Sari la conținut

Saloanele de masaj oferte?


Vizitator doomsday

Postări Recomandate

Vizitator scrat
Reputație: 0

In lipsa de ceva bun am hotarat sa bag un masaj ... am fost la salonul de la stadion, vis-a-vis de scoala militara (imi scapa numele amu). Am avut de ales dintre 6 fete frumoase foc toate, am ales 2 brunete (stati ... nu pe amandoua odata), ci pe rand in 2 vizite. Mihaela prima, inalta, bruneta, par lung, 22 de ani, slim - si Diana a doua oara, micuta, per carliontat, bruneta, 21 de ani (are fata asta niste ochi de te baga in boala). Frumoase foc fetele, au un corp de invidiat, slim, sani bestiali pe care nu ma mai opream sai tuc si sa-i rontzai ... (porc batran ce sunt).Una peste alta o experienta placuta, masaj de relaxare 30 min si erotic 30 min. Plata 150 ron in ambele cazuri. Nimic altceva nu primesti, indiferent de suma. Poate cine stie dupa ce devii client fidel, poate ... dar nu prea cred. oricum placut, fiind si plin ca un cires ca radarul era plecat la niste cursuri ... am optat pentru asa ceva, neavand altceva de unde sa aleg si un drum la Bucale imi era peste mana.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost luni la un salon de masaj erotic pe langa tribunal. Nr. il aveam din Curierul zilei, anuntul sunand ceva de genul;

studente efectuam masaj - 0765 607018 -. Nefiind interesat de masaj o intreb pe domnisoara de la telefon daca se poate si altceva si imi spune ca se negociaza la fata locului. ajung la locatie si primul lucru naspa este ca ma pune sa astept 20 de minute ca nu sunt gata fetele (la tel a spus ca sunt 3 fete). Dupa ce ajung in apartament surpriza! nu era decat o tipa. Arata bine, cam 19 ani, 1,7m, 50 kg, sani marisori. O intreb unde sunt celelalte si imi spune ca sunt plecate pe la hoteluri. Intru in subiect si o intreb cat ma costa o partida de sex si imi spune ca 100 lei masajul + 100 lei sex oral si normal. Am incercat sa negociez cu ea dar nu a vrut sa scada nimic. Aratand misto am zis sa incerc. Locatia este curata, baia ok. Facem frumusel dus dupa care trecem la treaba. Surptiza si mai mare - la masaj nota 2. Nici macar de relaxare nu stia fata. In privinta sexului nota 4. Un oral neprotejat ca vai de el dupa care am incercat diferite pozitii ( nu refuza nici o pozitie) dar implicarea ei zero. Mai aveam un pic si credeam ca adoarme. Cu chiu cu vai m-am eliberat si am incercat sa scap cat mai repede de acolo. Una peste alta:

- locatie - 9;

- aspect fizic - 9;

- masaj - 2;

- oral - 5;

- normal - 3;

 

Nu recomand, poate doar daca mai este si vreo alta tipa pe acolo care sa fie mai activa (ea mi-a spus ca ar 6 fete).

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...