Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La anuntul.ro am vazut pozele caprioarei. Am sunat greu a raspuns sta la faimosul bloc cu garsoniere de la Dristor.
Pozele de pe anuntul.ro si de pe fetedenoapte.ro care am gasit dand un search prin google cu nr de telefon le atasez aici.
 
Anuntul  suna cam asa : 
 
FOARTE sexy si deosebita, ador sex normal de vis, finalizare unde vrei, uro activ si pasiv cunni anni dominare sarutari fierbinti accept cupluri te sarut dulce si te astept, caut colega, 31 Aug 15:40
 
Bucuresti 

60L

 

Daca a fost cineva ? Cred ca o sa ma duc azi eu sa confirm autencititatea pozelor.

post-4476-0-97946100-1409496916_thumb.jpg

post-4476-0-97797300-1409496930_thumb.jpg

post-4476-0-71604500-1409496937_thumb.jpg

post-4476-0-66153500-1409496962_thumb.jpg

post-4476-0-17242000-1409497108_thumb.jpg

post-4476-0-90480300-1409497122_thumb.jpg

post-4476-0-49543400-1409497136_thumb.jpg

post-4476-0-82404300-1409497150_thumb.jpg

post-4476-0-67792000-1409497162_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, sa traiti !!

 

Am sunat iar la Dra. azi seara, am si ajuns repede la locatie Dristor blocul cu garsoniere. A zis ca presteaza pina la ora 20:00.

 

O garsoniera modesta cu baie din secolul trecut si fara prosop... Neavand deja multe asteptari am zis asta e si am folosit de hartie higienica in loc de prosop. :) 

 

A cerut 60Ron / 30min si 120Ron/1ora deci cu acest sistem de marketing nu era greu de ghicit ca cere 180Ron/1,5ora , 240Ron/2ore ...... s.a.m.d. in fine am dat 60Ron si am zis ca mai dau inca un 60 daca este cazul.

 

Fata a declarat ca are 19ani si nu era nicidecum 30+ mai degraba avea ceva intre 18-25. Avea niste tocuri, de fapt aceasi ca la poze si cu tocuri cu tot avea cam 170, si era foarte slim, cam 45Kg. Se poate spune ca era cam anorexica dar totusi cu forme minime existente. Avea niste vergeturi prin burta dar dupa ce stramt era nu pot sa zic ca a facut o nastere, nici nu avea semne de cezariana. Deci nu stiu ce era alea.  

 

Dupa indrumarea lui "tudor_on" cand am ajuns la ea am propus sa o rup curu cu un anal dar nici pentru o plata extra nu a acceptat. Nu face decat oral si normal ambele protejate. Ambele foarte slab prestate semn de lipsa de experienta din partea ei, macar sta cum o pui si nu comenteaza. A mai zis ca face si uro si masaj etc. Nu eram deloc interesat asa ca nu le am testat ca sa pot sa confirm. 

 

Ciudat era ca fata s-a dezbracat total fara sa scoate pantofii cu tocuri. Nu era foarte comunicativa era clar ca este incepatoare a si zis ca este in meserie doar de 3 saptamani si pleaca la mare in curand... Probabil abia a facut bani de mare in 3 saptamani .

 

+`uri : pret, corp frageda si slim pentru amatori

-`uri : conditii, lipsa experienta 

 

Calitate/Pret : 60Ron este corect dar 50Ron e si mai corect.

 

Note

 

Locatie : 5 (conditii era de asteptat la blocul respectiv)

Baie : 5 (fara surprize)

Corp : 8 (Slim, skinny, fargeda)

Fata : 6 (normala)

Oral : 6 (mai are mult de invatat)

Normal : 6 (incearca dar nu iese)

Anal : N/A (poate in viitor... cu timp)

GFE : 6 (Este incepatoara si nu prea are)

 

Mai vin ?? 

Da, pentru 60Ron ce mai astepti? Perfect pentru un fast fuck dar as mai incerca si masaj data viitoare ca sa vad ce stie.

 

Cam atat

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

am uitat sa menționez locația este forte centrala și este foarte curat și este la piata Amzei am înțeles ca a fost și la Dristor din spusele ei dar este foarte inteligenta fata de alte tarfe proaste și împuțite

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

am fost la ea chiar ieri pentru ca înainte am văzutrrecenziile voastre proste (am vrut să o încerc și eu) și nu este asa cu ziceți voi pentru ca la 60 lei are locația forte bună nota 10 oralul îl face perfect și cu finalizare orală nota 10 normalul este forte strâmtă și îți dă o senzație forte plăcută și face și ura tot în banii ăștia nota 10 e super tare!

Link spre comentariu

am fost la ea chiar ieri pentru ca înainte am văzutrrecenziile voastre proste (am vrut să o încerc și eu) și nu este asa cu ziceți voi pentru ca la 60 lei are locația forte bună nota 10 oralul îl face perfect și cu finalizare orală nota 10 normalul este forte strâmtă și îți dă o senzație forte plăcută și face și ura tot în banii ăștia nota 10 e super tare!

:laugh2  daca zici tu....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut ! Am fost si eu la ea pina la urma. Avea locatia pe strada Dristorului, aproape de iesirea din metrou.

 

Am contactat-o la numarul din titlu. Am ajuns peste vre-o 20 de minute, sun, zice sa mai astept un pic ca i-a venit un client. Max 20 minute, da ea beep, zice. Hmmm.... OK. Voiam s-o incerc pe slabuta. M-am plimbat prin zona, in 30 de minute nu vine nici un beep, o sun. Zice ca e libera.

OK. N-am mai intrebat de ce naiba n-a dat beep. S-o fi gindit ca am tuns-o oricum ?

 

Locatia, bloc de garsoniere, etaj mijlociu. Imi deschide doar in chilotei, pe tocuri. Fata e subtirica, ca in imagini, par saten, cret, peste umeri. La fatza nu e urita, dar nici faina, totusi simpatica. Dantura impecabila, zimbet frumos. Destul de deschisa si la discutii. 

La pasarica nu era epilata, avea un pic de flocute, dar tunse fain la ceva model. Ah, si are o urma mai discreta de cezariana. Si un pic de vergeturi pe burta.

Nu mai tin minte cum era baia, nu foarte naspa ca atunci as fi tinut minte.

 

Am ramas doar un numar, asa de proba. Fata suge destul de OK, dar ajuta si cu mina. I-am zis sa mearga si la oute, a executat dar nu as bestial. In anunt scrie si anilingus, dar ea zice ca doar pasiv. Adica ea accepta. Hmmm... OK. Pai atunci asa ar fi trebuit scris.

 

Dupa citeva minute de oral, am pus fesul si i-am dat din fatza, spate, etc. La unele pozitii cam sisiia si se mai retragea. Dar am mers cu pula dupa ea. Ea era culcata pe spate iar eu deasupra fetzei ei, am umplut-o cu miere pe fatza si in gurita deschisa. Parea obisnuita cu fenomenul, n-a luat-o greata desi i-am dat foarte mult. Ia mers un pic si in par...

 

S-a spalat la baie.

 

Oral 6-7, e incepatoare. face CIM si COF, dar nu inghite (cel putin la mine)

Normal 8, se agita cind calarea pe mine, dar nu ia pula pina la tamponare. e destul de strimta. 

Anal nu face categoric -zicea.

Daca iei o ora face si masaj de relaxare. 

Face si uro activ si pasiv (accepta de la git in jos) tot in banii astia - zicea. Nu ma atrage asta deloc, n-am optat ptr posibilitate.

 

Halatul 60 ron/finalizare.

 

Eu voi mai reveni, ca imi plac cele skinny.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Am fost si eu la domnisoara... Recenziile sunt mediocre, ma gandesc ca merita si copila asta o recenzie buna, ca eu mereu ma indragostesc cand merg la fete si sunt subiectiv... deci va rog asteptati-va la note +1 sau +2 fatza de realitate, pentru ca pe mine m-a impresionat prin seriozitate si atitudine (ceea ce gasesti cam rar in ultima vreme). 

 

In primul rand, sa incep cu inceputul, fata a schimbat locatia, nu mai e intr-o garsoniera pe la Dristor cum zice titlul topicului, este la intersectia blvd. Dacia cu strada Toamnei, o iei la dreapta vreo 300m cum vii dinspre Piata Gemeni. Sta intr-o curte mare cu mai multe camere probabil de inchiriat, e interfon la poarta principala. Nu voi da numarul exact aici, am zis destul in privinta localizarii, oricum nici nu e permis pe forum. 

 

Mai departe... fata e cea din poze spre norocul si placerea mea, cu asta mi-a castigat respectul de la inceput. Fata e miniona, maxim 1.60, am eu 1.63 si era mai mica cu juma de cap, corp slim, carne tare, sani micuti, maxim 2, dar buni de jucat, fundulet rotund si tare. Aviz amatorilor de copile fragede, am citit ca a scris confratele Tudor_on ... ca tipa ar fi ofilita la 30+ ... frate, fata declara 19, nu i-am cerut buletinul, dar e asa dulce si micuta, mai mult de 15 nu i-as fi dat. Deci, aviz celor bolnavi la cap cu fantezii care intrec norma si o dau spre **spam editat** :)

 

Am gasit usor locatia totusi, mi-a zis str, Toamnei in apropiere de Piata Gemeni, cand am ajus la intersectia Dacia cu Toamnei am sunat, mi-a zis numarul, am ajuns la poarta, sunat la interfon, intrat, fata m-a asteptat in chilotei, dushata cum a imi zisese si la telefon, dovada, cand am intrat in baie era ud peste tot si aburit :)) in fine... m-am igienizat la ala mic, pentru ca facusem dush acasa si hai sa inceapa treaba... 

 

Mi-a placut atitudinea, fata nu e profesionista, nu te fute ea pe tine, dar daca vrei sa te duci sa futi TU ceva, atunci mi se pare o alegere perfecta, pentru ca e docila si sta cum o pui, mie imi plac tipele cuminti, putin submisive, am luat-o in brate, ea nu stia ce vreau de la ea, probabil fiind obisnuita sa inceapa direct cu oralul  la majoritatea clientilor :)) asa ca am luat-o de mijloc si am tras-o la mine in brate cum stateam jos si am bagat un french kiss sustinut de ea, imi place ca are igiena ok in afara de ceva floci enervanti acolo jos - semnalati si de fratele Pista, in rest tipa e curata, facuse dush si dantura intreaga curata, cu toate ca e fumatoare (nu m-a deranjat pt ca si eu fumez), o limbuta jucausa, cum se vede si intr-una din poze :)) am continuat in french kiss, apoi am coborat pe gatul ei, mai jos pe piept, apoi sarutat sanii si mai jos... am intins-o pe pat (ea cuminte si fara mofturi) , am inceput cu saruturi pe craci, pe burtica si am bagat niste cunni sa o incalzesc. Apoi mi-a facut un oral cu mine in picioare, dupa care a intervenit lenea din mine si oralul a continuat cu mine pe pat, ea s-a intins pe burta langa mine, m-am jucat cu paru ei, fata face un oral CINSTIT, cred ca asta e cuvantul cel mai potrivit :)) se vede ca stie meserie si are atitudine pro-client, dar ar mai avea un pic de invatat, zice in anunt ca face deep , dar o ia numai pe jumatate. In fine... a fost ok oralul, fain, cu rabdare, ii place sa suga, se vede cu ochiu liber, si s-o linga si atentie pe oua, una-doua priviri porno in timp ce o lingea, mi-a placut, asa ca am trecut si intr-un 69, unde s-a ajutat putin de mana, dar la un moment dat, s-a asezat pe maini si a inceput doar din cap, da ... din 69, ceea ce nu stiu cum e pentru ele, dar mi se pare dificil , gen... cazi cu capu in pula :))))) scuza-ti duma porno ... si a inceput sa o suga cu forta de suctiune, fara maini tati, ca am zis ca termin. Totusi, am luat-o deasupra, nu a comentat absolut deloc la pozitii (ma rog, doar una, ca am terminat asa) , dar multe refuza cowgirl (ea deasupra), cel putin la inceput comenteaza sau zic ca n-au pozitie sau cauta alte scuze...

 

 

 

 

Note:

 

Apartament - camera cu chirie, baie mica dar curata, faiantata, cu gel de dush si prosoape,  faci dush din picioare, eu n-am avut nevoie, parca esti la tara si te duci sa i-o tragi fetei din vecini ... dulce copilarie :)) dar mai mult de 7 nu pot sa dau nici cu indulgenta, ca nah... nu se compara cu un apartament calumea;

 

Fata - scuze, sunt subiectiv, 10 ... 1. pentru ca are poze reale 2. e skinny dar are ceva forme, corp tanar, miniona 3. frumusica la fatza si cu dantura intreaga, e ok... stiu escorte la 100ron fin. care au mici defecte cu dantura, nu dau nume

 

Oral - 8 - rabdatoare (care e cheia succesului dupa parerea mea la orice oral, ca daca o ia in gura 2 minute si apoi incepe sa comenteze se duce dracu toata vraja) , zice ca face deep dar o ia pe jumate, de aia am dat doar 8, in rest stie sa se joace cu ea, sa o linga, atentie pe oua si vreo 2 priviri porno

 

Normal - 8 - la normal dau de obicei note mai mici indiferent de fata, probabil din frustrare ca nu pot eu mai mult, ca ajung mereu obosit la ele, fata s-a descurcat bine, s-a udat natural, destul de stramta, FK sustinut pe durata normalului...

 

GFE - 10, atitudine pro-client, nu comenteaza la pozitii si nici nu sare ca arsa daca o mangai si o saruti peste tot, e dulce, cuminte, cu bun simt (daca te porti si tu cat de cat frumos cu ea), FK sustinut (o intrebasem special la telefon inainte, si nu m-a dezamagit), parca ar fi gagica submisiva din fanteziile mele :)

 

Deci, eu nu am tinut cont de locatia care lasa de dorit, pe scurt:  fata e o miniona skinny dulce, frumusica la fata, dantura si igiena sunt ok, mai presus de toate e o fata cinstita cu bun simt, atitudine pro-client, nu te grabeste deloc.

 

Daca mai revin? Pai astept sa iau salariu, sa pot sta o ora cu copila asta dulce :P Recomand, la 60ron servicii destul de multe si bune...

 

Face CIM, COF, COB, FK... uro pasiv si activ, vorbea cu un tip la telefon dupa ce am terminat numarul si stateam la o tigara la masa cu ea, a intrebat respectivul de uro si ea i-a explicat politicos ''uro pasiv e sa faci tu pipi pe mine de la gat in jos si uro activ este sa fac eu pipi la tine in guritza sau unde doresti tu'' :))  eu nu's amator de asa ceva, dar poate sunt confrati amatori sa traga o pishare pe ea, asa ca m-am gandit ca informatiile astea pot fi utile.

Cred ca analul e singurul exclus... fie vorba intre noi, cred ca e virgina in ochisoru maro, care e mic de nu-l vezi si stramt :)) deci nu cred ca sunt sanse de anal cel putin deocamdata :D In rest fata are un meniu larg si cel mai important e ca il respecta...

 

Da, stiu ca spre final am inceput sa dau senzatia  de ''pestisor de aur'', imi cer scuze, sunt subiectiv, mie mi-a placut mult cu toate ca locatia e dubioasa, fata merita o vizita pentru servicii si pentru cum se poarta. Pe mine m-a cucerit :P

 

Respecte si picamere tari! :)

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Scuze, am scris un roman mai sus, si cu toate astea tot am omis ceva :D

 

Halatul cum au zis si colegii 60ron fin. /120ron ora si programul de lucru nu stiu exact cand incepe, dar aseara zicea ca mai sta pana 12 noaptea... si alaltaieri cand am sunat-o prima oara sa o intreb de servicii zicea ca o gasesc pana la 1 noaptea. 

 

Deci de la pranz pana la 12- 1 noaptea poate fi gasita caprioara, ceva mai concret nu pot sa zic, sper ca v-am fost de folos. 

Al vostru indragostit, Geoklaus  :blushing2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimate si dragul macho ;

 

Inteleg ca incerci sa faci un fel de promovare si inteleg in perfectiune dece scrii niste recenzii fara sens, chiar absurd comparativ nivelul de inteligenta de cei de aici.

 

Dar...

 

Daca tot te ai apucat de meserie asta macar o faci corect... Ca asa cu 2 rand scris in graba nu prea iese. Pune niste poze, povesteste ne ceva, distreaza ne cu niste recenzii false ca altfel o sa avem senzatia ca ne iei ca niste prosti care inghite orice scrii in cele 6 recenzii pe care ai facut pina acum....

 

Apropo 5 din 6 recenzii sunt deja aici... si una (negativa) la o dra.Ana (posibil fosta ??)

 

Uite ; din cauza lipsei de interes din partea ta, o sa atasez eu (in locul tau) pozele domnisoarei luate de pe anuntul.ro .

post-4476-0-64485400-1410989609_thumb.jpg

post-4476-0-00050300-1410989615_thumb.jpg

post-4476-0-94061800-1410989619_thumb.jpg

post-4476-0-02366900-1410989625_thumb.jpg

post-4476-0-14936500-1410989630_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Mda. Din cauza d-lui macho666 nu cred ca voi vizita aceasta fata. Desi mi se parea interesanta fata, apreciez genul teen-slim si recenziile pareau ok dar interventiile d-lui respectiv, extrem de dubioase ma fac sa dau inapoi. Din fericire in Bucuresti ai de unde alege

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Frate ''argintiu'', eu te inteleg perfect, dar e pacat sa excluzi o escorta promitatoare din cauza unui peste puturos. Oricum, eu personal banuiesc ca e chiar domnisoara in spatele recenziilor nasoale... si pe calea asta ii recomand sa isi faca cont de escorta aici , sa il roage frumos pe mister Pisicuts sa ii ''inroseasca'' contul si sa discute direct cu noi, ca nu are nimic de pierdut la felul cum se poarta si serviciile de calitate. Prea multe de ascuns si prea multa paranoia, fetele calumea fug de forum, in timp ce alea mai obraznice si fitzoase isi fac cont aici sa profite si sa ne prosteasca  :slap2 cel putin eu asa simt...

Deci , draga fata, daca esti in spatele acelor ... (daca le pot numi) recenzii, fa-ti cont si hai afara la joaca :P

 

Domnilor, respecte  :hihat

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat recent domnisoara undeva aproape de calea mosilor, la o curte. pe mine unul m-a multumit. am apreciat mult ca are bun simt si doreste sa pleci multumit. important e sa stii ce sa ii ceri, pentru ca ea debutanta in meserie.

 

Aspect: 8/10 - are niste semne de la nastere pe abdomenul inferior cam inestetice, dar in rest mie mi-a placut mult. faptul ca pare under-age a fost de asemenea un mare +++

Sex oral: 8/10 - cea mai mare calitate a ei este ca nu comenteaza la durata acestui capitol. te serveste atat cat doresti. este cooperanta si asculta indicatiile fara figuri. cim-ul a fost unul din cele mai bune experimentate de mine.

Sex normal: 8/10 - pasarica ei este geniala: umeda, stramta si calda. efectiv mi-am scos-o din ea de cateva ori sa verific prezervativul pentru ca tot aveam senzatia ca se rupsese, asa de bine era. Nu am dat nota 10 la normal pentru ca nu prea are initiativa si oboseste repede daca o pui deasupra. Dar acum sa fim sinceri, decat sa fut o galeata care face acrobatii, mai bine asa.

GFE: 8/10 - accepta saruturi, e curata (face dus inainte de actiune), nu face figuri, e extrem de amabila

 

Concluzie finala: am vizitat multe fete de la testate si de la top. nu cred ca am mai intalnit la mai mult de 3 bunul simt si atitudinea orientata pro client ca la ea. dar de, daca nu si-a facut cont ca altele cu 2-3 luni inainte sa se apuce de meserie, ca sa ceara sfaturi cum ar fi mai bine sa o suga si nu are thread cu o recenzie la 5 pagini, sau nu intra ca musca in cacat pe threadurile altor fete, normal ca nu e buna fata.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Respectele mele, frate Leffe, vad ca avem gusturi asemanatoare si cautam cam aceleasi calitati la o escorta - bun simt/un oral fara cronometru/fete cu aspect (doar cu aspect) under-age , sa nu se inteleaga gresit  :laugh2 Ma bucur ca i-ai dat o sansa si sper ca te-a  influentat si recenzia mea, nu vreau sa sun iar a somon, dar de cand s-a retras de pe forum fratele Kuza I feel lonely, el avea cam aceleasi gusturi la fete ca si mine. Mi-a placut concluzia, foarte adevarat ce zici... Prea multe figurante care au uitat meseria de prea multa popularitate, au uitat ca ele tre sa ne satisfaca pe noi si au niste bashini in cap mai ceva ca la Hollywood :))

 

Scuze de offtopic, respecte!  :bow

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...