Sari la conținut

blonda 20 de ani 0744165742/0746823412


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

     Buna seara!

               Plictisit de vremea de afara, m-am gandit k ar fi bine sa apelez la o domnisoara, pentru a ma binedispune putin si pentru a alunga plictiseala. Dar, fiind duminica  nu am reusit sa iau legatura cu niciuna din domnisoarele pe care doream de pe forum, asa ca am crercetat putin piata a-z online si mi-a atras atentia anuntul din tag-ul de mai sus. Nu sunt eu un mare fan al domnisoarelor din categoria BBW, dar am zis ca nu strica sa sun pentru a cere mai multe detalii. Am sunat la primul numar si mi-a raspuns foarte prompt o domnisoara cu o voce placuta si amabila care mi-a prezentat serviciile si preturile: OP/N+ NP 30 min 100 Ron sau aceleasi servicii timp de 60 min la 200 Ron, nu accepta FK si se poate si anal pentru 100 Ron in plus. Intrucat mi-a placut modul cum a vorbit la telefon am decis sa imi fac o programare, cu gandul ca s-ar putea ca intalnirea sa fie una de-a dreptul placuta. Am purces spre locatie care se afla in Observator vis-a-vis de profi in blocul acela nou cu 12 etaje. Cand am ajuns in fata blocului am revenit cu un telefon pentru a mi se spune scara si pentru a mi se deschide.

          Ajuns in fata usii mi-a deschis o domnisoara blonda inaltime medie BBW, pot confirma faptul ca pozele ii apartin 100%. Apartamentul este unul modern cu doua camere, baie curata, dar apa calda vine foarte greu motiv pentru care am fost obligat sa fac un dus rapid cu apa rece.

 Dupa dus am mers in dormitor, unde ma astepta domnisoara intinsa pe pat, dezbracata, i-am inmanat suma aferenta unei ore, respectiv 200 Ron si am trecut la treaba.

          Totul ainceput cu un On putin cam scurt din punctul meu de vedere, in sensul ca a durat am 5 min cel mult, dar  executat destul de bine, fara atentie la oo si fara DT, dar totusi bine executat. Am montat prezervativul si am trecut la NP in pozitia caprita (zicea ca e preferata ei), dupa care am trecut in misionar, unde s-a produs si prima finalizare.

          Dupa prima finalizare, simtind ca nu mai are rost sa cintinui, deoarece eram destul de obosit pentru o a doua finalizare, dar si datorita faptului ca impotriva a ceea ce am sperat eu acel click nu s-a  produs, am propus sa punem capat intalnirii. Bineinteles am intrebat daca este vreo sansa de a mi se inapoia jumatate din suma achitata, insa mi s-au inapoitat doar 50 Ron, intrucat inainte de a intra eu la dus a sunat-o cineva pentru o programare care nu s-a putut stabili intrucat eu spusesem ca voi sta o ora, iar respectivul nu putea astepta atat. Am apreciat faptul ca totusi mi-a fost inapoiata o parte din suma achitata, pentru ca intradevar, in timp ce me dezbracam pentru a intra la dus am auzit fara sa vreau conversatia. De asemenea, a mai spus ca esxista si varianta sa fi platit pentru o fin, iar dupa aceea, daca vreau sa platesc si pentru cea de-a doua finalizare, deci, cred ca am si eu o parte din vina, deoarece nu am fost mai pe faza.

         Acestea fiind spuse, am luat cei 50 de Ron, m-am imbracat si am plecat.

    Ca si note: Locatie: 8 (as fi dat 10 daca nu ar fi fost problema cu apa)

                       GFE???, intrucat nu am facut acel click, nu cred ca poate fi vorba de asa cv. Insa atitudinea ei as nota-o cu un 9, fiindca e o fire destul de amabila si placuta.

                        ON: 6,5

                         NP:7

                        Aspect: dupa cum am mentionat si mai sus, nu sunt mare fan al femeilor BBW, asa ca nota mea cu privire la acest aspect e 7,5

      Per total, intalnirea a fost una placuta, dar pentru mn a fost o intalnire de genul one time only. De recomandat???? Cred ca da, celor carora le plac femeile BBW tinere.

                Acestea fiind spuse, va doresc o seara placuta si sper ca aceasta recenzie sa va fie de folos.

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:cj
  • Oras:cj

Dragii mei,

 

Am incercat si eu o intalnire cu aceasta domnita. Domnita mi-a comunicat schimbarea locatiei, undeva pe Traian langa Politie, am stabilit ca ne vedem in 20 minute ... ajuns la locatie domnita nu mai este de gasit ... am incercat de mai multe ori in urmatoarele 3 ore ... nimic!

 

Prin prisma experientei mele as cataloga-o ca si neserioasa ... de evitat.

 

Steagul sus!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...