Sari la conținut

LORA-Blonda senzuala 0740806779


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Aseara i-am facut o vizita duduiei recent sosita din Capitala, cu locatia pe str Plopilor langa Nobori si regret enorm.

Initial cand am intrat in camera ostilitatilor, fiind N.F. de ceva vreme tipa mi s-a parut ca arata ok, asa de un 7.

M-am gandit la anuntul din Piata care suna: "Rafinament, senzualitate si pasiune in tot ceea ce fac. Timpul petrecut impreuna nu reprezinta un job, ci un hobby. Calitatea serviciilor, intimitatea si locatia deosebita sunt garantia unei intalniri reusite. Pun pret pe calitate, nu pe cantitate." si m-am gandit (prost) ca va compensa prin atitudine si prestatie, astfel ca am decaratat 200 ron pt o ora.

A fugit ca o caprioara ca banutii mei si cand a revenit in camera aproape dezbracata nu mai exista nici rafinament, nici senzualiate si nici urma de pasiune. Cu un aer cazon tinea prezervativul intre doua degete, la care i-am spus ca totusi am o ora si ca nu e motiv de graba, ca desi am platit-o am venit sa ne simtim bine amandoi. Nu aveam cu cine povesti.

A incercat sa ma mangaie, dar asa ca si cum urma sa se dea alarama si se tot apropia de ala micu. Intr-un final am asezat-o pe pat sa imi faca un oral, pe care il convenisem neprotejat fiind complet ras, proaspat spalat si parfumat in zona.

La care LORA a desfacut repejor cu dintii prezervativul si pana sa ma dezmeticesc a incercat sa il monteze. M-am tras in spate, m-am uitat la ea uluit ca ma ia de prost, amintindu-i de cele convenite anterior.

S-a conformat si a inceput un oral de toata jena, cu mult ajutor manual, fara nici o atentie zonelor sensibile. A fost cel mai protejat oral neprotejat pe care l-am primit. I-am facut si eu un mic oral sa destind atmosfera, la care am simtit ca era curata, singurul lucru ok din toata intilnirea.

Cum s-a intarit de jumatate ala micul, hop a montat si prezervativul. Am inceput cu un misionar in care dama gemea ca la teatru incercand sa isi sincronizeze "vaietele" cu penetrarile mele, iar la un moment dat m-am si oprit iar ea continua sa geama de parca o pompam. Dupa vreo jumatate de minut dupa ce m-am oprit m-a intrebat mirata daca am ejaculat. Am ramas prost. Cat de neimplicata si de nesimtita sa fii sa nu stii daca ala care te calareste s-a terminat sau nu? I-am explicat ca nici erectie ca lumea nu am (lucru pe care putea sa il simta) asa ca eram la 100 km departare de ejaculare.

Am trecut apoi la pozitia doggy/capra, unde m-am introdus sfios si am inceput sa pompez in speranta ca voi termina in cele din urma. Dupa nici 2 minute de concentrare din partea mea, dama si-a indreptat atentia spre filmul de pe Pro tv. Am simtit ca nu mai imi trebuie ejaculare cativa ani buni, asa ca am iesit usor din dansa sa nu o deranjaez in timp ce pe banii mei se uita la film.

Nu trecusera nici 20 de minute de cand am venit, dar nemaiavand nici un chef i-am spus ca plec. La care dama ca o mironosita m-a intrebat daca e de vina sau daca a facut ceva, la care i-am replicat ca nu a facut nimic, dar absolut nimic, asa ca nu are ce sa isi reproseze. Mi-a spus ca e din Bucuresti, ca a venit de curand, ca saraca de ea nu mananca si nu bea apa cu zilele infomentandu-se ca sa arate bine si peste toate cele mai si fumeaza 4 pachete pe zi.

La care i-am si spus ca nu are nici o vlaga, ca nu am ce sa fac cu ea si ca toata carnea de pe ea este flasca fara nici o fermitate, nici macar sfarcurile nu i s-au intarit cand le-am dat atentie. I-am sugerat ca ar fi normal la o asemenea jalnica prestatie si pt ca nu am stat nici jumatate din timpul convenit s-ar cuveni sa imi restituie jumatate din banii dati, dar asa ceva nu se putea ca mai era cu o femeie in casa (pestele, din cate mi-am putut da seama), femeie pe care o si vazusem anterior prin usa intredeschisa pt ca in timpul actiunii patrula pe hol, dar nu la modul discret.

Asa ca am plecat plin de nervi si mi-am promis ca de acum cand mai am chef de vreo escorta fug repede la biserica si donez banii pe care poate sa ii bea popa ca mi se rupe, dupa care mi-o frec un pic de cutia milei, ca tot as fi mai multumit decat de Lora.

Note nu dau ca sunt incepator, dar va invit sa mergeti si voi si sa incercati, macar nu voi fi singurul fraier.

Ion Anghel este numele meu si va doresc numai bine.

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Anuntul:

Doamna, caut domn, pentru aventura, varsta 26 ani, inaltime 168 cm, greutate 52 kg, ochi caprui, par blond, constitutie slaba. Rafinament, senzualitate si pasiune in tot ceea ce fac. Timpul petrecut impreuna nu reprezinta un job, ci un hobby. Calitatea serviciilor, intimitatea si locatia deosebita sunt garantia unei intalniri reusite. Pun pret pe calitate, nu pe cantitate. descrierea fizica ar fi de prisos, fotografiile vorbesc de la sine!

 

Email: [email protected]
Telefon: 0740806779

 

Pozele (evident false):

http://www.piatacluj.ro/poze/2y1yb2faur-864194632688316135461628364945292040.jpg

http://www.piatacluj.ro/poze/zeibjb73qi-864194632684689358002784477421173512.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Ancuta vad ca mi-a luat-o inainte. Aici e sursa pozelor: http://chistovg.livejournal.com/88712.html

 

Pa langa cele de mai sus are foarte probabil si o colega. Nu am verificat in locatie, dar am sunat la ambele numere de telefon si a raspuns aceeasi persoana si a recitat aceeasi poezie cu aceeasi locatie. Colega:

 

Roberta-Bruneta cu sanii mari: Exista un mic paradis, unde visul oricarui barbat poate deveni realitate... lumea unei femei senzuale!Bruneta voluptoasa, cu sanii mari, sexy si jucausa, te invit sa ma cunosti. Permisiva, dar selectiva in acelasi timp, ma adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnica. Pot fi dorinta ta implinita sau fantezia ta ascunsa!

 

Telefon: 0757842780

 

Anunt: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5942952

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...