Sari la conținut

Andreea Confectii 0741565837


Postări Recomandate

  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land

Salutare.

Astazi , in lipsa de ocupatie am zis sa incerc ceva nou.Cel putin asa zic eu.

Am luat numarul din GDS de pe net si sun.O voce de pustoaica i-mi spune tarifele si locatia cu aproximatie.

O intreb daca foto sunt cele reale.Aproba si zice ca sa ma conving cu proprii-mi ochi.

Zic:haide sa vad si pe asta.

Ma ghideaza undeva in 1 Mai langa "confectii" intr-un bloc turn la un anume etaj.

Se deschide usa si surpriza-o pustoaica bruneta in sutien si sort minuscul pe la 19 ani..Ce sa zic arata bine , si avea si o colega de camera tot bruneta frumusica si ea si tot la 19/20 ani.

Raman cu"Andreea" in camera pentru un Oral si normal , halatul 100 ron ambele.Doar un Oral sau un Normal 60 ron parca am inteles., sau 150 ron o ora.

In fine , se dezbraca D-ra , ce mai , frumos-1,65 inalta , bruneta cu parul lung . corp de manechin , cu abdomenul plat , fundul frumos si tare , sanii foarte frumosi si tari(deh la 19 ani) , la pasarica destul de stramta si rasa , epilata  , dusata , parfumata , ce mai ,sa o iei de amanta si altceva nu.

Nasol este ca dai dintr-o sufragerie cam mica in dormitor unde se petrece actiunea.Nu este loc de 2 actiuni in acelasi timp.Apartamentul am inteles ca este in regim hotelier cu ceva tarif la zi.Oricum fumeaza amandoua si cam miroase totul a fum acolo.Compenseaza cu zambete insa.

La oral fata  este incepatoare si mai are de invatat , nu ia coaiele in gura , incearca timid putin deep , dar cam atata.Nu rau insa pentru incepatoare.

Am stat cam 5 minute si dupa am pus prezervativ si am trecut la normal cu ea deasupra.Un punct in minus ca se da cu lubrifiant.Aici sa decurcat ceva mai bine.Da din cur binisor , saruta pe piept , te mangaie cu parul , geme usor , mie mi se pare ca este fals cumva.Am trecut la pozitia normala si am dat cam 3 minute si dupa pe la spate.Aici a mers frumos ca are pe curul asa cum trebuie si se vedeau si labiile rasfirate putin.Am mai stat cam 2 minute si am terminat.

Dupa mi-a oferit servetele umede insa am vrut sa ma spal.Baia cam cazuta si mi sa parut si putin neingrijita.Cel putin mi-a oferit un prosop care mi-a parut a fi curat si si arata a curat.

Note:

Locatie 8

Curatenie 8

Corp 9

Oral 7

Normal 9

 

Eu unul recomad.Zilele acestea vreau sa incerc si colega de aprtament.

 

Subliniez ca am dat cautare pe site si nu am gasit nr de telefon de mai sus , motiv pentru care am pus acest Topic.Nu as vrea sa fiu inteles gresit.

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/ii-doresti-o-clipa-plina/11954841

 

Îţi doresti o clipă plină de pasiune si erotism? Eu ţi-o pot oferi! Sunt o bruneţică tanâră, frumoasa, sexy, cu forme apetisante, te aştept la domiciliul meu intim, discret şi curat, să îţi ofer clipe de rasfat total, în cadrul unei şedinte de masaj erotic cu finalizare combinată. Vino si descoperă adevărata plăcere alături de mine. Tel. 0741565837 +(hotel)

Telefon:0741.565.837

Categorie:Erotice

Oraș:Craiova

Județ:Dolj

Cod anunț:540de5b7ef1af

Postat de:bunabuna

Dată adăugare:08/09/2014

Valabilitate:08/09/2014 - 08/10/2014

Vizualizări:894

Tip anunț:Online - premium

 

 

 

cam asta e anuntul din pacate asteptam o confirmare pentru poze desi par false mai apar pe aici 

 

https://nimfomane.com/forum/topic/28601-claudia-30-ani-0736147216/?do=findComment&comment=405794

 

si pe aici 

 

http://roma.bakecaincontrii.com/donna-cerca-uomo/splendida-seno-abbondante-bel-6ng875807065

post-112848-0-87790800-1412634102_thumb.jpg

post-112848-0-67521100-1412634121_thumb.jpg

post-112848-0-41897100-1412634137_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

Mai fratilor eu nu mai inteleg nimic, unu zice ca sunt pozele ei, altul ca nu .

te iei dupa nenea google si dupa cel cu reputatia mai buna si ... o sa vezi rezultatul ..sau daca nu esti convins ..faci o vizita ... daca pozele sunt reale poti ramane daca nu poti face stanga imprejur si sa pleci

Link spre comentariu
  • Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
  • Oras:Oltenia Eterna Terra Nova

E nasoala varianta lui Sorin sa te iei dupa cel cu reputatia mai mare...daca te intereseaza sa fie buna, iti garantez eu ca e buna si draguta la față din ce imi aduc aminte. Dar de poze nu stiu daca sunt reale sau nu.

Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

clear ideea era de poze reale ... nimeni nu a zis ca e nasoala dar din punctul meu de vedere in situatia de mai sus cu 2 protagosnisti .. am mai multa incredere in sorinelxart decat in Jhoon si mai presus de toate in google care a gasit pozele si prin alte parti 

Link spre comentariu
  • Oras:dolj
  • Oras:dolj

Dragi colegi, in urma discutiilor de aici , m am hotarat si am sunat la numarul din titlu, de precizat ca era ora 00:30 a raspuns din prima si mi a spus sa o contactez peste 15 minute ca era la masa, zis si facut, revin cu telefonul imi raspunde din prima si imi spune unde sa vin, ca punct de reper posta din rovine. Ajung si sun din nou, imi spune unde sa urc, mare mi a fost surpriza cand s a deschis usa, o fata frumusica si proaspata, pe la 1.67 as zice eu bruneta cu parul lung,piele fina, genul slim. Apartamentul crat, la fel si camera de lucru,televizorul pornit in surdina pe un post de muzica. Ne am dezbracat si am trecut la treaba, totul s a facut protejat la insistenta mea, un oral lent, fara artificii dar mie asa imi place. Dupa scurt timp micutul a devenit mare si viguros si am trecut la normal in pozitia capra unde am si finalizat in caciulita. La final mi au fost oferite servetele umede pt igienizare. Fiind tarziu am mai stat putin de vorba,mi a spus cum a capatat cicatricea de pe abdomen, si mi a confirmat ca pozele de aici sunt ale ei 100% si mi le a aratat pe mobilul ei plus alte cateva seturi de poze. Mai are 2 colege dragute si ele dar nu erau in locatie atunci, am vazut doar cateva poze si cu ele.

Per total eu m am simtit f bine si nu voi da note pt ca as fi subiectiv.

Ciocane tari !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am sunat-o pe fatuca a venit la hotel super repede fiind in apropiere de hotelul in care eram eu cazat. Ne-am cunoscut cu o seara in urma la ea la locatie unde fusesem cu colega ei Simona. Dupa 5 minute de acomodare reciproca am trecut la fapte. Fata este foarte maleabila daca I se vorbeste frumos si este "luata" cu frumosul.

A inceput cu un oral bunicel fara prezervativ. Am cuntinuuat cu un lady on top. Din pacate nu face fk, sau poate NU a vrut cu mine, ea zice ca nu face deloc. Sanii frumos ... spre superbi, slabuta, nu mai mult de 50 kg, micuta de inaltime 160-maxim 165. Am schimbat cateva pozitii dupa care am pus-o pe dameza in pozitia mama iedului. In ultima pozitie am si terminat bucurandu-ma de fundul ei superb.

 

Acum NOTE:

Locatie : NOTA 6 - un hotel de tot cacatu. NU AM GASIT CAZARE LA UN HOTEL MAI DECENT.

Aspect fizic: 9-10 - Genul meu, slabuta, sani frumosi, ten inchis (de la solar)!

Oral - 8-9 Mai are de lucrat, dar se vede ca isi da silinta si incearca sa fie pe placul clientului.

Normal - 10 - Se misca bine, e active, ia initiative, chiar pot sa spun ca m-am simtit foarte bine.

ANAL - NU FACE :( I-AM oferit si mai multi bani si nu a vrut) din cate am inteles a avut experiente nereusite cu alti client si s-a lasat pagubasa. Pacat.. de fundul ei sexy.

GFE: 10 ++ Sincer sa fiu nu am apucat sa citesc ce s-a scris despre ea aici ca nu am avut timp, dar cu mine s-a purtat de nota 10 +.

Confirm pozele pe care le-am vazut chiar este ea.

Nota per-total 9-spre 10. POT sa spun chiar ca o recomand. Ca si sfat .. purtati-va cu ea frumos si se va darui total.

Halatul a fost de 300.

  • Like 5
Link spre comentariu

Acum NOTE:

Locatie : NOTA 6 - un hotel de tot cacatu. NU AM GASIT CAZARE LA UN HOTEL MAI DECENT.

Asta e chiar tare ... Dai locatiei nota 6 in aria unde-i dai note fetei, pt. ca hotelul TAU era de cacat. :) Bine ca nu ai fost cu ea in masina, sa-i dai nota 2 daca masina era o Dacie veche. :)

Sau chiar la tine acasa si sa-i reprosezi ca nu curgea apa calda la dus sau ca vasele erau nespalate in ghiuveta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Asta e chiar tare ... Dai locatiei nota 6 in aria unde-i dai note fetei, pt. ca hotelul TAU era de cacat. :) Bine ca nu ai fost cu ea in masina, sa-i dai nota 2 daca masina era o Dacie veche. :)

Sau chiar la tine acasa si sa-i reprosezi ca nu curgea apa calda la dus sau ca vasele erau nespalate in ghiuveta.

 

:) LOCATIE - 3 -  BACRIZU' LAPUS - CENTRU - suspensiile scrtaiau ca dracu, soferul conducea ca un nebun, si, in plus, se mai si uita  toata lumea la noi!!! Care-o mai lua microbuzu de-acu-ncolo!!!!   :)

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

O recomand cu mare placere pe Andreea.

Am chemat-o la hotelul unde eram cazat. A venit destul de repede. Am asteptat-o jos. 

Este micuta, slabuta si stie sa se faca placuta. Este lipicioasa si pro-client. Pozele in care apare cu maieul rosu ii apartin!

Note:

Locatie - 9

Curatenie si igiena: 10

Corp 9

Oral 9 

Normal 9

Anal - 0 NU FACE

O recomand cu mare placere! O fata de nota 1o!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

In incercarea de a tine o evidenta a domnisoarelor si a schimbarilor effectuate in viata lor (adica poze si numere de telefon) tin sa mentionez urmatoarele :D :

 

Ceva poze noi cu domnisoara si numere de telefon adiacente :

 http://anunturi.gds.ro/users/bunabuna

 Nr de tel : 0755155769 si 0755181851 

 http://anunturi.gds.ro/users/new.andreia

 Nr de tel : 0755155769 si 0741565837

 http://anunturi.gds.ro/users/mariamaria

 Nr de telefon :0741539141 si 0755155769

 

 Nu reusesc sa imi dau seama care numere sunt ale andreei sau ale simonei ,va trebuii sa ma ajutati si sa faceti si voi un pic de cercetare

post-18268-0-08329300-1426702553_thumb.jpg

post-18268-0-57372100-1426702559_thumb.jpg

post-18268-0-73041300-1426702566_thumb.jpg

post-18268-0-74288200-1426702572_thumb.jpg

post-18268-0-70523000-1426702578_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragi colegi, in urma discutiilor de aici , m am hotarat si am sunat la numarul din titlu, de precizat ca era ora 00:30 a raspuns din prima si mi a spus sa o contactez peste 15 minute ca era la masa, zis si facut, revin cu telefonul imi raspunde din prima si imi spune unde sa vin, ca punct de reper posta din rovine. Ajung si sun din nou, imi spune unde sa urc, mare mi a fost surpriza cand s a deschis usa, o fata frumusica si proaspata, pe la 1.67 as zice eu bruneta cu parul lung,piele fina, genul slim. Apartamentul crat, la fel si camera de lucru,televizorul pornit in surdina pe un post de muzica. Ne am dezbracat si am trecut la treaba, totul s a facut protejat la insistenta mea, un oral lent, fara artificii dar mie asa imi place. Dupa scurt timp micutul a devenit mare si viguros si am trecut la normal in pozitia capra unde am si finalizat in caciulita. La final mi au fost oferite servetele umede pt igienizare. Fiind tarziu am mai stat putin de vorba,mi a spus cum a capatat cicatricea de pe abdomen, si mi a confirmat ca pozele de aici sunt ale ei 100% si mi le a aratat pe mobilul ei plus alte cateva seturi de poze. Mai are 2 colege dragute si ele dar nu erau in locatie atunci, am vazut doar cateva poze si cu ele.

Per total eu m am simtit f bine si nu voi da note pt ca as fi subiectiv.

Ciocane tari !

Cred ca ii fac si eu o vizita imi place povestea. Cicatrice pe abdomen e nasol? care e povestea? 

Link spre comentariu

A fost cineva pe la domnita, in ultimele zile? Pare ca si-a luat ori liber, ori lumea-n cap, ca anunturile din ziar sunt sterse iar ambele numere ale ei sunt inchise (0755155769 si 0741565837)

Dragilor, ma citez pe mine insumi pt. a repeta intrebarea de mai sus.

Eu am sunat acum vreo 10 zile si mi-a raspuns o fata care sigur nu era ea, ci cel mai probabil colega tigancusa si cam nesimtita cu care era in apartamentul din Rovine; mi-a spus ca ea e Andreea si o gasesc nu mai stiu pe unde, parca prin 1 Mai sau asa ceva.

Evident nu m-am mai dus. E cineva care a fost totusi in noua locatie, sau mai important, cineva care stie unde e Andreea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...