Vazand comentariul pozitiv cu care Conu' Alecu a inceput acest topic si notele mari, dar si datorita zvonurilor confirmate ca de Antonia se pare ca dai din ce in ce mai greu, m-am hotarat sa ii fac o vizita colegei sale.
-Locatia: se afla in Turnisor si se ajunge foarte usor (pe o straduta paralela cu Str. Alba Iulia). E un apartament nou pe doua niveluri, dotat cu tot ce-i trebuie, e de nota 10 fara nici un dubiu.
-Domnisoara: Am fost intampinat de o pustoaica nebunatica si pusa pe rele (asa cum imi plac mie

), la vreo 20 de ani, inalta, prezentabila, si alaturi de care m-am simtit in largul meu din primele clipe, astfel ca pret de cateva minute am depanat povesti si amintiri ca doi vechi amici.
-Actiunea: dupa igienizare am trecut in dormitor unde Raluca era deja naked & ready for action, si in scurt timp aveam sa constatat cu placere ca este o pupacioasa si jumatate

si se misca foarte natural in pat. Cred ca a avut si ceva indicatii de la Antonia, altfel nu-mi explic cum mi-a ghicit din prima preferintele, asadar trebuie sa apreciez munca in echipa - bravo fetelor! Dupa vreo 40 min de actiune fierbinte in diverse pozitii, am finalizat in caciulita, si dupa o scurta trecere pe la baie, ne-am luat ramas bun.
Note:
Locatia: 10 - fara cusur, dupa cum spuneam - baie "cu de toate", prosop curat, etc.
Aspect: 9+ sper ca pe viitor sa vedem si la Raluca costumatii elaborate ca ale colegei sale

Atitudine/GFE: 10 - pt ca am facut click din prima si totul a decurs foarte natural. Se implica, te intreaba ce iti place si se conformeaza cu placere. Foarte mult la aceasta nota a contribuit si FK dupa cum mentionam mai sus.
Oral: 9+ ON, bine facut si combinat apoi cu un 69 de zile mari.
Normal: 9 fierbinteee
Cadoul: 250 ron, door to door am stat ~50-55min. Recomand!