Sari la conținut

Escorta sâni mari Slatinei, 0724851839


Postări Recomandate

    Sursa : Jurnal Bihorean '' brunetă suna-ma Tel 0724851839, 0733019234 ''

 

    In urma informatiilor primite, un singur cuvant mi-a captat toata atentia ''sâni mari'' asa incat nici nu a apucat ecoul sa se termine  la telefon si eram in budoarul acestui estrogen. 

    Ca indicatie iti spune Aluminei vis a vis de Dorbob insa defapt locatia este pe Slatinei si aceasta locatia a mai fost folosita si de alte ofertante de placeri carnale.  Atentie desi pe numerele de telefon indicate in anunt sunt ale ei, te suna de pe un alt numar 0737667113, o fi vreo metoda de confirmare?! 

        Locatia este un apartament jalnic, doua paturi austere asezate cap in cap bucatarie deschisa cu camera, baie si cam atat. 

Estrogenul pe nume de scena Andreea dupa cum s-a prezentat, o bruneta, scunda de inaltime undeva la 155-156 cm , cam chubby, fata rotunda, gurita mica.Peste solduri atarna sunculita insa ochii imi erau captivati doar nu sani. 

Intrebat de tarife care sunt cam asa 60 lei jetul cu ONP si NP , 100 lei ora. Vrei un SOS blol job se poate la  40 de lei. Lasa si la 50 lei / jet.  Am convins-o sa accepte cu CIM desi tot o dadea ca nu face, a acceptat pana la urma, cu putin tact se obtine si blowjob cu CIM .  Am ales varianta clasica de o fin. 

           Imbracata in niste pantaloni de trening si un tricou alb, asteptasem sa- mi ard retina cu acei sani care se intrevedeau prin tricou. Si asa a si fost cand si l- a dat jos niste sani mari, marimea 5, naturali o incantare , mari, fermi, tari. Ma minunam de generozitatea lor masandu-i incet. Oralul nu cine stie, era si grabita putin, nu o baga pe toata in gura, insa pune limba la oute, musca din corpul cavernos. Mai dadea cu dintisorii putin insa pana la urma un oral savurat din plin. 

          I am cerut sa si dea jos pantalonii de trening si sa o privesc la piersica. Mica, epilata complet insa foarte iritata in zona cum s-a ras :) . Are o cicatrice vizibila in urma unei operatii insa nu deranjanta. Dupa ce am masat-o putin la clito si pe lungimea piersicii ei, am pus-o caprita in picioare pe marginea patului, pus prezul si i am tras-o pe la spate. Senzatia super e stramta bine, mi a placut insa fiind super excitat, dupa cateva penetrari i am propus sa ma termine oral. Finalizare in gurita ei dupa care a scos un yacs :)) si decartat la chiuveta din bucatarie :)). 

            Note : aspect 6, 5 punct forte sanii 

           Sex: oral Np nota i o dau pt CIM 7, 5 

                   normal protejat : stramta, nu am incercat decat un doggy in picioare, insa mi-a  placut. Lipsa altor pozitii ma face sa nu dau nota decat pentru piersica stramta si micuta 7,5

            Igiena: putea fi mai ingrijita putin, unghiile cam neingrijite, insa curatica 7, 5 

            Locatia : veche, austera rau - 5

            GFE N/A 

            Atitudine N/A 

            Recomandare: ca trofeu, insa eu as revenii si cred ca voi revenii curand pentru sani sa ma joc mai mult cu ei  si pt CIM . Raport calitate pret e mai mult decat satisfactor, negociaza, merita banii din plin. 

 

Trai bun ! 

           

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant

Desi nu merita sa-i raspuns utilizatorului, o voi face. Am fost acu' o luna aproximativ. Nu am scris deoarece a fost o  experiente neplacuta din punctul meu de vedere. 

 

Scurt si la obiect: Locatia langa Dorbob, imi deschide usa o tipa micuta de inaltime si chubby (pt mine). De mentionat ca nu era deloc atractiva, era imbracata de casa, mai tarziu am vazut ca am intrerupt-o de la spalatul hainelor. Am optat pt o ora, 100 ron. Oralul a fost banal, iar la normal la fel (nu stiu de ce ma asteptam la mai mult). Evident a avut probleme cu igiena, nu era epilata de 2 sapt ( peste tot), nu era dusata, si doggy nu am putut sa stau mai mult de 1 min din cauza mirosului. M-a terminat oral si am plecat rapid.

 

Note :   Aspect 5 punct forte sanii 

            ONp 6

            NP : 6

            Igiena: 0

            Locatia :4, noroc ca a fost vara si nu trebuia incalzire

            GFE nu m-a interesat

            Atitudine ok

Recumandare: NU! 

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

   Va salut!

 Atras de titlul topicului m-am inselat! luna trecuta sun pe domnisoara pe nr de telefon din titlu sa stabilesc intalnirea cu ea, care are locatie in Iosia langa strand, urc si ma asteapta pe holul blocului vorbind cu mine la telefon sa ma ghideze ..Intru, o garsoniera mica, multa dezordine, patul acoperit cu o patura veche, pe mobila un televizor mare vechi care era asa inclinat ca aveai impresia ca sta in ciuda gravitatiei sa nu cada, am si spus ca vezi sa nu cada televizoru, la care ea raspunde sec ,,cumpar altu daca cade"! Ma cer la baie sa ma spal pe maini, lipsa prosop, apa nu era trasa la wc dupa ce a fost  folosit...am iesit repede cer prosop si imi da unu folosit si mototolit.

 Domnisoara nu era nici ea pe placul meu, mica de statura, sani mari, pielea alba si unghiile de la maini si picioare neingrijite, pe strada nu intorci capu dupa ea..dracu m-o pus sa raman, numa ala mic sau vinu pe care l-am baut..

Suna telefonu ei si il programeaza pe tip peste 5 min, se auzea clar..(m-am si gandit cum dracu ca si daca ma curenteaza nu mor in 5 min)

Imi cere 60 lei pt ON si NP, ma dezbrac, ma asez pe pat si astept sa se dezbrace, vine cu un prez il monteaza cu chiu cu vai ca era stamt, incepe oral asa pana la jumate de instrument si ajutat mult cu mana..am oprit-o ca nu avea rost, trecem la normal misionar, pasarica nu era proaspat epilata si ma concentram sa termin, ea se uita in tavan si ma pisca usor de sfarcuri, ii zic sa schimbam sa vina deasupra ...nu zice ea ,,hai pe la spate" mare greseala ca simteam un miros ca imi venea sa ma tin de nas si la gigi i-o pierit chefu ca nu mai vroia sa intre. Cred ca si-a dat seama ca nu e pe placul ei ca nici un pupic nu i-am dat desi eu sunt pupacios..ii spun sa ma termine oral , nu schimba prezu doar il sterge se conformeaza dar nu cum ar trebui..mai mult laba! n-am mai zis nimic ca abia asteptam sa termin si sa plec..

 Dupa ce am terminat scoate prezu si se duce sa se imbrace fara sa imi dea un servetel pana i-am cerut. In timp ce ma imbracam suna telefonul ei si ii spune la tip ca poate sa vina, i-am spus ca atat ii trebuie sa ma intalnesc cu el..sa vezi ce timp record am scos la imbracat..mai ceva ca in armata..

Ma conduce pana pe holul blocului unde il astepta pe urmatorul si mi-am zis ca in veci nu mai vin si nici nu recomand...si NOTE:

  Locatie: 5

  Aspect: max 6 (imbracata)

  Atitudine:  3

  Igiena:  3

  Oral:  4

  Normal 5 (doar sta sa o bagi)

  Pret: 60 lei

  De recomandat dupa parerea mea NU! de Evitat!

 

numai bine! 

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...