Sari la conținut

Drumul Taberei, Favorit, 0767542753


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fix acum 2 ore am fost la adriana si pot spune ca a fost o experienta de neuitat. Este chiar cea mai reusita intalnire a mea cu o escorta pana acum. Respect pt calitatea serviciilor pe care la faci adriana.

Azi, plictisit dupa facultate ii gasesc anuntul o sun si ma programez in 20 de minute. Ajung la medlife favorit, trec pe partea opusa si gasesc locatia adrianiei dupa spusele ei. Ajung sus, iar dupa usa rasare o fata foarte frumoasa cm la 1.75m asa(mai inalta ca mine) si 50-55 kg. Optez pentru o finalizare ii dau banii, imi da un prosop care mirosea foarte frumos a detergent ceva dupa care ma duc la dus. Am uitat sa precizez ca locatia e o garsobiera foarte frumoasa mai ceva ca la cele de pretul de 200 de lei. Dupa ce ies din dus intra si ea la dus dupa care trece la un oral protejat foarte bun. Apoi trece pe mine si se misca demential facandu ma sa imi dau drumul in cateva minute. O experienta de nota 10 !!! Varsta- 33 de ani

pret- 60 lei/f

Oral-9(pt ca a fost protejat,astept data viit)

Normal-10 se misca bine

gfe- 10, poti vb orice cu ea

fk- nu am cerut

anal- nu face

Aspect- 9

 

In pricipiu, de revenit cat mai curand!!!

Abia astept sa te reintalnesc, Adriana!!

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Roamer vs. Adriana

 

   Nu am somn asa ca trebuie sa fac ceva ce trebuia sa fac de mai mult timp. Sa scriu recenzie la fata asta la care am fost deja de 2 ori. O sa descriu prima intalnire si voi puncta diferentele pentru cea de a doua.

  Am dat usor de ea la telefon si mi-am facut programarea cu pricina. Lucreaza in intervalul 10 -18 si e bine sa o sunati in partea de dimineata ca apoi e mai greu de prins. Locatia este undeva vizavi de Favorit, locuri de parcare se gasesc in apropiere, cel putin la ora la care am fost eu, adica ora 12. Sunt niste alei destul de largi si gasesti lejer. Sunat, ghidare prin telefon (vorbeste foarte frumos), interfon si intalnirea: o tipa joviala care ma astepta in spatele usii. Inalta, slim, nu e o frumusete dar are alte atu-uri.

   Cred ca am facut click cu ea din prima, intru, imi dispare orice urma de emotie, vorbim una alta, ma serveste cu un pahar de apa. Inregistrez imprejurimile: garsoniera nou renovata, mobilier nou, foarte curat, baia asemenea. imi da un prosop curat, fac un dus, face si ea si trecem la actiune. Fata miroase suuuuper bine, ne sarutam, incepem incet, asa cum imi place mie, FK discret, foarte senzuala, clar simte si stie unde sa ma atinga. Mi se face beton, fata mi-o ia in gurita cu atentie si pricepere, imi spune ca nu face CIM nici CIF, o rog sa imi puna prezeul si se urca pe mine. Face niste opt-uri care imi aduc aminte de Ella de pe Mircea Voda. Artista Adriana asta  insa ma ridic, o iau in brate si o facem asa, corp la corp, ma incing, imi place femeia, ma excita teribil,  o pun in umeri craci, trecem in doggy style,apoi  o pun cu fata in jos, nebunie. Schimbam din nou, ma trage in ea cat mai adanc si imi dau drumul in pozitia misionarului. Am obosit-o pe Adriana si au iesit din noi litri de sudoare. Nice!

  Lasat banii, dusuri de ambele parti si am plecat. Asta fost la prima intalnire. La a doua parca nu a mai fost asa: mai era o colega care m-a inhibat pentru ca, chiar daca s-a mutat in baie, se auzeau telefoanele cum suna si asta in conditiile in care am rugat-o sa le dea pe silent. Asta mi-a stricat putin intimitatea celei de-a doua intalniri cu Adriana si nu a mai fost la fel. A doua oara am finalizat foarte greu, afara pe sanii ei si la inceput a primit o portie de cunni marca Roamer.

 

Ca amanunt, banii i-a cerut inainte. In ambele cazuri am stat cam 40 de minute door-to-door.

 

Notele subiective:

 

Aspect:7.5 O scad putin dintii si  sanii, In rest, gazela inalta, slim

Normal: 10

Oral:9

Igiena: 10 Foarte curata si miroase super bine.

Locatie: 10. Foarte curata garsoniera, mobilata modern, baia la fel. Jos palaria.

GFE: 8

 

Cadou 60 RON finalizarea.

 

Concluzie: de revenit

 

 

 

  • Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare Roamer.........tocmai ce am citit recenzia ta si tin sa precizez ca ai perfecta dreptate in ceea ce spui referitor la colega mea. Imi pare rau ca nu te-ai simtit la fel de bine ca prima data dar promit sa imi iau revansa. Referitor la colega mea este o tipa ok si am sa fac tot posibiliu sa obtin un apartament cu doua camere asa discretia nu va mai fi o problema ptr domnii timizi ca tine  :kiss3 . Te pupic si iti doresc o zi cat mai placuta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astazi am revenit la Adriana.Am facut programare telefonic,mi-a mentionat ca si-a schimbat locatia.Noua locatie este tot in zona Favorit,nu foarte departe de cea veche.Informatiile primite la telefon m-au ajutat sa ajung cu usurinta la noua locatie.Deoarece mai nou are o colega,acum foloseste un apartament cu 2 camere,foarte curat,baie la fel de curata dotata cu toate cele necesare(de data asta am gasit si apa de gura,un mare "+" de la mine),prosop curat.Ajunsi in camera de lucru,am fost rasfatat cu un oral neprotejat,umed,cu deepthroat reusit.Simtind ca daca  continui asa o sa ajung sa termin,iar ea nu accepta CIM,am zis sa o rasfat si eu putin.Am avut parte de FK,m-am bucurat de pielea ei fina si de piersicutza dulce.Am montat caciulita si am trecut la normal in pozitia misionar,pozitie in care am si finalizat.

 

Notele

Locatie:9

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 9.5 (mult mai bine ca la prima intalnire)

Igiena:10

Tarif: 60ron/fin

 

Cu siguranta am sa revin.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Numarul este bun, am sunat eu azi. Mi-a raspuns colega, a ramas sa ne vedem in 30 min, mi-a spus sa merg, ca se elibereaza pana ajung. Nu mi-a placut ideea, o preferam singura, nu prea agreez ideea (inca) de mai multe fete in locatie. Am trimis sms dupa 5 minute ca nu mai vin, ca doar sunt baiat educat. 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare din nou.... Numarul de telefon este acelasi nu l-am schimbat dar saptamana asta am lucrat ft putine ore pe zi din motive personale ( am avut niste probleme) de rezolvat iar ptr cei ce ii deranjeaza prezenta colegei mele....pe site spune destul de clar ca in prezemt am si o colega dar asta nu inseamna ca nu este aceeasi discretia ca si inainte. Discretia este maxima ptr ca detin un apart cu doua camere. Acum este la alegerea orcarei persoane daca doreste sa ma contacteze sau nu. Va doresc o zi buna si ptr cei ce ne cunoastem deja tin sa spun ca abia astept o noua intalnire. Va sarut dulceeeeee

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sall Pe nr de tel: 0762430290 apare urmatorul anunt:

"FAVORIT, noua in zona, 26 ani, ofer masaj combinatie proprie, oral, normal, 69 etc intr-o atmosfera intima, de lux si discretie totala. Poze reale, detin si jucarii, Dr. Taberei, Favorit, caut colega", insotit de urmatoarele poze.

Anunturile(3 la numar)sunt insotite si de preturi diferite adik doua cu 60L si unul cu 80L

Poate ne sexplica si noua donsoara @adriana69 ce care si cu ce se mananca. :350x :138x .

post-23590-0-75603300-1416476680_thumb.jpg

post-23590-0-62596500-1416476684_thumb.jpg

post-23590-0-77455700-1416476688_thumb.jpg

post-23590-0-84642200-1416476692_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut, 

 

Am vizitat-o si eu pe d-soara ieri si ma declar multumit de alegerea facuta!

 

Locatie: in Drumul Taberei, foarte aproape de complexul Favorit, locuri de parcare din belsug, apartament cu 2 camere frumos aranjat, pe care il imparte cu o colega (n-am vazut-o). Aaa, e la etajul 4 din 4 (deci luati in calcul ca va faceti "incalzirea" cu 4 etaje urcate la picior). Baie curata, dotata cu tot ce trebuie, prosop curat...

 

Programare: prin tel, la nr din topic, raspuns imediat, programat in 10-15 min, adica pe la 11.30-12.00, fiind primul pe ziua de ieri cica. Foarte simplu as spune, dar cred ca am fost norocos de data asta! Spun asta deoarece am mai incercat sa ajung pe la ea de cateva ori si nu prea mi-a iesit. Vorbisem la telefon, fusesem informat de program ( 10-18 de luni pana vineri si sambata pana pe la 14), dar cand a fost sa fie, n-am mai dat de ea la tel...

 

Fata: o roscata inalta (1.70 aproximez eu), supla, la vreo 30 ani, picioare lungi, cur frumos, piele fina, sani mici dar frumosi, curata, finuta. Pozele din prima pagina (alea reale) sunt edificatoare, cu mentiunea ca eu am gasit-o cu un look natural (far make-up) si cu parul mai lung, roscat, prins intr-o coada. Oricum am fost placut impresionat de ce am gasit. Pe langa asta, e comunicativa, ai cu cine vorbi...

 

Actiune: Ma intampina dupa cum v-am spus intr-un look natural si imbracata in jeans, etc., facem cunostinta, imi povesteste ca a mai avut ceva probleme cu programarile pentru ca i le-a mai facut colega si s-au suprapus etc., imi arata dormitorul, ma intreaba cat doresc sa stau, spun ca 1 fin, ma intreaba de dus, ma lasa sa aleg prosop mare sau mic, imi ofera papucii ei dar refuz, revin dupa 1 dus de improspatare pt ca oricum facusem si acasa cu mai putin de o ora inainte, se duce si ea la dus si revine in scurt timp in dormitor infasurata in prosop. Incepem cu ceva mangaieri in picioare langa pat, si ea pe mine, si eu pe ea, sarutari pe corp, dupa care ma intind pe pat unde sunt sarutat pe piept, pe gat, pe abdomen dupa care beneficiez de un oral neprotejat foarte placut. La inceput soft, delicat, alternat cu mangaieri fine prin zonele limitrofe, continuat din ce in ce mai umed si mai sustinut. Continua la modul asta minute bune, dupa care cer si eu sa o explorez oral. Schimbam pozitiile, trec eu deasupra, incep su sarutat sanii, abdomenul, coapsele si ma duc catre pasa. Pasa finuta, epilata, parfumata, numai buna de lins. Ma apuc de supt, lins etc, fata se unduieste usor, geme incet, ma mangaie fin pe umeri....Continuam ceva vreme asa dupa care zic sa facem si altceva. Imi monteaza un prezervativ, imi mai face un pic oral, dupa care ii cer sa stea capra pt ca ma incita mult corpul fetei. Continui cu o repriza de normal in care ma rezum doar la doggy-style, incep mai lent si accelerez in miscari din ce in ce mai tare, strangand bucile frumoase si catifelate in maini, primesc si ceva contre frumoase din partea fetei asa ca nu mai dureaza mult si finalizez glorios. Savurez un pic momentul, ma scapa de prezervativ, ma igienizez, mai vorbim un pic, ma imbrac, ne luam "la revedere" si...atat.

 

Locatie: 9 (nu e central dar mie imi convine cartierul)

Fata (corp/fata): 9.5/ 9, peste asteptari

Igiena: 10

Oral: 9.5

Normal: 9 (n-am prea diversificat, ramane pe data viitoare)

Pret: 60 lei (1 fin), aprox 25-30 min door-to-door

De revenit: da!, eu zic ca e un raport calitate/pret super ok

  • Like 6
Link spre comentariu

e prima mea postare pe acest forum....si uite ca nu e o recenzie ci o intrebare...pe ce numar poate fi gasita domnisoara? eu am tot incercat pe cel cu 290 si nu functioneaza. Va multumesc!

 

Da, exact pe numarul ala o gasesti, dar probabil ca mai greu. Si eu am sunat de cateva ori si era inchis sau suna intr-una ocupat. Dar ulterior am dat de ea (nu foarte greu).

Succes!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

e prima mea postare pe acest forum....si uite ca nu e o recenzie ci o intrebare...pe ce numar poate fi gasita domnisoara? eu am tot incercat pe cel cu 290 si nu functioneaza. Va multumesc!

Poate nu ai sunat in intervalul orar in care ea isi desfasoara activitatea,citeste bine si vei afla si prog ei.

Succes...uri!! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa va loveasca impotenta de 3 ori la curve, pe aia 4 care ati dat reputatie postului de aici, desi linkul spre poze era dat inca de la primul post. Te bipi pe ea de "reputatie", trolli si bagatorideseama ajung sa aibe mult mai multa reputatie decat curvarii care va aduc voua la bot descoperirile.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Ti-am dat 2 puncte ca esti distractiva , nadia  :laugh2 .Tu nu ai stiut sa ambalezi produsul, nu mi-a atras atentia, desi ambele postari aveau acelasi continut....Sorry. Aceleasi urari iti doresc si tie ,dar inzecit ...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sa va loveasca impotenta de 3 ori la curve, pe aia 4 care ati dat reputatie postului de aici, desi linkul spre poze era dat inca de la primul post. Te bipi pe ea de "reputatie", trolli si bagatorideseama ajung sa aibe mult mai multa reputatie decat curvarii care va aduc voua la bot descoperirile.

Cocosel,ce ai ma?te-ai lovit la cap?

Tu ai postat link-ul si eu pozele,care este probl ta ?te deranjeaza faptul ca am postat pozele?

Eu zic sa nu te mai bagi aiurea in seama ca iti pui lumea in cap.

Cat despre ceea ce fac eu pe aici nici nu tre sa te f..a pe tine grija,nu iti convine!ok ,baga-ma la ignore.

Succes...uri! :138x

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...