Sari la conținut

Masaj Erotic Si De Relaxare Cu Finalizare-0744174513


bombonelu_21

Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

http://www.oradea.net/anunturi/ofer-masaj-erotic-si-de-relaxare-cu-finalizare-anunturi-gratuite-498947.html

 

Descriere 
Ofer Masaj Erotic Si De Relaxare Cu Finalizare,Prin Tehnici De Masaj,Doresc Seriozitate,Nu Raspund La NR Private.     Detalii generale Adaugat de Antonia Vanesa,    Sex Fata, Din localitatea oradea, Varsta 26, Zodia Capricorn, Inaltime 170, Greutate 58, Culoarea ochilor caprui, Culoarea parului blond, Fumator Da, Ocupatia Maseuza, Interes maseuza, Judet Bihor, Localitate / Oras oradea, Contact Telefon / Mobil 0744174513.

post-37482-0-79897900-1410674039_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Va salut,

 

nu am facut nici o recenzie pana acum, desi sunt membru mai vechi, ori ca nu am prea amanat-o, ori ca erau prea multi prin priajma mea si nu puteam scrie, ori ca am vazut multi membri care folosesc site-ul acesta ptr. a se baga in seama si nu mai aveam chef, dar totusi dupa vizita facuta la aceasta maseuza, m-am decis sa scriu.

Azi pe la ora 18, gasind anuntul pe www. oradea.net, sun si ne intelegem sa ajung la ea in 10 min. Fata m-a rugat su nu spun la nimeni locatia, de aceea voi da doar un reper, ca fiind in Episcopia--mai spre capat. Pret 100 lei/ora. Locatia e dotata cu baie, poti face un dus inaite de masaj, desi eu cand merg de regula sunt dusat. Actiunea incepe cu un masaj de relaxare, bun, tipa a lucrat la salon de masaj erotic, nu cred ca  in Oradea, apoi de un bodymasage prin care te face sa finalizezi.  Te lasa sa o atingi, daca i-ti place vreo pozitie si ii spui ,e ascultatoare, nu face  sex oral si nici normal ptr aceasta suma, nu am intrebat cat ar mai costa, dar in schimb mi-a facut un assjob foarte bun. Mie mi-a placut, dupa masaj am primit prosop si la dus. In anunt scie ca are 26 de ani, cam pe acolo e. Poza e reala si e facuta in locatie. Am stat cam 55 de min cu dusul de dupa, ptr cei  la care le place masajul erotic e de recomandat, eu nu mai merg ,de regula incerc ce e nou.

Sper sa va fie de folos cele povestite de mine. 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

AVE!

 

Confirm si eu serviciile, pretul, durata... fata nu face decat masaj si finalizarea este prin tehnici de masaj.

Mie mi-a spus telefonic ca si dusul este asistat... Repet, informatiile le am doar din convorbirea telefonica. Se pare ca este foarte ocupata. Sper, totusi sa bifez un masaj, si sa revin cu impresii.

 

La Mai Mare!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...