Sari la conținut

0723772960 Best erotic massage


Postări Recomandate


Am vizitat acest salon zilele trecute pe seara. Anuntul l-am gasit in biblie. Am sunat si am cerut mai multe detalii. Discutia telefonia nu a fost foarte incurajatoare, o voce plictisita mi-a dat cateva detalii scurte si m-a invitat la salon daca vreau sa aflu mai multe.

In lipsa a ceva mai bun de facut m-am programat si m-am indreptat spre locatia de pe Dacia. Scad un punct pentru ca a trebuit sa astept 5-6 minute afara pana sa vina receptionera sa deschida. 

 

Locatia este o vila pe Dacia, relativ discreta si fara sa arate din afara ce se intampla inauntru. Erau 5 fete prezente, destul de diferite. Mi se ofera ceva de baut. Au si bara de striptease pe care una din domnisoare se unduia destul de interesant. Dupa o scurta conversatie cu fetele, aleg o domnisoara bruneta cu niste sani interesanti, achit 200 lei pentru ora de masaj si ma conduce in camera. Nu am fost grabit deloc sa aleg pe cineva sau sa ma grabesc cu bautura. 

 

Dupa dus revin in camera, o camera simpla cu o saltea pe jos si cam prost incalzita. Vine si domnisoara in prosop si incepem masajul. Masajul de relaxare a fost bun, pe tot corpul, si deloc grabit. M-a intrebat de cateva ori daca imi place si daca vreau mai incet sau tare. Bodymasajul a fost interesant, domnisoara folosindu-se din plin de sanii mari. Imi sopteste sa ma intorc. Imi face masaj de relaxare si pe fata (majoritatea saloanelor de masaj sar pe asta si fac doar body pe fata), urmat apoi de body masaj cu sanii. Finalizarea a fost facuta exclusiv cu sanii (+++). 

 

Si notele:

 

Locatie: 7

Fetele disponibile: 8 

Domnisoara aleasa: 8.5 (punct in plus pentru sani)

Masaj relaxare: 9

Masaj erotic: 9

 

Halat: 200 lei pentru 1.15 h door-to-door.

 

 

Eu mai revin, in special pentru atitudinea detasata a fetelor si a faptului ca nu am fost grabit deloc pe durata vizitei. 

Am un sentiment ca se ofera si mai mult decat masaj acolo, desi eu nu am intrebat si nici nu mi-a fost propus.

 

 

post-50641-0-36281700-1412356268_thumb.jpg

post-50641-0-90129100-1412356270_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...