Vizitator Marek Reputație: 0 Postat Martie 13, 2011 Postat Martie 13, 2011 O tzepara ieftina da si noi ne-am luat-o ca niste ratati.Am sunat cu niste prieteni acum cateva zile.Pe scurt,sunat,negociat pret pt deplasare la hotel.Vine cu o masina in care mai era o tipa si niste colorati.Ne roaga sa ii dam banii sa ii lase colegei apoi se urca in masina si dispare )Totul a culminat cu mesajul pe care l-a trimis la misto.In fine...evitati tarfa asta penala. =)) p.s - pare sa fie cea din poze si are niste tzatze frumoase(cat se vedea prin imbracaminte)
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Martie 13, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 13, 2011 :-/ Urat.Si mie s-a intamplat acum 2 sau 3 ani ani tot cu niste tigani ieftini. Dupa ce am fumat o tigare am reclamat la 112 furtul banilor=)) Lucrurile sunt mereu de partea tu nu ai nici un stres, inclusiv daca iti baga mana in buzunar in apartament si iti fura banii. Nu te sfii sa folosesti acea varianta magica daca o sa ai nevoie de ea vreodata.
Vizitator schwarzy Reputație: 0 Postat Martie 13, 2011 Postat Martie 13, 2011 Nasol ... si cu banii luati ... si cu oo-le umflate
RockyCocky Reputație: 0 Postat Martie 13, 2011 Postat Martie 13, 2011 Nasol ... si cu banii luati ... si cu oo-le umflate De ce oare de fiecare data cand e vb de tepe sunt implicati cetateni romani de etnie rroma ca sa fiu damm politically correct?
Vizitator pitbull Reputație: 0 Postat Martie 13, 2011 Postat Martie 13, 2011 Se mai intampla si dintr'astea.Cunosc persoane ce si-au luat-o si pe cocoasa in situatii de genu deci nu fi trist
Vizitator Marek Reputație: 0 Postat Martie 14, 2011 Postat Martie 14, 2011 Nu cred ca era cazul de luat pe cocoasa dar..cine stie?!Pana la urma suma de bani nu a fost chiar asa de mare incat sa merite deranjul cu 112 sau chiar cu alte actiuni "de pedepsire".Pana la urma in 99% din cazuri trebuiesc evitate ciorile chiar dc sunt doar cu rol d e "protectori" si nu de "prestatoare".Aveti grija de banuti si nu ii dati din mana pana nu e sigur ca nu ramaneti cu 00-le umflate
gylson Reputație: -2 Postat Martie 15, 2011 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2011 voua va luat bani dar eu am trimiso pe la mama draq prin chiajna la un nr de str aiurea ma sunat de acolo facea spume la tel ca nu gasea nr si ca o costa taxi nu stiu cit i-am bagat pula in gat pe romaneste si i-am inchis tel in nas.m-am racorit pt toate tepele care le-am luat si eu pina acum.
Vizitator Marek Reputație: 0 Postat Martie 16, 2011 Postat Martie 16, 2011 Va multumesc pt. razbunare atunci confrati futaciosi:) ...dc mai primeste dama 2-3 telefoane de plimbare i se taie de tzepe
timm Reputație: 82 Postat Martie 16, 2011 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Martie 16, 2011 Azi o sa sun si eu la tarfa hoata si o trimit la dracu in craci. Numai asa sa se sature.
Vizitator Marek Reputație: 0 Postat Martie 19, 2011 Postat Martie 19, 2011 Foarte tare ) Bine,sa nu credeti ca se deplaseaza cu taxiul si ca scoate vreun ban din buzunar,se deplaseaza cu "indienii" care au rol si de protectori dar macar ii mancati nervii si timpul.
Abcz Reputație: 0 Postat Martie 22, 2011 Postat Martie 22, 2011 Mersi pentru informatii.Nasoala intamplare
emitzza Reputație: 29 Postat Martie 31, 2011 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 31, 2011 thx de informareintradevar de ciori e bine sa stai departe pt ca sunt niste nenorociti/nenorocite (nu toate , dar majoritatea)o so pun si io pasta pe drumuri ca si asa am minute la cosmote )bafta fratilor
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2011 Postat Aprilie 7, 2011 curvar incepator fiind,am patit-o si eu,nu stiu daca aceeasi era,oricum era un nr de cosmote,am asteptat-o in fatza blocului,a cerut banii sa ii lase "colegei",mi-a zis sa ii duc eu,dar boul de mine,galant,i-am dat ei...am privit-o cum se urca in taxi si demareaza...aviz amatorilor!macar apoi am sunat la una de "siguranta" si nu am ramas cu oo-le umflate
ionion Reputație: 2 Postat Aprilie 7, 2011 Postat Aprilie 7, 2011 :-/ Urat.Si mie s-a intamplat acum 2 sau 3 ani ani tot cu niste tigani ieftini. Dupa ce am fumat o tigare am reclamat la 112 furtul banilor=)) Lucrurile sunt mereu de partea tu nu ai nici un stres' date=' inclusiv daca iti baga mana in buzunar in apartament si iti fura banii. Nu te sfii sa folosesti acea varianta magica daca o sa ai nevoie de ea vreodata.[/quote']Ai dreptate cu reclamatia la politie dar nu prea e o metoda foarte buna de pus in aplicare.la politie te duci faci plangere iti dai datele personale(aici ma refer la adresa),apoi te cheama iar pe la politie sa dai declaratii etc...daca ciorile sunt mai spurcate iti pot face si probleme,in cazul in care sa zicem ca vii cu masina la politie te urmaresc etc...pt 100lei nu prea m-as incumeta.am patit-o si eu acum aprox un an.am fost la o curva de pe anuntul(pana sa dau de siteul vostru),i-am dat 100lei cat era tarifu per ora am intrat la dush si am inceput sa aud zgomote din sifonier...am zis ca mi s-o fi parut(imbracamintea o lasasem in camera)...m-am dus in pat si s-a apucat sa faca un sex oral in bataie de joc mai mult spre laba.incepuse cu texte ca e obosita ca primu numar sa il terminam asa.in sfarsit am revenit la dush si in timpul asta cred ca m-au operat de bani:mi-au furat cei 50lei pe care ii mai aveam in plus si atat.nu s-au atins de cheile de la masina-un logan sau de telefon..si mentionez ca aveam un samsung omnia 2.Am terminat dushul m-am intors pt al doilea numar si un barbat din sifonier a inceput sa mieune ca o pisica..evident ca diferau sunetele..atunci m-am ridicat si nu am stiut cum sa fug mai repede...m-am imbfracat cheile de la masina si telefonu erau in buzunar per principiu nu era asa rau..am plecat si dupa m-am gandit sa fac reclamatia la politie de care vorbea pisicuts.am sunat inapoi i-am amenintat ca ma duc la politie ca m-au furat si atunci mi-a dat un tigan la telefon care a inceput cu injuraturi...m-am injurat cu el nitel dupa care m-am gandit ca pt 150lei cat am pierdut pot face complicatii mai mari.Concluzia de atunci nu mai merg la oricine ci doar dc are recenzii bune pe acest forum...daca nu apare deloc aici ma lipsesc si aleg altceva..
Vizitator badguy_goodguy Reputație: 0 Postat August 28, 2011 Postat August 28, 2011 Eu nu inteleg de ce astfel de femei nu ar putea lucra pe bune, ar mai avea clienti si pe viitor... parca doar ca sa faca pacate la altii ...
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat August 28, 2011 Postat August 28, 2011 e prea tare site-ul fratilor:))Cu tot riscul,pe care mi-l asum,eu cred ca userul "Diavolash" este implicat in aceste haiducii.Parerea mea: si-a cautat numarul de telefon pe net,a dat de noi,si-a facut user,a dat un comenatariu ironic,si de atunci nu s-a mai logat!Si asta,imediat dupa acele hotii.Cum am zis-o si la vremea respectiva,si eu am patit-o.Am vrut sa fac o alta "comanda" la alt domiciliu si sa o prind impreuna cu colega ei si taximetrist.Era usor sa o prind ca era lacoma si nu mai gandea ce face...,dar mi-am dat seama ca merit lectia pt ca si eu am fost la fel...De atunci am invatat mai multe ,eu care credeam ca stiu toate smecheriile!Multe din ele invatate aici,pe site,din aventurile altor colegi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum