Sari la conținut

zona selgros


Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Da, este mica, blonda si slabuta care se imbraca in roz. De ce zici ca este nebuna ? :))

opreste la ea...si stai de vorba cu ea si o sa iti dai seama....nu prea este pe ,,creanga,, ei da o suge si se fute bine...

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

trebuie sa va posvestesc intamplarea asta ... fata chiar este dusa :)

 

acum aproximativ doua saptamani ma intorceam acasa de prin tara si, la intrarea in Filiasi, mi-a sarit in ochi asa din viteza masinii....paruse frumusicaa, dar deh, aveam 80-90 km viteza :) da, da , stiu, Fittipladi e mic copil :)

 

Intorc si opresc in dreptul ei. Gagica imbracata intr-o rochita roz foarte scurta, si un tricouas la fel de roz si mulat, cu niste platforme cu toc inalt, galbene cu ceva negru, parca, cu ceva strasuri, swarovski, smaralde, rubine, diamante, sau ce mortii lor de pietre erau pe platformele alea de aratau ca dintr-un film porno cu buget foarte redus :)

 

Deschid geamul si gagica vine la masina....zic....Pisi, mergi la Craiova? Daaaaa, zice, ea, stai putin sa imi iau servetelelele....si se repede la bordura, se apleaca si ridica un pachet imens de servetele umede. In timp ce se suie in masina se converseaza cu un tataita la vreo 75-80 de ani, imbracat ponosit si care se sprijinea in bicicleta si balea la ea de vreo juma de ora dupa cum imi povesteste ea imediat. Tataita si-ar fi bagat si el nasucul prin porii fetitei, si ea il asigura ca maine o gaseste tot acolo. 

 

Pisica este slaba, foarte slaba chiar, tate destul de mari, dar nu imi dau seama daca din cauza push-up-ului sau chiar era dotata. Par scurt, blonda, si ce ssa zic....nici frumoasa, nici urata....dar cu un puteric aspect de traseista cu miros strident de parfum ieftin.

 

Urca in masina si de cum deschide gura realizez ca fata nu are mai mult de doua trei clase, si e venita de la tara ca sa scape de saracie, O intreb Ce faci? Bine, la treaba, zice, in timp ce incepe sa se stearaga cu servetele pe la bot si pe toata fata, semn ca tocmai ce servise ceva :)

imhi, zic, si? Ce servicii ai? Fac treaba buna, zice ea, sug pula, ling si coaiele, fac treaba buna, ce sa mai, in timp ce se tot zgaia in oglinda sa refaca machiajul. Aha, si? Finalizarea cu o faci? Aaaaa, la mine in gura, zice. Aha....si inghiti? Nu, zice..o scuip in servetel, dar fac treaba buna, sa stii. Si ce tarife ai, zic? Pai da si omul cat are....40, 50....eu cu 50 lucrez, dar omul da cat vrea....dar da sa stii ca e multumit, ca fac treaba buna, ling si coaiele.... :)

 

Aha, si de unde esti, o intreb asa, ca sa relaxam putin atmosfera....Se schimba la fata si in atitudine si imi zice, ce intrebare e asta? Pe mine clientii nu ma intreaba de unde sunt. Ce eu te-am intrebat pe tine de unde esti? Si deja devine forte incordata. Pai zic, sunt din Craiova., si te-am intrebat asa, de curiozitate, ca doar nu ti-am zis sa-mi dai adresa. Cum sa-ti dau adresa? Ce vorba e aia? Zice ea usor speriata. Nu fata, nu am zis sa-mi dai adresa, daca vrei sa-mi zici de unde esti, bine, daca nu, iar bine....relaxeaza-te :) Se relaxeaza si imi zice ca e din Bailesti si ca sta in Craiova cu chirie. Sa-mi dai si mie telefonul, zic, sa te sun maine poimaine sa te vad ce stii sa faci. Cum sa dau telefonul? Eu nu fac asa ceva. Cine vrea sa ma gaseasca ma gaseste, zice, eu nu dau telefonul. Pai fata, daca vreau maine sa te gasesc cum dau de tine? Cine vrea sa ma gaseasca , ma gaseste zice ea....Ahaa...zic....ma plimb asa ca prostu in jurul Craiovei ca poate poate dau de tine.... Nu stiu, eu nu vreau sa ma incurc cu tine....tu esti cu treaba ta, u cu a mea, zice ea :)

Fata clar e speriata ca pune vreun peste laba pe ea....Ii zic...stai ma putin, ca nu vreau sa ma incurc cu tine, vreu doar sa te pot gasi cand vreau...Fata nimic ...o tinea una si buna ca nu vrea sa se incurce cu ine....OK am inteles....zic...acum nu ma incurc eu cu tine ca nu imi place postura in care te gasesc....unde te las? Craiova, sau pe aici pe drum....? Lasa-ma pe aici, dar sa nu fie golani ... De ce, zic, ti-e ca te fute vreunul, si iti pierzi virginitatea? :) Nu , ca nu mai sunt virgina zice ea... :) Daaaa? Bine ca ai zis, ca era cat pe-aci sa te iau de nevasta :) :)

 

Opresc si coboara.... 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

de ea nu poate sti nimeni nimic....eu am gasit-o pe la Filiasi, altii au dat de ea la Selgros....asta a filmat-o pe Valea Oltului.... :) ce sa zic....caut-o si tu pe la Cheile Bicazului.....cred ca pe a colo a ajuns :) femeia e ubicuă :) 

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

de ea nu poate sti nimeni nimic....eu am gasit-o pe la Filiasi, altii au dat de ea la Selgros....asta a filmat-o pe Valea Oltului.... :) ce sa zic....caut-o si tu pe la Cheile Bicazului.....cred ca pe a colo a ajuns :) femeia e ubicuă :)

sta in Bals o stiu eu, dar sincer nu am parlit-o! Si nici nu cred ca voi ajunge!
Link spre comentariu
  • Oras:craiova, targu jiu
  • Oras:craiova, targu jiu

Asa e, e din Bailesti...oricum,e ciudata rau. Odata am vazut-o prin gara,am intrebat-o "de sanatate" dar nu a raspuns nimic. O astepta un taximetrist,a plecat cu ala... e dusa cu musca la arat,nu gluma...

Link spre comentariu

  • Telefon: iganea10
  • Oras:Craiova
  • Telefon: iganea10
  • Oras:Craiova

Am avut ocazia sa vorbesc si eu cu ea, la gara. S-a plans ca nu poate sa stea prea mult intr-o zona pentru ca o jefuiesc tiganii. Pur si simplu o iau cu japca, profitand de realele probleme mentale. Ii fura banii, telefon, etc... Este din Bailesti. Locuia in ultima vreme in Bariera Valcii si isi facea veacul pe la barurile autogarii de nord. O cheama Andreea si raspunde la Pisi...  :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...