delusione 896 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ati mai vizitat nirvana ? S a imbunatatit calitatea ? Vad ca reclama nu prea fac, deci clienti au destui :)) 1 Quote Link to post
coiumare 34 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ultima mea vizita la ei a fost destul de nasoala. o frectie banala grabita. Daca nu s-a schimbat nimic, nu vad nici un motiv din care sa ma intorc. Poate ne spune vreun coleg care a trecut recent pe acolo cum se mai prezinta. 1 Quote Link to post
cincuu 1 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Serviciile sunt la fel din păcate !!!Clar de evitat ! Quote Link to post
andrei catalin 28 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Serviciile sunt la fel din păcate !!!Clar de evitat ![/quote Vizitat acum o săptămână salonul Masaj de relaxare destul de slăbuț maxim 10 min Masajul erotic a constat doar într o frecare cu sânii pe spatele meu. Apoi trecut direct la laba Nu am ce note sa dau la asa ceva Durata de când am coborit din mașină pina când am urcat în mașină cu doua dușuri incluse a fost de 40 min Clar a fost ultima vizita a mea la acest salon Nici nu cred ca are rost sa aștept punctul de vedere al Nirvana privind aceasta vizită Quote Link to post
rexsylver 8 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Bună ziua ce program aveți săptămâna aceasta și ce fete?Bună ziua ce program aveți săptămâna aceasta și ce fete? @nirvana_masaj Quote Link to post
nirvana_masaj 48 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Buna ziua! Azi sunt disponibile domnisoarele Sara, Giulia si Eva ! Miercuri : Alice, Irina si Giulia Joi: Sara, Eva si Alice. Vineri: Alice, Giulia si Irina Sambata : Irina, Sara si Eva ! 1 Quote Link to post
cafeaamara55 3 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Am vizitat salonul acum ceva timp, deși prima mea vizita, a fost una catastrofală, am zis sa mai dau o șansă și am ales-o pe celebra Eva, pe seama recenziilor pozitive. Desi mi s-a părut că recenziile drei sunt cam suculente, am zis sa incerc și m-am lămurit că sunt scrise ori de ea ori de peste. In primul rand atitudinea este una de prințesă de mahala, are un râs deranjant și prostesc. Masajul de relaxare a fost făcut cu toată lenea, prin mișcări repetative și enervante, încât am simțit nevoia să-i spun "mai schimba mișcările" că să-mi răspundă "da' ce vrei să-ți fac?" Nu a durat mai mult de 10 min. Apoi masajul body făcut mecanic, atitudinea rece și distanta m-a făcut să mă simt inconfortabil, mai ales că a zis "hai întoarcere" masajul erotic o laba grăbită și cam atât, în total 25 de min. La sfârșit sare din pat și îi zic că vreau sa vorbesc cu managerul și îmi spune ironic să-i zic ei ce problema am :)))) una peste alta în afara de faptul, că arata bine, deși sânii sunt foarte lăsați pentru vârsta ei, dra lăsa de dorit: atitudine rece, distanta, de superioritate. Masajul foarte prost făcut, fara nicio tehnica, o frecție rapida în bătaie de joc. De evitat!!! 1 Quote Link to post
legionarul 502 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Fara a fi rautacios, chiar nu v-ati obisnuit cu tepele de la Nirvana? Stiu salonul de 14 ani, a fost la inceputuri un etalon in ale masajului erotic, avea si 2 "frati", unul in Bucuresti, altul in Sibiu...dar de vreo cativa ani acolo nu-i altceva decat tiganie! Quote Link to post
jiji1212 0 Posted January 11 Share Posted January 11 Programul fetelor săptămâna aceasta? Quote Link to post
rexsylver 8 Posted January 17 Share Posted January 17 Bună ziua ce program aveți săptămâna aceasta și ce fete? luni 18 - sambata 23 @nirvana_masaj Quote Link to post
nirvana_masaj 48 Posted January 18 Share Posted January 18 HELLO! Programul de sapt aceasta 18-21 ianuarie (11;00-22;00) : LUNI : Sara, si Eva MARTI : Giulia , Eva si Sara Miercuri :Sara, Eva si Irina JOI: Giulia, Sara si Irina Vineri : Sara, Eva,Irina Sambata :Eva si Irina Quote Link to post
Recommended Posts