Sari la conținut

Escorte St. Marteen


nautilius

Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutari tuturor!

Astazi va spun cateceva despre distractia de prin insula St. Marteen. Este de o frumusete iesita din comun, in sezon(septembrie- februarie) yacht'uri aici de un lux iesit din comun. Ciudata insula, are doua administratii, Francesa si Olandeza. Pe partea olandeza prostitutia este legala la fel si iarba la fel ca in olanda de altfel. In partea olandeza atentie daca inchiriati masina( recomand sa nu ca sunt japcari, adica platesti daune degeaba. Daca oricum inchiriezi nimic lasat in masina pentru ca sunt controlate meticulos!! De catre hoti :) partea franceza esteexact asta franceza sigura si muuuult rasism Combinat cu greata specifica francezilor! Plaje minunate miros de plaja si solutii de plana ametitor! Aeroportul Princess Juliana cu plaja de la caputul pistei unde aterizeaza aviaone de gen 747 sau mai mici peste tine aproape ... Si cand decoleaza iti fac un sand blasting de te bronzesi instant :) dar cam atat pe tema Enciclopedica :)) sa trecem la fapte :

Locatii sunt 4 sau 5 dar eu va recomand doar 2 din cele 4 testate de mine si anume : carolina si el prezidente vis-avi de Carolina. Ambele sunt de fapt hoteluri cu bar. In bar se gasesc fetele majoritatea din columbia sau brazilia dar foarte rar cele din urma. Este foarte bine sa le vorbesti limba.. Ajuta la actiune nu chiar atat de mult la pret dar la actiune conteaza enorm :) fetele vin aici cu contract si se lauda ca sunt controlate saptamanal gratutit teste de sange si toate cele. Cred in masura de 90% ...

Tarife : toate au 50$ si apoi 4-7 $ camera/30 min apoi se poate negocia cu ele sa iasa cu tine o dupa'amiaza multe prefera asta pentru ca fac bani frumosi si e bine si pentru tine. Ca sa le ai o noapte sau o dupa amiaza sau o zi costa 70$ ca sa'si plateasca camera lor la hotel si apoi pretul care'l doresc ele variaza de la fata la fata eu mi'am gasit o columbianca foarte frumoasa la 400$ cu totul pentru o zi de la 9 dimineata la 6 dupa amiaza. Am fost la plaja futut pe plana fara griji pentru la 60 de metri de noi erau altii si tot asa, mancat futut la hotel in camera ei, incredibil pentru mine un cap facut in public la una din "cetatile" care de fapt este fort undeva sus pe metereZ. Si aici ca si peste tot conteaza enorm cum te comporti si cum vorbesti! Ele sunt inseztrate natural cu o pofta de pula de nu'ti vine sa crezi daca esti "baiat de baiat" sau mai elevat "the pervert gentleman" te cauta ele si ajungeti la amicitie, futaiul este bine sa fie tot pe bani. Daca o futi moca odata apoi se suceste si n'o mai futi nici cu bani, se simt lezate ... :)

Alte locatii sunt el commandante si seaman's pub dar nu recomand pe tru ca e muuulta carne neagra si prafuri albe adugate la seringi si alte cacaturi e safe din ce am vazut dar prefer Carolina :)

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...