, pești, colege, etc! Quote Link to post
mihaip86 97 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 21 minute, crystinutza a spus: Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Ești de top, bravo ție, te place cine te place, menține-o privat dacă tot ești top.! Lasă, în special clienții tăi, lăsați loc de recenzii pentru noile fete, să vedem și noi, pește, nu pește, grup de fete la făcut bani, etc.! Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 19 Share Posted January 19 Buna Mihaip86 sunt unele zile in care nu activez sau revin in locatie destul de tarziu si m-am gandit ca anuntarea disponibilitatii este un gest bun! Unii barbati mai urmaresc daca sunt in ziua respectiva activa, de aceea am scris. Pe o parte ai si tu dreptate cu scrisul recenziilor dar am sesizat ca nu mai au curaj ca li se scrie, ca raspuns, lucruri urate. Imi pare nespus de rau ca te-am deranjat cu ceva ca am scris. Sa ai o zi minunata! 😄 1 Quote Link to post
marinica69 4 Posted January 19 Share Posted January 19 Am.zis sa f#t si eu ceva de top ca am văzut recenzii bune,dar am rămas cu un gust amar.o sun îmi spune detaliile si îmi spune sa o sun când ajung în pitesti. Ii spun ca ajung în 10 minute si ajuns la pitesti da I si suna .surpriza nu mai răspunde. De top rămâne pt altii nu si pt mine 1 Quote Link to post
mihaip86 97 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 9 minute, crystinutza a spus: Buna Mihaip86 sunt unele zile in care nu activez sau revin in locatie destul de tarziu si m-am gandit ca anuntarea disponibilitatii este un gest bun! Unii barbati mai urmaresc daca sunt in ziua respectiva activa, de aceea am scris. Pe o parte ai si tu dreptate cu scrisul recenziilor dar am sesizat ca nu mai au curaj ca li se scrie, ca raspuns, lucruri urate. Imi pare nespus de rau ca te-am deranjat cu ceva ca am scris. Sa ai o zi minunata! 😄 Pot spune că este profi fata, se vede că știe și are experiență.Cristina, tu și foarte puținele, ai plus de la mine! 1 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 2 minute, marinica69 a spus: Am.zis sa f#t si eu ceva de top ca am văzut recenzii bune,dar am rămas cu un gust amar.o sun îmi spune detaliile si îmi spune sa o sun când ajung în pitesti. Ii spun ca ajung în 10 minute si ajuns la pitesti da I si suna .surpriza nu mai răspunde. De top rămâne pt altii nu si pt mine Acum na, imi pare chiar rau, nu vreau sa pun oamenii asa pe drumuri degeaba, nu a fost cu intentie. Se mai intampla si la case mari si la mai mici, dar nu mereu Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 9 minute, mihaip86 a spus: Pot spune că este profi fata, se vede că știe și are experiență.Cristina, tu și foarte puținele, ai plus de la mine! Nu este vorba de profi ca am atatea defecte vorba aia cacalau. Imi plache sa stau printre barbati. Multumesc mult pentru apreciere! 😘 1 1 Quote Link to post
mihaip86 97 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 9 minute, crystinutza a spus: Nu este vorba de profi ca am atatea defecte vorba aia cacalau. Imi plache sa stau printre barbati. Multumesc mult pentru apreciere! 😘 Ok. Quote Link to post
TommyGunn 1 Posted January 19 Share Posted January 19 1 oră în urmă, marinica69 a spus: Am.zis sa f#t si eu ceva de top ca am văzut recenzii bune,dar am rămas cu un gust amar.o sun îmi spune detaliile si îmi spune sa o sun când ajung în pitesti. Ii spun ca ajung în 10 minute si ajuns la pitesti da I si suna .surpriza nu mai răspunde. De top rămâne pt altii nu si pt mine Pentru găozel5 Quote Link to post
danni1974 24 Posted January 19 Share Posted January 19 1 hour ago, marinica69 said: Am.zis sa f#t si eu ceva de top ca am văzut recenzii bune,dar am rămas cu un gust amar.o sun îmi spune detaliile si îmi spune sa o sun când ajung în pitesti. Ii spun ca ajung în 10 minute si ajuns la pitesti da I si suna .surpriza nu mai răspunde. De top rămâne pt altii nu si pt mine Asta inseamna ca nu e de top? Tu suferi de mania persecutie, observ. 1 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted January 20 Share Posted January 20 Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 20:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
alexstrong 1 Posted Wednesday at 01:11 PM Share Posted Wednesday at 01:11 PM Buna tuturor! Are dreptate danni1974 , Crystinutza nu mai este de top Nu raspunde la tel, te amana ....nu mai e serioasa, nu respecta programarile, etc Pacat . Tb sa o scoatem din TOP Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted Wednesday at 01:40 PM Share Posted Wednesday at 01:40 PM Alexstrong incerc sa ma mobilizez cu stabilirea tuturor intalnirilor. Uneori mai fac si gafe, na. De aceea uneori se ajunge la neraspunsul apelurilor sau amanarile, in privinta acestor aspecte asta nu inseamna ca nu sunt o femeie care ofera placere cum trebuie sau nu acord atentia de care are nevoie un barbat pentru a se simti bine. Oricum las la aprecierea barbatilor care sunt multumiti de felul cum sunt eu. Sper candva sa iti schimbi si tu parerea. 😘🙂 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted yesterday at 08:55 AM Share Posted yesterday at 08:55 AM Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted yesterday at 09:02 AM Share Posted yesterday at 09:02 AM Avand in vedere ca semanatura cu servicii si pret nu se vede, m-am gandit sa scriu in detaliu. 😄 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted yesterday at 09:08 AM Share Posted yesterday at 09:08 AM SERVICIILE MELE SUNT: SEX ORAL PROTEJAT SEX NORMAL PROTEJAT FACE SITTING FORE PLAY FRENCH KISS( IN FUNCTIE DE IGIENA SI COMPATIBILITATE) HAND JOBS GFE FOOT FETISH/FOOT WORSHIP ROLE PLAY SEX TOYS(VOI IMBUNATATII ARSENALUL) 69 SE ACCEPTA ANILINGUS/CUNILINGUS SEX IN DUS, (DUS IMPREUNA) SEX INTRE SANI FIN CORPORALA DIFERITE POZITII Pret:130nr/30sau40min, 230lei o ora. Ramane si varianta de 100lei pentru barbatii care se grabesc si parasesc locatia in 10minute sau maxim 15minute Multumesc mult!🥰 Quote Link to post
crystinutza 6,848 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Buna dragilor! Astazi sunt disponibila pana la ora 21:30. Ramane aceeasi modalitate de contact: 0721350757 telefonic, whatsapp cat si sms! Va pup, imbratisez si astept cu drag! 🥰 Quote Link to post
Recommended Posts