Sari la conținut

De ce trebuie sa suportam spammerii nenorociti?

roberto

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Pisicule, cat iti ia sa-i dai ban definitiv acelui gunoi cu 7 conturi cristi22,cristi2222 cristi22222 si alte conturi cu dalde 2?!?!?

nu are nevoie forumul de gunoaie ca el!

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dar ce D-zeu v-a apucat iar?  :laugh2

Cristi, ce-ti veni, asa, din senin? Pe unde v-ati injurat iar si ne-a scapat? Ca in ultimele zile chiar am avut senzatia unei atmosfere pasnice pe forum...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

asa te trimitea ma-ta la scoala? apropo, in afara de Mersul Trenurilor, ai citit vreo carte, ma cartierista de 2 lei.... :laugh2  :laugh2  

macar mama ma trimitea la scoala

ma-ta unde te trimitea, la cersit si la oi, ciobane!!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dar ce D-zeu v-a apucat iar?  :laugh2

Cristi, ce-ti veni, asa, din senin? Pe unde v-ati injurat iar si ne-a scapat? Ca in ultimele zile chiar am avut senzatia unei atmosfere pasnice pe forum...

e bolnav cu capul

el nu suporta daca nu se ia de mine, de Sorina sau de Siana.

chiar si cand nu il baga nimeni in seama

de fapt, atunci se agita cel mai atre, cand nu-l baga nimeni in seama si

atunci se baga singur, cu japca!

nu este topic sa nu intre si sa bata vreun apropo, nu este discutie sa nu intre el sa nu faca vreo comparatie sau sa scrie vreo aberatie la modul personal.

a inteles toata lumea ca e bolnav cu capul, dar asta nu ne motiveaza sa il suportam

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Te invit politicos sa-mi suctionezi tandru glandul..... :laugh2

ai si tu gland FMM

vino incoa sa te vad fata in fata daca ai acelasi tupeu\iti dau eu tie sectionare in loc de suctionare

ciobanule

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

auzi,frate...nu,e clar ca esti de internat la ospiciu....tu vorbesti de interventia pe alte threaduri??

bai,hai sa va lamuresc....citeam topicul Deliei,de la fetishuri,dominare,etc....un use nou isi da cu parerea vizavi de dominare,etc....cand,hop apare nebuna ,il ia la tre pazeste, fara ca ea sa aiba nici cea mai mica treaba cu subiectul!! 

singura atmosfera care -i prieste e scandalul,pana nu se baga ca musca in curul vacii peste tot nu poate.....nu mai vorbes de exprimare......ma mir ca mai are toti dintii in gura la cum vorbeste...ma rog, educatia(sau lipsa eu)......mai,tipa e dusa cu capul.....femeie gravida care sta pe forum de curve sa fie bagata in seama....

Link spre comentariu

fata in fata, cred ca ai cam uita sa injuri de morti, te asigur.....tupeu??pt tine??? ma distrez cu tine,ma, :laugh2 

ai si tu gland FMM

vino incoa sa te vad fata in fata daca ai acelasi tupeu\iti dau eu tie sectionare in loc de suctionare

ciobanule

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

auzi,frate...nu,e clar ca esti de internat la ospiciu....tu vorbesti de interventia pe alte threaduri??

bai,hai sa va lamuresc....citeam topicul Deliei,de la fetishuri,dominare,etc....un use nou isi da cu parerea vizavi de dominare,etc....cand,hop apare nebuna ,il ia la tre pazeste, fara ca ea sa aiba nici cea mai mica treaba cu subiectul!! 

singura atmosfera care -i prieste e scandalul,pana nu se baga ca musca in curul vacii peste tot nu poate.....nu mai vorbes de exprimare......ma mir ca mai are toti dintii in gura la cum vorbeste...ma rog, educatia(sau lipsa eu)......mai,tipa e dusa cu capul.....femeie gravida care sta pe forum de curve sa fie bagata in seama....

si te-ai gandit tu sa-l tii pe ala de coaie, ca saracul de el singur nu putea sa se apere

invata in MM sa scrii

agramatule cioban de la oi!

Link spre comentariu
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°

De ce mama dreak tot imi apare mesajul :

"Ai atins limita zilnica de puncte de reputatie pozitive." ???

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

De ce mama dreak tot imi apare mesajul :

"Ai atins limita zilnica de puncte de reputatie pozitive." ???

pai ai dat prea multe puncte azi

dar maine se reactualizeaza si vei putea sa acorzi alte puncte

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

oi fi eu limitat (in oarecare masura toata lumea e ) ...  dar ce mama draqului e aia "suctionare" ?

e partea aia in care si-o suge singur...si eu ma uit

Link spre comentariu

EU AS SPUNE ALTFEL....DE CE TREBUIE SA SUPORTAM ACEASTA CANGRENA A FORUMULUI NUMITA IRINA aka RANDUNICA?   Injura de morti,de familii, e cea mai infecta creatura de pe aici....dar,face deja mult discutatul trafic,pesemne.....Pisicule,e forumul tau,e treaba ta,dar nu te inteleg....

Daca ai spune altfel, deschide un topic pentru ca, evident, ceea ce spui nu are legatura cu acesta.

Faptul ca pacientul 0 inginer spammeaza in continuu si injura in aceeasi masura pare a nu deranja pe nimeni, cu atat mai putin administratia, asa ca de ce crezi ca faptul ca Randunica te injura pe tine ar interesa pe cineva?

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...