Sari la conținut

Lena din Basarabia 0747478983


camarro

Postări Recomandate

  • Oras:RO
  • Oras:RO

Buna dimineata,gasit anuntul in piata sunat raspuns destul de promt si cu frumosul grai modovenesc imi prezinta oferta. O N  in functie de igiena  si N P, o finalizare 100 o ora 200 ron.Am stabilit ca o sun cand ajung in zona Profi Zorilor.Cand am resunat am negociat tel o finalizare la 70 de ron si a acceptat foarte repede . Odata ce am ajuns in locatie ma invita dupa un dulap unde se afla un pat si imi spune ca mai are o colega si ca este in camera cu un client. Ii spun ca vreau doar O P daca tot am ajuns si la ea dar ca ii ofer 50 de ron nu a fost nici o problema a fost deacord.Scoate din sertar un prezervativ negru il monteaza si incepe sa lucreze.Un O destul de mediocru dar asta este eu am fost vinovatul.Termina si colegul din camera vecina el pleaca si ramane colega la laptopul care era in fata dulapului .In timp ce mie imi facea O fata de dincolo de dulap incepe o discutie cred ca prieteneasca ca nu a inteles nimic vb ruseste. Lena mea draga nu a raspuns dar fata insista asa ca ea si sugea si vb. Ce sa zic asa pret asa servicii.Am senzatia ca imparte locatia cu Natasa.

 

Note: 6 ( nu am vazut aproape nimic era o bezna totala )

 

Cred ca pozele sunt false cel putin sanii sigur lipsesc cu desavarsire.

 

Nu stiu cat am stat dar nu mult, fetele fac programari pe banda rulanta cat am stat eu a mai venit inca un nefericit si a intrat cu colega ei. Nu stiu de ce nu apar recenzii dar asta este.

 

NU pot sa recomand. Toate cele bune la toti.

 

 Ps Daca am dublat postul rog sa fie mutat sau sters.Am cautat dupa nr de tel si nu am gasit nimic.Multumesc

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Da intradevar am fost si eu la Lena dar nu am facut recenzie.... cred ca mi-a scapat.... Fata e subtirica, din republica, sani mici de tot, asa parca e un pic timida  nimic special la ea  nu neaparat de evitat si vb. lui camarro servicii mediocre. Fast fuck. Locatie ...Dorobantilor cand am fost eu , impreuna cu celalte moldovence. Pret 100 lei / finalizarea si o nota generala de 6 .Nu prea ai ce scrie despre ea...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salut, eu am fost in cubul lor locat in Zorilor, sunat, programat si mers..... Hhhhorrrooor, deci vorbea extrem de urat, grase puturoase, curve batrane, largi si urate. M-au supt de nota doi, sex n-am mai vrut, Abia m-am terminat.Eu le-as trece la de evitat clar.

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna oameni buni.

Va rog sa treceti aceasta locatie la cele de evitat. Este oribil, am fost si eu acolo... o fata imbracata in lenjerie neagra intr-un intuneric de abia am vazut-o la fata.

Sanii foarte mici si o mare cicatrice din cauza unei arsuri pe abdomen si piept.

Deranjamt faptul ca dupa ce m-a terminat CIM a mai cerut bani in plus, cu mentiunea ca oricum ii dau si daca nu vreau (asta denota ca in camera alaturata nu este o colega ci un peste puturos din moldova).

Cam atat am de scris pentru marii futaciosi de pe acest forum.

Bafta si cat mai multe fete frumoase si ....

Pe curand!

  • Like 2
Link spre comentariu

salut

 

si eu le-am vizitat pe dameze circa acum o luna si dupa de am fost varat cimva cu forta dintreo camera intunecata dupa o perdea si mai intunecata in primele 5 secunde dupa ce am ajuns am decis ca locatia si damezele sunt mult prea infecte si am nascocit o scuza sa plec dar curva batrana a sarit cu gura pe mine ca ii irosesc timpul colegei si sa ii platesc deranjul si chestii dealea de mahala infecta. am dat 20 de lei numai sa ma vad scapat ca simteam deja cum se urca jegul si putoarea pe mine.

 

parerea mea ii ca trebe sa va feriti grav de tot

 

mult succes

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...