Sari la conținut

Doamna 45 ani , New in town ;)


Postări Recomandate

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/nou-in-craiova-doamna-45/11947177

 

Anunt din Gds , astazi de dimi pe la ora 10 trezindu-ma cu ostasul in picioare si fiind curios ce milfa , matura sau cum vreti sa ii spuneti , se ascunde in acest anunt , am sunat si mi-au fost relatate urmatoarele:

ON+NP = 100 lei o sing finalizare

ON+NP = 200 lei pt o ora cu 2 finalizari

Anal = no chance , nu face asa ceva

Lucreaza doar combinat , nu face separat doar O sau N.

Pretul este fix , tine la eticheta si cartea de vizita.

Pozele de pe site sunt informative , la corp nu sunt departe deloc fata de cum arata tipa.

Practica orice pozitie  , sarutari pe corp , FK nu a zis nimic , nu am incercat deoarece nu are o dantura perfecta.

La O nu se poate finalizare orala , decat pe corp si este la alegerea ei daca se face protejat sau nu , in functie de client.

Ca si locatie pe Doljului , in spate la Club Melody , un bloc nou (nu stiam de el) Nr X , apartmanent X  , locatia super ok , curat , frumos , miros placut , locatia perfecta!

Sa va zic si despre d-na....are 45 ani , se cunoaste la fata , nu e urata dar nici nu exceleaza , fumatoare (se vede dupa dantura si dupa cum tuseste uneori) , inaltimea 1.70 , greutate 60-65 , epilata complet , mirosea frumos , curata , fara discutii este ca o doamna care se ingrijeste , ca si origini este din Bucuresti. Se cunoaste ca nu este olteanca prin serviciile pe care le presteaza , atitudine si comportament.

Am ajuns la ea , am facut cunostinta (nu am retinut numele) apoi m-a invitat in dormitor , i-am oferit "cadoul de 100lei" si am inceput sa ne dezbracam incet. La corp nu arata deloc rau pt varsta ei , are niste sani mari (nr5) , usor lasati , deh...varsta isi spune cuvantul , niste sani care sunt ff pufosi si cu sfarcuri cam inexistenti , oricum nota 8 din 10 pt ei , fund obisnuit .M-a invitat la baie dar i-am zis ca vin de acasa si ca sunt ok.

M-am facut comod pe pat , m-am intins si a venit si ea langa mine ... a inceput cu sarutari pe pectorali , abdomen , apoi a coborat usor incet catre "oastas" sarutandul usor , lingandu-l pana acesta s-a trezit. Face un O incet , suav , bland , nu se grabeste , are tendinte de deep , chiar ii reuseste , o face sa dispara toata , se joaca cu ea pe sani , ti-o freaca intre sani...etc.

Am zis sa incerc un 69 dupa ce in prealabil testasem pizduta ei cu degetul. La 69 chiar ii place , geme usor , se simte ca ii place pt ca simteam cum se incordeaza musculatura fesierilor , gemetele si miscarile din cur. M-a excitat destul de tare incat nu mai aveam mult sa ejaculez , dar am zis sa pastrez momentul pt mama iedului.

A pus caciulitza , eu am stat intins pe spate si ea s-a urcat pe mine , tratandu-ma cu spatele , ceea ce nu mi-a displacut , apoi a inceput sa se frece in pula de mama focului , cu 8 - uri si alte multe artificii care mi-au placut , iar eram gata sa-mi dau "duhul" m-am abtinut cat am putut , i-am zis sa schimbam pozitia sa o iau pe la spate , s-a confirmat , aici a durat maxim 1 min , i-a placut si ei si mie , i-am bagat-o incet (nu e f larga) , o bagam adanc -o scoteam lent timp de 15 secunde , apoi am schimbat ritmul si i-am tras-o fff tare pana cand am ejaculat ca un sarac. In tot acest timp tipa chiar gemea frumos (banuiesc ca chiar i-a placut)

Dupa ce am terminat mi-a scos frumos caciulitza , m-a invitat la baie , am mers si cu ocazia asta va spun ca baia este ok din toate pctele de vedere.

 

Note :

O - 9

N - 9

Atitudine - 10

Locatie - 10

 

Recomand cu incredere doar pentru cei care vor o femeie matura care nu te grabeste si care face lucrurile frumos.

Nu este genul fast , este calma , blanda si primitoare.

Se cunoaste din start ca nu e de pe meleagurile noastre oltenesti , fiind sin capitala.

In Craiova a zis ca sta 10 zile , deci grabiti-va si programati-va ca nu aveti nimic de pierdut.

 

 

Numai bine si spor la femei de genul asta!

 

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Nou in craiova doamna 45 ani roscata cu sani mari ofer companie intima domnilor intresati de o doamna cu experienta.disponibila doar intre orele 08 si 22.cer si ofer discretie si igiena.0730161901

Posibil sa fi prestat la Brasov http://anunturi.mytex.ro/anunturi/erotice/pentru-prima-data-in-brasov/1419178

post-35672-0-31713400-1409508182_thumb.jpg

post-35672-0-26743900-1409508183_thumb.jpg

post-35672-0-21701100-1409508186_thumb.jpg

post-35672-0-94478000-1409508193_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land

Salutare.

Am fost acuma la dameza.

Am sunat la telefon , a ramas ca ne vedem in fata locatiei in 5 minute(spate la Melody in Brazda).

Blocul nou , femeia la usa ma primit intr-un dress si pantofi cu toc.

Locatia noua frumos aranjata , baia OK  ac-UL PORNIT , patul mare bun de tavaleala.

La 45 ani cu aproximatie 1,70 cm , 70 kg , sanii marimea 5 lasati un pic mai mult , cu burta , roscata cu parul lung.Curul mediu destul de mare.

La fata dragutica si nu prea(ca la Piscani).

Am decartat 100 ron si am purces la un oral fara prezervativ.Frate , aici femeia se pricepe rau de bine.

Dupa 10 minute am pus caciulita si am trecut la un normal cu ea deasupra , unde se misca binisor , insa o incomodeaza burta.

Dupa 5 minute am trecut la o capra si aia a fost tot.

Totul a durat cam 20 minute.

Oral-9,5

Normal-7

De recomandat pentru oral.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare baieti.Am fost si eu azi la dameza,am sunat-o in jurul orei 10:30 si mi-a zis sa ma prezint in fata la Melody (Brazda). Ajuns acolo,o sun din nou imi zice unde sa ajung,un bloc nou in spate la Melody.Intru in bloc,bat la usa si surpriza : deschide o femeie cu varsta cuprinsa intre 43-46 ani,1.70 cum a zis si colegul,sani foarte mari,burta,dar arata ok . In prima faza am vrut sa plec dar m-am gandit la comentariile colegilor in legatura cu oralul pe care il presteaza si am ramas. I-am dat 100 ron pentru un combinat oral neprotejat + normal protejat. Femeia face un oral de vis,se vede ca are experienta. La normal s-a pus peste mine iar dupa 5 minute mi-a zis sa o iau pe la spate ca nu ma prea implic,nici nu prea puteam sa ma misc ca era de 2 ori cat mine :D. Am luat-o pe la spate si dupa 2-3 minute a inceput sa geama si sa dea contre cand o faceam. Dupa ce am terminat m-a invitat sa merg la dus dar am refuzat-o frumos zincandu-i ca merg si fac acasa,uitasem sa zic,apartament frumos,curat,pat mare care nu scartaie si baie curata si frumos mirositoare (m-am spalat pe maini inainte sa plec).Este primul post asa ca sa nu fiti rai cu mine si daca am gresit ceva scuzele mele . 
Nu am intrebat-o ce mai presteaza in afara de ON(P)+NP.
Anal a zis ca nu face.
Acum notele : Oral 8+
                     Normal 8+
                    GFE : nu prea e vorbareata dar ii place sa multumeasca clientul si sa plece fericit acasa.

Concluzie: de revenit. Mie unul chiar mi-a placut.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut,

Ma declar total nemultumit de aceasta veritabila "milfa". Am sunat-o, am vb cu ea, am stabilit toate detaliile urmand sa revin cu un telefon inainte cu 15-20 de minute inainte de a ajunge la ea. Sunat inainte cu cele 20 de minute despre care discutasem anterior, imi raspunde, imi spune ca nu poate atunci si sa o suna la o anumita ora. Am sunat-o fix la ora stabilita si pauza.....si dupa 15 minute....si dupa 10 minute....pauza.

 

Daca asta este o "carte de vizita" a escortelor din Bucuresti cum spunea un coleg mai sus, atunci poate sa-i dea foc, caci pentru mine lipsa de bun simt este un aspect demn de luat in seama.

 

Trageti singuri concluziile.

 

Va multumesc!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...