Sari la conținut

Postări Recomandate


 

Salonul de masaj erotic Temptation Massage Sibiu va invita sa va traiti fanteziile cele mai indraznete intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret.

Salonul nostru de masaj erotic va ofera o gama variata a serviciilor de masaj: masaj erotic, body masaj, dublu masaj erotic, masaj senzual, masaj erotic cu frisca si masaj erotic pentru cupluri.
La Temptation Massage Sibiu am creat o atmosfera senzuala si erotica iar cele mai frumoase si mai talentate domnisoare va pot oferi cea mai buna experienta de masaj erotic. Fetele noastre sunt alese nu numai pentru frumusetea lor, ci si pentru angajamentul lor de a oferi servicii de calitate pentru clientii nostri.
Vizitati-ne si nu veti uita niciodata experienta senzuala si relaxanta traita la salonul nostru de masaj erotic. 0369/407.245 ,0755/499.828
Yahoo Messenger la id : massagetemptation 

 

Am fost de mai multe ori la salonul din Valea Aurie, de fiecare data cu speranta sa gasesc altceva. Singurul aspect pozitiv consta in disponibilitatea fetelor. Daca am vrut sa le fac o vizita in afara orelor de program chema fata de acasa. Pot acorda pt GFE de nota 10. Am platit intre 50 si 150 ron pt o ora de masaj, insa ora avea intre 30 si 40 de minute. Locatia, un apartament deloc cochet ci incarcat, lasa de dorit. O camera cu o saltea trantita era locul special in care nimereau cei mai norocosi.

 

Desi am cerut intimitate, nu ca as fi pudic ci pentru ca ma respect, eu am nimerit de fiecare data intr un holisor cu o saltea, despartit de holul de la intrare de o perdea. Al naibi norocos si pricopsit mai sunt. Daca trageam o besina auzea toata casa si iesea si pe scara. Nisip pe jos, dezordine, frig iarna si extrem de cald vara, miros de umezeala tot timpul dar mai ales un fum de iti muta nasul si iti nenorocea hainele si alibiul invocat la intoarcere acasa ca ai stat la birou mai mukt timp.

 

Cu toate ca am fost de cateva ori bune, si facusem o pasiune pt o fata care facea masaj de nota 10, nu am vazut baia. Dusul a fost substituit de fiecare data de servetele umede. WTF, suntem in sec XXI. A plecat fata respectiva, n am mai calcat pe acolo, lucru pe care vi l recomand si voua. Sa evitati. Nu stiu cum va fi locatia din Selimbar dar poate imi fac timp  sa le fac o vizita. 

Sex oral, sex normal...nu a fost cazul. In salon 

Locatia - 6 - deloc discreta, etajul I, fara loc de parcare
curatenie - 5 
fete - 7 nota maxima. gen maneliste
masaj - 7
GFE - 6, e muuult loc de mai bine
pret - am facut multe vizite, cel mai mult am dat 150 lei, cel mai putin 50 lei. Ultima vizita - anul asta
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...