Sari la conținut

Postări Recomandate

On 4/20/2015 at 4:20 AM, tomson said:

Locatie : 10

Aspect : chip 10 , corp 10 - , minus ca sanii sunt deliciosi dar nu asa fermi si mari

Oral : 10

Cuni : 10

Normal : 10

Igiena : 10 +++++++++++++++++

Feet fetish : 10 ++++

FK 10

GFE : 10 ++++

Recomandat  : 100% 

 

 

Aflat cu treaba mai aproape de Sibiu am reusit sa ajung la Raluca . De mai mult timp o tot urmaream si imi doream sa o vizitez .Mi-au atras atentia pozele si invitatia Antoniei sa o cunoastem recomandarile ei si ale celor ce au vazut-o . Asa ca am zis  ca e treaba sigura fara risc. Doar chipul si detaliile intime nu erau clare in poze si imi mai dadeau emotii poate ca nu imi vor placea. Dupa ce am contactat-o prin PM pe Antonia sa aflu cateva date despre colega ei am primit tot ajutorul pentru care -i multumesc frumos datorita ei am avut o experienta minunata , poate cea mai frumoasa pana acum.Apoi prin SMS cu Raluca am realizat intalnirea.

Tot cu Antonia am discuta si detaliile de marketing .La ele dusul , small talk imbracat dezbracat , un suc,  NU se includ in ora de actiune care are 60 de minute . Deci iata Sibiul un oras in care de la primar la escorte normalitatea e la ea acasa . Calitatea  corectitudinea si profesionalismul bine cunoscut. As minti sa nu spun ca am fost mandru de ardelenii mei ca nu umbla cu ciupeli . A propos de acest subiect am intrebat-o odata si pe Playgirl si are aceslasi concept ora 60' actiune . Locatia e intr-un cartier nou rezidential interior foarte modern curat placut spatios lux.  Prima data am vazut-o pe Antonia ,e frapanta saten blond cu oki albasti bleu intens cu un look occidental o fata care o remarci si nu o uiti usor pare insa si dulcica dar si apriga potrivita pentru dominarea pentru care este cunoscuta o cred capabila sa ofere senzatii tari . La corp e mai finutza dar cu structura foarte feminina.

Eu insa fiind cam ranit de multe "domine" din viata de zi cu zi imi doream o femeie mai  calina si eventual o dominare dulce si tandra . Din ce am citit  ( le multumesc celor ce au recenzat ) Raluca era pentru mine. Si iat-o ca un inger apare in pragul usii o faptura de ma lasa fara de grai risipindu-mi instant toate indoielile . E cu adevarat de 4 x mai faina decat in poze cum a zis cel ce a facut prima recenzie . O sirena , o linie de amfora cu okii mari caprui calzi impecabila. Eu zic ca e cea mai frumoasa femeie pe care am avut-o pana acum luata din crestet pana in talpi. Forma fetei e feminina usor triunghiulara dar nu ascutita cu o expresie de om bun nas frumos , obrazul asemenea , fruntea , buze senzuale si toate in armonie impreuna. Formele corpului sunt universale nu poti spune ca e slim sau apetisanta e doar buna pur si simplu , standard, perfect echilibrata. Cu tocuri mi se parea ca ma depaseste , am 180.E o femeie inalta cu corp de stripteuza de lux. M-a lovit in plin , fetele au simtit ca sunt tranchilizat si au inceput sa ma imbarbateze :   " hai fii mai curajos,  ca pe forum :) ! " Aveam emotii parca mi-era frica sa pun mana pe ea. Eram si intr-o stare de epuizare dupa multa munca stresanta cu testosteronul la pamant fara o erectie de cateva zile abia cand imaginile super sexy ale lui  Raluca au ajuns pe cortexul meu axa hipotalamo pituitara gonadica s-a pornit si am simtit ca am  turgescenta necesara. Actiunea e la etaj intr-un pat maricel rezistent fara zgomot , baie impecabila frumoasa prosop alb ca nou 10 geluri la alegere, apa de gura.

Eram cam incordat dar asa cum am spus Raluca are multa caldura m-a saruta frumos cu priviri in oki mangaiat asa ca am inceput sa imi revin si m-am aruncat la cuni  :)) ca demult imi doream unu k lumea si asta era ziua cea mare. O curatenie intre coapsele ei superbe ca in sala d eoperatie . Pusy perfecta ca forma culoare buze subtirele culoare caramel miros frumos discret anus k o floricica, bomboan sa nu te mai saturi . Dominare nu face dar i-am zis ca as as vrea un facesitting  asa cu mila nu sufocari si kestii brutale si m-a servit super fain . Are vreo 57 kg mi-a placut foarte mult a si durat destul ca am plecat cu orbicularul gurii anesteziat  dintii frontali in trauma frenul limbii lezat de incisivii inferior ca m-a cam calarit vazand ca imi place , m-a si intrebat am confirmat si am primit exact ce am poftit. A contat f mult ca m-a privit mereu cu okii aceia mari si seducatori n-ai cum sa nu fii subjugat :)  Asta a fost prima bucurie cuni -ani de zile mari cum doream de-o viata :)

Dar mai aveam o pofta si asta s-a nimerit nu mai putin minunat . Imi plac piciorusele frumoase si ingrijite si ale ei is perfecte ca morfologie si pedichiura. Daca aveti fetisul asta Raluca nu trebuie ratata e alegerea perfecta.Pe deasupra ii si place foarte mult e important si asta sa rezoneze si ea . A zis ca din tot ce am facut asta i-a placut ce mai mult . Are niste degetele perfecte am lins si sarutat din belsug intr-un tandem si sincron excelent. Asta a fost a 2  mare bucurie.

Cand credeam ca ajunge mai urmeaza o surpriza mare. Ii spun sa inceapa si ea oralul , si incepe Ralucush un DT veritabil cu groasa bagata in orofaringe cu barbia pana in bijuterii.  Nu  imi venea sa cred , nu stiu de ce dar nu ma asteptam la asa iscusinta la oral.

 Incepem si normalul , se simte bine , dar vina mea ca nu prea eram in forma maxima si nu am dat tot ce puteam , imi doresc mult sa ma revansez intr-o data viitoare sa vin odihnnit si sa fiu in toata gloria. A zis ca s-a simtit bine cu mine , imim place sa o cred  pare o fata foarte sincera :) In misionar combinat cu sarutari a fost maxim. Ce deosebire fata de alea care is feresc fatza cand vrei sa le saruti de iti vine sa le lasi bani de mila sa pleci cat mai repede si nici nu is asa faine ca ea.Pe la spate belevederea posteriorului sexos de neuitat.Da contre te prinde intre picioare se misca mangaie saruta ca o prietena.

Am depasit ora am cerut prelungiri si am finalizat linistit negrabit cum am vrut eu.

Cadou 350 lei 90 min

 

Pentru ca a fost unica ii decernez premiul  Tomson :)

 

post-129806-0-33233800-1429493082_thumb.jpg

Salut domnule Tomson ..imi place cum ai descris experienta ta....caut si eu ceva de genul ....indiferent de pret...poti sa imi confirmi daca Raluca mei este activa in Sibiu ?  Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator yoyo14
Reputație: 0
Acum 1 minut, Brandnewlife a spus:

Salut domnule Tomson ..imi place cum ai descris experienta ta....caut si eu ceva de genul ....indiferent de pret...poti sa imi confirmi daca Raluca mei este activa in Sibiu ?  Multumesc anticipat.

Domnul Tomson nu mai e activ din 2019, iar tu ai rascolit un topic in care nu a mai scris nimeni de 2 ani, iar recenzia e din 2015, Spalate pe ochi, cu placere.

Link spre comentariu

2 minutes ago, yoyo14 said:

Domnul Tomson nu mai e activ din 2019, iar tu ai rascolit un topic in care nu a mai scris nimeni de 2 ani, iar recenzia e din 2015, Spalate pe ochi, cu placere.

Scuze deranjul... dar sunt nou aicea si nu stiu cum gasesc topicuri recente ....cum functioneaza website-ul ...am nevoie de ajutor 😀😀😀

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...