Sari la conținut

Carantină și țarc pentru trolli

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Copilu` si cati moderatori ar trebui sa fie dupa parerea ta ca sa se ocupe de astea 15 min  "recreatie"?

Unul singur si destept, care sa stie cum sa automatizeze regula din softul forumului...? :)

• Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
Postat

......................

Pai intreba-l mai junkie pe dealer-ul care te-a muit, arzandu-ti creierul, cu etnobotanice la pretz de iarba...ca daca esti prost din nastere, atunci n-am ce argument sa-ti mai dau, cand ma compari/confuzi cu un pacient vesel schizoid. 

........................

............................

Lasa mai nene spice-ul si sarea de baie, ca te vei praji de tot la neuron, ce om normal la cap crezi ca-si doreste ''valoarea'' ta ?

Bai sterpezitilor, chiar n-am nimic cu voi personal, va inteleg ca sunteti vai mama voastra si n-aveti ce face pana va vine asistenta sociala, dar ceea ce faceti voi chiar este de cacat, folositi chatul mai onanistilor, voi chiar nu intelegeti ca ati transformat, imputit de rahat forumul si toate threadurile, topicele cu chat-ul vostru online ???

Ce dovada mai trebuie, ca forumul s-a transformat in hazna, luand ca exemplu doar pe cei 4 debili, care au infestat forumul in ultimile 2-3 luni cu vreo 6-7 mii de postari/dejectii???

FLQ/Pisi Boss, de ce simt in urina ca niciuna dintre cele enumerate de mine, nu te vor face sa-ti schimbi parerea ?...totusi daca binevoiesti, da-ne si noua astora mai 'anormali' un raspuns/motiv financiar, care te face sa-i tolerezi pe gibonii astia, ca sa stim si noi daca mai are rost sa ne pierdem timpul p-acilea . 

baaaaaaaa sculamentule...esti liber sa pleci...te tzine cineva cu fortza aici pe forum?am vazut ca ma ai la ignor...cu ce te-am deranjat...eu pe tine...?zi repede ca sa nu ma enervez...hai ca te pupezzzzz poate esti in larg pe mare...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...