Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Postat

Suzuki le știe pe toate

Începutul anului școlar. Într-un liceu din America, diriginta îl prezintă clasei pe noul coleg: Sakiro Suzuki din Japonia.

Începe ora:

– Să vedem, cine știe cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: „Libertate sau moarte!”?

Tăcere de mormânt în clasă, numai Suzuki ridică mâna:

– Patrick Henry, 1775, Philadelphia.

– Bravo Suzuki, și cine a zis: „Țara este poporul, de aceea poporul nu poate să moară”?

Suzuki: – Abraham Lincoln, 1863, Washington.

Diriginta se uită peste clasă și zice:

– Mi-e rușine pentru voi, Suzuki vine din Japonia și știe mai multe despre America decât voi!

Din spate se aude o voce:

– Pupă-mă-n fund, japonez împuțit!

– Cine a zis? întreabă diriginta.

Suzuki se ridică și zice:

– Generalul McArthur, 1942, la Guadalcanal, și Lee Iacocca, 1982, la ședința acționarilor Chrysler.

În clasă iarăși liniște, numai din spate se aude iară:

– Îmi vine să vomit!

Diriginta strigă:

– Cine a fost nemernicul?

Suzuki:

– George Bush senior către Tanaka ministru japonez în timpul unei mese de serviciu, Tokio, 1991.

Încă un elev se ridică și zice:

– Suzuki ăsta e un rahat mare!

Suzuki:

– Valentino Rossi, 2002, Brazilia Superbike GP.

În clasă e un haos total, diriginta leșină, se deschide ușa și intră directorul:

– O adunătură de idioți mai mari ca voi n-am văzut în viața mea!

Suzuki:

– Traian Băsescu către Gheorghe Pogea și cei din Ministerul de Finanțe la o ședință de rectificare a bugetului și de creare a noi impozite, București, 2009.

• Oras:Bucuresti
Postat
Inainte de a pleca la Marea Cruciada, Cavalerul Negru il cheama pe lacatusul castelului si-i porunceste sa ii monteze sotiei sale o centura de castitate. Dupa ce lacatusul isi face treaba, vine la cavaler si il intreaba: - Stapane, ii punem si botnita?... 

:atm

• Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16295826_1235542879855450_31584203_n.jpg?oh=a089a0c292e93c1089714297bf0277c7&oe=588C2BD6 :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 21
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16142939_1500627243309199_3143726042032505935_n.jpg?oh=c2bd3d01bd288f8c1156049aa577a735&oe=591E9DA7 :laugh2

• Like 2
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16295826_1235542879855450_31584203_n.jpg?oh=a089a0c292e93c1089714297bf0277c7&oe=588C2BD6 :laugh2 :laugh2

:))))))))))))))))
Postat

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii spune femeii: "Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea s-x, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"

Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homos-xual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !"

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii spune femeii: "Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea s-x, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"

Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homos-xual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !"

:) )))))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...