Sari la conținut

Postări Recomandate

http://www.anuntul.ro/media/foto/large/11/48/2011/2/18/3680920.jpg

DOAMNA, matura, 170/55, serioasa ofer sex oral, normal in orice pozitie, mici fantezii si masaj, intr-o atmosfera de vis la lumina lumanarilor, imbracata foarte sexy, locatie de luxA fost cineva la ea?


anuntul l-am gasit pe AT,

 

http://www.anuntul.ro/anunt/MATURA_sexy_vino_la_mine_sa_petrecem_clipe_unice_intr-o_atmosfera_de_vis_la_lum_3566449

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Salut!E ok doamna. In link-ul de mai jos se scrie despre ea, am scris si eu, ultima recenzie e a mea. Avea alt nr. de tel. pe atunci dar te asigur ca e aceeasi persoana, o recunosc dupa poze.Bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu
Reputație: -1566
  • Oras:.
  • Oras:.

D-na Claudia este mai mult decat ok . Locatie curata in spate la Zvon pe Decebal .Nu este singura mai este cu 3 pustoaice destul de interesante din cat am reusit sa vad ( le voi vizita cu siguranta curand).Claudia are un comportament minunat deci GFE cat de mare vreti voi . Oral fara preze destul de bun dar fara DT , normal in ce pozitie va tine cucul fara nici un fel de comentarii . Geme si cred k are orgasm sau daca nu mimeza f bine . CIM , CIF, FK, cunni cam de toate fara anal . Ca si minusuri ca altfel nu se poate la banii astia : sani aproape deloc , fata si mainile parca sunt mai departe de 41 ani dar compenseaza cu un cur grozav care cere palme continuu . Ora este respectata si nu te grabeste daca nu ai terminat a 2-a finalizare . O experienta interesanta care merita revenirea daca mai dau de 2-3 pustoaice figurante

  • Like 4
Link spre comentariu
D-na Claudia este mai mult decat ok . Locatie curata in spate la Zvon pe Decebal .Nu este singura mai este cu 3 pustoaice destul de interesante din cat am reusit sa vad ( le voi vizita cu siguranta curand).Claudia are un comportament minunat deci GFE cat de mare vreti voi . Oral fara preze destul de bun dar fara DT ' date=' normal in ce pozitie va tine cucul fara nici un fel de comentarii . Geme si cred k are orgasm sau daca nu mimeza f bine . CIM , CIF, FK, cunni cam de toate fara anal . Ca si minusuri ca altfel nu se poate la banii astia : sani aproape deloc , fata si mainile parca sunt mai departe de 41 ani dar compenseaza cu un cur grozav care cere palme continuu . Ora este respectata si nu te grabeste daca nu ai terminat a 2-a finalizare . O experienta interesanta care merita revenirea daca mai dau de 2-3 pustoaice figurante[/quote']SalutAmfost si eu la doamna dar spre deosebire de antevorbitorul nu am fost deloc multumit. Dupa ce m-a amanat de vreo 2 ori am ajuns la ea. La fata arata cam de 50 de ani. Geme super fals iar carnea e deasemeni super flasca. Chestia cea mai nasoala este ca in timpul actului a sunat telefonul si SA RIDICAT DIN P... SI A RASPUNS. "E tel personal si trebuie sa raspund". Nu am patit asa ceva niciodata !. Normal ca a devenit foarte grabita, nu stia cum sa scape mai repede.Cam asta a fost la mine.Bafta
Link spre comentariu

Salut,Am fost si eu la 'Claudia' cred ca de vreo 5-6 ori:D si a fost foarte frumos de fiecare data.Oral neprotejat, normal la fel, ejaculare in pasarica, pe fata, in gurita oriunde...Totusi se vede putin varsta dar per total e OK. Nu sta cu ochii pe ceas si ai ce vb cu ea.(daca iti mai arde de vorbit:)). Nota 8.Daca cineva vrea sa se duca, o recomand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...