Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Atras de chipul d-rei zugravit in pozele de pe AT (vezi o mostra mai sus) si impins de pofte starnite de soarele primavaratec am pus mana pe telefon si am stabilit o intalnire cu Adela. Vocea calda de la telefon m-a aprins si mai mult (ceva gen liniile erotice: "vino dragule, daaaa... te astept...") iar faptul ca mi-a confirmat ca pozele de pe AT sunt ale ei, ca da, este blonduta, ca da, este slabuta m-a facut sa salivez de pofta "bombonului" ce urma sa savurez. M-a dirijat, initial, spre Magazinul Muzica, apoi pe Ion Campineanu, peste drum de Novotel, apoi ajuns in fata scarii ... nu a mai raspuns la telefon! Simt o gheara cum imi strange inima si, dupa ce citesc titlurile a 20-30 de ziare de la chioscul alaturat, incerc din nou. Gheara ma lasa, a raspuns, imi da numarul interfonului si ma arunc in lift. In timp ce eu cobor din lift, un alt baiat urca voiniceste scarile si..., stupoare, amandoi ne intalnim la usa apartamentului, care se inchide in urma noastra in acelasi timp cu anuntul (ca la metrou) rostit de o bruneta scunda si plinuta si neatractiva: "Ah, imi pare rau, dar voi doi ati venit la aceeasi fata adica la ea" si ne indica o pupaza care fusese ascunsa de usa, si care nici macar "verisoara" nu era cu "bombonica" din poze. Culoarea parului aducea cu ceva blond dar... atat! Instantaneu si eu si colegul ne-am lipit de usa incercand zoriti sa parasim cuibul neprimitor, ignorand apelurile brunetei care se oferea si ea unuia dintre noi. Pe acelasi drum pe care veniseram (eu cu liftul si el pe scari) am ajuns afara unde, soarele caldut m-a mangaita si mi-a sters necazul soptindu-mi "primavara este doar la inceput..."

post-433-133409707641_thumb.jpeg

  • Like 1
Link spre comentariu
Atras de chipul d-rei zugravit in pozele de pe AT (vezi o mostra mai sus) si impins de pofte starnite de soarele primavaratec am pus mana pe telefon si am stabilit o intalnire cu Adela. Vocea calda de la telefon m-a aprins si mai mult (ceva gen liniile erotice: "vino dragule' date=' daaaa... te astept...") iar faptul ca mi-a confirmat ca pozele de pe AT sunt ale ei, ca da, este blonduta, ca da, este slabuta m-a facut sa salivez de pofta "bombonului" ce urma sa savurez. M-a dirijat, initial, spre Magazinul Muzica, apoi pe Ion Campineanu, peste drum de Novotel, apoi ajuns in fata scarii ... nu a mai raspuns la telefon! Simt o gheara cum imi strange inima si, dupa ce citesc titlurile a 20-30 de ziare de la chioscul alaturat, incerc din nou. Gheara ma lasa, a raspuns, imi da numarul interfonului si ma arunc in lift. In timp ce eu cobor din lift, un alt baiat urca voiniceste scarile si..., stupoare, amandoi ne intalnim la usa apartamentului, care se inchide in urma noastra in acelasi timp cu anuntul (ca la metrou) rostit de o bruneta scunda si plinuta si neatractiva: "Ah, imi pare rau, dar voi doi ati venit la aceeasi fata adica la ea" si ne indica o pupaza care fusese ascunsa de usa, si care nici macar "verisoara" nu era cu "bombonica" din poze. Culoarea parului aducea cu ceva blond dar... atat! Instantaneu si eu si colegul ne-am lipit de usa incercand zoriti sa parasim cuibul neprimitor, ignorand apelurile brunetei care se oferea si ea unuia dintre noi. Pe acelasi drum pe care veniseram (eu cu liftul si el pe scari) am ajuns afara unde, soarele caldut m-a mangaita si mi-a sters necazul soptindu-mi "primavara este doar la inceput..." :D[/quote']Salut! Citind cele spuse de tine acum, ma simt intr-un fel norocos ca nu a mai trebuit sa ajung pana la ea in fata apartamentului. Am sunat acum o saptmana, am confirmat ora, locatia tot pe Campineanu, asigurari repetate din partea ei ca e cea din pozele dupa AT, pe net circuland mai multe profile sub acelasi numar de telefon. Din taxi, ii mai dau un telefon cand sunt pe la Unirii, deci aproximatix cu 10 minute inainte de a ajunge, pentru confirmare. In fata Novotel, revin cu un telefon pentru a ma ghida exact catre locatie, dar ma expediaza rapid spunanadu-mi ca tocmai a facut o programare si numai ma poate primi........ Ar trebui mutata la "escorte de evitat".PS: Am intrat dupa la Novotel sa prind un Wireless pt mobil si am gasit-o pe Alina de la Belagio, 150lei/1h, prestatie buna si se poarta foarte frumos cu clientul, e si aici un thread cu ea.
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Atras de chipul d-rei zugravit in pozele de pe AT (vezi o mostra mai sus) si impins de pofte starnite de soarele primavaratec am pus mana pe telefon si am stabilit o intalnire cu Adela. Vocea calda de la telefon m-a aprins si mai mult (ceva gen liniile erotice: "vino dragule' date=' daaaa... te astept...") iar faptul ca mi-a confirmat ca pozele de pe AT sunt ale ei, ca da, este blonduta, ca da, este slabuta m-a facut sa salivez de pofta "bombonului" ce urma sa savurez. M-a dirijat, initial, spre Magazinul Muzica, apoi pe Ion Campineanu, peste drum de Novotel, apoi ajuns in fata scarii ... nu a mai raspuns la telefon! Simt o gheara cum imi strange inima si, dupa ce citesc titlurile a 20-30 de ziare de la chioscul alaturat, incerc din nou. Gheara ma lasa, a raspuns, imi da numarul interfonului si ma arunc in lift. In timp ce eu cobor din lift, un alt baiat urca voiniceste scarile si..., stupoare, amandoi ne intalnim la usa apartamentului, care se inchide in urma noastra in acelasi timp cu anuntul (ca la metrou) rostit de o bruneta scunda si plinuta si neatractiva: "Ah, imi pare rau, dar voi doi ati venit la aceeasi fata adica la ea" si ne indica o pupaza care fusese ascunsa de usa, si care nici macar "verisoara" nu era cu "bombonica" din poze. Culoarea parului aducea cu ceva blond dar... atat! Instantaneu si eu si colegul ne-am lipit de usa incercand zoriti sa parasim cuibul neprimitor, ignorand apelurile brunetei care se oferea si ea unuia dintre noi. Pe acelasi drum pe care veniseram (eu cu liftul si el pe scari) am ajuns afara unde, soarele caldut m-a mangaita si mi-a sters necazul soptindu-mi "primavara este doar la inceput..." :D[/quote']utila atentionarea, multumim ....daca tu ai urcat cu liftul si el pe scari politicos era la intoarcere sa facetzi schimb :)))).
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Atras de chipul d-rei zugravit in pozele de pe AT (vezi o mostra mai sus) si impins de pofte starnite de soarele primavaratec am pus mana pe telefon si am stabilit o intalnire cu Adela. Vocea calda de la telefon m-a aprins si mai mult (ceva gen liniile erotice: "vino dragule' date=' daaaa... te astept...") iar faptul ca mi-a confirmat ca pozele de pe AT sunt ale ei, ca da, este blonduta, ca da, este slabuta m-a facut sa salivez de pofta "bombonului" ce urma sa savurez. M-a dirijat, initial, spre Magazinul Muzica, apoi pe Ion Campineanu, peste drum de Novotel, apoi ajuns in fata scarii ... nu a mai raspuns la telefon! Simt o gheara cum imi strange inima si, dupa ce citesc titlurile a 20-30 de ziare de la chioscul alaturat, incerc din nou. Gheara ma lasa, a raspuns, imi da numarul interfonului si ma arunc in lift. In timp ce eu cobor din lift, un alt baiat urca voiniceste scarile si..., stupoare, amandoi ne intalnim la usa apartamentului, care se inchide in urma noastra in acelasi timp cu anuntul (ca la metrou) rostit de o bruneta scunda si plinuta si neatractiva: "Ah, imi pare rau, dar voi doi ati venit la aceeasi fata adica la ea" si ne indica o pupaza care fusese ascunsa de usa, si care nici macar "verisoara" nu era cu "bombonica" din poze. Culoarea parului aducea cu ceva blond dar... atat! Instantaneu si eu si colegul ne-am lipit de usa incercand zoriti sa parasim cuibul neprimitor, ignorand apelurile brunetei care se oferea si ea unuia dintre noi. Pe acelasi drum pe care veniseram (eu cu liftul si el pe scari) am ajuns afara unde, soarele caldut m-a mangaita si mi-a sters necazul soptindu-mi "primavara este doar la inceput..." :huh:[/quote']utila atentionarea, multumim ....daca tu ai urcat cu liftul si el pe scari politicos era la intoarcere sa facetzi schimb :)))).
Eu l-am invitat sa mergem impreuna cu liftul, dar bietul om era asa de grabit sa se departeze de pupeze, ca a refuzat si a luat-o pe scari. Cand eu coboram din lift, el iesise deja din scara blocului!:)
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...