rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Propun 1) crearea unui nou grup de membri, "Postaci fara frontiere", in care sa fie bagati toti membrii care s-au remarcat prin posturi offtopic, extrem de scurte si fara valoare. Gen: Etc. Acestui grup i-ar trebui introdusa o limitare de minim 15 minute intre doua postari consecutive. Suplimentar propun: 2) infiintarea unui nou subforum, "Discutii generale pentru postaci fara frontiere" la care are acces toata lumea, iar membrii mai sus mentionati sa nu mai aiba acces la forumul curent "Discutii generale" decat in mod read-only. In felul asta "valorosul" continut adus de postaci nu dispare, dar se mentine totusi mizeria intr-o zona delimitata. Ia sa vedem, se doreste sau nu curatarea forumului? 8
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 4, 2014 Intrebare de baraj pentru tine, Rodrigo: Daca erai administratorul forumului si aceesti postaci fara frontiere, cum le spui tu, iti aduceau bani...tu faceai curatenie ? Eu cred ca in momentul de fatza, daca excludem postarile la care faci tu trimitere, mai raman 20 %.Astept raspuns ! 3
rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 In primul rand aia nu-s membri platitori, sunt promovati manual, gratuit. In al doilea rand, limitarea de 15 minute intre posturi se poate scoate la platitori, dar daca se mentine blocajul la "Discutiile generale" actuale, offtopicul si mistocareala raman in continuare, dar separat de posturile de calitate. 2
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 4, 2014 DA BAAAASA MOARA FANII MEI DACA NU BAGI 15 MINUTE PAUZA INTRE POSTARI, LA ASTIA NECOLORATI!!!!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 4, 2014 SAU FA-MA BA PE MINE MODERATOR LA DG SA VEZI CE SHOW FAC ACOLO
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 4, 2014 Nu ai numit inca miștocarii care se considera "deștepți si cu har"! Asta bineînțeles, in mintea lor. Unii sunt frustrați, alți șarlatani iar foarte multi sunt.. vai steaua lor. Una este sa îți bagi pula cu talent si alta este faptul ca încearcă sa iasă din câcat si se afunda mai tare. Unii se mai îneacă si in butoaie cu diverse! 3 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Postaci fara frontiere?! Haha, ce misto a sunat. Alex, ti-am dat negativ! Din greseala, scuze! Later edit : "Postaci fara frontiere", in care sa fie bagati toti membrii care s-au remarcat prin posturi offtopic, extrem de scurte si fara valoare Adica esti fan Ingineru si v-ships? Postari lungi si fara sens??? ) 2
rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 Adica esti fan Ingineru si v-ships? Postari lungi si fara sens??? )[/size]Da. Si sunt destul de scurte si interesante, daca ai capacitatea sa te concentrezi mai mult de 10 secunde. Palavrageala ar trebui sa se tina pe chat, discutiile pe forum. Dar tehnic solutia cu Carantina si Tarcul sunt usor de implementat si cu rezultate garantate.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Propun 1) crearea unui nou grup de membri, "Postaci fara frontiere", in care sa fie bagati toti membrii care s-au remarcat prin posturi offtopic, extrem de scurte si fara valoare. Gen: Etc. Acestui grup i-ar trebui introdusa o limitare de minim 15 minute intre doua postari consecutive. Suplimentar propun: 2) infiintarea unui nou subforum, "Discutii generale pentru postaci fara frontiere" la care are acces toata lumea, iar membrii mai sus mentionati sa nu mai aiba acces la forumul curent "Discutii generale" decat in mod read-only. In felul asta "valorosul" continut adus de postaci nu dispare, dar se mentine totusi mizeria intr-o zona delimitata. Ia sa vedem, se doreste sau nu curatarea forumului? bai Decebal,fa-te mah verde si pe urma sa propui.Deocamdata esti exact ca noi,nu platesti nimic 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 4, 2014 uite, unul din șarlatani este flq, nu merita sa-l scriu cu majuscule.Un ratat, frustrat, etc. care se crede inteligent si ii pute mintea a bășini. Hai retardatule, dă-mi minusuri, atata poți, atata faci. Daca cu atât te-a înzestrat natura, nu te poate ajuta nimeni. Boala ușoară sa ai handi'!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Alex, sunt sigur ca suni , de fiecare data cand conduci pe autostrada ( lamurim altadata cum ai tu dreptul sa detii permis de conducere), la 112 si urli in telefon:-Domnule, numai nebuni. Toti conduc pe contrasens!!! PS: Sarlatani sunt aia care iti dau drept de profesie pe nașpa, si aia care ti valideaza carnetu.Alt PS: ai vazut ultima editie de master chef? Era unu pe acolo, ca tine asa! Da' era mai ok omu'! Sanatate! 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 4, 2014 Postaci fara frontiere?! Haha, ce misto a sunat. Alex, ti-am dat negativ! Din greseala, scuze! Later edit : "Postaci fara frontiere", in care sa fie bagati toti membrii care s-au remarcat prin posturi offtopic, extrem de scurte si fara valoare[/size] Adica esti fan Ingineru si v-ships? Postari lungi si fara sens??? )[/size]Nu face nimic, este un forum liber. Uni sunt postaci fara frontiere iar alții, cum este si cazul tau, sunt idioți fara frontiere!
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Nu face nimic, este un forum liber. Uni sunt postaci fara frontiere iar alții, cum este si cazul tau, sunt idioți fara frontiere!hihihi....hahaaaha ce te ador cand vorbesti aşa....hai ca te pupezz bunoculee...
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014 hihihi....hahaaaha ce te ador cand vorbesti aşa....hai ca te pupezz bunoculee...http://youtu.be/7d0hlDKun6E
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 hihihi....hahaaaha ce te ador cand vorbesti aşa....hai ca te pupezz bunoculee...tu nu dormi?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 4, 2014 hihihi....hahaaaha ce te ador cand vorbesti aşa....hai ca te pupezz bunoculee...nellule, nu sunt pe invers, canta la alta massă!
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 4, 2014 TE SALUT alexandru...69! 1
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Hai ca va zic ioo..nu..ne inteteseaza propunerea lui Rodrigo./Decebal...noi postacii...facem sa nu te plictiseşti pe forum...ca in baza userilor grei /inteligețimea ..cu abureli ieftine...ar fi vaişamar...nu ar fi nimeni curios de forum....aşa mai posteaza xoxo de morți mei..eu ai dau organe genitale să pupe...si sa mănânce caki.si...mai zambim ....mai nervoşi..si e fayn..la majoritate le place.....Decebal...stai peaproape...ca nu e nimeni interesat de propunerile tale...te pupezzz de esti barbat..de esti femeie...spala vasele..e plina chiuveta...paaaa
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 nellule, nu sunt pe invers, canta la alta massă!te salut fratzica!
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Hai ca va zic ioo..nu..ne inteteseaza propunerea lui Rodrigo./Decebal...noi postacii...facem sa nu te plictiseşti pe forum...ca in baza userilor grei /inteligețimea ..cu abureli ieftine...ar fi vaişamar...nu ar fi nimeni curios de forum....aşa mai posteaza xoxo de morți mei..eu ai dau organe genitale să pupe...si sa mănânce caki.si...mai zambim ....mai nervoşi..si e fayn..la majoritate le place.....Decebal...stai peaproape...ca nu e nimeni interesat de propunerile tale...te pupezzz de esti barbat..de esti femeie...spala vasele..e plina chiuveta...paaaaa dreaq esti fa
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Carantina si țarcul pt troli, aici e de discutatCămașa de forță pentru Alexandru-advanced ar trebui sa fie obligatorie!
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 a dreaq esti fada nu am dreptate mă fratili meu...spune tu?ce ar fi forumul asta fara useri ca Randunica..xoxo eu..Alexandru...si totzi nebunii forumului care te inveselesc cand le citesti postarile..si nu in ultim rand sa nu uitam si de tine...Liubric..si mai sunt multziii nebuni care ai ador...
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 da nu am dreptate mă fratili meu...spune tu?ce ar fi forumul asta fara useri ca Randunica..xoxo eu..Alexandru...si totzi nebunii forumului care te inveselesc cand le citesti postarile..si nu in ultim rand sa nu uitam si de tine...Liubric..si mai sunt multziii nebuni care ai ador...ce plm mah eu sunt nebun?
rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 Quod erat demonstrandum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum