[email protected] Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 13, 2014 Salutare, O intrebare mai dubioasa, eu cand postez ceva la userul meu vad adresa de mail.E ceva ce vad doar eu, sau toata lumea vede asa? Daca da, cum pot sa-mi ascund adresa si sa apara doar nickname in loc?
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 13, 2014 Din cauza ca esti Hybrid. Ai completat gresit campurile, schimba-ti adresa de mail.
[email protected] Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Autor Postat Septembrie 13, 2014 Am schimbat-o, dar vad ca tot la fel apare.
lexy2305 Reputație: 608 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2014 nick-ul nu-l mai poti schimba. Trifazic a vrut probabil sa sugereze sa iti schimbi adresa, adica sa folosesti alta decat cea de la nick, in caz ca vei fi bombardat de mesaje.o solutie ar mai fi si schimbi e-mail-ul de contact pt acest nick, astfel contul va aparea ca "membru retras" si sa-ti fac alt cont cu nick-ul dorit de tine, si alta adresa de e-mail. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum