Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

Si ti-ai dat seama de asta la aproape doua luni? :) 

 

Loool

Nu,in caz ca nu ați remarcat am avut o perioada destul de lunga in care am fost inactiva si am vreo 10 zile de când am revenit.

 

Pupici dulci

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Dragul meu

 

 

Trebuie sa iti marturisesc ca in 2 ani de cand activez in domeniu nu mi s-a intamplat sa primesc o recenzie mai tare decat asta. Daca sunt suparata crede-ma te rog ca este de ajuns sa iti citesc randurile si starea mea de spirit se schimba instantaneu!

 

Te sarut dulce si abia astept sa ne revedem

 

 

Loool

Nu,in caz ca nu ați remarcat am avut o perioada destul de lunga in care am fost inactiva si am vreo 10 zile de când am revenit.

 

Pupici dulci

 

Aida, ca sa fiu sincer, nu cred ca o sa ne mai revedem, pentru ca tu ești cam șmecheruță, și mie șmecheruțele nu prea imi plac   :)

 

Sa nu ma întrebi de ce, pentru ca o sa fiu nevoit sa iți explic, și nu cred ca e în avantajul tău, știi ce zic? :) 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

Ooups! Ghici ce ? Am 1-0…

 

Intrigat de poze si de texte, de vreo saptamana ma rodea curiozitatea sa vad si eu din ce aluat e facuta muierea asta frumoasa, care te imbie cu, citez din memorie, ”o m… ca in filme”. Ajuns dimineata la munca , imi iau o cafea si stau sa ma gandesc daca ma pot organiza in asa fel incat sa pot avea o “sedinta” la firma pana la ore tarzii. Concluzia a fost ca  “e seara ta , fraiere, fa-i o vizita fetii!”

Ma rog , reusesc sa impachetez destul de devreme, ma spal pe dinti, ma sui in masina, o iau spre “vis-a-vis de Prosper” si pornesc “telefonul rosu” sa sun fata. Nu porneste bine, ca incepe sa sune “telefonul negru”. Haah, munca… Raspund si dai Bla,bla, bla…. Cand inchid imi dau seama ca sunt deja pe O.Goga.

Sun repede la Aida , pana nu ajung la semaforul cu Calea Vitan, urasc sa sun din fata blocului. Imi raspunde o voce vesela, eu incep cu “Sar’na, sunt...vreau..se poate?” si ea incepe sa-mi spuna ceva… Eu am auzit doar primele doua litere, dupa care ...blur sonor! Zic: fata draga, scuza-ma, dar eu aud mai lent decat reusesti tu sa vorbesti. Te rog repeta mai rar, sa inteleg ce spui. Chicoteste si raspunsul vine direct, sincer si fara echivoc : Nu pot, asa vorbesc eu!  

 

In fine, inteleg cam pe unde trebuie sa ajung, trag 15 minute pe dreapta si-mi iau un suc sa pierd putin timpul , ajung , parchez ok, gasesc scara, traiasca liftul, ajung pe palier, cand sa ciocan, se deschide usa si intru. Evident, de dupa usa apare Aida  pe tocuri de ...shpe tzanti, fundulet, tatisoare, piele bronzata, abdomenul plat, picioare cat cuprinde, privire de drac impielitat. Ce mai , o aparitie superba. Sa mor daca mai tin minte daca avea ceva pe ea sau nu ! Oricum , parerea mea , ca arata mult mai bine si mai tanara  decat in poze, cred ca in realitate e ceva mai slaba decat intr-unele din imaginile mai vechi. Lucru placut, daca e sa ma intrebati pe mine.

 

Buna, buna, ce faci, iaca si eu pe-aici, tu ce faci ? Si mi-a raspuns ! Primele mele conexiuni neuronale de dupa reinceperea functionarii creierului m-au dus cu gandul , in ordine, la : uraganul Katrina, Taz- the tasmanian devil ( nu sunt mojic- m-am gandit doar la modul lui de deplasare) si la un EMP. Snoave, poante, cimilirituri si alte hazosenii, unele super tari, dar toate spuse intr-o viteza care m-a debusolat putin. Spectacol, nu altceva. Si pentru ca ursul de mine nu are decat cele doua viteze traditionale, incetisor si pe loc, incepusem sa nu mai nimeresc pa’ntaia, ca sa zic asa.

 

Ajungem in dormitorul alocat din apartament, ea gravitand in jurul meu intr-o miscare browniana , vorbim de baie si dus, mi se ofera cel mai mare prosop posibil(cred ca cel pentru uzul ei personal) si incep sa ma fac comod. Cand imi bag degetele in elasticul chilotilor si incep sa trag de ei, imi spune candid “Te rog sa-mi dai si mie banii, ca la curve.” Ii dau,oarecum pregatit fiind pentru bancuri d’astea, merg, fac dus,ma intorc , ma pun pe pat.

 

Ea dezbracata, ma intreaba daca vreau sa facem normal sau se duce sa-si aduca jucariile si sa facem dominare. Eu ,cum sunt ala care, daca vad un prunc batut pe strada, mi se face mila si ma dau jos din masina sa o carpesc pe ma-sa, nu inteleg rostul pentru care as chinui un alt om, mai ales o femeie. Ii spun ca vreau sa facem sex normal si se tranteste pe pat langa mine.

Fara prea mult preambul , imi ofera exact lucrul pentru care am venit. TEHNICOLOR cu Dolby-suround si 4D pe deasupra, mai ceva ca la Imax, tot agitandu-se in jurul meu. Perfuzie cu expresso sau REDBULL . Cu walkyria infruptandu-se din vechiul meu prieten, ma gandesc ca e imposibil sa mai rezist si prima sarja va pleca cat de curand. Ca un gentilom ce ma aflu, o intreb cu dintii crispati daca pot termina in gura ei.

Ea imi raspunde inocent : Daca-ti vine , spune-mi sa ma opresc, ca stii eu nu fac decat o finalizare.

Fleoshc, imi dau o palma mentala peste ochi : Na, fire-ai al dracu da fraier, cu cititul tau pe diagonala, p’asta n-o vazusi, ha !? Ce faci tu cu furtuna asta in pat, ca mai mult de doua minute nu rezisti, top?

 

Cu Regulamentul de ordine interioara luat la cunostinta, ce era sa fac , i-am spus sa ia o “pauza de hidratare”. Am mai stat putin de vorba, incercand sa fac fata “barbateste “ felului si ritmului in care pune ea problemele vietii.

 

In dormitor, cald si lipsa de AC. Si ea si eu, transpirati. Eu ca un cal mort, ea usor asudata. Si incepe sa-mi trezeasca amintiri.Pe la inceputul anilor 90, pe vremea cand vindeam eu covrigei si lapte praf prin tot sectorul 6, incepuse sa se gaseasca pe la toate “boutiq-urile” un parfum relativ ieftin care se numea “Marusia”. Habar n-am daca se mai gaseste sau daca mai miroase la fel , dar mie pe vremea aia mi se parea ca miroase a curvistina excitata, daramator pentru mine. L-am facut cadou pe-atunci , tuturor gagicilor mele, spre folosul meu, evident. Cam asa a inceput sa-mi para ca miroase fata asudata de langa mine si mi s-au aprins beculetele, au inceput sa-mi fileze lampile si sa-mi palpaie tranzistoarele. Am luat-o in brate, am mirosit-o , am pupat-o, am intors-o pe toate partile, pana mi-am facut colier din picioarele ei si m-am bagat cu botul la fofoloanca. Ea a inceput sa geama, fals, ma gandeam eu, cand, ma trezesc cu mici spasme sub ochi si brusc, ridica picioarele peste capul meu si le strange puternic. Dupa o clipa mai lunga, lasa picioarele pe umerii mei,ridica capul ,ma priveste peste tzatze si-mi spune in stilu-i dezinvolt, ce-i drept cu un glas mai subtirel:

“Ooups! Ghici ce ? Am 1-0…”

 

In momentul ala, mi s-a intunecat putin mintea si nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc “Hei, in puii mei, daca tinem scorul la juisari, cu ROI-ul tau, trebuie sa tin de scor, ca mai mult de remiza nu pot sa fac.”

 

Am schimbat rolurile si m-a scos la tabla de nu mai stiam vorbi. S-a tot rotit , miscat, mi-a dat indicatii regizorale, la un moment stateam nemiscat , ca nu stiam unde este si credeam ca o pot strivi. Oricum , in continuare aceeasi senzatie de uragan…Muie in furtuna!

Cand m-a simtit ca sunt gata sa termin, m-a invitat sa stau in picioare langa pat cu ea in genunchi pe jos si cu ochii in ochii mei, un fel de facefuck mai light, de exceptie insa… Am terminat asa, in gura ei. Pentru palmares as putea spune ca am ingenuncheat-o pe Katrina, dar as fii foooarte departe de adevar.

 

Povesti oleaca, dus, imbracat, mai stat la povesti, cunoscut colega , o fatuca cu chip de rusoaica, subtirica si frumusica , insa fara focul din privirea Aidei.

Ascultam frazele inghesuite si mitraliate ale Aidei si ma gandeam daca mi-a placut intamplarea. Ma simteam ca un shotgun care a tras un mega cartus pentru elefanti, dar care mai are un glont pe teava, la o vanatoare smechera  in Africa.

 

Oricum, Aida nu prea este fata la care sa mergi dupa munca sa te relaxezi, asa cum merg eu de obicei. La ea trebuie sa mergi odihnit ,cu pastilele de inima luate si pus pe fapte mari.

 

M-a facut sa-i promit ca mai revin.

 

Am coborat , m-am suit in masina si cred ca am stat inca 10 minute cu aerul pornit si m-am gandit la ce s-a intamplat. Pentru mine e cam “out of my league”, Mie-mi place asa mai cu tandreturi.

 

Inainte sa o iau din loc, m-am hotarat totusi ca o sa mai revin , macar pentru retur.

 

 

Plm, ori bat la 11 metrii, ori iau bataie la scor.

Esti INCREDIBIL de talentat!! Daca vreodata decizi sa iti schimbi job-ul cu siguranta ai putea avea o cariera stralucita in presa scrisa!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Asa....am si eu ceva de semnalat....

acum fix o saptamna eram cu prietenul meu in actiune, programat 5-6 fete...eu mergeam la o escrota care practica oralul numai protejat si prietenul meu nu era amator de asa ceva....ma uit in lista mea si domnisoara aida posesoarea acestui topic era pe lista...o arat si prietenului meu el zice ca e ok, ii dau sa citesca si pe forum totul ok....si lui si mie ne-a placut ca are ceva in privire...

suna el sa faca programare deja era prea tarziu ramane pentru ziua urmatoare programarea...a doua zi confirma cu 30 min inainte programarea si mergem spre fata, eu stau jos si il las pe el sa se duca...(programarea era decat pentru el)

astept si cand colo prietenul deja coboara dupa cateva minute...intreb ce s-a intamplat..era ff suparat si dezamagit in acelasi timp..pan la urma imi zice..."am urcat sus, am intrat si nu mi-a placut domnisoara/doamna, am decis sa plec, la care domnisoara Aida a inceput sa ma ameninte ca nu o sa mai fut nimic de pe nimfomane, ca sunt o saracie si ca nu am bani de aia plec si a inceput sa vorbesca urat..." mie unul nu imi venea sa cred asa ceva...zic mai cum sa spuna asa ceva....am ramas foarte mirat asa ceva pana acum nu am intalnit...

deci sa iti fie rusine, nu se face asa ceva si nu faci pe cineva saracie...mai ales ca nu sti cu cine stai de vorba....urat rau din partea ta....omul e foarte cuminte si cu bun simt, daca erai putin insteatza si vorbeai frumos aveai de castigat....poate ai dat de multi care doar iti pierd tipul dar omul asta chiar nu e saracie, a fost cu mine la 6 escorte in 2 zile plus si in vara la cateva...asta asa ca fapt divers sa vezi cat de tare ai dat cu bata in balta cand l-ai facut saracie, are o bicicleta de 8mii de lire deci bicicileta nu masina draga Aida...omul sta in UK daca iti arat cateva poze la ce escrote a fost in UK o sa lesini, pretul minim platit acolo pleca de la 150lire......(doar asa ca fapt divers iti spun ca nu imi place sa intru in detalii din astea, dar chiar m-ai enervat rau de tot).

nu stiu ce servicii ai tu si ce calitate dar daca mai faci asa ceva meriti sa fi la escorte de evitat, unui om daca nu ii place nu sta cu forta sau ca il ameninti tu, repet deca erai putin isteata aveai de castigat...

Link spre comentariu
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

Asa....am si eu ceva de semnalat....

acum fix o saptamna eram cu prietenul meu in actiune, programat 5-6 fete...eu mergeam la o escrota care practica oralul numai protejat si prietenul meu nu era amator de asa ceva....ma uit in lista mea si domnisoara aida posesoarea acestui topic era pe lista...o arat si prietenului meu el zice ca e ok, ii dau sa citesca si pe forum totul ok....si lui si mie ne-a placut ca are ceva in privire...

suna el sa faca programare deja era prea tarziu ramane pentru ziua urmatoare programarea...a doua zi confirma cu 30 min inainte programarea si mergem spre fata, eu stau jos si il las pe el sa se duca...(programarea era decat pentru el)

astept si cand colo prietenul deja coboara dupa cateva minute...intreb ce s-a intamplat..era ff suparat si dezamagit in acelasi timp..pan la urma imi zice..."am urcat sus, am intrat si nu mi-a placut domnisoara/doamna, am decis sa plec, la care domnisoara Aida a inceput sa ma ameninte ca nu o sa mai fut nimic de pe nimfomane, ca sunt o saracie si ca nu am bani de aia plec si a inceput sa vorbesca urat..." mie unul nu imi venea sa cred asa ceva...zic mai cum sa spuna asa ceva....am ramas foarte mirat asa ceva pana acum nu am intalnit...

deci sa iti fie rusine, nu se face asa ceva si nu faci pe cineva saracie...mai ales ca nu sti cu cine stai de vorba....urat rau din partea ta....omul e foarte cuminte si cu bun simt, daca erai putin insteatza si vorbeai frumos aveai de castigat....poate ai dat de multi care doar iti pierd tipul dar omul asta chiar nu e saracie, a fost cu mine la 6 escorte in 2 zile plus si in vara la cateva...asta asa ca fapt divers sa vezi cat de tare ai dat cu bata in balta cand l-ai facut saracie, are o bicicleta de 8mii de lire deci bicicileta nu masina draga Aida...omul sta in UK daca iti arat cateva poze la ce escrote a fost in UK o sa lesini, pretul minim platit acolo pleca de la 150lire......(doar asa ca fapt divers iti spun ca nu imi place sa intru in detalii din astea, dar chiar m-ai enervat rau de tot).

nu stiu ce servicii ai tu si ce calitate dar daca mai faci asa ceva meriti sa fi la escorte de evitat, unui om daca nu ii place nu sta cu forta sau ca il ameninti tu, repet deca erai putin isteata aveai de castigat...

Dragul meu

 

Ai cuvantul meu de onoare ca am ramas efectiv blocata citind ceea ce ai scris. Si stii de ce ? Pentru ca sunt escorta de aproape 3 ani,fara cateva luni,dintre care 2 am lucrat in tara si NICIODATA nu mi s-a intamplat ceea ce tu ai descris mai sus. Era si greu sa se intample lucrul asta din cateva motive simple:

1.fotografiile imi apartin si sunt fara photoshop sau vreun alt artificiu deci sa ma placa cineva in poze si apoi sa nu o mai faca e absurd

2.mi s-a tot repetat de catre clienti faptul ca pozele nu ma avantajeza deci din nou e lipsita de sens ipoteza in care cineva ma place in poze si in realitate nu

3.in cei 2 ani in care am activat ca escorta in Bucuresti singurii clienti care au plecat(4 la numar)au facut-o fie pt ca un anume site fara acordul meu a publicat un anunt cu nr meu de tel dar cu un alt pret si nefiind atenti la telefon au venit nepregatiti financiar si unul dintre ei a plecat in momentul in care i-am spus (politicos de altfel) ca datorita unor "probleme" pe care le-am observat pe penisul sau ii voi face oralul protejat,moment in care si-a cerut banii inapoi si a ales sa plece. Au mai fost cativa care din "x" motive nu au vrut sa ramana cu mine dar au ramas cu prietena mea. Deci oricum NU a plecat nesatisfacut.

Nu stiu cine esti si care este motivul pt care incerci sa ma denigrezi dar "saracie"nu este un cuvant din vocabularul meu,am licenta in jurnalism,master in psihologia presei,vb cateva lb straine si am lucrat cativa ani in presa. Ceea ce fac acum o fac pt ca IMI PLACE SEXUL si banii sunt un bonus,asa ca partea cu "o sa lesin...etc" e fantazie curata. 

Iar partea cu "nu o sa mai futi nimic de pe nimfomane" te anunt pe aceasta cale ca NU sunt decat un simplu user pe acest site,deocamdata nici macar nu am acces la discutiile cu alte escorte,asta ca sa iti demontez si varianta asta.

In concluzie stimate domn totul este FALS,cat despre mutarea mea la escorte de evitat ramane la latitudinea membrilor site-ului si implicit a clientilor mei care cunoscandu-ma sunt convinsa ca stiu clar ca NU AS FACE ASA CEVA,,NU ASTA E CARACTERUL MEU!!!

Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

eu am o bicicleta retro , neevaluata dar o pot transforma dupa caz si in trotineta .

am inventat-o singur.

ce doream da fapt sa spun nu are legatura cu bicicletele

o am pe aida pe lista si  chiar daca am oarece indoieli in privinta comportamentului ei , doresc din tot sufletul sa o cunosc.

emana coaie de barbat adevarat si o femeie dornica de pula

nu vreau sa ii tin partea pentru ca nu o cunosc , dar , un bun psiholog, ar fi oferit pretul cerut si ar fi renuntat la servicii in momentul in care ar fi fost caracterizat drept zgiriie brinza.

parerea mea.

aida , cum te-ai fi simtit tu in cael moment in care s-ar fi intimplat teoretic asemenea scenariu?

Link spre comentariu
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

eu am o bicicleta retro , neevaluata dar o pot transforma dupa caz si in trotineta .

am inventat-o singur.

ce doream da fapt sa spun nu are legatura cu bicicletele

o am pe aida pe lista si  chiar daca am oarece indoieli in privinta comportamentului ei , doresc din tot sufletul sa o cunosc.

emana coaie de barbat adevarat si o femeie dornica de pula

nu vreau sa ii tin partea pentru ca nu o cunosc , dar , un bun psiholog, ar fi oferit pretul cerut si ar fi renuntat la servicii in momentul in care ar fi fost caracterizat drept zgiriie brinza.

parerea mea.

aida , cum te-ai fi simtit tu in cael moment in care s-ar fi intimplat teoretic asemenea scenariu?

Buna

 

Stai putin ca nu inteleg despre care scenariu e vorba. Nu cred ca exista clienti care sa nu stie care este pretul. Dar daca ipotetic vorbind acest domn ar fi fost la mine si din "x" motiv m-ar fi refuzat pierderea ar fi fost clar  lui nu a mea. Oricum atat eu cat si colega mea avem un fel de regula nescrisa sa ii spunem asa,aceea de a ne prezenta poate ar fi ramas cu ea. Daca nu asta e raspunsul asteptat de tine imi cer scuze anticipat

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Asa....am si eu ceva de semnalat....

acum fix o saptamna eram cu prietenul meu in actiune, programat 5-6 fete...eu mergeam la o escrota care practica oralul numai protejat si prietenul meu nu era amator de asa ceva....ma uit in lista mea si domnisoara aida posesoarea acestui topic era pe lista...o arat si prietenului meu el zice ca e ok, ii dau sa citesca si pe forum totul ok....si lui si mie ne-a placut ca are ceva in privire...

suna el sa faca programare deja era prea tarziu ramane pentru ziua urmatoare programarea...a doua zi confirma cu 30 min inainte programarea si mergem spre fata, eu stau jos si il las pe el sa se duca...(programarea era decat pentru el)

astept si cand colo prietenul deja coboara dupa cateva minute...intreb ce s-a intamplat..era ff suparat si dezamagit in acelasi timp..pan la urma imi zice..."am urcat sus, am intrat si nu mi-a placut domnisoara/doamna, am decis sa plec, la care domnisoara Aida a inceput sa ma ameninte ca nu o sa mai fut nimic de pe nimfomane, ca sunt o saracie si ca nu am bani de aia plec si a inceput sa vorbesca urat..." mie unul nu imi venea sa cred asa ceva...zic mai cum sa spuna asa ceva....am ramas foarte mirat asa ceva pana acum nu am intalnit...

deci sa iti fie rusine, nu se face asa ceva si nu faci pe cineva saracie...mai ales ca nu sti cu cine stai de vorba....urat rau din partea ta....omul e foarte cuminte si cu bun simt, daca erai putin insteatza si vorbeai frumos aveai de castigat....poate ai dat de multi care doar iti pierd tipul dar omul asta chiar nu e saracie, a fost cu mine la 6 escorte in 2 zile plus si in vara la cateva...asta asa ca fapt divers sa vezi cat de tare ai dat cu bata in balta cand l-ai facut saracie, are o bicicleta de 8mii de lire deci bicicileta nu masina draga Aida...omul sta in UK daca iti arat cateva poze la ce escrote a fost in UK o sa lesini, pretul minim platit acolo pleca de la 150lire......(doar asa ca fapt divers iti spun ca nu imi place sa intru in detalii din astea, dar chiar m-ai enervat rau de tot).

nu stiu ce servicii ai tu si ce calitate dar daca mai faci asa ceva meriti sa fi la escorte de evitat, unui om daca nu ii place nu sta cu forta sau ca il ameninti tu, repet deca erai putin isteata aveai de castigat...

 

Dragul meu

 

Ai cuvantul meu de onoare ca am ramas efectiv blocata citind ceea ce ai scris. Si stii de ce ? Pentru ca sunt escorta de aproape 3 ani,fara cateva luni,dintre care 2 am lucrat in tara si NICIODATA nu mi s-a intamplat ceea ce tu ai descris mai sus. Era si greu sa se intample lucrul asta din cateva motive simple:

1.fotografiile imi apartin si sunt fara photoshop sau vreun alt artificiu deci sa ma placa cineva in poze si apoi sa nu o mai faca e absurd

2.mi s-a tot repetat de catre clienti faptul ca pozele nu ma avantajeza deci din nou e lipsita de sens ipoteza in care cineva ma place in poze si in realitate nu

3.in cei 2 ani in care am activat ca escorta in Bucuresti singurii clienti care au plecat(4 la numar)au facut-o fie pt ca un anume site fara acordul meu a publicat un anunt cu nr meu de tel dar cu un alt pret si nefiind atenti la telefon au venit nepregatiti financiar si unul dintre ei a plecat in momentul in care i-am spus (politicos de altfel) ca datorita unor "probleme" pe care le-am observat pe penisul sau ii voi face oralul protejat,moment in care si-a cerut banii inapoi si a ales sa plece. Au mai fost cativa care din "x" motive nu au vrut sa ramana cu mine dar au ramas cu prietena mea. Deci oricum NU a plecat nesatisfacut.

Nu stiu cine esti si care este motivul pt care incerci sa ma denigrezi dar "saracie"nu este un cuvant din vocabularul meu,am licenta in jurnalism,master in psihologia presei,vb cateva lb straine si am lucrat cativa ani in presa. Ceea ce fac acum o fac pt ca IMI PLACE SEXUL si banii sunt un bonus,asa ca partea cu "o sa lesin...etc" e fantazie curata. 

Iar partea cu "nu o sa mai futi nimic de pe nimfomane" te anunt pe aceasta cale ca NU sunt decat un simplu user pe acest site,deocamdata nici macar nu am acces la discutiile cu alte escorte,asta ca sa iti demontez si varianta asta.

In concluzie stimate domn totul este FALS,cat despre mutarea mea la escorte de evitat ramane la latitudinea membrilor site-ului si implicit a clientilor mei care cunoscandu-ma sunt convinsa ca stiu clar ca NU AS FACE ASA CEVA,,NU ASTA E CARACTERUL MEU!!!

De obicei asa procedeaza majoritatea daca-s refuzate, te balacaresc in fel si chip, daca te razgandesti sau pur si simplu nu-ti place compania respectiva, iar apoi neaga daca faci vreo postare de genul. Nu stiu cat de adevarata este aceasta recenzie, dar e posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc...Personal n-o cunosc pe domn'soara, deci nu ma pot pronunta in privinta comportamentului ei! Aida ex Adda, sau cum ti s-o mai zice, ipotetic vorbind, daca l-a atras ceva anume in poze, iar la fata locului s-a razgandit sau nu simtea nici un fel de atractie, nu-i de condamnat si nici imposibil. Nu e vreun caz aparte! Chiar daca pozele tale nu-s retusate sau blurate. Sunt si clienti care nu se multumesc cu orice sau sa fie condusi doar de dorinta sexuala! In primul rand nu-i civilizat sa va comportati asa cu un potential client, care e posibil sa va refuze din "n" motive ( nu-i nimeni obligat si exista riscul meseriei, asta nu inseamna ca ar trebui sa se simta vinovat ca v-a irosit timpul), iar in al 2-lea rand nu stiti de ce nebun dati care va fute-n gura fara sa achite, prin simplu fapt ca l-ati jignit! Aici tine de bunul simt al omului!

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

..."am urcat sus, am intrat si nu mi-a placut domnisoara/doamna, am decis sa plec, la care domnisoara Aida a inceput sa ma ameninte ca nu o sa mai fut nimic de pe nimfomane, ca sunt o saracie si ca nu am bani de aia plec si a inceput sa vorbesca urat..."

Domnule SanMiguel,pentru a lamuri aceasta situatie,eventual colegu' dumitale cu bitzicli poate sa confirme lucrurile de prin casa lui Aida. Presupun ca nu au purtat conversatia in fata usii de la intrare.

Oricum,ca o parere personala,Aida este prezenta de 2 ani pe acest forum si niciodata nu am observat sa vorbeasca la modul in care spui dumneata. O persoana care poseda un asemenea vocabular s-ar fi dat de gol de multisor pe forum la orice comentariu negativ.

Oricum,pentru a lamuri situatia si a confirma faptul ca prietenul dumitale a fost la dansa,este usor sa il intrebi despre obiectele de mobilier vazute in casa. :hihat

  • Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Domnule sexything, nu am avut nici o intenție de împărtăși aceasta experiența neplăcuta. Eu sunt persoana care a fost la domnișoara AIDA si m-a bălăcărit ca la usa cortului pentru simplu motiv ca nu am vrut sa ramân cu ea.. Pot conforma adresa ei si am sa incerc sa gasesc apelurile pe care le-am efectuat către aceasta domnișoara.. Ce ini aduc aminte este ca purta ceva pantofi albaștri in picioare si s-a plans ca nu a avut cum sa se îmbrace mai special pt ca am ajuns prea repede.. Programarea era undeva intre ora 16.00 si 16.30 rămânând sa sun cand sunt aproape de adresa indicată de ea. Am sunat dupa ce am parcat masina si domnișoara aida a zis ca intrarea in scara ei este prin spatele blocului si mi-a indicat un gang aflat intre o farmacie si ceva firma de pariuri .. A zis ca sta la prima Usa pe stânga cand cobori din lift.. M-a invitat in casa si in camera ei .. Era întuneric dar am mers pe un hol putin mai lung si camera in care am fost invitat era pe dreapta .. Înainte sa a incepe acțiunea prefer sa intreb ce este permis si ce nu este ( asta din bun simt). Aida mi-a spus si in acel moment mi-am cerut scuze si am zis ca nu vreau sa stau.. Imediat domnișoara a inceput sa vorbească urat si sa ma faca sărăcie si ca eu sunt din aia care ii irosesc ei timpul si nici macar nu am bani in buzunar plus ca din aceea zi eu nu mai "fut"( astea sunt cuvintele ei) nimic de pe situl nimfomane. Am ramas uimit ca cineva poate vorbi asa mai ales ca nu ma cunoștea . Nu vreau sa ma laud dar in 9 zile cat am stat in tara am fost de 14 ori la escorte si dintre toate numai la ea nu am dorit sa ramân mai ales pentru cum a vorbit cu mine... In fine cine vrea sa merga la ea sa meargă, poate doar eu am avut o experimenta proasta. Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica mai ales ca suntem diferiți si poate ca ce imi nu imi place ii place altcuiva .. Nu vreau sa vorbesc despre ce servicii oferă aida sau cat de bine le executa... Ce imi mai aduc aminte este ca are o voce răgușită.. In fine sper ca toata lumea este mulțumită si repet cine vrea sa meargă la ea sa meargă..

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Domnule sexything, nu am avut nici o intenție de împărtăși aceasta experiența neplăcuta. Eu sunt persoana care a fost la domnișoara AIDA si m-a bălăcărit ca la usa cortului pentru simplu motiv ca nu am vrut sa ramân cu ea.. Pot conforma adresa ei si am sa incerc sa gasesc apelurile pe care le-am efectuat către aceasta domnișoara.. Ce ini aduc aminte este ca purta ceva pantofi albaștri in picioare si s-a plans ca nu a avut cum sa se îmbrace mai special pt ca am ajuns prea repede.. Programarea era undeva intre ora 16.00 si 16.30 rămânând sa sun cand sunt aproape de adresa indicată de ea. Am sunat dupa ce am parcat masina si domnișoara aida a zis ca intrarea in scara ei este prin spatele blocului si mi-a indicat un gang aflat intre o farmacie si ceva firma de pariuri .. A zis ca sta la prima Usa pe stânga cand cobori din lift.. M-a invitat in casa si in camera ei .. Era întuneric dar am mers pe un hol putin mai lung si camera in care am fost invitat era pe dreapta .. Înainte sa a incepe acțiunea prefer sa intreb ce este permis si ce nu este ( asta din bun simt). Aida mi-a spus si in acel moment mi-am cerut scuze si am zis ca nu vreau sa stau.. Imediat domnișoara a inceput sa vorbească urat si sa ma faca sărăcie si ca eu sunt din aia care ii irosesc ei timpul si nici macar nu am bani in buzunar plus ca din aceea zi eu nu mai "fut"( astea sunt cuvintele ei) nimic de pe situl nimfomane. Am ramas uimit ca cineva poate vorbi asa mai ales ca nu ma cunoștea . Nu vreau sa ma laud dar in 9 zile cat am stat in tara am fost de 14 ori la escorte si dintre toate numai la ea nu am dorit sa ramân mai ales pentru cum a vorbit cu mine... In fine cine vrea sa merga la ea sa meargă, poate doar eu am avut o experimenta proasta. Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica mai ales ca suntem diferiți si poate ca ce imi nu imi place ii place altcuiva .. Nu vreau sa vorbesc despre ce servicii oferă aida sau cat de bine le executa... Ce imi mai aduc aminte este ca are o voce răgușită.. In fine sper ca toata lumea este mulțumită si repet cine vrea sa meargă la ea sa meargă..

Nu am pus nici o clipa la indoiala experienta dumneavoastra,doar am afirmat ca o detaliere ar ajuta in lamurirea acestei chestiuni.

Sunt domnisoara,nu domn. :) Felicitari pentru rabdarea de a oferi detalii. :hihat

  • Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Nu am pus nici o clipa la indoiala experienta dumneavoastra,doar am afirmat ca o detaliere ar ajuta in lamurirea acestei chestiuni.

Sunt domnisoara,nu domn. :) Felicitari pentru rabdarea de a oferi detalii. :hihat

exact!! dupa cum am spus si in postarile mele eu merg la fete deobice cu el (prietenul meu din UK) cand vine in tara, eu ma ocup sa ii recomand fete in ro iar el in UK can merg eu in vizita, el nu este cu postarile, nu ii place si nu e genul lui....eu de asta m-am inscris pe acest site sa postez si experientele ok si cele mai putin ok.

daca ai citi putin ce postez eu ti-ai da seama ca nu sutn genul sa minta....sau sa vorbesca aiurea...am mai postat o chestie de o escorta tot un mic incident cu prietenul meu si macar acea escorta a avut bunul simt sa nu mai raspunda pe forum....

prietenul meu dupa ce a plecat de la Aida a mers la alexndra31 unde a stat o ora si 30 de minute si a achitat 450 lei povestindui(am scris si pretul ca sa nu creda cineva ca omul e zgarie branza cum afirma cineva putin mai sus) si ei acesta experienta negativa, deci poate confirma si ea.

eu nu pot sa postez de pe telefon, am vazut repliccile de aici si l-am contactat pe prietenul meu rugandu-l foarte frumos sa intre pe site si sa detalieze cat de cat experienta, cu toate ca el nu prea vroia acest lucuru dar chiar m-am enervat cand cinveva imi pune la indoiala veridicitatea celor afirmate de mine...repet puteti sa urmariti tot ce am scris eu si o a vedeti ca nu mint si chiar imi place adevarul

  • Like 5
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

De obicei asa procedeaza majoritatea daca-s refuzate, te balacaresc in fel si chip, daca te razgandesti sau pur si simplu nu-ti place compania respectiva, iar apoi neaga daca faci vreo postare de genul. Nu stiu cat de adevarata este aceasta recenzie, dar e posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc...Personal n-o cunosc pe domn'soara, deci nu ma pot pronunta in privinta comportamentului ei! Aida ex Adda, sau cum ti s-o mai zice, ipotetic vorbind, daca l-a atras ceva anume in poze, iar la fata locului s-a razgandit sau nu simtea nici un fel de atractie, nu-i de condamnat si nici imposibil. Nu e vreun caz aparte! Chiar daca pozele tale nu-s retusate sau blurate. Sunt si clienti care nu se multumesc cu orice sau sa fie condusi doar de dorinta sexuala! In primul rand nu-i civilizat sa va comportati asa cu un potential client, care e posibil sa va refuze din "n" motive ( nu-i nimeni obligat si exista riscul meseriei, asta nu inseamna ca ar trebui sa se simta vinovat ca v-a irosit timpul), iar in al 2-lea rand nu stiti de ce nebun dati care va fute-n gura fara sa achite, prin simplu fapt ca l-ati jignit! Aici tine de bunul simt al omului!

subscriu !!! 

nu pot acorda puncte de reputatie ca ti-as fi dat cu mare drag un punct.

sincer povestirea este adevarata de cand sunt pe acest site nu am postat nimic fals...nici nu imi place sa ma ocup cu chestii de astea....singurul lucru de ce m-am suparat foarte tare este ca m-am facut putin de ras in fata prietenului meu deoarece eu i-am recomandat-o, era pe lista mea, nu vreu sa denigrez pe nimeni decat sa comunic faptul intamplat atata tot

Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Dragul meu

 

Ai cuvantul meu de onoare ca am ramas efectiv blocata citind ceea ce ai scris. Si stii de ce ? Pentru ca sunt escorta de aproape 3 ani,fara cateva luni,dintre care 2 am lucrat in tara si NICIODATA nu mi s-a intamplat ceea ce tu ai descris mai sus. Era si greu sa se intample lucrul asta din cateva motive simple:

1.fotografiile imi apartin si sunt fara photoshop sau vreun alt artificiu deci sa ma placa cineva in poze si apoi sa nu o mai faca e absurd

2.mi s-a tot repetat de catre clienti faptul ca pozele nu ma avantajeza deci din nou e lipsita de sens ipoteza in care cineva ma place in poze si in realitate nu

3.in cei 2 ani in care am activat ca escorta in Bucuresti singurii clienti care au plecat(4 la numar)au facut-o fie pt ca un anume site fara acordul meu a publicat un anunt cu nr meu de tel dar cu un alt pret si nefiind atenti la telefon au venit nepregatiti financiar si unul dintre ei a plecat in momentul in care i-am spus (politicos de altfel) ca datorita unor "probleme" pe care le-am observat pe penisul sau ii voi face oralul protejat,moment in care si-a cerut banii inapoi si a ales sa plece. Au mai fost cativa care din "x" motive nu au vrut sa ramana cu mine dar au ramas cu prietena mea. Deci oricum NU a plecat nesatisfacut.

Nu stiu cine esti si care este motivul pt care incerci sa ma denigrezi dar "saracie"nu este un cuvant din vocabularul meu,am licenta in jurnalism,master in psihologia presei,vb cateva lb straine si am lucrat cativa ani in presa. Ceea ce fac acum o fac pt ca IMI PLACE SEXUL si banii sunt un bonus,asa ca partea cu "o sa lesin...etc" e fantazie curata. 

Iar partea cu "nu o sa mai futi nimic de pe nimfomane" te anunt pe aceasta cale ca NU sunt decat un simplu user pe acest site,deocamdata nici macar nu am acces la discutiile cu alte escorte,asta ca sa iti demontez si varianta asta.

In concluzie stimate domn totul este FALS,cat despre mutarea mea la escorte de evitat ramane la latitudinea membrilor site-ului si implicit a clientilor mei care cunoscandu-ma sunt convinsa ca stiu clar ca NU AS FACE ASA CEVA,,NU ASTA E CARACTERUL MEU!!!

nu vreu sa intru in polemica cu tine....ideea era cam vrut sa semnalez acest fapt...nu sunt nici nebun nici mincinos si sa nu crezi ca sunt vreun pusti care abereza..suntem de varsta apropiata, cat despre scoala si eu am facultate si master deci nu e problema....

dupa cum am spus eram putin nervos ca eu i-am facut recomandarea, eu ma ocup sa caut fetele si ii recomand si lui......m-am simtit total aiurea cand a venit asa suparat si nervos.

poti sa citesti ce am postat eu pana acum , nu e genul meu sa mint...am semnalat numai lucruri adevarate pana acum.

intentia mea nu e sa te denigrez doar sa semnalez ce nu mi se pare ok, poate a fost un caz izolat sau poate doar o zi proasta, nu am nimic cu tine personal sau ceva de genul asta.

  • Like 3
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Deci,nici eu nu cred ca Aida are un astfel de vocabular.

Din cate o cunosc eu,nu ar vorbi in acest mod doar daca ar fi super nervoasa,dar nici atunci nu bag mana in foc,ca ar vorbi asa...

Nici eu nu credeam ca cineva poate vorbi cu mine in felul acela, mai ales ca aceasta persoana pretinde ca a facut nu stiu cate facultăți si masterate .. Am spus pana acuma ca e alegerea fiecăruia daca mai marge la acesta domisoara, dar sa nu fie suprinși daca in eventualitatea ca discuția nu merge in favoare ei o sa fie înjurați. Aici nu vorbim de ce servicii oferă si cum le practica . E vorba de o discuție pe care aceasta domnișoara a avut-o cu mine si care s-a terminat intr-un mod neplăcut.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...