justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2015 noua moda pt vara 2015 4 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2015 7 Link spre comentariu
harris1000 Reputație: 2749 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Partajează Postat Iunie 21, 2015 2 Link spre comentariu
harris1000 Reputație: 2749 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Partajează Postat Iunie 21, 2015 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2015 adica futi nu futi vremea pulii trece asa ca bate fieru pana-i cald 7 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Un cuplu în vârstă stă, ca întotdeauna la micul dejun, pe terasă.Deodată, soţia se apleacă peste masă şi îi trage soţului una de-l lipeşte cu spatele de scaun. O vreme e linişte, apoi întreabă bătrânul mirat:- Pentru ce dracu' a fost asta?- Pentru 45 ani de sex nereuşit.El stă pe gânduri afundat în scaun. După o vreme, se ridică şi îi trage femeii una peste cap de zboară cu tot cu scaun.- Da' tu de ce ai făcut asta? zbiară ea la el.- De unde dracu ştii tu diferenţa dintre un sex reuşit şi unul nereuşit? 5 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Ce se sarbatoreste in alta tara !!! 4 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Prietenia intre femei:O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.Prietenia intre barbati:Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo. 5 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2015 no bine-i amu `so intors lume cu susu-n jos` 7 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Două blonde, prima o întreabă pe cea de-a doua:- Auzi fata, care crezi tu că e mai departe, Luna sau Londra?- Fată da' proastă mai eşti, pai vezi tu Londra de aici? 1 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze. Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro, se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune:- Auzi, stii ceva, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti.La care celalat ii raspunde:- La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ciocan”. Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Postand ultimul banc, mi-am adus aminte de o intamplare tare nasoala..dar hilara.. eu nu ma pot stapani sa rad cand imi amintesc.. Moare un coleg de-al tatei, si cum noi nu aveam masina, am mers doar eu cu el cu un alt vecin care era maistrul lor si care trebuia sa cumpere si coroana din cheta colegilor.. Pe drum opreste la florareasa si ii cere o coroana.. femeia il intreaba ce sa scrie pe panglica.. ganditor, maistru nu stie ce sa spuna si se uita spre tata.. tata, da din umeri si cu o figura de "habar n-am", ii scapa un "Odihneasca-se in pace".. femeia se apuca de treaba, la care maistrul o roaga sa scrie la fel si pe-o parte si pe cealalta.. Mergem la inmormantare si lasa coroana lor mai la urma, sa se vada frumos peste celelalte.. dar dupa ce se intoarce si pleaca, coroana pica cu fata in jos.. nimic deosebit pana cand, se duce cineva din partea familiei s-o ridice.. dar in loc s-o puna la loc incepe si o intoarce cand pe-o parte cand pe cealalta, cautand cu o privire pierduta in mijlocul nostru o lamurire.. lumea incepe sa murmure si sa-si dea coate.. pe panglica din fata scria "Odihneascase in pace" iar pe cea din spate " Si peo parte si pe alta"(odihneascase, peo fara cratima bineinteles).. Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 - Ce scrie pe mormantul unei blonde?- In sfarsit, s-a culcat singura. Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2015 Cine vrea să se înveţe să sărute franţuzeşte, scrieţi-mi! Am un articol foarte interesant pe această temă.- Ce-i de învăţat? Buza de jos pe tasta Space, cea de sus pe cifra 6 şi apoi cu limba scrii de 100 de ori VFTYJNBH. Simplu, nu? Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 22, 2015 : 6 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 22, 2015 12 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 22, 2015 9 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 22, 2015 11 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 22, 2015 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate