Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost din  nou la Nirvana si am intrat cu Giulia.

 

are un corp bine proportionat(sani medii), carnea tare si calda.  :)

 

voi fi scurt: 

 

Locatia : 9 

Igiena : 10 

Masaj de relaxare : 9

Masaj erotic : 8 

GFE : 9

 

e de revenit la ea. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost din  nou la Nirvana si am intrat cu Giulia.

 

are un corp bine proportionat(sani medii), carnea tare si calda.  :)

 

voi fi scurt: 

 

Locatia : 9 

Igiena : 10 

Masaj de relaxare : 9

Masaj erotic : 8 

GFE : 9

 

e de revenit la ea. 

 

Am fost acum trei zile la Giulia. Și înainte arăta bine, dar acum a mai slăbit și arată trăznet. Cred că a luat 9 la GFE pentru că nu vrea să-și strice machiajul/rujul și evită atingerea feței/buzelor.

Link spre comentariu

Bună seara.

După o lunga perioada de timp în care doar am urmărit și m-am informat de pe acest forum am zis sa contribui cu ceva pentru un salon care din punctul meu de vedere chiar merita. După o noua vizita astăzi fiind a 5 a in ultima luna am hotărât să-mi scriu părerea chiar dacă nu ma gândeam pina in acest moment ca vreodată am sa postez ceva.

Pentru ca am întrat cred ca cu toate fetele de la salon am sa fac o recenzie generala nu dedicata unei anumite fete.

Poziționarea salonului este într-o zona liniștită în zona Cotroceni cu locuri de parcare fără probleme. Vila nici pe exterior nici pe interior nu este ceva waw dar ceea ce contează este ca are dotările necesare activității și ca întotdeauna a fost curat. Camerele sunt dotate cu paturi, nu cu saltele pe jos. Poate ca vila nu este una care sa atragă ochiul curioșilor și pentru o anumita discreție.

Despre fete nu pot spune decât ca arata foarte bine ( unele nu au poze pe site). Prima data când am fost nu știam pe care sa o aleg, dar m-am gândit sa le încerc pe toate. Și nu am regretat cu niciuna dintre ele. Problema de acum începe pentru ca nu știu la care dintre ele sa ma opresc pentru ca nu cred ca ar da prea bine sa le tot rotesc.

Masajul de relaxare destul de bun ca și note undeva între 8 și 9, făcut pe tot corpul și fiind întrebat dacă vreau mai tare sau mai încet.

Partea cea mai tare sau care mie îmi place cel mai mult este ca trecerea de la masajul de relaxare la cel erotic nu se face brusc ci la un moment dat trecerea la masajul erotic se face printr-o combinație între cele doua tipuri de masaj.

Masajul erotic a fost unul senzual, nu ceva mecanic fiind permise atingeri în limita bunului simt, sărutări pe corp. Dacă ești cu bun simț vei fi tratat pe măsură. Ca și note pentru masajul erotic undeva între 8 și 9,5.

Durata door to door 1 Ora, fără a simți vreodată ca sunt grăbit sau cum am mai citit prin alta parte ca ți se bate în ușă cu 10 minute înainte de expirarea timpului.

Preț 170 lei ora + ceva în plus de fiecare data ( fără a-mi fi ceruți sau vreun apropo)

In concluzie singurul minus ar fi ca cel puțin momentan sunt puține fete ( 2 - 3 pe tura) Dar cel puțin pe mine asta nu ma deranjează pentru ca va trebui sa ma hotărăsc pentru una dintre el.

De revenit? Cu siguranță. Pentru ca cel puțin în ultimul an totul era la noroc foarte rar găsind o fata /locație in care sa ma simt bine și sa plec cu gândul la următoarea data când voi reveni. Cel puțin atita timp cât următoarele ședințe vor fi cel puțin la nivelul celor din aceasta luna va fi singurul salon la care voi reveni.

Sper ca am fost de ajutor chiar dacă sunt începător în compunerea unei recenzii.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

După cum am specificat este prima mea postare, urmărind forumul de cel puțin un an și jumătate. Nu am nici un interes sa fac reclama. Este asa cum a fost în realitate la ultimele 5 vizite. Poate o pot confirma și alții care au fost în ultima perioada

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi pare rau dar am fost si eu si multi altii si stim cam ce e acolo, prosoape rupte uzate si fete care cer bani cu nerusinare...

inteleg ca poti avea o experienta reusita o data, poate, prin exceptie, dar in general, Nirvana are multe probleme de corectat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua! Imi pare rau ca aveti parerea aceasta despre noi si tin ca precizez ca prosoapele sunt schimbate recent , iar pretul este 170. Nu sunt ceruti bani de catre fete . Sunt 6 fete in salon, trei pe tura de zi si trei pe tura de seara. Daca doriti sa ne vizitati, va asteptam cu drag! O zi minunata si masaje cat mai bune!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua! Imi cer scuze daca vi s-a intamplat asta. Programarile se iau in functie de ora la care s a intrat in camera si se tine cont ca masajul dureaza o ora. Voi discuta si cu domnisoara care v a pus intr-o situatie neplacuta! Multumesc pentru cele spuse si masaje cat mai placute!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...