picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 sa faci boala?CREDEAM CA, ”SA IES PULA TA” LASA-MA CA, MA UIT LA UN FILM MISTO PE PRO.....SI PIERD FIRUL.... BYE 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 18, 2014 binema pis pe ochii tai si pe alea cateva mii de eurosi alea doua chei luate din targ din vitansi pe cresterea ta aleasa, ca n-ai invatat sa scrii si ma deranjeaza cand citesc bye,... 7 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 TE VAD GREU.........................ESTI MIC............................ Bafta, 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 PAPUAȘULE ia fii atent aci”Am mai povestit pe alt topic dar ma repet: ”BRICHETA” NR 2 este un” V8 de 4,7 litri 455 CP / 700 Nm ”BRICHETA” NR 1 este un” V6 3,6 litri 333 CP / 440 Nm Amandoua costa in jur de....ATENTIE!!!!!200.000 EUR. Daca mai pun si ”lovelele” din poza 6Ma aproprii de ...ATENIE!!! JUMATATE de MILION EUR!!!!!!!! ....FARA CASA(VILA) si ce mai am prin CONT (BANCA)!!!! ai prea multi bani .... prea multi Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 20, 2014 TE VAD GREU.........................ESTI MIC............................ Bafta, pai ma vezi greu, e normal, doar ce m-am pisat pe ochii tai Link spre comentariu
blueeyesvs Reputație: 73 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Iar ai baut moet de la robinet si te-a luat pisarea? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 20, 2014 cu cine pula mea vorbesti ma asa ? martalogule Link spre comentariu
blueeyesvs Reputație: 73 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Te rog frumos... putin respect! Cand eu eram smecher, tu nici fraier nu erai. Lasa... nu te oftica ca le-am zis la baieti de unde bei moet. Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Iar ai baut moet de la robinet si te-a luat pisarea? simt ca a fost banat pentru defaimarea unei legende auzi, moet de la robinet.incotro se duce lumea asta?parca nu se stie ca la xoxo la robinet curge MUM 6 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2014 PAPUȘARULE(x o x o) FAC O ”AROGANȚA”. MA COBOR UN PIC LA ”MINTEA” TA! POZA 1. ”BRICHETA” si ”CERTIFICATUL DE ............GARANTIE”. POZA 2. ”BRICHETA” si ”CERTIFICATUL DE ...........GARANTIE”. BYE,BYE........................ Case closed, 1 Link spre comentariu
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Octombrie 20, 2014 simt ca a fost banat pentru defaimarea unei legende auzi, moet de la robinet.incotro se duce lumea asta?parca nu se stie ca la xoxo la robinet curge MUMNu ma, l-au banat ca s-a pisat grav pe xoxo, care a inceput sa planga ca nu plateste cont premium sa isi bata altii pula de el. Trebuia sa imi sterg urma cu o dunga. Demult tot o astept... Restul e cancan! Sa auzim de bine baieti! Motane, nu am uitat de datoria mea fata de tine! :bye 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 20, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Si uite asa Xoxo devine faimos pe seama idiotilor... PS> Apropos, stie cineva ce s-a intamplat cu imitatia aia proasta? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2014 PS> Apropos, stie cineva ce s-a intamplat cu imitatia aia proasta?Care dintre ele? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 20, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Care dintre ele? Prima prostie, care apoi si-a dat seama ca e prostie, s-a vandut si si-a schimbat numele... acum nu mai apare pe gugl deloc...Si-o fi dat seama cat de prosti sunt sau urmeaza inca o ambitie proasta? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Prima prostie, care apoi si-a dat seama ca e prostie, s-a vandut si si-a schimbat numele... acum nu mai apare pe gugl deloc...Si-o fi dat seama cat de prosti sunt sau urmeaza inca o ambitie proasta? Cu siguranta va urma Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Uuuu... Am atins o coarda sensibila... "Dragilor", puteti sa trimiteti N mesaje si sa sunati de N ori, tot o imitatie proasta ramane.Ce cautati aici daca tot tineti asa mult la balaria aia?Ca sa aveti ce imita? Mai usurel cu imbarligarea si intimidatul, la mine nu tine.O noapte buna cu vise frumoase, realitatea voastra e cam confuza (obtuza)... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Amandino,iar ai pus o )) Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 PAPUȘARULE(x o x o) FAC O ”AROGANȚA”. MA COBOR UN PIC LA ”MINTEA” TA! POZA 1. ”BRICHETA” si ”CERTIFICATUL DE ............GARANTIE”. POZA 2. ”BRICHETA” si ”CERTIFICATUL DE ...........GARANTIE”. BYE,BYE........................ Case closed, Gogule , e plina tara asta de soferi , crezi ca bagi pe cineva in perfuzii ca postezi poze cu doua chei de la un mercedes si un audi ? Care daca mai sunt si de prin 2007-2008 ( asa par a fi dupa modelul de cheie ) nu sar de 10,000 bucata deci fix o pula , fata de cum vrei tu sa para. Daca puneai poze cu tine coborand dintr-un Gulfstream 550 , pe o plaja exclusivista din insulele Cook , mai ziceam...da asa ? Ce plm vrei sa demonstrezi ? Esti cumva ruda cu asta ? 4 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Cred ca mai degraba cu asta...sunt fani Audi...dar vaaiiii, incredibil! 2 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Amandino,iar ai pus o )) Nu am pus nimic. Unul era cu mesaje de atentionare, altul cu imbarligatul sa vin la el, inca unul cu vocabularul "aaaaa, acum ai talente!"... Sa si-o puna intre ei! Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Gogule , e plina tara asta de soferi , crezi ca bagi pe cineva in perfuzii ca postezi poze cu doua chei de la un mercedes si un audi ? Care daca mai sunt si de prin 2007-2008 ( asa par a fi dupa modelul de cheie ) nu sar de 10,000 bucata deci fix o pula , fata de cum vrei tu sa para. Daca puneai poze cu tine coborand dintr-un Gulfstream 550 , pe o plaja exclusivista din insulele Cook , mai ziceam...da asa ? Ce plm vrei sa demonstrezi ? POATE ROTILE SUNT.........10.000 !!!!!!!!!!!!!!PLEACA - N PULA MEA....................SUNT DESTUI CARCOTASI AICI ! BYE, 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Cred ca mai degraba cu asta...sunt fani Audi...dar vaaiiii, incredibil! LAKE, VEZI CA A VENIT FRIGULSI INGHETI PE BALCON ...... 2 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Alta replica mai ai, baga-ti-ai pula-n amigdale de redus? Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Bravo, ma! Se vede ca nu esti prost/a de azi, de ieri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum